Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، سیدجواد حسینی امروز در نشست شورای آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی  با بیان اینکه بهداشت، سلامت، مهارت آموزی، اشتغال، آموزش و توانمند سازی از ضروریات معلولین در جامعه است، اظهار داشت: متولی آموزش دانش آموزان با نیازهای ویژه آموزش و پرورش استثنایی است که با رویکرد عدالت ترجیحی ایجاد شده است و از زمان تاسیس در سال ۱۳۷۰ پوشش تحصیلی ۱۸ برابر افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بر اساس آمایش سرزمینی ۲۱۰ مدرسه استثنایی در کشور برای رسیدن به حداقل ها نیاز است گفت: از این تعداد ۱۶۵ مدرسه تاکنون ساخته و یا کلنگ زنی شده است و ۱۳ مدرسه متعلق به استان آذربایجان شرقی است که ۹ مدرسه از این تعداد در حال ساخت است.

معاون وزیر آموزش و پرورش افزود: در صورت تامین زمین توسط استان، ۵ مدرسه باقیمانده مورد نیاز استان از طریق مشارکت خیرین و سازمان نوسازی مدارس ساخته خواهد شد.

حسینی با بیان اینکه تربیت بدنی و ورزش برای دانش آموزان استثنایی علاوه بر جنبه سلامت، جنبه توان بخشی هم دارد گفت: اعتبار مورد نیاز ساخت  سالن ورزشی نیمه تمام دانش آموزان استثنایی استان آذربایجان شرقی توسط سازمان آموزش و پرورش استثنایی پرداخت خواهد شد.

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی با بیان اینکه توان بخشی نیز در کنار تعلیم و تربیت از ضروریات دانش آموزان استثنایی است، گفت: دانش آموزان استثنایی به ۷۰ هزار قلم تجهیزات آموزشی ورزشی و توان بخشی نیاز دارند که در قالب نهضت توان افزایی تامین این تجهیزات پیگیری می شود.

وی افزود: دانش آموزان استثنایی استان آذربایجان شرقی به ۱۰۰۰ قلم تجهیزات توان افزایی نیاز دارند که رقمی بالغ بر ۵ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان برای تامین این تجهیزات نیاز است و در سال جاری ۳ میلیارد تومان اعتبار برای این تجهیزات به استان آذربایجان شرقی داده خواهد شد.

جانشین وزیر در طرح هدایت با بیان اینکه حدود ۳۰‌ درصد دانش آموزان به شبکه ارتباطی یا وسایل هوشمند جهت اتصال به شبکه شاد دسترسی ندارند، اظهار کرد: تاکنون با مشارکت خیرین ۳۶۱ هزار  تبلت و گوشی هوشمند به دانش آموزان کم برخوردار اهدا شده است.

وی افزود: استان آذربایجان شرقی تاکنون ۷ هزار و ۲۶۰ تبلت و گوشی هوشمند برای دانش آموزان کم برخوردار تهیه کرده است و در سال جاری ۱۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار برای تامین باقیمانده این تجهیزات به استان آذربایجان شرقی اختصاص خواهد یافت که بخشی از این اعتبار برای خرید تجهیزات هوشمند دانش آموزان استثنایی خواهد بود.

معاون وزیر در ادامه گفت: یک مرکز مشاوره خانواده، دو مرکز مشکلات ویژه یادگیری و یک مرکز جامع خدمات تشخیصی، مشاوره و آموزش دانش آموزان با نیازهای ویژه در استان آذربایجان شرقی تا پایان سال ایجاد خواهد شد.
حسینی خواستار تبادل داده های حاصل از سنجش و غربالگری نوآموزان بین وزارت آموزش و پرورش، وزارت بهداشت و سازمان بهزیستی شد و گفت: در سال جاری و علیرغم  شرایط کرونایی نزدیک ۹۹‌درصد نوآموزان بدو ورود به دبستان در برنامه سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی شرکت کردند و این میزان در استان آذربایجان شرقی ۱۰۰ درصد است.
حسینی یکی از نیازهای اساسی دانش آموزان استثنایی را یادگیری مهارت برای ورود به بازار کار دانست و گفت: برای ارائه محصولات تولیدی دانش آموزان استثنایی به بازار یک نمایشگاه دائمی فروش محصولات این دانش آموزان در استان آذربایجان شرقی ایجاد خواهد شد.

معاون وزیر در ادامه گفت: چاپ کتاب های خط بریل ویژه دانش آموزان نابینا توسط سازمان آموزش و پرورش استثنایی انجام می شود و برای رفع مشکل استان آذربایجان شرقی یک دستگاه  چاپگر خط بریل برای این استان  خریداری خواهد شد.

