Web Analytics Made Easy - Statcounter

"سارا گیلبرت"، محققی که سازنده واکسن آکسفورد-آسترازنکا علیه ویروس کرونا معرفی می‌شود، در اظهاراتش طی مراسم چهل و چهارمین دوره سخنرانی‌های "ریچارد دیمبلبی"، از دولت‌ها خواست تا نگذارند دستاوردهایی که در دوران کرونا به دست آمده کنار گذاشته شود.

او همچنین درباره سویه جدید ویروس کرونا - اُمیکرون - هشدار داده و گفته اگر چه هنوز اطلاعات بیشتری برای شناسایی ویژگی‌های این سویه لازم است اما شکل ساختاری آن مشابه سویه‌هایی است که سرعت بیشتری برای سرایت و گسترش داشتند و به همین علت تا هنگامی که دانشمندان اطلاعات کامل‌تری به دست بیاورند، باید احتیاط‌های لازم صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گیلبرت گفت: این آخرین باری نخواهد بود که یک ویروس حیات و زندگی روزمره ما را تهدید می‌کند. حقیقت این است که مورد بعدی می‌تواند حتی بدتر باشد. می‌تواند مسری‌تر و یا مرگبارتر باشد یا هر دو. ما نباید اجازه دهیم وضعیتی که در آن فرو رفتیم و ضایعه بزرگ انسانی و اقتصادی که تجربه کردیم دوباره تکرار شود. اما باید توجه داشت با همه این اوصاف، هنوز هم هیچ بودجه‌ای برای آمادگی برابر یک پاندمی در آینده پیش‌بینی نشده است. نباید بگذاریم پیشرفت‌ها و دانشی که در این دوره به دست آوردیم کنار گذاشته شود.

 این دانشمند انگلیسی که از پیشگامان ساخت واکسن کرونا از همان هفته‌های نخست آغاز همه‌گیری آن بود درباره سویه جدید این ویروس که امیکرون نام‌گذاری شده گفته است که شاخک پروتئینی امیکرون مشابه سویه‌های شناسایی شده قبلی است که ویروس را مستعد سرایت بیشتر می‌کرد، با این حال نباید نتیجه بگیریم که افزایش قدرت سرایت به معنای شدیدتر شدن وخامت حال مبتلایان به آن و مرگ بیشتر می‌شود. باید تا زمانی که تحقیقات، اطلاعات بیشتری درباره این سویه به ما می‌دهد با احتیاط از گسترش آن جلوگیری کنیم.

۴۷۲۳۳

کد خبر 1580013

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: واکسن ویروس کرونا واکسیناسیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۵۲۶۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش سازنده گلزن تراکتور در بازی با ذوب آهن!

به گزارش ورزش سه، رحمان جعفری در بازی تراکتور و ذوب آهن روز متفاوتی را پشت سر گذاشت و برنامه تاکتیکی خاصی به او سپرده شده بود و در نقش یک بازیکن سازنده در خط حمله این تیم حضور داشت.

مهدی هاشم نژاد در این بازی روی دست بازیکن فیزیکی و بلند قامت تراکتور حضور داشت و برای توپ های سوم استارت می‌زد و رحمان جعفری با کنترل یا سابیدن توپ سعی می‌کرد این بازیکن را صاحب توپ کند، همچنین گوستاوو واگنین و ریکاردو آلوز با ضرب کمتری به توپ در نزدیکی این بازیکن حاضر می‌شدند تا توپ های دریافت شده از این بازیکن نزدیک محوطه دریافت کنند و با ضربه به دروازه یا ارسال پاس عمق تبدیل به موقعیت کنند.

عارف آقاسی اکثر توپ ها را یا با ارسال های بلند و یا به صورت زمینی و با فاصله زیاد در اختیار بازیکنان خط حمله تراکتور قرار می‌داد و خط هافبک ذوب آهن را از جریان بازی خارج کرده بود که محمد ربیعی برای مقابله با این تاکتیک هافبک های دفاعی خود را نزدیک به مدافعان وسط قرار داده بود و همین موضوع باعث شده بود تا بازیکنان کناری تراکتور فرصت های خوبی پیدا کنند.

جعفری در این مسابقه موقعیت های گلزنی خوبی هم داشت که ضربات او با بدشانسی در آستانه ورود به دروازه به مدافعان ذوب آهن برخورد کرد یا با واکنش های خوب پارسا جعفری همراه شد و نتوانست طعم گلزنی را در این بازی حذفی بچشد.

تراکتور در این مسابقه با رویکرد فنی متفاوت نسبت به بازی لیگ وارد شده بود و به خوبی توانست ذوب آهن را تحت فشار قرار دهد و اکثر دقایق بازی را صاحب توپ، میدان و موقعیت باشد.

دیگر خبرها

  • نقش سازنده گلزن تراکتور در بازی با ذوب آهن!
  • آتش سوزی گسترده در کارخانه مبل سازی مهار شد
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • جزئیات تکمیلی حادثه آتش‌سوزی در انبارهای شهرری اعلام شد
  • مهار آتش‌سوزی انبار در شهر ری/ از سرایت آتش جلوگیری شد
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند