Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، علیرضا احمدی پور، معاون توانبخشی بهزیستی استان کرمان با اشاره به اینکه تاکنون ۶۱هزارو ۹۲۹فرد دارای معلولیت در سطح استان کرمان شناسایی و از خدمات بهزیستی بهره‌مند هستند، گفت: از این تعداد معلولان جسمی حرکتی ۲۵ هزارو ۶۹۱ نفر،  بینایی ۸۰۴۷ نفر،  صوت و گفتار ۹۷۶ نفر،  شنوایی ۶۳۲۷ نفر، بیماران روانی مزمن ۶۱۴۱ نفرو معلولان ذهنی ۱۴ هزارو ۷۴۷ نفر را شامل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه این تعداد تنها بخشی از افراد دارای معلولیت هستند که تاکنون شناسایی وتحت پوشش قرار گرفته اند افزود: این افراد پس از شناسایی وطی مراحل قانونی وتشکیل پرونده‌های مربوطه به تناسب نوع معلولیت ونیاز از خدمات قانونی و در دسترس بهزیستی بهره‌مند خواهند شد.

احمدی پور ادامه داد: با توجه به سیاست کلی سازمان بهزیستی مبنی بر حرکت به سوی توانمند سازی وایجاد استقلال پایدار برای این افراد اقدامات گسترده‌ای را در دستور کار قرار دادیم که به عنوان نمونه می‌توان به طراحی واجرای طرح شهر پایلوت مناسب سازی شده برای افراد دارای محدودیت در سطح شهر‌های ماهان و رفسنجان با همکاری سازمان‌ها وارگان‌هایی همچون شهرداری، فرمانداری‌ها وخیرین وتشکل‌های مردم نهاد فعال در این حوزه اشاره کرد.

او تصریح کرد: اجرای طرح‌هایی همچون طرح پویش هر شعبه یک ویلچر برای شعب بانک‌های استان با همکاری حوزه مشارکت‌های بهزیستی از طرح‌های اخیر اجرا شده در سطح استان است که با استقبال وهمراهی چشمگیر کارکنان شعب بانک‌های استان روبرو شد که با توجه به این استقبال از سوی شعب بانک‌های استان طرح فوق منجر به تامین نیاز بخش زیادی از نیازمندی جامعه هدف بهزیستی به این وسیله کمک توانبخشی شد.

انتهای پیام/ی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بهزیستی استان معلولان و جانبازان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۵۵۶۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با این فناوری انقلابی، معلولیت دیگر محدودیت نخواهد بود

ایتنا - یک شرکت نوآور گامی نوین در عرصه فناوری تراشه‌های مغزی یا رابط های مغز-کامپیوتر (BCI) برداشته و روش کم‌تهاجمی جدیدی را معرفی کرده که به افراد معلول اجازه می‌دهد کنترل عضلاتشان را دوباره به دست گیرند.
تراشه های مغزی دستگاه هایی هیجان انگیز هستند که سیگنال های الکتریکی مغز را به دستورات کنترل برای دستگاه های خارجی ترجمه می کنند.

شرکت سینکرون با رویکرد جدید و کم‌تهاجمی خود در زمینه کاشت این تراشه‌ها، توانسته توجهات زیادی را به خود جلب کند.

سینکرون از یک روش نوآورانه به نام "استنت رود" استفاده می کند که طی آن یک مجموعه تخصصی از الکترودها درون رگ خونی نزدیک قشر حرکتی مغز قرار داده می شوند. این کار از طریق جراحی ساده ای روی رگ گردنی داخلی انجام می شود و دسترسی به ناحیه مسئول کنترل حرکات عضلانی را ممکن می سازد.

رویکرد کم تهاجمی سینکرون مزیت بزرگی محسوب می شود، زیرا در مقایسه با روش های جراحی سنگین که در آنها جمجمه باز می شود، ریسک کمتر و دوره نقاهت کوتاه تری دارد. این امر می تواند در آینده، فناوری تراشه های مغزی را بسیار در دسترس تر و کاربرپسندتر سازد.

کاربردهای بالقوه این فناوری بسیار امیدوارکننده است. تصور کنید افرادی که به دلیل فلج یا سایر شرایط عصبی، محدودیت حرکتی دارند، بتوانند تنها با فکر کردن، با دستگاه ها تعامل کنند یا ارتباط برقرار کنند. یا حتی افراد سالم بتوانند با قدرت ذهن، اشیا را کنترل کرده و تجربه های واقعیت مجازی، دستگاه های هوشمند خانگی یا اندام های مصنوعی را فراگیرتر مدیریت نمایند.

توسعه این فناوری البته با چالش هایی نیز روبرو است؛ از افزایش دقت و توسعه کنترل گرفته تا کاهش هزینه ها و رعایت مسائل حقوقی و اخلاقی. اما با وجود این موانع، سینکرون توانسته با جذب حمایت های مالی کلان از افرادی همچون بیل گیتس و جف بزوس، و کسب تاییدیه اداره غذا و داروی آمریکا، گام های مهمی در پیشبرد این فناوری بردارد.

تراشه های مغزی یا رابط های مغز-کامپیوتر آینده ای امیدبخش را نوید می دهند؛ دنیایی که در آن مرز میان انسان و ماشین کمرنگ تر شده و کنترل محیط پیرامون تنها با افکار میسر خواهد بود. البته همگام با این پیشرفت ها، نیاز به قوانین شفاف برای حفاظت از حقوق بیماران و جلوگیری از سوءاستفاده های احتمالی اهمیت ویژه ای خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • با این فناوری انقلابی، معلولیت دیگر محدودیت نخواهد بود
  • بیست سال پیش افراد غیرفوتبالی خصوصی سازی استقلال و پرسپولیس را متوقف کردند!
  • پایان دوره توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس سمپاد در قم
  • دمتان گرم و ممنون نکونام و استقلال!
  • سود ۳ میلیون دلاری پرسپولیس از خصوصی‌سازی
  • شناسایی بیش از ۳۰۰۰ مادر باردار و دارای کودک شیرخوار زیر دو سال در لرستان
  • معاون وزیر اقتصاد: امروز استقلال و پرسپولیس رسما واگذار شدند
  • معاون وزیر اقتصاد: استقلال و پرسپولیس رسما واگذار شدند
  • هیچ معلولی پشت نوبت مستمری نیست
  • سنجش سلامت گامی برای شناسایی به موقع کودکان دارای اختلال