Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی‌اکبر علیزاده برمی، نماینده مجلس شورای اسلامی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران درباره اهمیت آگاهی و اقناع مردم نسبت به طرح‌هایی که در مجلس مطرح می‌شود، بیان کرد: بنای مجلس بر پنهان‌کاری از مردم نیست و هرکسی که می‌خواهد کاری کند و همراهی مردم را داشته باشد؛ باید مردم را اقناع کند. این مردم هستند که باید کاری را انجام دهند؛ وقتی کار به درستی انجام می‌شود که مردم از آن آگاه باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره اهمیت طرح صیانت از فضای مجازی گفت: وجود نداشتن قانون مشخص برای فضای مجازی باعث شده، نتوانیم از حقوق مردم در این فضا دفاع کنیم و به همین علت، کسب و کارهای زیادی در این فضا دچار آسیب شده‌اند. دولت‌های مختلف در دنیا برای حمایت از محصولات داخلی اقدام به اعمال محدودیت‌هایی می کنند و درمورد فضای مجازی نیز همین است.

علیزاده برمی با بیان اینکه نمی‌توان همه مردم را نسبت به برخی موضوعات اقناع کرد، عنوان کرد: درباره طرح صیانت از فضای مجازی اقدامات لازم صورت گرفت. از آنجایی که مجموعهٔ دشمنان نظام هم در خارج و هم در داخل نمی‌خواهند رسانه در ایران قانونمند شود؛ اقدامات تخریبی خود را انجام دادند. جلسات کمیسیون طرح صیانت به صورت زنده در دسترس مردم قرار دارد تا از جزئیات طرح با خبر شوند.

نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی افزود: طرح صیانت توسط نمایندگان مجلس، در اصل 85 قانون اساسی قرار گرفته است تا تاثیرش بیشتر شود. کمیسیون تخصصی این طرح که متشکل از متخصصان مجلس و خارج از مجلس است؛ با کمک دولت و مرکز پژوهش‌های مجلس درحال بررسی است. همچنین یک بازه موقت 3 الی 5 ساله برای این طرح در نظر گرفته شده است تا در حین اجرا تحت نظارت قرار گیرد و بعد به یک قانون دائمی تبدیل شود.

وی با تاکید بر توانمندی‌های داخلی در فضای مجازی، عنوان کرد: در داخل کشور جوانان خوش‌فکر و نابغه زیادی در حیطه فضای مجازی داریم که می‌توانند با محصولات مشابه خارجی رقابت کنند. لازم است مجلس شورای اسلامی قانونی برای حمایت و افزایش دسترسی آن‌ها ایجاد کند. این محصولات بومی علاوه بر جنبه پیام‌رسانی‌، می‌توانند به عنوان وزنهٔ اقتصادی حتی در سطح بین الملل هم به رقابت بپردازند.

بیشتر بخوانید:

کسب‌وکارهای کوچک قربانی طرح صیانت از فضای مجازی

طرح صیانت از فضای مجازی محصول جامعه‌ای امنیتی است نه مردم‌سالار

مردم محدودیت را نمی‌پذیرند/ تصمیم‌گیرندگان بگویند طرح صیانت چه هدفی را دنبال می‌کند

علیزاده برمی با اشاره به این‌که نیاز کشور به یک قانون درمورد فضای مجازی یک نیاز حیاتی است، اظهار کرد: این طرح می‌تواند صیانت از حقوق کاربران را به دنبال داشته باشد، چیزی که اکنون از آن بی نصیب هستیم.

گفتنی است؛ این طرح با مخالفت های زیادی روبرو شده و طی چند روز گذشته نیز  با رای اعضای کمیسیون مشترک صیانت، این طرح  به مرکز پژوهش‌های مجلس برگشت خورد تا مواد آن  براساس نظرات کارشناسان و صاحب‌نظران اصلاح شود.

در جریان جلسه گذشته کمیسیون طرح صیانت اعلام شد که وزیر ارتباطات در نامه ای خواستار اصلاح برخی مواد طرح شده است.

شنیده ها حاکی از این است که این فرایند با پیگیری محمد باقر قالیباف رئیس مجلس انجام شده و در پیش‌نویس پیشنهادات دولت نیز مباحث مربوط به اینستاگرام و پلتفرم‌های پرمخاطب تغییرات جدی دارد.

به گزارش ایسکانیوز، طبق نظر کمیسیون ویژه بررسی طرح صیانت از فضای مجازی، این طرح برای بررسی‌های بیشتر به مرکز پژوهش‌های بیشتر ارجاع شد. همچنین در نماز جمعه هفته اخیر تهران، نماینده یکی از تشکل‌های دانشجویان که به عنوان سخنران پیش از خطبه‌ها سخن می‌گفت؛ نسبت به این طرح و اقناع نکردن مردم درباره آن، انتقاداتی وارد کرد که نمازگزاران با تکبیر گفتن، نسبت به حرف‌های وی واکنش نشان دادند.

انتهای پیام/

خبرنگار: محمد حسین حسینی

کد خبر: 1120385 برچسب‌ها طرح صیانت از فضای مجازی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: طرح صیانت از فضای مجازی طرح صیانت از فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۵۱۵۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی متخلفان فضای مجازی در قم به مراجع قضایی

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ فرزادپور پیش از ظهر پنجشنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهارکرد: بیش از ۵۰۰ صفحه از کسب و کارهای خانگی، اصناف و افراد معروف در پیام‌رسان‌های داخلی و خارجی در راستای طرح نور مورد بررسی قرار گرفته‌اند که به ۱۵۰ نفر از آنان تذکر داده شده است.

رییس پلیس فتای استان قم بیان کرد: عناوین عدم رعایت عفت عمومی در بستر فضای مجازی مشتمل بر نداشتن پوشش مناسب، استفاده از کلام و موسیقی‌های مبتذل، بهره‌گیری از نمادهای فِرق و گروه‌های نامناسب و ترویج سبک زندگی غربی می‌باشد.

سرهنگ فرازپور خاطرنشان کرد: متخلفان فضای مجازی در صورت استمرار بر انتشار محتواهای مجرمانه‌شان به مراجع قضایی معرفی می‌شوند.

کد خبر 6088423

دیگر خبرها

  • سامانه دهک ریاست جمهوری فعال نشده است | مردم از باز کردن لینک ارسالی خودداری کنند
  • نقش مؤثر دانشجویان در فرآیند جهاد تبیین با بهره‌گیری از ظرفیت‌ فضای مجازی
  • حمله سگ ولگرد به پسر بچه ۱۲ ساله در کرج
  • فیلم| واکنش کاربران مجازی به برخورد پلیس آمریکا با دانشجویان
  • حفظ حریم خصوصی و امنیت داده‌های کاربران؛ از ایران تا آمریکا
  • رها کردن فضای عفاف و حجاب به ضرر همه جامعه است
  • سوژه جدید فضای مجازی؛ اشک‌های سردار رادان در قم بعد از یک شعار! | فیلم
  • گشت صیانت از حقوق شهروندی در رفسنجان
  • معرفی متخلفان فضای مجازی در قم به مراجع قضایی
  • فضای مجازی باید باعث افزایش انسجام جامعه شود