Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، عصمت حیدری صبح دوشنبه در نشست مشترک با ادارات آموزش و پرورش گناوه و بندر ریگ شهرستان گناوه اظهار داشت: با توجه به روند بازگشایی مدارس و اهمیت سلامت دانش آموزان فراهم آوردن شرایط لازم برای حفظ سلامت فرهنگیان و دانش آموزان و سایر کارکنان مدارس از اهمیت بالایی برخوردار است.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه خاطر نشان کرد: در این راستا ضرورت دارد پروتکل‌ها و دستورالعمل‌های مراقبت و کنترل بیماری کرونا ویروس در مدارس با تاکید بر واکسیناسیون به نحو مطلوب اجرا شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حیدری بیان داشت: بازرسان و مراقبین سلامت شبکه بهداشت و درمان گناوه پایش و نظارت و ارزیابی‌های دوره‌ای و مستمر بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی و حفظ شرایط مطلوب در مدارس خواهند داشت.

وی اشاره کرد: در کنار فعالیت مراقبین سلامت، مدیران و مربیان و رابطین بهداشتی باید تاکید ویژه ای بر رعایت اصول کلی پیشگیری از کرونا من جمله واکسیناسیون همگانی، رعایت فاصله اجتماعی و پرهیز از تجمعات، استفاده از ماسک، تهویه مناسب کلاس‌ها داشته باشند.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه اظهار داشت: شناسایی و پیگیری دانش آموزان و عوامل اجرای مدرسه که مبتلا یا مشکوک به کووید هستند یک ضرورت اجتناب ناپذیر برای تضمین سلامت دانش آموزان و کارکنان دیگر و ادامه روند بازگشایی مدارس است.

در نشست مشترک شبکه بهداشت و درمان گناوه با ادارات آموزش و پرورش گناوه و بندر ریگ؛ مراقبت‌های بهداشتی-پزشکی و واکسیناسیون دانش آموزان، رعایت شیوه نامه‌های بهداشت محیط در مدارس، اجرای برنامه‌های مکمل یاری دانش آموزان در مدارس، ارجاع و معرفی فرهنگیان جامانده از واکسیناسیون به پایگاه‌های واکسیناسیون در ادامه همکاری‌های این دو ارگان مصوب شد.

کد خبر 5368779

منبع: مهر

کلیدواژه: گناوه شبکه بهداشت و درمان ویروس کرونا واکسیناسیون کرونا مدارس بوشهر ویروس کرونا آمار کرونا خطبه های نماز جمعه کرمانشاه معلولان گرگان واکسن کرونا ایلام عکس استانها آلودگی هوا شیوع کرونا بارش باران لیگ برتر فوتبال ایران شبکه بهداشت و درمان دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۵۲۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم

حجت الله الماسی با بیان اینکه مدارس خاص اوتیسم جزو گروه مدارس آموزش و پرورش استثنایی هستند گفت: گروه‌های مختلف در سازمان استثنایی شامل کم توان ذهنی، ناشنوا، نابینا، معلول جسمی حرکتی هستند که اوتیسم جز یکی از این گروه‌هاست.

وی با بیان اینکه در مدارس اوتیسم دانش‌آموزان با اختلالات طیف اوتیسم تحصیل می کنند افزود: پایه‌های تحصیلی آن ها از پیش دبستانی تا متوسطه دوم و کار و دانش ویژه است؛ الگوی آموزشی در این مدارس از پیش دبستانی تا پایان دوره ابتدایی معمولاً آموزش انفرادی که در دنیا رایج است صورت می‌گیرد و کمتر کار گروهی و فعالیت گروهی انجام می‌شود.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی حداکثر تراکم کلاس در مدارس اوتیسم را پنج نفر عنوان کرد و ادامه داد: در متوسطه اول و یا به عبارتی پیش حرفه‌ای و کار و دانش خاص با توجه به ویژگی‌های هر کدام از گروه‌های دانش آموزان با نیازهای ویژه در طیف اوتیسم، در گروه‌های کوچک آموزش‌های کلاسی ارائه می‌شود.

الماسی تفاوت این مدارس را با مدارس عادی اینگونه توضیح داد: در این مدارس سعی می‌کنیم متناسب با نیاز دانش‌آموزان طیف اوتیسم که عموما به ارتباط نداشتن و تعامل با محیط و عدم توجه دچار هستند، مناسب سازی‌ لازم انجام شود به عنوان مثال نور در چنین مدارسی باید خاص باشد.

وی با بیان اینکه طیف اوتیسم در سه سطح خیلی شدید، شدید و خفیف تعریف می‌شود گفت: میزان آموزش‌ها با توجه به شدت معلولیت انجام می‌شود. در آموزش با نیازهای ویژه در طیف اوتیسم بیشتر تمرکز بر ارائه محتوای دیداری و تصاویر است و کمتر متن و سایر رسانه‌های دیگر اهمیت دارند.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی تعداد دانش آموزان با اختلالات اوتیسم در کشور که در مدارس استثنایی تحصیل می‌کنند را حدود ۳۵۰۰ نفر عنوان کرد و افزود: حدود ۳۵۰ نفر طیف اوتیسم با شدت کم یا خفیف در مدارس عادی مشغول به تحصیل هستند.

الماسی با بیان اینکه در کشور ما ۳۵ مدرسه خاص اوتیسم وجود دارد اظهار کرد: در استان‌های مختلف گاه بیشتر از یک مدرسه وجود دارد و بعضی استان‌ها مدرسه ندارند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • زنگ سلامت در مدارس دامغان به صدا درآمد
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • همایش دانش آموزی سفیران سلامت در گرمسار برگزار شد
  • دهیاران بخش سعد آباد کمک به خانه‌های بهداشت را در اولویت قراردهند
  • اختتامیه جشنواره سفیران سلامت مدارس شهرستان رزن
  • همایش پاکسازی ساحل در گناوه برگزار شد
  • برگزاری کلاس های آموزشی در مدارس شهرستان بوکان به مناسبت هفته زمین پاک
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • ساماندهی بهداشتی اولویت طرح تضمین سلامت فرآورده‌های شیلاتی است
  • جذب پرستاران در مراکز درمانی اولویت وزارت بهداشت