Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، پرویز هادی امروز در هشتمین جلسه‌ کمیسیون ورزش و جوانان اظهار کرد: تقریبا سه و نیم میلیارد فقط هزینه تعمیر سالن های ورزشی شهرداری تبریز بوده که باید برای بازسازی ‌وبه‌سازی سالن ها اقدامات اساسی ترتیب داده شود.

وی افزود: موضوع بودجه حوزه ورزشی را به کمسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تبریز ارجاء داده‌ایم تا در این راستا نیز تصمیماتی گرفته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هادی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه شورای ششم به موضوع ورزش اهمیت ویژه ای می دهد، گفت: برای احیای ورزش محلات نیز برنامه‌هایی داریم و یکی از دغدغه‌های اصلی ما به شمار می‌رود.

رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر تبریز یادآور شد: در تلاشیم سازمان ورزشی و فرهنگی تفکیک داده شده تا به موضوع ورزش بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.

وی در ادامه اذعان کرد: اگر کاربری ورزشی در سطح شهر داریم این مکان را در کمیسیون معرفی کنید تا به بخش خصوصی با عنوان مشارکت ارایه بدهیم و در افزایش سرانه ورزشی نتایج مثبتی را شاهد باشیم.

هادی در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص نیروی انسانی توضیح داد: باید افراد را ملزم کنیم تا به سِمت خود بازگردند، ضروری است تا نجات غریقان به سِمت خود بازگشته و به فعالیتشان ادامه دهند.

وی در خصوص آکادمی ورزشی بیان کرد: می‌خواهیم با هیات‌های ورزشی تعاملی در خصوص آکادمی ورزشی داشته باشیم و در رابطه با راه اندازی تصمیماتی اتخاذ کنیم.

هادی با بیان اینکه در حاشیه شهر فضای ورزشی بسیار اندک است، اذعان داشت : مثلا درمنطقه ملازینال یک درصد هم فضای ورزشی وجود ندارد، مناطق حاشیه ای مستعد این است که  در خصوص ورزش بانوان اقدامات مهمی را شاهد باشد.

ورزش محلات باید زنده شود

فریدون بابایی‌اقدم، نائب رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر تبریز هم در ادامه اظهار کرد: در دوره گذشته آسیبی برای ورزش شهرمان وارد شده بود که بهتر است در این دوره به دور از حواشی به فعالیت ادامه دهیم.

وی با بیان اینکه موضوع کارگروه بهتر است تعیین تکلیف شود، ادامه داد: پیشنهادم این است که برنامه‌ریزی‌هایی برای تعمیر و نوسازی فضاهای ورزشی ترتیب دهیم و استارت کار را از هفته آتی شروع کنیم.

بابایی اقدم در بخش دیگری از سخنان‌خود با بیان اینکه ما مصمم احیای سازمان ورزش هستیم، ادامه داد: در کنار این موضوع در تلاشیم ورزش محلات را زنده کرده و با اقدامات ارزنده بتوانیم برای شهروندان در حوزه ورزشی اقدامات در خور شانی انجام دهیم.

نایب رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر تبریز افزود: به نظرم بهتر است برای مناطق مدیر ورزشی در نظر بگیریم تا مسئولیتشان صرفا برای رفع تکلیف نباشد، اگر این اتفاق بیفتد ما به سمت موفقیت گام بر خواهیم داشت.

بابایی اقدم در خصوص املاک‌ نیز گفت: مشاوران شهرداری می‌توانند با تعامل اداره اوقاف وارد فعالیت شده و از زمین های خالی در حوزه ورزشی استفاده کنند.

افراد باید به جایگاه خود بازگردند

حکیمه غفوری، دبیر کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر تبریز در ادامه این جلسه در رابطه با نیروی انسانی سازمان ورزش بیان کرد: به نظر من تا زمانی که این افراد را ملزم نکنیم به جایگاه خود باز نخواهند گشت، شهرداری باید نامه بدهد تا نیروهایی که سابق در سازمان ورزشی جذب شده‌اند به محل کار خودشان باز گردند.

دبیر کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر تبریز ادامه داد: پیشنهادم این است که ابتدا کسانی که مشتاق برای بازگشت به سِمت قبلی خود هستند بازگردانده شود و پس از آن هم در صورت نیاز مابقی نیروها برگردند.

یاسین بجانی، عضو کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر تبریز هم در ادامه این جلسه اظهار کرد: اصلی ترین هدف ما از  تشکیل کمیسیون توسعه سرانه ورزشی است تا بتوانیم اماکن ورزشی را حفظ و نگهداری کنیم.
این عضو کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر تبریز بیان کرد: آسایش و رفاه اجتماعی زمانی تحقق می‌باید که همگان از آن بهره ببرند، همانطور که مستحضرید در آخرین روز هفته معلولیت هستیم و خواهشم این است حتما برای این قشر نیز برنامه هایی در حوزه ورزشی و تایم اختصاصی در نظر گرفته شود.

انتهای پیام/60012

منبع: فارس

کلیدواژه: تبریز ورزش ورزشی جوانان فارس تبریز پرویز هادی فریدون بابایی اقدم سازمان ورزش حوزه ورزشی ورزش محلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۵۸۵۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم جریان یافتن مردم سالاری دینی در محلات

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، علیرضا نادعلی سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران در دویست و سی و یکمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران ضمن ابراز همدردی با دانشجویان آمریکا در حمایت از مردم غزه، اظهار کرد: در برابر فعالیت های رژیم صهیونیستی، این دانشجویان می ایستند و مقابله می کنند و اینکه این اقدام جهانی شده باید آن را بزرگ دانست.

وی با بیان اینکه روز شوراها روزی برای تبریک نیست بلکه بهانه ای برای این که شان شوراهای شهرها و روستاها یادآوری شوند، خاطرنشان کرد: مردم سالاری دینی باید در طول سال جاری و ساری باشد. امروز شورای محلات آغاز به کار می کنند و اقدامات متراکم ستاد مشارکت محله ای قابل تقدیر است.

نادعلی افزود: اعتقاد ما این است که جریان یافتن مردم سالاری دینی در محلات باعث اجرای بهتر امور در این سطح خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مروری بر چند خبر کوتاه از ورزش قزوین
  • تبریز گردشگرپذیر می شود/ احیای خانه های تاریخی در دل شهر
  • ضرورت تشکیل کمیسیون مشترک برای پیگیری موافقتنامه‌های دوجانبه بین ایران و اوگاندا
  • ضرورت تسریع در ساماندهی میدان «شهید حسن‌پور» قزوین
  • ۱۰۴۰ نوجوان دهه‌هشتادی کار خود را در محلات رفسنجان آغاز کردند
  • رویکرد ما همگانی کردن ورزش در سطح محلات است
  • تهران فقیرترین شهر به لحاظ بهداشتی در بین شهرهای کشور است
  • عزم ملی برای حل مشکلات پایتخت شکل بگیرد/ضرورت استفاده از ظرفیت معتمدین محلات در سایر کلانشهرها
  • لزوم جریان یافتن مردم سالاری دینی در محلات
  • همه‌چیز درباره سردردهای بعد از ورزش؛ چگونه درمانش کنیم؟