Web Analytics Made Easy - Statcounter



رییس پلیس فتای پایتخت از بازداشت فردی که اقدام به ساخت نرم افزار جعلی همراه بانک یکی از بانک‌های کشور و کلاهبرداری از شهروندان کرده بود، خبر داد.

به گزارش ایسنا، سرهنگ داود معظمی گودرزی دراین‌باره گفت:‌ مدتی قبل یکی از شهروندان با مرجوع قضایی به پلیس فتای تهران بزرگ مراجعه اعلام کرد که مبلغ 50 میلیون تومان بدون اطلاع وی از حساب بانکی‌اش برداشته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او اعلام کرد که در روزهای اخیر رمز کارت خود را در اختیار فروشندگان قرار نداده و حتی از فروشندگان سیار و ... نیز خریدی انجام نداده که احتمال خالی کردن حسابش به وسیله اسکیمر مطرح باشد.

وی ادامه داد: در همین راستا نیز گروهی از ماموران پلیس فتا رسیدگی به موضوع را در دستور کار خود قرار داده و در جریان تحقیقات تکمیلی متوجه شدند که شاکی مدتی قبل اقدام به به روز رسانی نرم افزار همراه بانک نصب شده به روی تلفن همراه خود کرده و برای این کار نیز عبارت آخرین نسخه همراه بانک مذکور را در موتورجستجوی گوگل جستجو کرده و با ورود به اولین نتیجه یافت شده اقدام به نصبت نرم افزار جدید کرده است.

رییس پلیس فتای تهران بزرگ با بیان اینکه در تحقیقات مأموران مشخص شد که نرم افزار همراه بانک نصب شده جعلی بوده وهمین موضوع نیز سبب برداشت از حساب بانکی مالباخته شده است، گفت:‌ ماموران شناسایی طراح و استفاده کننده از این نرم افزار جعلی را در دستور کار خود قرار داده و با استفاده از شیوه‌های پلیسی و مهندسی معکوس سرانجام به ردی از طراح این نرم افزار دست پیدا کردند.

معظمی گودرزی با اشاره به اقدامات ماموران پلیس فتا برای شناسایی و دستگیری طراح این نرم افزار جعلی گفت:‌ سرانجام این فرد مورد شناسایی قرار گرفت و همزمان با آن نیز مشخص شد که افراد دیگری نیز به همین شیوه مورد کلاهبرداری قرار گرفته‌اند. در همین راستا مجوز لازم از مقام قضایی دریافت و متهم در یکی از مناطق شمالی تهران دستگیر و به مقر انتظامی منتقل شد.

وی با بیان اینکه از محل دستگیری این فرد نیز تعدادی تجهیزات الکترونیکی کشف و ضبط شد، گفت: متهم در مقر پلیس فتا تحت بازجویی قرار گرفت و گرچه در ابتدا سعی داشت خود را بی گناه نشان دهد اما سرانجام پس از رویارویی با ادله موجود به جرم خود اعتراف کرد و گفت که یک نرم افزار جعلی شبیه به نرم افزار همراه بانک یکی از بانک‌های رسمی کشور را طراحی کرده و با معرفی آن به جستجوگر گوگل شرایطی را ایجاد کرده که این نرم افزار در رتبه اول جستجوی گوگل نمایش داده شود.

رییس پلیس فتای تهران بزرگ با بیان اینکه این فرد تا کنون به کلاهبرداری از۲۱ نفر از شهروندان اعتراف کرده است، تصریح کرد:‌ در بررسی‌های انجام شده ارزش ریالی مبلغ کلاهبرداری شده از سوی این فرد بیش از یک میلیارد تومان است.

به گفته معظمی گودرزی متهم دستگیر شده پس از تشکیل پرونده برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شد.

وی همچنین به شهروندان توصیه کرد که تمامی نرم افزارهای تلفن همراه و به خصوص نرم افزارهای مالی خود را حتما از سایت اصلی بانک یا اپ استورهای معتبر در اندروید و آی او اس دریافت کرده و به نتایج جستجوی گوگلی اعتماد نکنند.

منبع: بیتوته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.beytoote.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بیتوته» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۵۰۵۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاهبرداری سایبری با ترفند وام فرزندآوری در اصفهان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکزاصفهان؛ رئیس پلیس فتا استان اصفهان گفت: درپی اجرای طرح حمایتی دولت در پرداخت وام فرزند آوری، برخی از افراد سودجو و کلاهبرداران سایبری با ارسال پیامک و تبلیغات مختلف در شبکه‌های اجتماعی، شهروندان را به سمت درگاه‌های جعلی پرداخت هدایت کرده و قصد کلاهبرداری از آنان را دارند.
سرهنگ سید مصطفی مرتضوی، یکی از این موارد سودجویی کلاهبرداران سایبری را ترفند استفاده از تسهیلات و وام‌های بانکی برای شهروندان برشمرد و افزود: مجرمان سایبری با ترفند‌های مختلف مانند ارسال لینک‌های جعلی در شبکه‌های اجتماعی با عناوینی همچون «برای ثبت‌نام وام فرزند‌آوری بر روی لینک زیر کلیک کنید» متقاضیان را به صفحات فیشینگ هدایت کرده و اقدام به سرقت از حساب بانکی آنها می‌کنند. وی به شهروندان توصیه کرد توجه داشته باشند که تنها سایت ve.cbi.ir به عنوان سامانه رسمی تسهیلات قرض الحسنه فرزند بوده و از مراجعه به لینک‌های ارائه شده در شبکه‌های اجتماعی خودداری کنند.
سرهنگ مرتضوی گفت: پلیس فتا به صورت شبانه‌روزی آماده پاسخگویی به شهروندان بوده و کاربران می‌توانند در صورت مواجهه با هرگونه موارد مشکوک آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.gov.ir خش گزارش‌های مردمی و یا با شماره ۰۹۶۳۸۰ با ما در میان بگذارند.

دیگر خبرها

  • اسکیمر چیست و چگونه در دام کلاهبرداران اسکیمری نیفتیم؟
  • دستگیری عامل کلاهبرداری سرمایه گذاری اکسیر فارابی در یزد
  • دستگیری عامل کلاهبرداری سرمایه گذاری اکسیر فارابی
  • کلاهبرداری از دانش آموزان در پوشش فروش سوالات کنکور
  • هشدار پلیس درباره فروش سوالات کنکور
  • دستگیری عامل کلاهبرداری ۲۰۰ میلیاردی در گرگان
  • دستگيري عامل کلاهبرداري 200 ميلياردي در گرگان
  • کلاهبرداری سایبری با ترفند وام فرزندآوری در اصفهان
  • دستگیری کلاهبردار میلیاردی در کرمانشاه
  • کلاهبرداری با ارسال لینک جعلی ورود به نرم‌افزار کالابرگ