Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرورزشی –

 یک دربی دیگر بدون گل و بدون ایجاد موقعیت آنچنانی روی دروازه‌ها به پایان رسید تا این موضوع انتقادات زیاد کارشناسان و فوتبال‌دوستان را به همراه داشته باشد که چرا باید دیداری که از آن به‌عنوان نماد فوتبال ایران یاد می‌شود در این سال‌های اخیر تا این اندازه افت کرده باشد تا جایی که خداداد عزیزی اعتقاد دارد در سه دربی اخیر هیچ اتفاقی نیفتاده و چیزی نمی‌بینیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این درحالی است که دو تیم و به‌خصوص استقلال برای دور شدن از شرایط سخت و پیچیده روزهای اخیر به ۳ امتیاز این دیدار نیاز مبرم داشت اما باز هم احتیاط و در پایان نتیجه تساوی در این دیدار حرف اول و آخر را زد. 

درخصوص این دیدار به سراغ کارشناسی رفتیم که از او به‌عنوان یک غیررنگی، یاد می‌شود. البته اگر بخواهیم چند بازی را که به‌عنوان یار کمکی با پرسپولیس در آسیا به میدان رفت، فاکتور بگیریم. 

صحبت‌مان را از دربی ۹۷ شروع کنیم، بازی سرد و بی‌روحی که با تساوی بدون گل به پایان رسید این بازی چطور بود؟
سه دربی هست که اصلا چیزی نمی‌بینیم، این بازی هم مثل قبلی‌ها چیزی نداشت که بخواهم در مورد آنها صحبت کنم. درباره چه چیزی باید صحبت کنم؟ 

اگرچه شما هیچ‌گاه در این ۲ تیم بازی نکردید و سابقه حضور در این بازی حساس را در تاریخ ندارید اما حداقل در زمانی که شما فوتبال بازی می‌کردید این دیدار جنجالی‌تر و حساس‌تر نسبت به حالا برگزار می‌شد. 
واقعیت این است که فوتبال ما ضعیف شده و وقتی هم که فوتبال ما ضعیف می‌شود، طبیعتا دربی هم آن کیفیت لازم را ندارد و شاید به خاطر اینکه تیم‌ها محتاط هستند و مربیان احتیاط می‌کنند، این اتفاقات می‌افتد. هرچند از بازیکنان‌مان هم در زمین بازی دربی چیزی ندیدم. فکر می‌کنم این دربی حال همه اهالی فوتبال را بد کرد. از رسانه‌ها گرفته تا بینندگان و کارشناسان و حتی پیشکسوتان فوتبال. دربی واقعا کیفیت نداشت و کیفیت آن خیلی پایین بود. ۹۰ دقیقه بازی شود و دو تیم پرطرفدار و اول پایتخت یک موقعیت گل روی دروازه همدیگر نداشته باشند به نظر من این اتفاق خیلی ناجوری است. 

اینکه اعتقاد دارید فوتبال ضعیف شده است یعنی فوتبال ما دارد به سمت قهقرا می‌رود؟ 
حالا نه این‌طور که بگویم قهقرا می‌رود چون دربی یک بازی خاص محسوب می‌شود و خیلی‌ها از این بازی توقع دارند اما چیزی از درون آن درنیامد که بخواهیم در مورد آن از لحاظ فنی صحبت کنیم یا کارشناسی ارائه بدهیم. 

اینکه بازی این شکلی از آب در می‌آید و به قول شما ۳ دربی پشت سرهم است که هیچ چیزی در بازی نمی‌بینیم که حرفی برای گفتن داشته باشد؛ این تفکر از روی نیمکت و بیرون از زمین به مستطیل سبز می‌رود یا بازیکنان براساس تصمیم خودشان و اتفاقات بازی شرایط رابه سمت یک بازی محتاط پیش می‌برند؟ 
در هر صورت احتیاط همیشه در این بازی بوده و هست و مربیان‌مان معمولا آنهایی که مربی استقلال و پرسپولیس هستند به ندرت در بین آنها کسی پیدا می‌شود که خیلی جسارت داشته باشند و به همین دلیل طوری به میدان می‌آیند که اول نبازند چون تیمی که می‌بازد معمولا تا یک هفته تا ۱۰ روز تحت فشار رسانه‌ها و تماشاگران و هواداران قرار دارد. بنابراین طبیعتا سعی می‌کنند ابتدا نبازند. 

