Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها_ طرح نسخه الکترونیک این روزها علی‌رغم مزایای حذف نسخه‌های کاغذی با مشکلاتی از جمله کند بودن سیستم ارجاع و محدودیت دریافت دارو مواجه است که مشکلات بسیاری را برای بیماران بدنبال داشته است. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از ایلام؛ طی ماه‌های گذشته شاهد اجرای طرح الکترونیکی شدن نسخه‌های درمان بودیم که این اقدام به‌منظور حذف دفترچه‌های درمانی و همچنین سهولت بخشی در ارائه خدمات به بیماران اجرا شد، اما متأسفانه فراهم نشدن زیرساخت‌ها در این بخش مشکلاتی را برای بیماران به‌همراه داشته‌است به‌طوری‌که به گفته‌ی برخی از بیماران و مراجعه‌کنندگان به مراکز درمانی بروز مشکلات سیستمی هنگام ارائه خدمات درمانی الکترونیکی سبب معطل شدن آنان در داروخانه‌ها و مراکز درمانی شده‌است ازاین‌رو ضروری است مسئولان مربوط جهت افزایش کیفیت خدمات الکترونیکی زیرساخت‌های لازم در این حوزه را فراهم کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لزوم فراهم شدن زیرساخت‌های لازم

مریم شهابی از بیمارانی که برای دریافت دارو به یکی از داروخانه‌های سطح شهر مراجعه کرده در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم با بیان این‌که الکترونیکی شدن خدمات درمانی گاهاً نه‌تنها تسریع در روند خدمات‌دهی را بدنبال نداشته بلکه متأسفانه در برخی موارد سبب معطل شدن بسیاری از بیماران می‌شود از این رو ضروری است مسئولان هرچه سریع‌تر به این مشکل رسیدگی نمایند.

سیروس خلیلی یکی از شهروندان ایلامی با بیان این‌که ضروری است برای ارائه خدمات الکترونیکی زیرساخت‌های لازم فراهم شود اضافه کرد: باوجود گذشت چندین ماه از اجرای طرح الکترونیکی شدن نسخه‌های درمانی همچنان شاهد بروز مشکل و سردرگمی بیماران به‌ویژه در دریافت مبالغ بیمه‌های تکمیلی هست که باید رفع این مشکلات به‌سرعت در دستور کار قرار گیرد.

دسترسی به بانک اطلاعاتی بیماران

مهتاب شاهماری طی ماه‌های گذشته با بیان اینکه طرح پرونده الکترونیک یک طرح ملی و لازم الاجرا بوده و علیرغم سختی‌های ابتدای اجرای طرح ، محاسن بسیاری داشته که یکی از آنها وجود بانک اطلاعاتی و دسترسی به سوابق درمانی یک فرد با استفاده از کد ملی است افزود: نسخه الکترونیک بعنوان یک طرح ملی نیازمند مشارکت بیمه شدگان و درمان گران است.

دریافت خدمات درمانی با ارائه کد ملی

نورالدین رحیمی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم با بیان اینکه اجرای نسخه‌نویسی الکترونیکی برای همه بیمه‌شدگان در مطب‌ها و مراکز طرف قرارداد اجرا می‌شود و هیچ‌گونه نسخه کاغذی در سطح استان نوشته نمی‌شود گفت: بیمه‌شدگان با ارائه کد ملی خدمات تشخیصی درمانی و دارویی دریافت می‌کنند.

مدیر‌کل بیمه سلامت به مزایای اجرای این طرح اشاره کرد و گفت: عدم نیاز به دفترچه، کاهش خطای نسخه‌خوانی و جلوگیری از قاچاق دارو از مزایای این طرح است

رحیمی اضافه کرد: با فعالیت دو سامانه نسخه‌نویسی الکترونیکی و نسخه‌نویسی تامین اجتماعی، مشکل کند بودن سیستم تا حدی مرتفع شده‌است و دسترسی‌های مربوط به پزشکان برای آن‌ها فراهم شده‌است.

