Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، بهادری‌جهرمی سخنگوی دولت در نشست با اعضای شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه های سراسر کشور که به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو و در محل سازمان بسیج دانشجویی برگزار شد، گفت: از اینکه امروز در جمع دانشجویان و در فضای دانشجویی قرار گرفته ام خیلی لذت بردم و امیدوارم که این ارتباطات حفظ شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فضای دانشجویی یک فضای پویا، جذاب و دلچسب است.

وی با تاکید بر اینکه ما باید مفهوم 16 آذر را جدی بگیریم، افزود: 16 آذر نشان می دهد که ما در کشورمان 60 سال فعالیت دانشجویی جدی داشته ایم و بدنه دانشجویی کشورمان یک بدنه فعال، مطالبه گر، نترس، فعال و مقاوم بوده است. 

جهرمی بیان کرد: وضعیت بدنه دانشجویی کشورمان در گذشته از لحاظ کمیت با حال حاضر خیلی فرق کرده است با این وجود امروز انتظار بیشتری از بدنه دانشجویی می رود به گونه ای که این بدنه باید در تمام موضوعات به نقش آفرینی بپردازد. 

سخنگوی دولت با بیان اینکه نقش آفرینی تخصصی دانشجویان بسیجی تحول و ایده خوبی است، تصریح کرد: بنده به هر استانی که سفر کرده ام از نقش آفرینی تخصصی بسیج دانشجویی لذت برده ام چرا که در برخی جلسات دانشجویان بسیجی نکاتی را در خصوص مسائل مختلف ملی و محلی مطرح کردند که دیدم این حرف ها از نظر کارشناسی و تخصصی درست است. 

وی با اشاره به اینکه روز دانشجو به خاطر اعتراض دانشجویان کشورمان نسبت به هم نشینی سران کشور با سران آمریکا و عدم مقاومت آنها در تاریخ ثبت شده افزود: شما دانشجویان اگر دیدید مسئولی ضعیف کار می کند یا خودباوری به توان داخلی ندارد باید به او اعتماد به نفس بدهید و نشان بدهید که پشتیبان او در حل مشکلات مردم هستید.

بهادری جهرمی با بیان اینکه بیانیه هایی که از سوی دانشجویان منتشر می شوند حتما موثر بوده و توسط مسئولان مختلف ملاحظه و بررسی می شوند، تصریح کرد: در مطالبه گری دانشجویی همه جوانب مختلف یک مسئله را در دو بعد داخلی و بین المللی ملاحظه و بررسی کنید و به اقتضائات و محدودیت های اجرایی آن توسط دولت توجه داشته باشید. 

سخنگوی دولت با تاکید بر اینکه بدنه دانشجویی باید پیشرو بودن خود را حفظ کند، افزود: پیشرو بودن با تندروی تفاوت دارد و در فعالیت های دانشجویی از تندروی و محافظه کاری باید پرهیز کرد.

وی تصریح کرد: پیشرو بودن یعنی اینکه حرف به حق و به هنگام بزنیم و این گونه ما به رسالت دانشجویی خود عمل می کنیم. توصیه من به شما دانشجویان این است که پیشرو بودن بدنه دانشجویی را حفظ کنید. 

بهادری جهرمی به تدوین طرح تحول دولت اشاره کرد و افزود: این طرح از نظر دولت تمام شده است اما باید در معرض نقد جامعه نخبگانی و مردم نیز قرار بگیرد. همچنین بنده از شما دانشجویان می خواهم که این طرح را که به زودی اطلاع رسانی می شود، بخوانید و آن را نقد کنید. 

سخنگوی دولت با بیان اینکه طرح تحول دولت برنامه اقدام چهار ساله دولت است، افزود: یکی از محورهای طرح تحول و بودجه 1401 این است که خیلی از امور و پروژه ها به استان ها واگذار شده است. 

وی با اشاره به اینکه سازمان برنامه و بودجه و یک کمیسیون متولی برنامه طرح تحول دولت هستند و عملکرد استان ها را رصد می کنند، گفت: برای اجرای طرح تحول دولت در استان ها شورایی به ریاست استاندار تشکیل خواهد شد. همچنین در این طرح به نحوه توزیع منابع با توجه به ظرفیت هر استان توجه شده است و اگر مسئولان در این مسیر منظم عمل نکنند با آنها برخورد خواهد شد. 