از آنجا که هر ۳ تساوی در فوتبال ۲ شکست محسوب می‌شود، استقلال با تساوی بعدی انگار که ۴ بازی در رقابت‌های لیگ در همین ابتدای کار متحمل شکست شده است، از سوی دیگر پرسپولیس هم خیلی توقعات را برآورده نکرده است. شما سرنوشت روشنی را برای آینده این ۲ تیم متصور هستید و آیا آنها خودشان را در حد مدعی نشان داده‌اند؟
فعلا که در جدول جزء مدعیان هستند و از بالانشینان محسوب می‌شوند. البته روی یک تک بازی دربی نمی‌توان حساب کرد که اینها مدعی کسب عنوان قهرمانی نیستند، به نظر من هر دو تیم استقلال و پرسپولیس به همراه سپاهان مدعی صددرصد قهرمانی مثل همیشه محسوب می‌شوند اما توقع از این همه بازیکن آن هم بازیکنانی که جزء طراز اول‌های فوتبال ما به‌شمار می‌روند، حداقل از این دسته از بازیکنان توقع مردم بیشتر است که یک بازی باکیفیت‌تر و نمایش دلپذیرتری را ارائه کنند. 

بحث کمک داور ویدئویی به یک چالش بزرگ در فوتبال ایران تبدیل شده است و در این دیدار هم برای استقلال یک پنالتی و از سوی دیگر برای پرسپولیس یک صحنه تاثیرگذار در اواسط نیمه دوم به زعم کارشناسان داوری تشخیص داده نشد. به نظر شما اگر کمک داور ویدئویی بیاید مشکلات فوتبال ما حل شده و این جار و جنجال‌ها می‌خوابد؟

من فکر نمی‌کنم این اتفاق بیفتد اما طبیعتا وقتی که همه جای دنیا از این تکنولوژی استفاده می‌شود ایران هم باید خود را به روز کرده و در این زمینه جلو برود. اگر این اتفاق نیفتد شاید یک سال آینده بازی‌های ملی ما نیاز به کمک داور ویدئویی داشته باشد و آن زمان شاید فیفا اصلا قبول نکند که بازی‌های ملی بدون کمک داور ویدئویی برگزار شود. 

الان کار به جایی رسیده که مدام هرهفته مربیان جان مادر و بچه و همه کس مسئولان را قسم می‌دهند تا کمک داور ویدئویی را به فوتبال ایران بیاورند. 
کمک داور ویدئویی هزینه بالایی دارد و به این راحتی نیست که بتوانند آن را به فوتبال ایران بیاورند. حالا می‌گویند که فوتبال را به کمک داور ویدئویی تجهیز می‌کنیم و امکانات آن را می‌آوریم و من امیدوارم حداقل این یک مورد انجام ‌شود اما تحقق این موضوع به این راحتی‌ها نیست. 

به‌عنوان یک فوتبالیست درباره صحنه جنجالی دقایق پایانی در محوطه جریمه پرسپولیس که استقلالی‌ها اعتقاد داشتند پنالتی صورت‌گرفته صحبت می‌کنید. از نظر شما این صحنه پنالتی بود؟
بله، به نظر من پنالتی بود. 

