Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@09:07:52 GMT

استفاده از سوخت کاملا پایدار در یک پرواز تجاری

تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۵۷۲۸۳

استفاده از سوخت کاملا پایدار در یک پرواز تجاری

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیواطلس، هواپیمای مسافربری ۷۳۷ مکس ۸ یونایتد ایرلاینز که از شیکاگو به واشنگتن می‌رفت در یکی از دو موتور LEAP-۱B خود از سوخت ۱۰۰ درصد پایدار استفاده کرد.

این پرواز در تاریخ اول دسامبر با ۱۱۵ مسافر انجام شد که از جمله آنها می‌توان به اسکات کربی، مدیرعامل یونایتد ایرلاینز و جان اسلاتری، مدیر عامل شرکت هواپیمایی جنرال الکتریک، اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موتورهای LEAP-۱B توسط CFM International و با مشارکت جنرال موتورز و Safran Aircraft Engines ساخته شده و به عنوان جایگزینی برای موتورهای سازگار با سوخت‌های معمولی هوانوردی در نظر گرفته شده‌اند.

این موتورها از چربی‌ها و روغن‌های گیاهی یا حیوانی، زباله‌های جامد خانگی یا تجاری، ضایعات مواد غذایی، مواد بسته بندی، جلبک‌ها، دی اکسید کربن و موارد مشابه به جای نفت به عنوان ماده اولیه استفاده می‌کنند. به این ترتیب، آلایندگی ناشی از انتشار گاز کربن کاهش یافته و در عین حال نوعی سوخت پرانرژی مورد نیاز برای سفرهای هوایی طولانی مدت فراهم می‌شود.

سوخت مورد استفاده در این پرواز تقریباً از نظر خواص شیمیایی با سوخت هواپیماهای جت یکسان بود. برای پرواز مذکور، یک مخزن ۱۸۹۳ لیتری با سوخت جدید و دیگری با سوخت معمولی پر شد. این سوخت تازه را می‌توان در موتورهای جت فعلی بدون هیچ تغییری در هواپیما مورد استفاده قرار داد. انتظار می‌رود تا سال آینده از این سوخت در خطوط هوایی امارات نیز استفاده شود تا روند کربن زدایی از صنعت هواپیمایی شتاب بیشتری به خود بگیرد.

کد خبر 5368719

منبع: مهر

کلیدواژه: هواپیما صرفه جویی در مصرف سوخت ایالات متحده امریکا تعميرات موتور هواپيما فناوری فضایی حاکمیت سایبری ایرانسل تحقیقات علمی ایالات متحده امریکا روسیه اینترنت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری فیس بوک ایستگاه فضایی بین المللی طرح صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی هوش مصنوعی نوآوری رگولاتوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۵۷۲۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبری که جهان را نگران کرد؛ پرواز اولین جنگنده اف-۱۶ مجهز به هوش مصنوعی!

زی‌سان: فرانک کندال، وزیر نیروی هوایی ایالات متحده روز پنجشنبه پروازی آزمایشی با مدل جدیدی از جت جنگنده اف-۱۶ این کشور انجام داد. این هواپیما مجهز به یک هوش مصنوعی است که جنگنده را کنترل می‌کند و نیازی به خلبان ندارد.

کندال پس از فرود جنگنده در کالیفرنیا گفت که به هوش مصنوعی این جنگنده برای شلیک سلاح در زمان لازم اعتماد دارد.

سامانه هوش مصنوعی این جنگنده مجهز به تعدادی رایانه و در مرحله آزمایش و «یادگیری پرواز» به روشی امن است. این پرواز اعتمادی نمادین به نقش آینده هوش مصنوعی در نبرد‌های هوایی آمریکا محسوب می‌شود.

فرانک کندال در این باره گفت: «ما تمایل داریم از هوش مصنوعی استفاده کنیم و آن را به عنوان یک چیز مستقل تصور می‌کنیم. [هوش مصنوعی]واقعا نرم افزاری است که کار را پیش می‌برد. وظایف بسیار پیچیده‌ای را انجام می‌دهد و از فناوری‌های جدیدی استفاده می‌کند که شامل محاسبات بسیار قدرتمند و ریاضیات پیشرفته برای حل مسائلی است که قبلاً نمی‌شد با رایانه حل کرد.»

