Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از دنیای‌اقتصاد، با توجه به آمار های منتشره میزان فروش زمین‌های مجازی بین دیگر انواع توکن‌های غیرمثلی (NFT) بیشتر از بقیه بوده است.  با توجه به داده‌های بازار، درحال حاضر بازار معاملات زمین‌های مجازی به یکی از داغ‌ترین بازارهای سفته‌بازی در جهان تبدیل شده است که توانسته سود‌های نجومی را نصیب صاحبان خود بکند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

گزارش‌ها حاکی از آن است که در هفته گذشته حجم بازار معاملات NFT‌ها به ۳۰۰ میلیون دلار رسیده است که در این بین، یک چهارم از آن مربوط به بازار معاملات زمین‌های مجازی در پروژه متاورس سندباکس بوده است.  حجم معاملات سندباکس در هفته گذشته حدود ۵/ ۷۰ میلیون دلار بوده است که حاصل معامله ۴۴۳۳ دارایی متفاوت در این بازی است.

گرچه دیسنترالند در جایگاه دوم قرار گرفته، ولی گران‌ترین زمین‌های معامله شده در ۱۰ زمین گران دنیای متاورس مربوط به این بازی بوده است که قیمت‌های بین ۲۲۰ تا ۷۵۸ هزار دلار داشته‌اند. در هفته گذشته حجم معاملات در دنیای دیسنترالند حدود ۶/ ۶ میلیون دلار بوده که حاصل معامله ۳۹۹ دارایی مختلف در این جهان است.  در حال حاضر، گران‌ترین دارایی‌های معامله شده در دنیای NFTها مربوط به دو اثر هنری از مجموعه Super rare است. گران‌ترین اثر به قیمت ۵۵۰ اتر (حدود ۲ میلیون و ۳۰۵ هزار دلار) در این بازار معامله شده است.

  متاورس، چه و چگونه؟

Metaverse از ترکیب دو واژه Meta به معنای فراتر و Universe به معنای جهان تشکیل شده است و به‌طور کلی می‌توان گفت که معنای این واژه‌ «جهانی فراتر از جهان ما» ‌ است. این واژه برای نخستین بار در رمانی با نام «تصادف برف» در سال ۱۹۹۲ استفاده شده است. 

نخستین نشانه‌ها از جهان متاورس در سال ۲۰۰۳ و در میان بازی‌های رایانه‌ای منتشر شده در آن دوران به چشم خورد. مشکل اساسی این بازی‌ها، وابستگی کامل اقتصاد آنها به یک نهاد کاملا متمرکز بود. این موضوع موجب شد ویتالیک بوترین، خالق شبکه بلاک‌چین اتریوم، به این فکر بیفتد که بهتر است اقتصاد این بازی‌ها به کمک فناوری بلاک‌چین به سمت غیرمتمرکز شدن پیش رفته و با ایجاد یک بازار غیرمتمرکز، اقتصاد به مراتب قدرتمندی بر این بازارها حاکم شود. 

درحال حاضر این گفته تا حد زیادی به واقعیت نزدیک شده و پروژه‌های فعال در حوزه متاورس به‌دنبال آن هستند که با ایجاد یک جهان غیرمتمرکز بر بستر بلاک‌چین، بخشی از زندگی شخصی انسان‌ها را به دنیای مجازی منتقل کنند. با کمک تکنولوژی، مفهوم مرز در جهان‌‌ مجازی کمرنگ شده و افراد می‌توانند در هرکجای جهان بدون دخالت برخی عوامل متمرکز کننده، با یکدیگر روابط سیاسی و تجاری داشته باشند.  پس از هک شدن صرافی بیت‌مارت که باعث شد حدود ۲۰۰ میلیون دلار دارایی از این صرافی خارج شود، حال جامعه شیبا (افرادی که به رشد و ارتقای توکن شیبا کمک می‌کنند) و صرافی هیوبی به بیت‌مارت کمک می‌کنند تا نقص‌های فنی خود را برطرف کرده تا در آینده شاهد چنین اتفاقاتی نباشد. 

مدیرعامل این صرافی نیز در توییتی اظهار کرد که دارایی‌های به سرقت رفته را توسط دارایی‌های خود صرافی جبران خواهد کرد تا معامله‌گران این صرافی متضرر نشوند.  با توجه به اینکه درحال حاضر وارد کردن و خارج کردن سرمایه از این صرافی ممکن نیست، مسوولان این صرافی امیدوارند که تا هفتم دسامبر این مشکل مرتفع شده و شرایط به حالت طبیعی بازگردد.

منبع: دنیای اقتصاد پربیننده ترین تحلیل تکنیکال بیت کوین / آیا سقوط بیشتر ادامه دارد؟ آینده درخشان سولانا / رقیب سر سخت اتریوم! سقوط عجیب بازار رمزارزها به دنبال فشار فروش دلار ۲۹ هزاری و تتر ۳۳ هزار تومانی/ بازار گرم سفته بازان! ریزش بیت‌کوین تا کی ادامه دارد؟/ داده های درون شبکه و سیاست های اقتصادی آمریکا چه می گویند؟!

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بیت کوین ارز دیجیتال توکن متاورس اومیکرون زمین مجازی زمین های مجازی میلیون دلار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۶۰۸۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توافق آمریکا برای خرید نفت ایران / بازار انرژی شگفت زده شد!