برخی از کارشناسان فوتبال این‌طور گفته بودند که چون داور شجاعت یا تمرکز لازم را نداشت، در دقایق پایانی مسابقه پنالتی اعلام نکرد. 
من این چیزها را نمی‌دانم اما بالاخره داور داخل زمین اشتباه می‌کند و تنها دلیلی هم که باعث شد تا در سطح اول فوتبال دنیا از کمک داور ویدئویی استفاده شود به خاطر همین دلیل بود تا اشتباه‌های داوری را کمتر کنند تا حقی از تیمی ضایع نشود. من فکر می‌کنم دلیل وجود کمک داور ویدئویی و فلسفه آن در فوتبال این است که هیچ حقی از هیچ تیمی ضایع نشود، بنابراین داور هم طبیعتا اشتباه می‌کند و در آن لحظه شاید تمرکز لازم را نداشت یا صحنه را ندید. فکر می‌کنم این موضوع ربطی به شجاعت داوران نداشته باشد و من احساس می‌کنم شاید آن صحنه را داور ندید یا مسلط نبود یا اصلا از نظر او این صحنه پنالتی نبود. باز هم تاکید می‌کنم دلیل اصلی وجود کمک داور ویدئویی در فوتبال این موضوع است که تصمیم اشتباه داوران را تصحیح و اصلاح کند. درواقع تصمیمی که داوران می‌گیرند و اشتباهی که می‌کنند به صورت عمد نیست و ارتباطی هم به شجاعت و این مسائل ندارد. من معتقدم اشتباه داوری هم مثل صحنه‌ای که بازیکن با گلر تک به تک می‌شود و اشتباه می‌کند و توپ گل نمی‌شود، می‌ماند و می‌توان آنها را با همدیگر مقایسه کرد و این موضوع یعنی اشتباه‌های داوری هم مثل همان صحنه تک به تک، جزئی از جریان بازی به‌شمار می‌رود. 

به عقیده برخی کارشناسان چون دربی‌های اخیر در حضور تماشاگران برگزار نمی‌شود از کیفیت آن کاسته شده است، شما چقدر با این موضوع موافق هستید؟
این موضوع هیچ ربطی ندارد! اگر قرار باشد به خاطر تماشاگران سطح کیفیت دربی کاسته شده باشد، اتفاقا حضور تماشاگران باعث ایجاد استرس و بیشتر شدن آن در زمین می‌شود. این بازی به صورت طبیعی استرس در آن زیاد است تا تیم‌ها نبازند. من فکر می‌کنم نبودن تماشاگر در ورزشگاه‌ها روی بد بودن و کیفیت بازی تاثیرگذار نباشد. 

از لحاظ فنی ۲ تیم در این میدان چطور بازی کردند؟
این بازی اصلا ارزیابی فنی نداشت و من هیچ جمله‌ای نمی‌توانم در این خصوص بگویم، تنها چیزی که می‌گویم و باز هم تاکید می‌کنم اینکه بازی اصلا ارزیابی فنی نداشت یعنی شما هیچ چیزی در این بازی نمی‌بینید که بخواهید درباره آن صحبت کنید. 

شما در این مدت اخیر انتقادات زیادی به فدراسیون فوتبال داشتید. شرایط امروز فدراسیون و فوتبال کشور را چطور می‌بینید؟ 
واقعیت امر این است که خوشبختانه اتفاق خوبی که برای فدراسیون فوتبال افتاده این است که تیم ملی ما به جام‌جهانی رفته و این موضوع حداقل به جز روی کاغذ قطعی شده است حالا باید ببینیم در ادامه کار چه اتفاقاتی می‌افتد.

