Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان وبلوچستان گفت: با هدف توسعه و ترویج بهترین ارقام خرمای تجاری و بازار پسند تعداد ٢ هزار اصله نهال خرمای مجول کشت بافت بین نخل کاران متقاضی در شهرستان های سراوان، سیب و سوران، ایرانشهر، دلگان و زاهدان توزیع شد.

اردشیر شهرکی در گفت وگو با ایسنا- افزود: خرمای تجاری مجول بعنوان سلطان خرما در جهان معروف است بطوریکه از نظر اندازه درشت ترین نوع خرما و با کیفیت بسیار بالا است و در بازار جهانی قیمت هر کیلو خرمای ممتاز مجول بیش از ٢٠ دلار بفروش می‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: ٢ هزار اصله نهال خرمای مجول در ١۵ هکتار نخلستان کشت و بعد از گذشت ۵ سال به بار خواهد نشست.

شهرکی اظهار کرد: نهال های خرمای مجول باارز دولتی خریداری و بصورت یارانه دار به کشاورزان تحویل شده است.

وی گفت: نهال کشت بافت مجول از سال ١٣٨٢ وارد استان سیستان و بلوچستان شده و بدلیل سازگاری مناسب، تاکنون ١٠ هکتار نخلستان خرمای مجول در استان احداث شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی خرمای مجول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۵۱۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۲۱ هزار گندم در سیستان و بلوچستان خریداری شد

سید محمدرضا سید حسینی با بیان اینکه در سال زراعی  ۳۵ هزار هکتار از اراضی کشاورزی سیستان و بلوچستان به زیر کشت گندم رفته است گفت: کار برداشت حدود ۳۰ درصد از گندمزارهای این استان به اتمام رسیده است.

وی تصریح کرد: بیش از ۱۵۰ دستگاه کمباین بومی و مهاجر و ۶۰۰ دستگاه دروگر جهت برداشت محصول گندم و ۱۶ مرکز خرید جهت تحویل گندم کشاورزان در سیستان و بلوچستان پیش بینی و به بهره‌برداران در برداشت و خرید گندم کمک می کنند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: در سال زراعی گذشته ۳۲ هزار هکتار در استان گندم کشت و کشاورزان ۷۰ هزار تن گندم آردی و بذری به مراکز خرید تحویل دادند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • تولید ۲۵۰ میلیون اصله نهال در کشور
  • خرید بیش از ۲۱ هزار تن گندم در سیستان و بلوچستان
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان‌ و بلوچستان
  • لزوم تقویت فرهنگ کار تیمی در سیستان و بلوچستان
  • بیش از ۲۱ هزار گندم در سیستان و بلوچستان خریداری شد
  • بازگشت اولین کاروان حج عمره به سیستان و بلوچستان
  • ضرورت بروزرسانی تجهیزات منابع طبیعی
  • خرید بیش از ۲۱ هزار تن گندم از کشاورزان سیستان و بلوچستان
  • سیستان و بلوچستان بعد از سیل (عکس)
  • فیلم| اعترافات عضو گروهک تروریستی انصارالفرقان در سیستان و بلوچستان