ارتش آمریکا قصد دارد از این فناوری برای بهره برداری از یک ناوگان هوایی بدون سرنشین ۱۰۰۰ هواپیما و پهپاد استفاده کند.

کندال اضافه کرد: «ما قادر خواهیم بود از این هواپیما‌های بدون خدمه به روشی تاکتیکی در شرایطی که نمی‌خواهیم از خدمه استفاده کنیم، بهره ببریم. البته دور انداختنی نیستند و ما آنها را دور نمی‌اندازیم. ما قصد داریم از آنها استفاده‌های مجدد کنیم. هدف این است. اما می‌توانیم از آنها به عنوان ماشه استفاده کنیم و آنها را در جا‌هایی قرار دهیم که عمداً برخی از آنها قربانی شوند تا آتش طرف مقابل را تحریک کنند و محل استقرار دشمن را ردیابی کنیم؛ و به طور کلی فکر می‌کنم خلبانان ما از اینکه رقیب جدیدی داشته باشند خوشحال می‌شوند.»

نگرانی عمیق در خصوص تسلیحات مجهز به هوش مصنوعی

کارشناسان صاحب نظر در امور تسلیحات و گروه‌های بشردوستانه عمیقاً نگران هستند که ادوات جنگی مجهز به هوش مصنوعی روزی بتواند به طور مستقل با پرتاب و شلیک بمب‌ها و مهمات، و بدون دخالت و تصمیم همه جانبه انسان، باعث کشتار شوند. از این رو آنان به دنبال محدودیت‌های بیشتر در استفاده از این گونه تسلیحات هستند.

اگرچه نظارت انسانی در استفاده از سلاح‌ها همیشه وجود خواهد داشت، اما نگرانی‌های گسترده و جدی در مورد واگذاری تصمیم مرگ و زندگی به حسگر‌ها و نرم افزار‌ها همچنان به قوت خود باقی است و یک واکنش سیاسی فوری و بین‌المللی می‌طلبد.

روی آوردن ارتش‌ها به هواپیما‌های مجهز به هوش مصنوعی ناشی از نیاز آنان به امنیت، هزینه و نیز قابلیت‌های استراتژیک است.

به عنوان مثال، اگر آمریکا و چین روزی وارد جنگ شوند، ناوگان امروزی نیروی هوایی متشکل از جنگنده‌های گران قیمت و سرنشین‌دار هر دو طرف در سایه پیشرفت‌های فعلی در سیستم‌های جنگ الکترونیک، فضا و نیز دفاع هوایی آسیب پذیر خواهند بود.

نیروی هوایی چین در حال پیشی گرفتن از ایالات متحده و در حال جمع آوری ناوگانی از پرنده‌های جنگی بدون سرنشین است.

tags # اسلحه و جنگ افزار ، هوش مصنوعی سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • برنامه‌های مربوط به محدود کردن گرمایش زمین ضعیف است
  • ترکیه تجارت با اسرائیل را کاملاً متوقف کرد
  • پرواز اولین جنگنده اف-۱۶ مجهز به هوش مصنوعی (فیلم)
  • توزیع بیش از ۱۲۰ میلیون لیتر سوخت هوایی در فروردین ۱۴۰۳
  • بیش‌از ۱۲۰ میلیون لیتر سوخت هوایی در کشور توزیع شد
  • (ویدئو) پرواز اولین جنگنده اف-۱۶ مجهز به هوش مصنوعی
  • تأکید امیرعبداللهیان بر تحریم تسلیحاتی و تجاری اسرائیل
  • خبری که جهان را نگران کرد؛ پرواز اولین جنگنده اف-۱۶ مجهز به هوش مصنوعی!
  • شلیک‌های هوایی پرواز‌های خرم آباد را لغو کرد
  • ضرورت توسعه حمل ونقل هوایی و دریایی میان ایران و قاره آفریقا