Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کردستان رییس اداره جهاد کشاورزی شهرستان سقز گفت: ۶ مورد تغییر کاربری غیر مجاز در اراضی کشاورزی توسط مراجع قضایی این شهرستان تخریب شد.

 محمدنافع علایی نیا امروز(یکشنبه ۱۴آذر)اظهارکرد: در ادامه مقابله با تغییر کاربری غیر مجاز اراضی کشاورزی، تعداد ۶ مورد از مصادیق تغییر کاربری، اعم از ساخت و ساز و فنس کشی در اراضی روستاهای "قیلستون" و "آدینان" با دستور قضایی تخریب شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه هفته گذشته نیز پنج بنای غیرمجاز در سقز تخریب شد، اضافه کرد: روند مقابله با ساخت و ساز و تغییرات غیر مجاز در اراضی کشاورزی با طی شدن مراحل قضایی ادامه خواهد داشت.

علایی نیا از همشهریان سقزی خواست از هرگونه تغییر کاربری بدون مجوز در اراضی کشاورزی خودداری کنند چون بر خلاف قانون است و با متخلفان برخورد خواهد شد.

وی اضافه کرد: چنانچه همشهریان به هر علتی اقدام به این کار کرده اند، با تاسی از فرهنگ و مدنیت طولانی موجود در منطقه و در راستای احترام و تمکین به قوانینی که منافع حال و آینده عموم جامعه را در خود نهفته دارد، با هماهنگی جهاد کشاورزی نسبت به حذف آثار موجود اقدام کنند.

رییس جهاد کشاورزی سقز افزود: این اقدام باعث می شود تا ضرر و زیان وارده مادی و معنوی شکل گرفته بر تخریب قهری و قضایی اراضی کشاورزی به حداقل ممکن برسد، همانگونه که افرادی نیز در این مدت به این کار مبادرت کرده اند.

وی یادآور شد: نظر به اهمیت حفظ اراضی زراعی برای عموم جامعه، هر نوع تغییر کاربری و انجام ساخت و ساز در آنها بدون اخذ مجوز، جرم انگاری کیفری شده است و چنانچه افرادی به مقررات مربوطه بی‌توجهی کرده و به تذکرات عوامل حفظ اراضی بی اعتنایی کنند، از طریق مرجع محترم قضایی محکوم به قلع و قمع بنا، به همراه جریمه نقدی خواهند شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها استانی اجتماعی اراضی کشاورزی تغییر کاربری تخریب شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۴۹۳۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخریب ۳۰۰ قنات جنوب سیستان و بلوچستان در سیل اخیر

رئیس جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: در بارندگی‌های اسفندماه سال گذشته و فروردین امسال و وقوع سیل در استان، بیش از ۳۰۰ رشته از قنوات دچار خسارت شده که جهت مرمت و بازسازی آنها اعتباری بالغ بر یک هزار و ۲۰۰ میلیاد ریال مورد نیاز است. - اخبار استانها -

سیدمحمدرضا سیدحسینی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان با اشاره به 9 اردیبهشت روز جهانی قنات اظهار داشت: کشاورزی استان سیستان و بلوچستان از نظر وابستگی به آب قنات رتبه چهارم کشوری را داراست. 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان گفت: طبیعت خشک و کم باران استان، نیاکان سختکوش مردم این دیار را مانند سایر استان‌های کویری کشور سمت تکنولوژی حفر قنات سوق داده که نتیجه زحمات و تلاش‌های طاقت فرسای آنها در قالب یک هزار و 925 رشته قنات به طول دو هزار و 327 کیلومتر به عنوان میراثی گران‌بها به ما سپرده شده است. 

وی افزود: استان سیستان و بلوچستان از نظر تعداد قنوات رتبه ششم کشوری و به لحاظ وابستگی کشاورزی استان به آب قنات با 15 درصد رتبه چهارم کشوری را در بین استان‌های قنات‌خیز کشور برخوردار بوده و این نکته موید نقش بسزا و مهم قنات در تولید محصولات کشاورزی و ایجاد اشتغال در استان است.

سیدحسینی خاطرنشان کرد: در بارندگی‌های اسفندماه سال گذشته و بارش‌های فروردین امسال و وقوع سیل در استان، بیش از 300 رشته از قنوات دچار خسارت شده و جهت مرمت و بازسازی این قنوات، اعتباری بالغ بر یک هزار و 200 میلیاد ریال مورد نیاز است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان تصریح کرد: جهت حفظ و نگهداری این میراث ملی لازم است که با یاری مالکین و کشاورزان قنوات به مرحله‌ای برسیم که قنوات مجدداً رونق سابق خود را بازیابند و با اختصاص اعتبار لازم و اجرای عملیات زیربنایی به روش‌های علمی در حفظ این میراث ارزشمند کوشا باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز به وسعت ۳۰۰ هکتار در چهارباغ
  • تخریب ۳۰۰ قنات جنوب سیستان و بلوچستان در سیل اخیر
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز به وسعت ۱۱۰ هکتار در کرج
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز ۱۱۰ هکتار از اراضی زراعی کرج
  • ۵۷ مورد دیوارکشی و قطعه‌بندی در البرز قلع و قمع شد
  • جلوگیری از تغییر کاربری ۵۹ هکتار از اراضی کشاورزی ساوجبلاغ
  • ۸۴۲ هکتار از اراضی ملی به شهرک‌های صنعتی و کشاورزی واگذار شد
  • قیمت گذاری پرونده زمینهای تغییر کاربری یافته در آمل
  • پیشگیری از تغییر کاربری ۵۹ هکتار اراضی کشاورزی ساوجبلاغ
  • تخریب دو ساخت و ساز غیر مجاز در اراضی کشاورزی نهاوند