خود شما به شخصه با ادامه کار اسکوچیچ در تیم ملی فوتبال و ادامه همکاری او در جام‌جهانی قطر موافق هستید یا عقیده دیگری دارید؟
در هر صورت اسکوچیچ تیم ملی را به جام‌جهانی برده و به نظر من خیلی بی‌معرفتی است که تیم ملی را الان از او بگیریم و به مربی دیگری بدهیم. اگر قرار است تیم ملی را از اسکوچیچ بگیریم و به یک مربی دیگر بدهیم باید این کار را در قبال یک مربی خیلی بزرگ انجام بدهیم و هدف‌مان این باشد که به مرحله دوم جام‌جهانی برویم یعنی از گروه‌مان در جام‌جهانی صعود کنیم. ما مربی بزرگ هم نمی‌توانیم بیاوریم چون پول نداریم و اگر قرار است یک مربی بیاوریم که پول کمی به او بدهیم و اسم و رسمی نداشته باشد خوب اسکوچیچ این همه زحمت کشیده، چه کاری است که تغییرش بدهیم، خودش می‌ماند، او تلاش کرده و تیم ملی را به جام‌جهانی برده و باید کار با او را ادامه بدهیم و درواقع این شانس را به اسکوچیچ بدهیم و شاید ما با اسکوچیچ به مرحله دوم جام‌جهانی رفتیم، از کجا معلوم اما چیزی که عیان است این است که با اسکوچیچ نتیجه گرفتیم و او تیم ملی را به جام‌جهانی برده و الان اگر ما اسکوچیچ را برداریم سوال این است که چه کسی را به جای او در راس کار تیم ملی قرار بدهیم و چه کسی را بیاوریم؟ اگر می‌گویید مربی بزرگ، مربی بزرگ چه کسی است ضمن اینکه مربی بزرگ، پول بزرگ می‌خواهد که ما هم با این شرایطی که داریم پول بزرگی نداریم که بخواهیم بدهیم، برای همین به نظر من وجود اسکوچیچ به فوتبال ما ضرر نمی‌رساند و تا حالا استفاده هم رسانده است. 

بحث بی‌معرفتی که عنوان کردید یک ریشه تاریخی در فوتبال ما دارد، مثل همان جام‌جهانی ۹۸ و اتفاقاتی که در آن سال افتاد. 
بله، چون سابقه داریم این موضوع را مطرح کردم. اگر بتوانیم یک مربی خیلی بزرگ بیاوریم وضعیت و شرایط فرق می‌کند یعنی باید هدف‌مان این باشد که با این مربی بزرگ برای اولین بار به مرحله حذفی جام‌جهانی برسیم اما اگر نمی‌توانیم مربی بزرگ بیاوریم چرا الکی و حالا این کار را انجام بدهیم و دست به تغییر اسکوچیچ بزنیم؟ 

با بازگشت خداداد عزیزی به فوتبال یک بار دیگر فوتبال‌دوستان خوشحال شدند که دوباره شور و هیجان به فوتبال بازگشته اما چه شد که فقط چند روز در مشهد دوام آوردید و دوباره بی‌خیال پدیده یا شهرخودرو شدید، هرچند به نظر می‌رسد سرنوشت تیم‌هایی مثل ابومسلم یا سیاه جامگان در پایان فصل در انتظار نماینده فعلی مشهد در لیگ برتر باشید. 
من این چیزها را دیدم که از مشهد فرار کردم. البته به پیشنهاد خود مشهدی‌ها و دوستان مشهدی رفتم رضا مهاجری که همبازی من و مربی ابومسلم و همین پدیده بود، او از من خواست تا به مشهد بروم و من هم ۲۰ روزی با مجموعه مدیریتی پدیده کار کردم اما دیدم واقعا نمی‌شود. اصلا تیمی که پول ندارد و برای یک‌سری چیزهای اولیه لنگ است کار کردن در آن خیلی سخت می‌شود، شما فکر می‌کنید در آن بازی که پدیده توپ نداشت و بازیکنان با توپ فرضی گرم می‌کردند چرا این اتفاقات افتاد؟ درحالی که توپ‌های آنها در زمین تمرینی در ورزشگاه امام رضا(ع) بود و به علت بدهی در انبار را باز نکردند و این اتفاقات افتاد. مگر می‌شود یک تیم لیگ برتری، روز مسابقه توپ برای گرم کردن و تمرین نداشته باشد؟ برای همین من فرار کردم و امیدوارم که اتفاق بدی برای نماینده خراسان در پایان فصل نیفتد.