بهادری جهرمی در پاسخ به انتقادات یکی از دانشجویان در خصوص تبدیل شدن استان مازندران به منطقه آزاد نیز گفت: حرف بنده هم این است که چرا می خواهیم همه کشور را به مناطق آزاد تبدیل کنیم. معتقدم باید ابتدا بررسی کنیم که مناطق آزاد گذشته آیا در مسیر اهداف خود موفق بوده اند یا خیر؟ یکی از آسیب های مناطق آزاد این است که برای ایجاد این مناطق یک رقابت ایجاد شده است. 

سخنگوی دولت با بیان اینکه خیلی از بحران ها از جمله بحران آب به خاطر تصمیمات غلط گذشته بوده و از این رو نباید در لحظه و بدون پشتوانه کارشناسی تصمیم گیری شود، اضافه کرد: مدل تصمیم گیری لحظه ای مدل غلطی است و در واقع یکی از آسیب های مناطق آزاد هم همین است و هرجا بحث ایجاد منطقه آزاد جدید مطرح شد، اول بروید و ببینید که آیا مناطق آزاد قبلی موفق بوده اند یا خیر؟

وی با بیان اینکه تعارض منافع در خیلی از بخش ها از جمله سلامت جزو مشکلات اساسی کشور است، اظهار کرد: اگرچه بسیاری از عزیزان در جامعه پزشکی افراد سالم و دلسوز و بدور از منافع شخصی هستند اما باید همین روحیه به همه جامعه پزشکی تسری پیدا کند و هنر حاکمیت باید این باشد که مشکلات مردم را با کمک خودشان حل کند و مشکلات جامعه پزشکی نیز باید توسط خودشان حل شود چون آنها اشراف بیشتری نسبت به مسائل نظام سلامت دارند و می توانند با همه جانبه نگری مشکلات را حل کنند. 

بهادری جهرمی با بیان اینکه رئیس جمهور تاکنون دستوری برای افزایش ظرفیت پذیرش پزشکی صادر نکرده و در نامه خود به شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز صرفا دستور داده اند تا این موضوع بررسی شود تا مخالفین و موافقین استدلال خود را ارائه کنند، اضافه کرد: رئیس جمهور فقط در مورد نظام توزیع پزشک دستوراتی به وزیر بهداشت داده و خواستند تا در این رابطه اقداماتی صورت بگیرد. 

سخنگوی دولت تصریح کرد: قطعا افزایش ظرفیت پذیرش نه تنها در پزشکی بلکه در سایر حوزه ها از اولویت های دولت است و در طرح تحول دولت نیز به آن پرداخته شده است. در کنار این تسهیل در صدور مجوزهای کسب و کار نیز از اولویت های دولت است. 

وی با بیان اینکه در بودجه 1401 به نظام ارجاع و نظام سلامت الکترونیک نیز توجه شده و بودجه ای برای آنها اختصاص یافته اضافه کرد: بحث جمعیت و آب جزو اولویت های اساسی دولت بوده و در بودجه 1401 نیز به این دو موضوع به طور خاص بودجه اختصاص یافته است. 

بهادری جهرمی با اشاره به اینکه دو موضوع آب و جمعیت در طرح تحول دولت نیز مورد توجه قرار گرفته اند، اضافه کرد: 37 موضوع در طرح تحول دولت مبنا و محور اقدامات قرار گرفتند که آب و جمعیت دو محور مهم این طرح هستند. 

سخنگوی دولت با اشاره به اختصاص 5 درصد معافیت مالیاتی برای کسب و کارهای کوچک تصریح کرد: وزیر ارتباطات و همچنین معاون علمی رئیس جمهور دو مدافع فعالیت های اینترنتی و کسب و کارهای اینترنتی هستند و همواره در جلسات از این فعالیت ها به طور جدی حمایت می کنند. 