معاون بیمه سلامت: اجرای طرح "نسخه الکترونیک" تا پایان دی‌ماه در کشور تکمیل می‌شودرونمایی از سامانه پرونده و نسخه الکترونیک دندانپزشکی سازمان بیمه نیروهای مسلحنارضایتی 82 درصدی از سامانه نسخه الکترونیکی تامین اجتماعی/خرید دارو با قیمت آزاد به دلیل قطعی سیستم

تلاش برای رفع مشکل

علیرضا رمضانی نیز با اشاره به کُند شدن سیستم نسخه‌های الکترونیکی در برخی اوقات اظهار داشت: در تلاشیم هرچه سریع‌تر این مشکل مرتفع شود و خدمات دهی به مراجعه کنندگان سرعت گیرد.

رییس سازمان نظام پزشکی استان ایلام با بیان اینکه مشکل نسخه‌های الکترونیک توسط کارشناسان رصد و به تهران منتقل داده می‌شود گفت: مسئولین بیمه‌های تامین اجتماعی و سلامت در تلاشند که تا 1 دی‌ماه سال جاری که این طرح به‌طور رسمی آغاز می‌شود مشکلات را برطرف کنند.

امید است نهادهای متولی اجرای طرح الکترونیکی شدن خدمات درمانی با مرتفع نمودن مشکلات و نواقص موجود آن سبب بهره وری بهتر از طرح نسخه نویسی الکترونیک و ارتقا خدمات سلامت در کشور و به تبع آن استان ایلام شوند.

انتهای پیام/180/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: الکترونیکی شدن نسخه الکترونیک خدمات درمانی نسخه نویسی زیرساخت ها اجرای طرح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۶۱۸۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۶ هزار زوج نابارور در لرستان

محسن اسدبیگی با اشاره به اینکه در راستای ماده ۴۳ قانون جمعیت و خانواده نزدیک به ۶ هزار زوج نابارور در سطح استان شناسایی شده است، اظهار کرد: از ۶ هزار زوج نابارور ۱۳۸۱ نفر به عنوان نابارور در سامانه نشاندار شده‌اند.
به گفته وی اداره کل بیمه سلامت استان در حال حاضر با دو مرکز درمان ناباروری خصوصی شفا و غیر دولتی جهاد دانشگاهی جهت ارائه خدمات تخصصی سطح دوم درمان ناباروری قرارداد دارد.
مدیرکل بیمه سلامت لرستان گفت: در حال حاضر دخواست و دریافت خدمات ناباروری بصورت الکترونیک در سامانه نسخه الکترونیک بیمه سلامت انجام می‌شود.
اسد بیگی با اشاره به اینکه تاکنون ۳ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان در قالب ۸ میلیارد تومان بابت اسناد خدمات ناباروری به مراکز درمان ناباروری و ۳ میلیارد تومان بابت اسناد سرپایی به زوجین نابارور پرداخت شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • هدفگذاری تامین اجتماعی برای ارتقاء سلامت و رضایتمندی کارگران
  • درمان رایگان کودک با داشتن بیمه پایه
  • خدمات درمانی رایگان برای کودکان؛ نمایش یا واقعی؟
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • اجرای طرح بیمه عشایر در شهرستان بدره
  • کلافگی رژیم صهیونیستی از حملات سایبری/ تلاش برای ساخت «گنبد الکترونیکی»
  • چالش‌های فراوان بیماران خاص و صعب العلاج در ایران/ وقتی مشکلات بیماران هموفیلی دیده نمی‌شود
  • ارائه بیش از ۱۰ هزار و ۷۰۰ نفر خدمت رایگان در حوزه سلامت
  • جذب یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای بیماران خاص و صعب العلاج
  • شناسایی ۶ هزار زوج نابارور در لرستان