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: خداداد عزیزی خبر ویژه خداداد عزیزی دربی شهرآورد کمک داور ویدئویی فوتبال ایران جام جهانی تیم ملی فکر می کنم فوتبال ما مربی بزرگ نظر من یک مربی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۵۳۵۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سریال ادامه‌دار VAR؛ قسمت بیست‌وسوم

کارشناسان فوتبالی کشورمان معتقدند در فصل آینده نیز نمی‌توان از VAR برای تقابل‌های لیگ برتر استفاده کرد، چراکه پیش از هرچیز باید زیرساخت‌های لازم فراهم شود و البته برنامه‌ریزی اصولی نیز وجود داشته باشد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، بی‌شک اشتباهات تأثیرگذار داوری یکی از مسائل و مشکلاتی به شمار می‌رود که هر فصل گریبان‌گیر تیم‌های لیگ برتری است و بازیکنان و کادرفنی تیم‌ها از زمین مسابقه تا کنفرانس‌های مطبوعاتی نسبت به این موضوع معترض هستند. همین اتفاقات سبب شده است نبود سیستم کمک داور ویدئویی بیش از گذشته در لیگ برتر احساس شود.

به ویژه که رفته‌رفته به هفته‌های پایانی لیگ بیست‌وسوم نزدیک می‌شویم و شرایط بازی‌ها حساس‌تر از گذشته خواهد شد. با وجود اینکه در فصل جاری مسابقات فدراسیون فوتبال کشورمان موفق به وارد کردن تجهیزات VAR شد و در تقابل‌های حساس همچون شهرآورد پایتخت از آن استفاده کرد، اما بی بهره بودن سایر تیم‌های لیگ برتری از این سیستم و حتی ضعف در زیر ساخت‌ها سبب شد همچنان مسابقات لیگ برتر بدون استفاده از VAR برگزار شود.

مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال روزهای گذشته درباره زمان استفاده از سیستم کمک داور ویدئویی(VAR) گفت: تشریفات ورود VAR چینی به ایران فراهم شده و این شرکت هم مورد تأیید است. بعضی شرکت‌ها با ما همکاری نمی‌کنند و ما با برخی شرکت‌هایی که متعلق به کشورهای متخاصم هستند، همکاری نمی‌کنیم. فدراسیون فوتبال کار خودش را به خوبی انجام داده است و هفت دستگاه VAR را به شرط تأمین هزینه وارد می‌کنیم. داوران در حال پشت سر گذاشتن دوره‌های آموزشی هستند و اگر این دستگاه‌ها بیاید، لیگ برتر فصل آینده را به‌صورت کامل با VAR برگزار می‌کنیم.

زیر ساخت‌های VAR در کشور ما فراهم نیست

نوذر رودنیل، کارشناس داوری کشورمان در خصوص استفاده از VAR برای فصل آینده به خبرنگار ایمنا می‌گوید: زیر ساخت‌های VAR در کشور ما فراهم نیست. سیستم‌هایی که در چند بازی نیز مورد استفاده قرار گرفتند، با ۹ دوربین بود در صورتی که VAR به ۳۳ دوربین نیاز دارد، این موضوع شوخی نیست‌. در جدال‌های هفته بیست‌وچهارم تشخیص گل آل‌کثیر که توسط داور آفساید اعلام شد بسیار دشوار بود. در جدال استقلال نیز پنالتی که برای آبی‌ها اعلام شد صحیح نبود و این در حالی است که وحید کاظمی از ۵۰ متری سوت پنالتی را زد.

وی می‌افزاید: متأسفانه فرهنگ استفاده از VAR در فوتبال ایران جا نیفتاده است. چراکه بازیکنان با هر سوت از داور تقاضا می‌کنند صحنه را مورد بررسی قرار دهد. کمک داور ویدئویی برای بررسی چهار صحنه پنالتی، اخراج، گل و آفساید است، هر خطایی را که نمی‌شود با VAR بررسی کرد. یک داور ممکن است در طول بازی ۹۰ مرتبه سوت بزند و اگر برای هر سوت بخواهد به کمک داور ویدئویی رجوع کند، اصلاً بازی برگزار نمی‌شود.