بهادری جهرمی در پایان با بیان اینکه دانشجویان باید عملکرد  ۱۰۰ روزه دولت را در بوته نقد و ارزیابی قرار دهند اضافه کرد: عملکرد سه ماهه دولت را منصفانه قضاوت کنید و با شرایطی که این دولت تحویل گرفته شد و اتفاقات گذشته مقایسه و بررسی کنید و هرجا شاهد توقف یا عقب گرد بودید تذکر دهید و مطالبه کنید و هرجا شاهد پیشرفت و اصلاح و بهبود اوضاع بودید نیز حمایت نمایید.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشجویان عملکرد دولت جهرمی سخنگوی دولت بدنه دانشجویی طرح تحول دولت بهادری جهرمی مناطق آزاد پیشرو بودن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۵۷۶۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعریف دولتمردان برجام از خود به خاطر نابودی یک دهه فرصت رشد اقتصادی!

«برجام صرفاً یک مخدر بود که حواس مسئولین را از تحولات پرت کرد. برجام هویت دولت قبل است و به همین دلیل نمی‌خواهند شکست آن را بپذیرند. بدفهمی دولت روحانی از پدیده تحریم باعث از دست رفتن دهه۹۰ شد».

به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون خبر ویژه خود نوشت: اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهوری در دولت‌های یازدهم و دوازدهم، اخیرا در گفت‌وگو با روزنامه اعتماد به بیان نقاط ضعف و قوت دهه نود پرداخت و در حالی که بیان می‌کرد دهه نود، بدترین دهه مردم ایران بوده، به تعریف و تمجید درباره برجام پرداخت. در واکنش به این اظهارات، مسعود براتی کارشناس مسائل اقتصادی به رجانیوز گفت: برخی از صحبت‌های آقای جهانگیری درباره وضعیت اقتصادی و تحولات دهه ۹۰ قابل‌قبول و برخی تحلیل‌ها غیرواقعی هستند. دهه ۹۰ دهه گمشده اقتصاد ایران است، اما آقای جهانگیری به دلایل این گمشدگی اشاره نکردند. بر خلاف آن چیزی که مدنظر آقای جهانگیری است که برجام توانست شرایط اقتصادی جامعه را متحول کند، اتفاقاً نوع مواجهه دولت‌های یازدهم و دوازدهم در بحث تحریم‌ها و مسیری که انتخاب شد، یعنی مسیر مذاکره برای رفع تحریم‌ها، بدون شک اثر خیلی جدی در گم‌شدن دهه ۹۰ در اقتصاد ما داشته است.

آن چیزی که متأسفانه در دهه ۹۰ اتفاق افتاد، بدفهمی از پدیده تحریم، از نحوه کارکرد تحریم و از جایگاه تحریم در سیاست خارجی آمریکا و اهداف خصمانه‌ای بود که دولت آمریکا در قبال ایران دنبال کرد و برنامه‌هایی که علیه مردم ایران داشت. این بدفهمی سبب شد که راه اشتباهی انتخاب شود و این راه اشتباه باعث شد که ما دهه ۹۰ را برای رشد اقتصادی و استحکام اقتصادی از دست بدهیم. این نکته‌ای است که آقای جهانگیری اصلاً به آن اشاره نکرده است.

از طرفی ایشان در بحث اقتصادی برجام اغراق‌هایی هم کرده است. البته برجام آورده‌ها و نتایجی داشته، اما نه آن چیزی که به‌صورت اغراق گونه بیان شود. مهم‌ترین آورده برجام فروش فیزیکی نفت ایران و بازگشت سطح فروش نفت به قبل از تحریم‌ها بود که در سال‌های ۹۵ و ۹۶ اتفاق افتاد. نوع تعاملات اقتصادی خارجی ایران به‌گونه‌ای شد که کاملاً نسبت به بازگشت تحریم‌ها آسیب‌پذیر شد و لذا هر چند شاهد رشد نفتی خوب در سال ۹۵ بودیم، اما این رشد در سال ۹۶ رخ نداد، چون مهم‌ترین متغیر آن نفت بود و یک‌بار اتفاق افتاد و وقتی در سال ۹۷ با تحریم‌ها مواجه شدیم و خروج آمریکا از برجام اتفاق افتاد، دو سال پیاپی رشد منفی را تجربه کردیم که کل آن رشد مثبت را به محاق برد و در مجموع دهه ۹۰ برای ما دهه درجازدن محسوب می‌شود.

