Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، ابوالقاسم محمد زاده صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بر اساس آئین نامه اجرایی قانون نظام صنفی جذب بازاریاب از بین افراد کمتر از ۱۸ سال سن ممنوع است.

وی اضافه کرد: همه شرکت‌ها موظف هستند تا پایان ماه جاری، حداقل از طریق یکی از سامانه‌های دارای مجوز از جمله امتاء، سماوا و شاهکار که دارای قابلیت تفکیک افراد زیر ۱۸ سال سن از سایر افراد است، بر روی بسترهای الکترونیکی خود، قابلیت احراز هویت بازاریابان را تا زمان ایجاد ساز و کار لازم در سامانه یونی کد، پیاده سازی و اجرا کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر ادامه داد: باید به گونه‌ای عمل شود که حداکثر تا تاریخ دهم دیماه امسال ‬ از این طریق، هویت و سن همه بازاریابان ثبت نام شده احراز شود.

محمد زاده تصریح کرد: بعد از مهلت مذکور، هیچ عذری پذیرفته نخواهد شد و در صورت مشاهده افراد زیر ۱۸ سال سن به عنوان بازاریاب در محل شعب، با شرکت و بازاریاب معرف برخورد قانونی به عمل خواهد آمد.

کد خبر 5368665

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان صنعت معدن و تجارت استان بوشهر بوشهر بوشهر ویروس کرونا آمار کرونا خطبه های نماز جمعه کرمانشاه معلولان گرگان واکسن کرونا عکس استانها ایلام آلودگی هوا بارش باران شیوع کرونا لیگ برتر فوتبال ایران ۱۸ سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۵۱۶۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به نقش مهم آموزش در حفظ و توسعه صنایع دستی، گفت: آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری سازی در این حوزه است. - اخبار استانها -

مریم جلالی دهکردی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قشم، اظهار داشت: صنایع دستی علاوه بر آن که می‌تواند منتقل کننده فرهنگ یک منطقه باشد، نقش مهمی نیز در اشتغال‌زایی و تولید ثروت دارد.

وی ادامه داد: لازمه اشتغال‌زایی و تولید ثروت در این حوزه آموزش در جهت بازاریابی و تجاری‌سازی است که می‌توان با برنامه‌ریزی صحیح به آن دست یافت.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به اهمیت حفظ و احیای صنایع دستی و آشنایی بیشتر نسل جوان با فرهنگ و صنایع دستی مناطق خود، تصریح کرد: احیای این صنایع با هدف ایجاد ثروت و معرفی هر چه بیشتر آن از جمله وظایف ما است.

جلالی دهکری ایجاد خانه‌های صنایع دستی را راهکاری در جهت تحقق این موضوع عنوان کرد و گفت: امیدواریم با کمک بخش خصوصی و ظرفیت‌های مردمی بتوانیم خانه‌های صنایع دستی را ایجاد و توسعه دهیم و آنها را محلی به منظور آموزش، نمایش و عرضه محصولات صنایع دستی تبدیل کنیم.

وی تاکید کرد: نسل جوان با پیوند نسلی می‌تواند دانشی که سینه به سینه در دل اجداد و بزرگان ما وجود دارد را به عرصه دانش، محل تحصیل و آموزش و پرورش منتقل کند.

انتهای پیام/7558/

دیگر خبرها

  • اجاره خانه به این افراد ممنوع شد
  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی
  • سگ گردانی در بوستان‌های کرج ممنوع شود
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • ویپ های ۲ میلیون تومانی در کشور/ چرا سیگارهای الکترونیک در ایران ممنوع نمی شود؟!
  • واکنش کلوپ به درگیری اش با صلاح؛ مشکلی نیست!
  • تفاوت های آیفون 13 و 13 پرو در چیست ؟
  • کرونوس؛ نخستین زیردریایی رادارگریز جهان با قابلیت چرخش 180 درجه در سرعت کامل(+فیلم و عکس)
  • ضرورت حفظ یکپارچگی شهر ری در تقسیمات کشوری
  • هوای تهران در وضعیت «قابل قبول»