بعضی از صحنه‌ها نیاز به VAR ندارد

رودنیل پیرامون اشتباهات داوران و تأثیر اعتراض تیم‌های لیگ برتری بیان می‌کند: زمان مفید بازی‌های لیگ برتر کشورمان ۵۷ دقیقه است و این در شرایطی اتفاق می‌افتد که در بازی‌های اروپایی همچون تقابل رئال و منچستر بازی مفید ۶۷ دقیقه است. با توجه به اینکه برخی بازیکنان و مربیان ما در طول بازی بسیار معترض هستند در صورت استفاده از VAR این زمان مفید کمتر نیز می‌شود.

وی تاکید می‌کند: بعضی از صحنه‌ها نیاز به VAR ندارد، متأسفانه داوران ما خود را با دانش روز هماهنگ نمی‌کنند و نتیجه آن می‌شود پنالتی که در بازی استقلال گرفته شد. انتخاب داور برای جدال‌های حساس همچون بازی سپاهان و پرسپولیس بسیار مشکل است‌. وحید کاظمی را به عنوان قاضی شهرآورد انتخاب کردند و به دلیل غرور مضاعفی که به وی تزریق شد دیدار هفته بیست‌وچهارم را با اشتباهات بسیاری پشت سر گذاشت.

آیا به تعداد کافی داور داریم؟

کارشناس داوری کشورمان اضافه می‌کند: بازی‌های حساس نیازمند داورانی است که مدیریت را به خوبی بلد باشند، اما در حال حاضر چنین داوری در کشورمان وجود ندارد. از این لحظه به بعد تمام دیدارهای لیگ برتر حساس است و امیدوارم داورانی انتخاب شوند که شایستگی داشته باشند.

رودنیل در تشریح معایب استفاده از VAR در چندی بازی حساس تصریح می‌کند: اگر بخواهند برای جدال‌های مهم از VAR استفاده کنند باید این سوال را پرسید که آیا زیر ساخت‌های آن وجود دارد؟ کدام داور قرار است در اتاق VAR حضور پیدا کند؟ هیچ زیر ساختی برای استفاده از VAR وجود ندارد و اگر قصد دارند کمک داور ویدئویی را مورد استفاده قرار دهند باید از قبل برنامه‌ریزی کنند. تقابل‌های لیگ برتر در هفته‌های پایانی بسیار حساس است و هیچکس نمی‌داند چه برنامه‌ای در زمینه داوری برای آن‌ها وجود دارد.

وی اضافه می‌کند: چند سال است که می‌گویند از فصل آینده VAR را وارد می‌کنیم، مهدی تاج از دوستان خوب من به شمار می‌رود، اما چنین چیزی امکان ندارد که حتی از فصل آینده این سیستم را وارد کنیم. چراکه زیر ساخت‌های آن در کشور وجود ندارد. ۳۳ دوربین و اتاق خارج از ورزشگاه تنها نمونه‌ای از این زیر ساخت‌ها است. ۱۶ تیم در لیگ برتر حضور دارند و مگر می‌شود به یک تیم گفت شما نمی‌توانید از این سیستم استفاده کنید؟ چنین چیزی امکان ندارد. از نظر من به این زودی VAR نخواهیم داشت.

VAR مشکل همیشگی فوتبال ایران است

شاهین بیانی، کارشناس فوتبال کشورمان در خصوص استفاده از سیستم کمک داور ویدئویی در بازی‌های حساس به خبرنگار ایمنا می‌گوید: VAR مسئله‌ای است که چند سال است در فوتبال ما وجود دارد و در فصل جاری نیز نمی‌توان از آن استفاده کرد. امیدوارم سال بعد از ابتدای لیگ بتوانیم از سیستم کمک داور ویدئویی استفاده کنیم تا همه تیم‌ها بتوانند از مزایای آن بهره‌مند شوند. اینکه تنها در چند بازی بخواهیم از VAR استفاده کنیم ظلم در حق سایر تیم‌ها است. امیدوارم شرایط به گونه‌ای باشد که همه تیم‌ها از آن استفاده کنند. نداشتن سیستم کمک داور ویدئویی سبب شده اشتباهات داوری که البته بخشی از فوتبال است تأثیر گذار باشد.

