Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد حسن آصفری نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی در واکنش به برگزاری اجلاس مجازی موسوم به «سران کشورهای دموکراتیک»‌ در آمریکا و با اشاره به اهداف پنهان رژیم آمریکا از این اقدام، گفت: آمریکا تا زمانی حقوق بشر را رعایت می‌کند که منافعش حفظ شود و به خطر نیافتد. در واقع برای این کشور، حقوق بشر تنها باید برای مردم آمریکا رعایت شود و نه افراد و کشورهای دیگر؛ این با اساس و پایه های قوانین مدون حقوق بشری همخوانی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: امروز آمریکایی‌ها به اسم و با شعار حمایت از حقوق بشر، دست به جنایاتی در دنیا می‌زنند که روی تمام جنایتکاران قرون وسطی را هم سفید کرده‌اند. اگر امروز شاهد جنایات سعودی‌ها در یمن و توطئه‌های تروریستی در عراق و سوریه و دیگر نقاط هستیم، این به علت چراغ سبزی است که آمریکا نشان داده است.

آمریکا به هم‌پیمانان خود هم رحم نمی‌کند

نایب رئیس کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور ادامه داد: امروز مردم آمریکا و حتی تمام دنیا می‌دانند که دوربین‌های مختلفی در جای جای این کشور نصب می‌شود تا تمام رفت و آمدهای مردم زیر نظر گرفته شود؛ حتی شنودهای تلفنی هم در آمریکا انجام می‌شود.

آصفری تصریح کرد: حتی آمریکا به دولت‌های دیگری هم که امروز هم‌پیمان او محسوب می‌شوند، در این زمینه رحم نکرده و امروز توسط سازمان‌های اطلاعاتی این کشور مورد شنود قرار می‌گیرند؛ با این توصیف آمریکا چطور می‌تواند مدعی حقوق بشر باشد؟!

وی اظهار داشت: در پارلمان جمهوری اسلامی ایران، تمامی ادیان توحیدی در راستای احقاق حقوق خویش حق حضور دارند. در کشور ما زندانیان نیازی ندارند که برای وعده‌های غذایی‌شان پولی پرداخت کنند، اما زندانیان در بعضی از همین کشورها که در اجلاس سران کشورهای دموکراتیک شرکت می‌کنند و دایه‌دار حقوق بشر هستند، باید برای تامین وعده‌های غذایی خود، پول پرداخت کنند.

ممانعت آمریکا از تامین داروی بیماران خاص در ایران

عضو فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس تصریح کرد: برخی از رژیم‌هایی که در این اجلاس شرکت می‌کنند حتی حاضر نیستند در کشورشان انتخابات برگزار کنند. این کشورها در موضوع حقوق بشر فقط شعار می‌دهند اما در عمل اقدامی در این راستا انجام نمی‌دهند.

آصفری، آثار سوء تحریم‌های یکجانبه آمریکا در حوزه‌های اقتصادی، سلامت و معیشت مردم ایران را به عنوان نمونه بارز نقض حقوق بشر یادآوری کرد و گفت: ما بیش از یک میلیون بیمار داریم که به دلیل تحریم‌هایی که از سوی آمریکا صورت گرفته است، نمی‌توانیم برخی از اقلام، امکانات و داروهای خاص را برایشان تامین کنیم. متاسفانه این بیماران با مشکل مواجه شده‌اند و حتی بعضی از این افراد نمی‌توانند درمان شوند و برخی از آنها از دنیا رفته‌اند؛ این موارد همگی برخلاف معاهدات و پروتکل‌های حقوق بشری است.

گفتنی است، اجلاس مجازی گروه موسوم به «سران کشورهای دموکراتیک»‌ در روزهای ۹ و ۱۰ دسامبر به میزبانی آمریکا و با حضور برخی کشورهای هم‌پیمان آن برگزار می‌شود.

کد خبر 5368248

منبع: مهر

کلیدواژه: محمد حسن آصفری جنایات آمریکا علیه ایران تحریم اقتصادی ایران بیماران پروانه ای مذاکرات هسته ای مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم مذاکرات وین سیدابراهیم رئیسی علی باقری محمد باقر قالیباف صحن مجلس هیئت دولت حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی پیام تسلیت مذاکرات هسته ای حسین امیرعبداللهیان برجام وزارت امور خارجه سران کشورهای دموکراتیک حقوق بشر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۵۱۷۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در کشورهای پیشرفته نخبه ترین افراد وارد رشته علوم انسانی می‌شوند

به گزارش خبرنگار مهر، به مناسبت روز معلم ویژه برنامه استاد فلسفه و غرب شناس برجسته کریم مجتهدی با عنوان «یک عمر معلم» صبح امروز در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی با حضور محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و اصحاب علوم انسانی برگزار شد.

