Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر اسبق امور خارجه کشور گفت: بایدن در شش ماه اول ریاست جمهوری اش طبق نظر سنجی ها هیچ محبوبیتی نداشته و تنها چیزی که می‌تواند چتر نجات بایدن شود همراهی با مسئله برجام است

منوچهر متکی ظهر دوشنبه در مراسم یادواره روز دانشجو که در دانشکده کشاورزی ورامین برگزار شد، طی سخنانی گفت: آمریکایی‌ها در سال ۵۸ به فکر تکرار سناریو کودتای ۲۸ مرداد و بازگرداندن شاه بودند، اما تسخیر لانه جاسوسی توسط دانشجویان این نقشه را با شکست مواجه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در زمان طاغوت کشور ما علاوه بر وابستگی سیستم به عنوان یک پل به غرب، در درون سیستم هم اجزای حکومت در نوکری به قدرت‌های خارجی با یکدیگر رقابت داشتند، که اسناد لانه جاسوسی نشان دهنده این رقابت‌های درون سیستم نزد آمریکایی‌ها و انگلیسی‌ها است، بزرگ‌ترین تحفه‌ای که مسافر ۱۲ بهمن ۵۷ یعنی امام راحل برای ملت ایران به ارمغان آوردند «استقلال» بود.

وزیر اسبق امور خارجه کشور با بیان اینکه جنبش دانشجویی در دهه ۱۳۲۰ و اوایل دهه ۱۳۳۰ به نقطه امیدی در کشور تبدیل شد، گفت: پیشگامان نهضت دانشجویی در اعتراض به سفر نیکسون و برقراری روابط استعماری با انگلستان در دانشگاه تهران دست به مقاومت و تظاهرات زدند.

وی گفت: دژخیمان شاه سه تن از فعالان انشجویی ما را به شهادت رساندند، این دانشجویان عزیز قربانیان راهی شدند، که بعدها با قیام ۱۵ خرداد ۴۲ و مبارزات انقلابی تداوم یافت.

متکی اظهار کرد: تمام مشکلات بعد از انقلاب تا روز تسخیر لانه جاسوسی اعم از ناآرامی‌ها و تنش‌های اجتماعی، حرکت‌های تروریستی و انفجارها را رگه‌ها توسط لانه جاسوسی آمریکا هدایت می‌شد.

وی با اشاره به فرمایشاتی از مقام معظم رهبری گفت: آمریکا رو به افول است، آمریکایی‌ها به عنوان قدرت جهانی تصور می‌کردند می‌توانند در هر جای دنیا هر کاری که می‌خواهند انجام دهند، اما ترک خفت بار افغانستان پس از ۲۰ سال حضور به خوبی نشان داد، آمریکا رو به افول است و اقتدار گذشته را ندارد.

وزیر اسبق امور خارجه کشور با اشاره به مذاکرات احیای برجام و رویکرد دولت سیزدهم در این خصوص گفت: رویکرد جمهوری اسلامی ایران این است، که ما تعهداتی را قبول کردیم، که باید امتیازاتی را دریافت کنیم و حرف آمریکا این است که ایران به تعهداتش عمل کند اما از آن امتیازات استفاده نکند.

متکی تاکید کرد: این منطق آمریکایی‌ها تا زمانی که در پشت اتاق‌های دربسته است، صدا ندارد، گمان می‌کنم این بار غربی‌ها ناگزیر از ورود به یک فاز منطقی هستند و از طرفی آمریکایی‌ها وضعشان بسیار بد است چرا که بایدن در شش ماه اول ریاست جمهوری اش طبق نظر سنجی ها هیچ محبوبیتی نداشته و تنها چیزی که می‌تواند چتر نجات بایدن شود همراهی با مسئله برجام است./مهر

منبع: فردا

کلیدواژه: متکی برجام آمریکایی ها لانه جاسوسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۵۸۲۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم سرکوب دانشجویان در آمریکا؛ ده‌ها دانشجو در دانشگاه ویرجینیا دستگیر شدند

شبکه خبری‌ای بی سی نیوز آمریکا روز دوشنبه به وقت محلی اعلام کرد: پلیس اواخر روز یکشنبه پس اینکه معترضان در چمن مرکزی دانشگاه تکنیک ویرجینیا چادر برپا کردند، اقدام به پاکسازی و بازداشت معترضان کردند.

مقامات دانشگاه به کسانی که تجمع کردند توصیه کردند که وسایل خود را جمع کنند و داوطلبانه متفرق شوند؛ و سپس، پلیس ویرجینیا افرادی را که از این خواسته پیروی نکردند، بازداشت کرد.