وی می‌افزاید: زمانی که VAR نباشد قطعاً نمی‌توان در خصوص تأثیرگذاری آن صحبت کرد چراکه تمام تیم‌ها به یک اندازه از نبود آن ضرر خواهند کرد. داوران باید اشتباهات کمتری داشته باشند چراکه شرایط پایین و بالای جدول بسیار حساس است‌. زمانی‌که کمک داور ویدئویی نباشد تمام تیم‌ها به یک اندازه از نبود آن متضرر خواهند شد.

چرا تمام کشورها از VAR استفاده می‌کنند، اما ایران نه؟

کارشناس فوتبال کشورمان با اشاره به وارد کردن VAR برای فصل آینده تصریح می‌کند: تا این لحظه فدراسیون فوتبال و مسئولان گفته‌اند فصل آینده VAR را خواهیم داشت. متأسفانه مشکلات فوتبال ما بسیار زیاد است و نبود کمک داور ویدئویی یکی از آن است‌. اینکه چرا تمام کشورها از VAR استفاده می‌کنند، اما ایران نه، جای سوال دارد. در هر صورت امیدوارم فصل آینده از این سیستم استفاده شود هرچند که دیر خواهد بود.

وی در خصوص عملکرد استقلال تا هفته بیست‌و چهارم ادامه می‌دهد: استقلال در از ابتدای فصل جاری مشکلات بسیاری را داشت، مهم‌ترین مشکل آبی‌پوشان اختلاف کادرفنی و مدیریت است که همچنان بر طرف نشده است. در هر صورت شاگردان نکونام تا اینجای فصل با قرار گرفتن در صدر جدول دست به خلق شگفتی زده‌اند. امیدوارم در هفته‌های پایانی نیز این روند حفظ شود تا هواداران آبی پوش خوشحال شوند.

بیانی خاطر نشان می‌کند: پرسپولیس مشکلات استقلال را نداشته و تا حدودی شاکله اصلی تیم خود را به ویژه در خط دفاعی حفظ کرده است. آبی‌پوشان حواشی بیشتری داشتند. در هر صورت قرمزپوشان نیز پابه‌پای رقیب سنتی خود جلو می‌روند و هر دو تیم منتظر لغزش یکدیگر هستند. بازیکنان و کادرفنی تا این لحظه کار بزرگی انجام داده‌اند.

به گزارش ایمنا، بررسی کارشناسان فنی و داوری کشورمان نشان می‌دهد که استفاده از VAR اگرچه برای فوتبال کشورمان حیاتی است، اما به دلیل فراهم نبودن شرایط بهره بردن از مزایای آن زمان‌بر خواهد بود. کارشناسان همچنین اعتقاد دارند اگر تنها برای تقابل‌های حساس از سیستم کمک داور ویدئویی استفاده شود به نوعی حق سایر تیم‌ها نادیده گرفته شده است.

کد خبر 746465

دیگر خبرها

  • بحث روز؛ VAR در فوتبال، قاضی عادل یا قاتل روح ورزش محبوب ما؟
  • داور را دو روز قبل از مسابقه عزل کردند!‏
  • مطهری دومین چهره‌ای که بعد از خداداد عزیزی از تیم ملی جدا شد
  • خاطره کمک‌داور دربی: با تیر پشت پایم را زدند!
  • چادرملو علیه چهار صحنه داوری نیم فصل دوم
  • سریال ادامه‌دار VAR؛ قسمت بیست‌وسوم
  • سریال VAR تمام شدنی نیست
  • صحنه جنجالی دربی لندن: چطور اخراج نشد! (عکس)
  • واکنش ذوب آهن به داوری دیدار با آلومینیوم/ دو پنالتی گرفته نشد
  • گفت و گوی جنجالی داوران ال‌کلاسیکو با VAR منتشر شد +ویدئو