Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «ایهود باراک» نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی از رویکرد «نفتالی بنت» نخست وزیر کنونی این رژیم در قبال ایران و آمریکا انتقاد کرد.

وی طی ستونی در روزنامه «یدیعوت آحارونوت» نوشت «بنیامین نتیانیاهو» نخست وزیر سابق نیز در فراهم کردن طرح جایگزین در صورت شکست دیپلماسی با ایران ناکام بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه مقاله خود مدعی شد که ایران تنها چند ماه با آستانه هسته‌ای فاصله داشته و بنت تنها به لفاظی علیه ایران می‌پردازد.

باراک گفت: «اسرائیل باید بهترین را در بدترین شرایط اتخاذ کرده و ضرورتی فوری برای همکاری قدرتمند با واشنگتن برای دستیابی به اهداف مشترک نظیر جلوگیری از تبدیل شدن ایران به کشوری در آستانه هسته‌ای وجود دارد».

نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی گفت: «هیچ زمانی برای اختلافات آشکار و بازی مقصر نمایی دوجانبه وجود ندارد».

وی گفت: «گستاخی و لفاظی‌های تو خالی، راهی برای ادامه نبوده و تنها اسرائیل را ضعیف‌تر کرده و توانایی‌اش برای دفاع از خود را به حداقل می‌رساند».

«ایهود اولمرت» نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی نیز چند روز پیش در سخنرانی، هدف لفاظی مقامات این کشور علیه ایران را فاش کرد.

اولمرت در سخنانش گفت که تمام آمادگی‌ها و اقداماتی که اسرائیل مدعی است برای حمله به ایران انجام می‌دهد با هدف ترساندن آمریکایی‌ها به جای ایجاد قابلیت‌هایی برای آسیب رساندن به برنامه هسته‌ای تهران است.

این مقام سابق رژیم صهیونیستی گفت که اسرائیل هرگز به تاسیسات هسته‌ای ایران حمله نخواهد کرد و وی از 10 سال پیش به این نتیجه رسیده که تخصیص بودجه و آماده سازی ارتش برای حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران، تنها هدر دادن میلیاردها دلار است.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که رژیم صهیونیستی تنها دارنده تسلیحات اتمی در منطقه غرب آسیا بوده و بر اساس گزارش‌ها، این رژیم بیش از 90 کلاهک هسته‌ای در زرادخانه هسته‌ای خود نگهداری می‌کند. از سوی دیگر، این رژیم مواد شکافت پذیر کافی برای ساخت دست کم 200 سلاح هسته‌ای دیگر در زرادخانه خود دارد.

انتهای پیام/.

منبع: فارس

کلیدواژه: اسرائیل ایران آمریکا رژیم صهیونیستی نخست وزیر هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۴۹۹۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان رژیم صهیونیستی اجتناب‌ناپذیر است

به نقل از خبرگزاری سما فلسطین، عزت الرشق افزود: رئیس‌جمهور کلمبیا می‌گوید دوران نسل‌کشی و نابودی یک ملت در برابر چشمان ما تکرار نمی‌شود و ما روابط خود را با (رژیم) اسرائیل قطع خواهیم کرد و همزمان هاکان فیدان وزیر خارجه ترکیه نیز اعلام کرد که کشورش تصمیم گرفته است به شکایت نسل کشی آفریقای جنوبی علیه اسرائیل در دیوان بین المللی دادگستری بپیوندد.

وی گفت: همه اینها مصادف است با تشدید انقلاب آگاهی جهانی که غزه در وجدان همه جهان شعله ور کرد و نقاب از استاندارد‌های دوگانه برخی از ابرقدرت‌ها و کشور‌هایی که در پشت شعار‌های حقوق بشری و آزادی‌های عمومی پنهان شده بودند، برداشت.

این عضو ارشد حماس در ادامه با بیان اینکه برخی از کشور‌ها از شعار‌های حقوق بشری برای تداوم هژمونی خود استفاده می‌کنند، افزود که این کشور‌ها حتی با مردم خود که خواستار آزادی ملت فلسطین هستند، برخورد می‌کنند.

الرشق در پایان گفت: اینها متغیر‌های اساسی هستند که نشان دهنده اجتناب‌ناپذیر بودن پایان رژیم اشغالگر است.

گوستاوو پترو رئیس جمهور کلمبیا روز چهارشنبه اعلام کرد که از فردا (پنجشنبه) روابط دیپلماتیک این کشور با رژیم صهیونیستی به طور کامل قطع خواهد شد.

رئیس جمهور کلمبیا پیشتر نیز رژیم صهیونیستی را به قطع روابط تهدید کرده و اظهار کرده بود: اگر مجبور شویم که روابط با (رژیم) اسرائیل را قطع کنیم، این کار را خواهیم کرد.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ (۲۴ نوامبر ۲۰۲۳) آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.

این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر (اول دسامبر ۲۰۲۳) آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.

این رژیم برای جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • لفاظی مقام سابق آمریکا در مورد اقدام تنبیهی اخیر ایران علیه اسرائیل
  • معاریو: نتانیاهو واقعی‌ترین خدمتکار بن گویر است
  • تصمیم ترکیه برای پیوستن به شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی
  • نخست‌وزیر سابق اسرائیل به خانه وزیر خارجه امارات رفت + عکس
  • استقبال حماس از قطع روابط کلمبیا با رژیم صهیونیستی
  • پایان رژیم صهیونیستی اجتناب‌ناپذیر است
  • پاسخ قاطع سفیر ایران به ادعای نخست‌وزیر دانمارک
  • نتانیاهو: حالا دادگاه لاهه به جنگ ما آمده است
  • فشار بن گویر بر نتانیاهو: نخست وزیر قول حمله به رفح و عدم پایان جنگ را داده است
  • نتانیاهو: احتمال رسیدن به معامله تبادل اسرا اندک است