این دانشگاه افزود: "حدود ساعت ۱۰:۱۵ شب، پلیس به معترضان نزدیک شد تا از آنها بخواهد ظرف ۵ دقیقه متفرق شوند. کسانی که باقی مانده بودند دستگیر شدند. "

به گفته شبکه‌ای بی سی نیوز، پلیس ده‌ها معترض را بازداشت کرده است.

حمایت از مردم غزه و اعتراض‌ها به سیاست‌های دولت جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در حمایت همه جانبه از رژیم اسرائیل، این بار از سوی اقشار مختلف دانشجویان در دانشگاه‌های آمریکا آغاز شده است. از زمان شروع اعتراض‌ها به جنگ اسرائیل در غزه با عنوان «جنبش همبستگی با غزه» از دانشگاه کلمبیای نیویورک آمریکا و سرایت آن به سایر دانشگاه‌های آمریکا بر اساس گزارش رویترز، حدود ۵۵۰ نفر دستگیر شده اند.

این اعتراض‌ها در پی حمایت‌های همه جانبه دولت بایدن از اسرائیل و کشتار بی وقفه مردم غزه به تلافی شکست این رژیم در عملیات طوفان الاقصی در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) و نیز عدم اجرای هرگونه آتش بس فوری و به منظور پایان دادن به کمک‌های نظامی و امنیتی واشنگتن به تل آویو صورت گرفته است.

«جو بایدن» رئیس جمهوری آمریکا پنجم اردیبهشت ماه، قانون کمک ۹۵ میلیارد دلاری به اوکراین، اسرائیل و تایوان و ارسال سلاح و تجهیزات نظامی به تل آویو و کی یف را امضا کرد.

لایحه کمک ۹۵ میلیارد دلاری آمریکا به اوکراین، اسرائیل و تایوان پس از ماه‌ها تاخیر و اختلاف ابتدا در مجلس نمایندگان و سپس مجلس سنای این کشور به تصویب رسید و با امضای بایدن به قانون تبدیل شد.

استفاده از خشونت و ابزار‌های پلیسی برای مقابله و سرکوب تجمعات و اعتراضات آرام و روز افزون دانشجویان و جوانان آمریکایی و ورود پلیس به محیط دانشگاهی، مخالف ادعا‌های آن کشور در باره اصل آزادی بیان و آزادی تجمعات بوده و محیط و مراکز علمی را امنیتی می‌سازد.

اینگونه سرکوب‌های خشونت آمیز در امتداد سیاست حمایت علنی از کشتار‌ها و جنایات جنگی اسرائیل به شمار می‌رود و موجب تشویق آن رژیم به ادامه تنش آفرینی، جنگ افروزی و نسل کشی خواهد شد.

این تجمعات اعتراضی همچنین نشانه خشم و نگرانی فزاینده وجدان‌های بیدار در آمریکا، از جمله جامعه مسلمانان آن کشور، و نیز نگرانی‌های روزافزون جامعه جهانی نسبت به استمرار و تقویت حمایت مالی، سیاسی و تسلیحاتی و گسترده دولت و کنگره آمریکا از جنایات جنگی و نسل کشی در فلسطین و نادیده گرفتن حقوق بشر و بین الملل است.

منبع :ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • رهبر انقلاب: جوانان باید منطق شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر رژیم صهیونیستی را بدانند | ویدئو
  • شبکه آمریکایی‌: بایدن به دنبال اعطای پناهندگی به برخی از آوارگان فلسطینی است
  • جوانان باید منطق شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر رژیم صهیونیستی را بدانند
  • طرح آمریکا و مکزیک برای سخت‌گیری بیشتر نسبت به مهاجران
  • محکومیت کارمند آژانس امنیت ملی آمریکا به جرم جاسوسی
  • طرح آمریکا و مکزیک برای سخت گیری بیشتر نسبت به مهاجران
  • خشونت بی‌منطق علیه حق‌طلبی دانشجویان آمریکا دردی از ظالمان دوا نمی‌کند
  • تداوم سرکوب دانشجویان در آمریکا؛ ده‌ها دانشجو در دانشگاه ویرجینیا دستگیر شدند
  • نارضایتی مردم آمریکا از سیاست‌های بایدن در قبال جنگ غزه
  • سناتور آمریکایی ارزیابی دولت از جنگ غزه را زیر سئوال برد