چین را باید بزرگ ترین خریدار نفت ایران دانست که البته بزرگ ترین وارد کننده نفت جهان نیز نام دارد و روزانه حجم بالایی از طلای سیاه جهان را خریداری می کند.

کارشناس انرژی گفت: مساله خرید نفت ایران توسط چین موضوعی تثبیت شده است که ظاهراً توافق کلی بین چین و آمریکا نیز در این باره وجود دارد.

به گزارش مهر، محسن قمصری کارشناس انرژی با اشاره به اینکه ممکن است اوپک ظرفیت تولید خود را افزایش دهد تا بازار نفت آرام شود و قیمت کاهش یابد گفت: تلاش بر این است که اوپک ظرفیت فروش خود را افزایش دهد و در حد محدود مشکلی را به وجود نمی آورد و قابل انجام است.

به گفته این کارشناس انرژی نظر بر همین است که به صورت محدود عرضه را افزایش دهند و بازار را کنترل کنند و مشتریان نفت به دنبال این هستند که قیمت نفت افزایش پیدا نکند و هماهنگی‌هایی وجود دارد که افزایش قیمت اتفاق نیفتد.

این کارشناس انرژی در ادامه با اشاره به اینکه تحریم‌های جدید نفتی که آمریکا در از آنها صحبت می‌کند هم اکنون نیز وجود دارد، خاطر نشان کرد: هم اکنون تقریباً هیچ پالایشگاه خارجی نفت ایران را خریداری نمی‌کند و تنها چین مشتری نفت ایران است.

وی ادامه داد: چین هم با توجه به روابطی که با ایران دارد و مصالح ملی که دارند به نظر نمی‌رسد نفت ایران را کنار بگذارد؛ زیرا نفت خوب و مناسبی دریافت می‌کنند.

این کارشناس انرژی با اشاره به اخبار منتشر شده مبنی بر تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران خاطر نشان کرد: این خبرها بیشتر جنگ رسانه‌ای هستند تا بتوانند بازار را متشنج کنند و مساله خرید نفت ایران توسط چین موضوعی تثبیت شده است که ظاهراً توافق کلی بین چین و آمریکا نیز وجود دارد.

صادرات نفت ایران به بالاترین حد خود در ۶سال‌اخیر رسیده و به‌رغم تحریم‌های یک‌جانبه غرب، به اقتصاد این کشور برابر با ۳۵‌میلیارد دلار در سال‌رونق بخشیده است.

بر اساس گزارش شرکت داده ورتکسا، تهران در سه ماه اول سال‌جاری میلادی، به‌طور متوسط یک‌میلیون و ۵۶۰ هزار بشکه نفت در روز فروخته که تقریبا تمامی آن توسط چین خریداری‌شده‌است.این میزان، بالاترین سطح فروش نفت ایران از سال ۲۰۱۹ است.

موفقیت ایران در صادرات نفت‌خام، بیانگر یکی از دلایل اصلی است که ایالات‌متحده و اتحادیه اروپا به‌دنبال افزایش فشار بر تهران پس از حمله تنبیهی موشکی و پهپادی این کشور به اسرائیل هستند. واشنگتن و اتحادیه اروپا با هدف منصرف‌کردن اسرائیل از تشدید درگیری با تهران یا انتقام‌جویی نظامی، در حال تدارک تحریم‌های جدید علیه جمهوری‌اسلامی هستند.

در هر حال، صادرات نفت ایران پس از ۶ سال ‌به دوران موسوم به برجام رسیده یا به آن بسیار نزدیک شده‌است. نکته مهم آنکه آمارهای صادرات رسمی نفت‌خام ایران با یک فاز ‌تاخیر اعلام می‌شود، بنابراین از هم‌اکنون انتظار داریم آمارهای رسمی جذابی مخابره شود اما باید یک نکته را نیز در این‌خصوص مدنظر قرار داد، نوسان قیمت جهانی نفت‌خام در بحبوحه تنش‌های خاورمیانه از افت نرخ شدید در روزهای اخیر حکایت دارد تا جایی‌که برنت کف ۹۰ دلاری را از دست داد و تا لحظه تنظیم این گزارش، با نزدیک به یک‌درصد سقوط روزانه به نزدیکی ۸۶ دلار در هر بشکه رسید.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • این ۱۴ نفر بالاترین ثروت در جهان را دارند
  • دلار به کانال ۶۲ هزار تومان بازگشت / خریداران دست نگه داشته‌اند
  • افزایش نرخ دلار و یورو در معاملات امروز مرکز مبادله ارز و طلا
  • قیمت دلار این‌گونه ۷ هزار تومان ریزش کرد/ خرید دلار متوقف شد
  • آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها در جهان/ بیت کوین آماده شد
  • جهش بهای نفت در بازار جهانی
  • قیمت دلار و یورو امروز سه شنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • بیت کوین به قیمت جدید رسید/ ۶۶ هزار و ۴۶۹.۳۲ دلار
  • قیمت جهانی طلا کاهش یافت یا افزایش؟
  • توافق آمریکا برای خرید نفت ایران / بازار انرژی شگفت زده شد!