Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، حبیب ابراهیم‌پور ظهر امروز در نشست خبری با خبرنگاران در محل نمایشگاه پژوهش، فناوری و فن‌بازار استان اردبیل اظهار کرد: صندوق پژوهش و فناوری استان اردبیل با مشارکت ۴ شرکت دانش‌بنیان ۲ دانشگاه و پارک علم و فناوری شروع به کار کرده و در کنار آن تفاهم‌نامه‌ای برای ایجاد شبکه فن‌بازار استان اردبیل با مشارکت استانداری اردبیل، پارک علم و فناوری اردبیل و پارک پردیس تهران انجام گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در هفته جاری قرارداد کارگزار انتخاب‌شده برای پیشبرد فن‌بازار استان اردبیل امضا خواهد شد که فرصت خوبی برای فناوران استان اردبیلی است تا بتوانند فعالیت‌های خود و محصولاتشان را در شبکه فناوران کشور و خارج از کشور نیز ارائه کنند.

رئیس پارک علم و فناوری استان اردبیل با اشاره به سایر اقدامات انجام‌گرفته در طول ماه‌های گذشته عنوان کرد: شروع فعالیت ساختمانی پارک علم و فناوری یکی دیگر از اقدامات بوده که در این راستا ساخت ۲ ساختمان را در دستور کار قرار دادیم که یکی از آن‌ها ساختمان مرکز رشد و پارک علم و فناوری بوده و این پروژه در زمینی به مساحت ۵ هزار متر با تامین بودجه ملی شروع به کار کرده و ۲۰ درصد پیشرفت دارد و با تامین بودجه جدید سرعت بیشتری خواهد گرفت.

ابراهیم پور ادامه داد: احداث کارخانه نوآوری در استان اردبیل نیز دومین پروژه عمرانی بوده که در زمینی به مساحت ۷ هزار و ۵۰۰ متر در حال احداث است و از فروردین ماه ساخت آن آغاز شده و ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و هدف این است که در کمتر از یک‌سال به اتمام برسد و در سفر اخیر ریاست جمهوری هم ۷ میلیارد تومان برای آن در نظر گرفته شد.

تجاری‌سازی ۹۶ شرکت دانش‌بینان، واحد فناور و استارت‌آپ اردبیل

وی بیان کرد: در حال حاضر در مجموع ۵۵۰ شرکت دانش‌بینان، واحد فناور و استارت‌آپ در استان اردبیل داریم که از این تعداد حدود ۹۶ شرکت به مرحله تجاری‌سازی رسیده است و بقیه در حدود ۲۱۰ تا در مرحله رشد هستند و مابقی نیز در مرحله استارت‌آپی قرار دارند.

رئیس پارک علم و فناوری استان اردبیل با اشاره به تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در پارک علم و فناوری استان اردبیل تصریح کرد: هم‌اکنون ۳۶ شرکت دانش‌بینان داریم و علاوه بر آن ۱۲ شرکت هنربنیان نیز در استان فعال هستند و به نوعی ۴۸ شرکت دانش‌بینان نوع یک، دو و سه در اردبیل وجود دارد.

ابراهیم پور تشریح کرد: با توجه به وضعیت توسعه صنعتی و اقتصادی استان و وضعیت دانشگاه‌های استان، تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان اردبیل در سطح متوازنی قرار دارد و میزان شاخص‌های توسعه صنعتی استان با توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان مساوی است.

وی اظهار کرد: ظهور شرکت‌های دانش‌بنیان نیازمند بسترسازی دانشگاهی، پارک علم و فناوری و مراکز رشد، شهرک صنعتی، صنعت‌ومعدن و جهاد کشاوری است و تمامی این‌ها دست به دست هم می‌دهد تا یک مجموعه دانش‌بنیان ایجاد شود و لذا انتظار می‌رود که شرکت شهرک‌های صنعتی نیز وارد حوزه دانش‌بنیان شده و کارخانه‌های موجود در شهرک صنعتی هم به سمت دانش‌بنیان بروند.

ارائه تسهیلات برای واحدهای فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان اردبیل

رئیس پارک علم و فناوری استان اردبیل در خصوص ارایه تسهیلات بانکی به شرکت‌های دانش‌بنیان عنوان کرد: نزدیک به ۳ میلیارد تومان تسهیلات در اختیار واحدهای فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان از طریق صندوق پژوهشی و فناوری قرار گرفته و در کنار آن معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از طریق تبصره ۱۸ اعتباری بالغ بر ۴۱ میلیارد تومان برای استان اردبیل در نظر گرفته که تا آخر آذرماه اقدامات نهایی آن انجام می‌گیرد تا از این خط اعتباری نیز برای توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان استفاده کنیم.