حسینی با تاکید بر اینکه یکی از مشکلات دانش آموزان استثنایی رفت و آمد به مدارس است گفت: هزینه سالانه سرویس ایاب و ذهاب دانش آموزان استثنایی استان آذربایجان شرقی ۵ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان است که ۳ میلیارد تومان اعتبار آن از طریق آموزش و پرورش استثنایی تامین خواهد شد و امید است باقیمانده این اعتبار از طریق  منابع درون استانی و مشارکت شهرداری ها و شوراهای شهر تامین شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دانش آموزان آموزش گوشی هوشمند آذربایجان شرقی سیدجواد حسینی فارس تبریز دانش آموزان استثنایی خط بریل دانش آموزان رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی تعلیم و تربیت دانش آموزان استثنایی آموزش و پرورش استثنایی استان آذربایجان شرقی خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۵۳۸۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۵۰ درصدی قیمت کتاب‌های درسی برای سال تحصیلی جدید

در حالیکه ثبت سفارش کتاب‌های درسی سال تحصیلی ۱۴۰۳ ـ ۱۴۰۴ برای دانش‌آموزان پایه‌های دوم تا ششم ابتدایی، هشتم و نهم دوره متوسطه اول، یازدهم و دوازدهم دوره متوسطه دوم همچنین پایه‌های تحصیلی آمادگی ۲ (استثنایی)، اول ۲ (استثنایی)، اول ۳ (استثنایی) و اول تکمیلی (استثنایی) از امروز (چهارشنبه پنجم اردیبهشت) آغاز شده، قیمت کتاب‌های درسی پایه‌های تحصیلی به جزء پایه‌های ورودی هفتم و دهم اعلام شده است.

دانش‌آموزان برای ثبت سفارش کتاب‌های درسی باید به پنجره ملی خدمات دولت هوشمند به‌نشانی my.Gov.ir یا پنجره واحد خدمات الکترونیک وزارت آموزش و پرورش به‌نشانی my.medu.ir یا سامانه irtextbook.ir مراجعه کنند.

لازم به ذکر است ثبت سفارش کتاب‌های درسی پایه اول دبستان، آمادگی ۱ (استثنایی)، اول ۱ (استثنایی) و اول مقدماتی(استثنایی) از دهم تیر آغاز شده و تا ۹ شهریور ۱۴۰۳ ادامه دارد.

این در حالیست که دانش‌آموزان و اولیاء آنان، در صورت تمایل می‌توانند از طریق سامانه مذکور نسبت به ثبت سفارش انفرادی اقدام کنند و برای ورود به سامانه کد ملی دانش‌آموز، نام کاربری و۶ رقم سمت راست شماره سریال شناسنامه دانش‌آموز، "رمز عبور" ورود به سامانه است.

دانش آموزان اتباع باید به جای کد ملی، کد اتباع در سامانه سیدا و به جای شماره سریال شناسنامه، ۶ رقم یک (۱۱۱۱۱۱) وارد کنند.

کتاب‌های درسی دانش‌آموزان تمامی دوره‌های تحصیلی، از طریق مدرسه محل تحصیل آنان که در سفارش دانش‌آموز قید شده است، توزیع می شود.

قیمت کتاب‌های درسی به گفته مسئولان وزارت آموزش و پرورش، به طور میانگین ۵۰ درصد نسبت به سال گذشته افزایش دارد.

بدین ترتیب قیمت کتاب‌های درسی در پایه تحصیلی اول ابتدایی ۷۱ هزار تومان است که این رقم برای ششمی‌ها ۱۰۲ هزار تومان تعیین شده است.

هچنین قیمت کتاب‌های درسی پایه هشتم برای دانش‌آموزان دختر ۱۴۹ هزار تومان و برای دانش‌آموزان پسر ۱۵۲ هزار تومان، پایه نهم ۱۵۷ هزار تومان و پایه یازدهم رشته ریاضی فیزیک ۲۱۱ هزار تومان، دوازدهم ریاضی و فیزیک ۱۶۴ هزار تومان؛ علوم تجربی یازدهم و دوازدهم نیز به ترتیب ۲۰۲ و ۱۵۴ هزار تومان است که این رقم برای پایه یازدهم و دوازدهم رشته علوم‌انسانی ۱۸۵ و ۱۶۷ هزار تومان و برای یازدهمی‌ها و دوازدهمی‌های رشته علوم و معارف اسلامی نیز به ترتیب ۲۴۱ و ۲۱۸ هزار تومان اعلام شده است.

قیمت کتابهای پایه‌های هفتم و دهم متعاقبا اعلام می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • افزایش ۵۰ درصدی قیمت کتاب‌های درسی برای سال تحصیلی جدید
  • اعلام قیمت کتاب‌های سال تحصیلی جدید دانش‌آموزان | جزئیات درباره ثبت سفارش کتاب‌های درسی
  • شکایت معلمان آلمانی از تشدید خشونت‌ها در بین دانش آموزان
  • قیمت کتاب‌ های سال تحصیلی جدید دانش‌آموزان اعلام شد
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • بازارچه‌ای برای آموزش اشتغال به دانش آموزان متوسطه در رشت
  • قیمت کتاب‌های سال تحصیلی جدید دانش‌آموزان مشخص شد
  • قیمت کتاب درسی دانش آموزان اعلام شد
  • قیمت کتاب‌های سال تحصیلی جدید دانش‌آموزان اعلام شد