زلفی گل در این مراسم ابتدا از تمام اصحاب دانشگاه که ظلمی که به مردم غزه و مردم کشور خودمان شده را محکوم کردند تشکر کرد و گفت: امیدوارم سازمان ملل هم این صدای حق طلبی را بشنود و وارد تصمیم سازی شود چون خیلی زود دیر می‌شود و این دیر شدن باعث شرمساری سازمان ملل است که بعدها در تاریخ ثبت می‌شود.

وی افزود: خوشبختانه تمام دنیا و مردم کشور خودمان امروز حق طلبی ایران را یقین کردند.

وزیر علوم ادامه داد: لازم است همانگونه که تمدن ما برای عالمان ارزش قائل بوده نظام جمهوری اسلامی ایران هم این رویه را در پیش بگیرد البته حرمت گذاری در چند سال اخیر چند برابر شده است. از این جهت مراسم امروز هم در همان راستای حرمت گذاری به علم و عالم است.

زلفی گل اضافه کرد: رهبر معظم انقلاب در دیدار با دانشجویان، وظایف دانشگاه‌ها را ساده و مختصر تولید علم و عالم و جهت دهی به علم و عالم توصیف کردند و از همین جا مشخص است که ایشان برای علما جایگاه ویژه ای قائل هستند. البته خوب است که ما قدر داشته‌هایمان را در دوران حیات شأن بدانیم و داشته‌هایمان را به موقع پاس بداریم. مرحوم مجتهدی ترویج دهنده یک تفکر جدید است. تفکری که بر جمله معروف او با این مضمون که غرب شناسی لازم اما غرب گرایی ممنوع، است. معنای این جمله عمیق این است که ما باید از تجربه دنیا استفاده کنیم. به قول هلندی‌ها تجربه‌ها را باید ارزان خرید. انسان از طریق تحقیق و پژوهش می‌تواند هزاران عمر داشته باشد.

وی ادامه داد: جهاد تبیین که رهبری بارها به آن پرداختند برگزاری چنین مراسمی است. مراسمی که در آن یک محقق به جامعه معرفی می‌شود. برگزاری چنین مراسم‌هایی در راستای جهاد خودباوری است که از نیازهای اصلی امروز ما به شمار می‌آید.

زلفی گل در ادامه از اصحاب علوم انسانی حاضر در جلسه و ریاست پژوهشگاه کمک خواست و گفت: در چند سال اخیر توازن علمی کشور ما از بین رفته است، به این معنا که یک دوم دانش آموزان ما سراغ تحصیل در رشته علوم تجربی و رشته‌های معروف و پرطرفدار می‌روند چون نگران آینده شغلی خود هستند. این در حالی است که استقبال از رشته ریاضی، علوم پایه و انسانی بسیار ضعیف است. در چنین شرایطی توازن شخصیت علمی کشورمان از بین می‌رود و بنده همین جا از آقای نجفی می‌خواهم که یک طرح تحقیقاتی راجع به این موضوع تهیه کنند. در کشورهای پیشرفته نخبه ترین افراد وارد رشته‌های علوم انسانی می‌شوند این در حالی است که در کشور ما برعکس است و لازم است اصحاب این رشته به ما راهکار دهند و بگویند چه کنیم.

زلفی گل در پایان گفت: یک مدیر اجرایی همیشه باید دستش نسبت به عالمان دراز باشد. به همین دلیل ما هم در این جلسه دست مان را به سمت عالمان دراز می‌کنیم و از آنها استمداد می‌طلبیم.

کد خبر 6092068 سارا فرجی

دیگر خبرها

  • بررسی ابعاد حقوقی تجمع دانشگاهیان آمریکا در دانشگاه قم
  • ابعاد حقوقی تجمع دانشگاهیان آمریکا در دانشگاه قم بررسی شد
  • در کشورهای پیشرفته نخبه ترین افراد وارد رشته علوم انسانی می‌شوند
  • حمایت دانشجویان دانشگاه آزاد یاسوج از دانشجویان حامی فلسطین در کشورهای غربی+عکس
  • توجه اصلی به جنایات صهیونیست‌ها معطوف باشد
  • آمریکا نسخه‌های حقوق‌بشری را در کشور خودش هم اجرا نمی‌کند
  • رشیدی: برخورد با دانشجویان آمریکایی نشان‌دهنده دموکراسی پوشالی آمریکاست
  • طوفانی که پرده‌ها را کنار زد
  • طوفانی که پرده از چهره غرب کنار زد  
  • کره شمالی: حقوق‌ بشر ابزار تهاجم و رفتار خصمانه آمریکاست