ابراهیم پور بیان کرد: خوشبختانه پارک علم و فناوری استان اردبیل شاخصه‌های لازم جهت قرارگیری در سطح دوم را کسب کرده است و امیدواریم که با قرارگیری در سطح ۲ پارک‌های علم و فناوری، شاهد رشد و توسعه شرکت‌های دانش‌بینان و فعالیت‌های فناورانه در این استان باشیم.

وی در خصوص بیست‌ودومین نمایشگاه پژوهش، فناوری و فن‌بازار استان اردبیل گفت: این نمایشگاه همه ساله توسط وزارت علوم تحقیقات و فناوری و با مشارکت پارک علم و فناوری مراکز رشد و فناوری استان و دستگاه‌های اجرایی برگزار می‌شود.

رئیس پارک علم و فناوری استان اردبیل گفت: این نمایشگاه با مشارکت ۱۰ مرکز رشد، ۱۰ مرکز نوآوری، پارک علم و فناوری و شرکت‌های مستقر در آن و ۲۰ دستگاه دولتی برگزار می‌شود و برنامه‌های متنوع عمده آن‌ها برگزاری کارگاه‌ها و پرسش و پاسخ و بررسی بحث‌ها و مسائل و چالش‌های حوزه فناوری و ارتباط مراکز رشد با پارک و علم و فناوری است.

انتهای پیام/۳۴۶۳/

منبع: فارس

کلیدواژه: رئیس پارک علم و فناوری استان اردبیل فناوری اردبیل علم پژوهش رئیس پارک علم و فناوری استان اردبیل فن بازار استان اردبیل شرکت های دانش بنیان شرکت دانش بینان استان اردبیل میلیارد تومان ابراهیم پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۵۷۳۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، روح اله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور امروز در رویداد گرامیداشت روز جهانی مالکیت فکری با عنوان «دیدار پایدار» که در مرکز همایش‌های بین‌المللی دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد، گفت: مالکیت فکری در خلق ارزش و مزیت رقابتی نقش اساسی دارد.

وی گفت: اگر خواهان احداث بنای اقتصاد دانش‌بنیان در کشور هستیم، باید مالکیت فکری را به عنوان ستون اصلی این بنا در نظر بگیریم.

 وی در ادامه تصریح کرد: ارزش ذاتی اقتصاد دانش‌بنیان، در تبدیل علم و فناوری به دارایی‌های فکری نهفته است. این دارایی‌ها، که شامل اختراعات، طرح‌های صنعتی، علائم تجاری و ... می‌شوند، هویت و اعتبار یک شرکت دانش‌بنیان را شکل می‌دهند.

معاون علمی رئیس جمهور با بیان اینکه بیش از ۹۸ درصد ارزش بازار ۱۰۰ شرکت بزرگ دنیا ریشه در دارایی‌های نامشهود آنها دارد، خاطرنشان کرد: ما در ایران در حوزه مالکیت فکری با چالش‌های متعددی روبرو هستیم و باید با شتابی فزاینده برای رفع این موانع تلاش کنیم.

دهقانی از برگزاری دوره‌های آموزشی مشترک با سازمان جهانی مالکیت فکری (وایپو) در ایران خبر داد و ابراز امیدواری کرد که با کسب تجارب بین‌المللی در این زمینه، شاهد ارتقای جایگاه مالکیت فکری در کشور باشیم.

وی در پایان سخنان خود با تأکید بر اهمیت ارزش‌گذاری دارایی‌های نامشهود شرکت‌های دانش‌بنیان، گفت: امیدواریم با عزم راسخ معاونت علمی و فناوری در این زمینه، شاهد استقرار یک نظام کارآمد برای ارزیابی و اعتباردهی این دارایی‌ها باشیم.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مرکز پژوهش فناوری و نوآوری شبکه‌های کوانتومی افتتاح شد
  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • ارایه تسهیلات ارزان به شرکت‌های دانش بنیان صادرات محور
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • سازمان اوقاف از جهش اقتصادی و مؤسسات دانش‌بنیان حمایت می‌کند
  • بازدید رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی از دانش‌بنیان‌های شهرک صنعتی هشتگرد
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی
  • استقرار اتاق‌های بازرگانی فناوری در پارک فناوری بین‌المللی ایران