برجام نتوانست مشکلات ما را با دنیا رفع‌ و رجوع کند، بلکه صرفاً یک مسکن موقتی بود و بیشتر برای ما نقش مخدر را ایفا کرد و ما نسبت به روندهایی که برای ما تهدید بودند، چه در منطقه و چه در سطح جهان، بی‌توجه شدیم و حتی به توسعه زیرساخت‌های تحریم که در دولت اوباما و بعد ترامپ انجام شد؛ از جمله راه‌اندازی مرکز هدف‌گیری تأمین مالی تروریسم در منطقه خلیج‌فارس در کشور عربستان توجه نکردیم. قانون کاتسا که توسط کنگره آمریکا تصویب شد، برای ما امر مهمی تلقی نشد و به آن توجه نکردیم و ضرباتی هم که در سال‌های ۹۷ و ۹۸ بر ما وارد شدند، ماحصل همین بی‌توجهی‌ها بودند، لذا نه‌تنها مشکلی از ما حل نشد، بلکه ما را در یک خلسه و فضای ناهشیاری قرارداد که آسیب آن را دیدیم. این ادعا که برجام در جذب سرمایه‌گذاری خارجی موفق بوده، با آمارهای موجود تطابق ندارد. در سال‌های ۹۵ و ۹۶ که سال اجرای برجام است، روی کاغذ رشد سرمایه‌گذاری خارجی رخ ‌داده، اما در واقعیت طرح‌هایی که عملیاتی شدند و سرمایه‌های که به‌صورت واقعی وارد کشور شدند، اعداد بسیار کمی هستند که نشان می‌دهند سرمایه‌گذاران نتوانستند اعتماد کنند و ریسک تحریم‌ها کماکان برقرار بوده است؛ لذا در سال ۹۵ زیر ۲ میلیارد دلار تحقق سرمایه‌گذاری خارجی رخ‌ داده و در سال ۹۶ هم همین حدود بوده است؛ درصورتی‌که در دوره آقای رئیسی در سه سال اخیر اعداد بسیار قابل‌توجهی ثبت شده‌اند که در مسیر اجرا قرار دارند. برای مثال در سال ۱۴۰۲ مبلغ سرمایه‌گذاری طبق اعلام رسمی متولی امر ۵.۵ میلیارد دلار بوده است.

علت دفاع آقای جهانگیری از برجام این است که مهم‌ترین ایده دولت آقای روحانی مذاکره بود و نتیجه آن که برجام باشد، هویت آنها را می‌سازد. طبیعی است که از آن دفاع و طبیعتاً تمام تحلیل‌های خودشان را به این سمت معطوف کنند که برجام اتفاق مهمی بوده و تجویز فعلی‌شان هم برجام باشد. ناموفق بودن این مسیر و عدم توفیقاتش برای همه ایرانی‌ها شفاف و تثبیت شده است.

دیگر خبرها

  • کسب رتبه برتر فرمانداری درمیان بر اساس ارزیابی وزارت کشور
  • بهادری جهرمی: پرچم بالاست؛ خداقوت و دست مریزاد بچه‌ها
  • تبریک بهادری جهرمی به بانوی ورزشکار ایرانی
  • بهادری جهرمی: اساسنامه صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان ورزش برای اجرا، ابلاغ شد
  • عملکرد شوراها قابل دفاع است
  • سال گذشته اردوی راهیان نور با حضور بیش از ۱۵۰ نفر از دانشجویان برگزار شد
  • باهنر: مجلس باید حداقل دو فراکسیون اقلیت و اکثریت داشته باشد /ضرورت ندارد تمام تصمیمات مجلس جناحی باشد
  • تعریف دولتمردان برجام از خود به خاطر نابودی یک دهه فرصت رشد اقتصادی!
  • سیل ۱۰ روزه در ۱۳ شهرستان سیستان و بلوچستان/ نزدیک به ۵۶ هزار نفر امدادرسانی شدند
  • اعلام همبستگی دانشجویان ترکیه با دانشجویان آمریکایی حامی فلسطین