Web Analytics Made Easy - Statcounter

بحرینی معاون سازمان صمت استان بوشهر از سرمایه‌گذاری ۱۹۲ هزار میلیارد ریال در حوزه صنعتی استان بوشهر خبر داد و گفت: حدود ۲۴ هزار شغل در این عرصه ایجاد شده است.

حسن بحرینی اظهار داشت: سازمان صنعت و معدن و تجارت استان در راستای حمایت از فعالان حوزه صنعت و معدن در استان در سال جاری از تمام توان و ظرفیت موجود بهره می‌برد و انتظار داریم شاهد افزایش فعالیت در این عرصه باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون امور صنایع و معادن سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر از صدور ۳۳ فقره پروانه بهره‌برداری صنعتی در استان بوشهر خبر داد و خاطر نشان کرد: از ابتدای سال جاری تا پایان آبان ماه، ۳۳ فقره پروانه بهره‌برداری صنعتی با سرمایه گذاری ۱۳۴۴میلیارد ریال و اشتغال ۳۴۳ نفر ایجاد شده است.

بحرینی تصریح کرد: با توجه به دارا بودن شهرک‌های صنعتی و مناطق ویژه مستقر در استان و همچنین صنایع عظیم نفت و گاز و پتروشیمی در جنوب استان بوشهر، باید از این پتانسیل در راستای افزایش اشتغال استفاده کنیم.

وی یادآور شد: در شرایط کنونی تعداد ۵۸۴ پروانه بهره‌برداری صنعتی در عرصه‌های مختلف از قبیل کانی غیر فلزی، کانی فلزی و صنایع معدنی در استان بوشهر فعال هستند که بالغ بر ۱۹۲ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری شده است.

بحرینی بیان کرد: حدود ۲۴ هزار شغل در حوزه صنعتی در استان بوشهر ایجاد شده که امیدواریم رضایت خاطر مردم را فراهم کرده باشد.

وی اضافه کرد: از بانک‌های استان بوشهر انتظار داریم در راستای پرداخت تسهیلات کم بهره به صنایع استان نهایت توان خود را به کار گیرند و کوتاهی نکنند.

/بازار

برچسب ها: سرمایه‌گذاری ، حوزه صنعتی ، استان بوشهر لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000PtD

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: سرمایه گذاری حوزه صنعتی استان بوشهر سرمایه گذاری استان بوشهر حوزه صنعتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۶۳۰۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه مزارع نوآور بهره‌ور راهکاری برای ایجاد تحول در کشاورزی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، امروز سه‌شنبه در همایش ملی پژوهشگران مروجان ارشد وزارتخانه، سیدمجتبی خیام‌نکویی رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی افزود: خودکفایی در محصولات راهبردی با مجموعه فعالیت‌های تحقیقاتی و ترویجی و انتقال دانش به عرصه کشاورزی کاملا تحقق‌پذیر است.
وی در همین حال بر بهینه و به‌روز شدن دانش پژوهشگران و مروجان این سازمان تاکید و تصریح کرد: پژوهشگران باید روش‌ها، فناوری‌ها، هوش مصنوعی و متاورز را در حوزه خود بشناسند و از آن استفاده کنند.
رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با اشاره به افزایش تولید گندم گفت: در دولت سیزدهم تاکنون دو فصل زراعی داشتیم و در این مدت تنها در محصول گندم توانستیم ۹ میلیون تن افزایش تولید داشته باشیم بدون افزایش یک متر سطح زیر کشت که به معنای ورود دانش به معنای واقعی در این حوزه است.
وی ادامه داد: بیشتر مروجان ما در حوزه معاونت زراعت فعالیت می‌کنند و کافی است فقط یک تن در هکتار عملکرد گندم آبی و ۵۰۰ تا ۶۰۰ کیلوگرم در هکتار عملکرد گتدم دیم را افزایش دهیم تا میزان تولید این محصول را به ۱۹ میلیون تن برسانیم.
خیام‌نکویی توسعه مزارع نوآور بهره‌ور را یکی از راهکار‌های ایجاد تحول در حوزه آموزش و ترویج دانست و اذعان داشت: سال گذشته ۴۶ مزرعه نوآور در حوزه آموزش و ترویج راه‌اندازی شد و امسال قرار است این تعداد به ۱۵۰ مورد برسد.
وی افزود: مزارع نوآور بهره‌ور می‌توانند یکی از نقاط ارتباطی پژوهشگران با کشاورزان و تولیدکنندگان باشند.
معاون وزیر جهاد کشاورزی، ظرفیت سازمان تات را بی‌نظیر خواند و درعین حال گفت: چالش‌ها و ایراداتی هم وجود دارد که باید برطرف شود.
وی تصریح کرد: یکی از مهمترین چالش‌ها این است که ما برای ارتقای نیرو‌ها مستلزم اجرای آیین‌نامه‌های وزارت علوم هستیم و از حدود سه سال پیش این وابستگی به تدریج در حال قطع شدن است.
خیام‌نکویی با بیان این که رییس جمهوری از سازمان تات حمایت می‌کند، ابرازداشت: ایستگاه‌های تحقیقاتی سازمان تات در سال‌های گذشته به بهانه‌های مختلف مانند ساخت مسکن، توسط برخی نهاد‌ها گرفته می‌شد که با دستور رییس جمهوری این اراضی برگشت داده شده است.
وی به ماجرای بلندمرتبه سازی در اطراف باغ گیاهشناسی ایران اشاره و عنوان کرد: از حدود ۱۰ سال گذشته، مجوز ساخت ۲۲ برج ۳۷ طبقه در اطراف این باغ گیاهشناسی اخذ و ساخت و ساز آغاز شده بود، اما ما محکم جلوی این ساخت و ساز‌ها ایستادیم و نتیجه آن شد که ساخت برج‌های ۳۷ طبقه به پنج طبقه کاهش یافت.
رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی درباره راه‌اندازی شورا‌های راهبردی توسط سازمان تات گفت: روسای موسسه‌های تحقیقاتی مکلفند آنچه که در این شورا‌های راهبردی مصوب می‌شود، انجام دهند؛ بنابراین گزارش، در این همایش از ۳۲ دستنامه ترویجی استانی کلزا رونمایی شد. این دستنامه ترویجی با هدف ارایه الگوی مدیریت ترویجی برای استان‌های کشور در حوزه کلزا با همت ۵۰۰ محقق و کارشناس و مشارکت کشاورزان خبره تهیه شده و به زودی در اختیار استان‌ها و کشاورزان قرار می‌گیرد.  

دیگر خبرها

  • قشم به عنوان منطقه آزاد برتر در حوزه اقتصادی و سرمایه گذاری انتخاب شد
  • فعالیت ۱۰ هزار نفر در طرح‌های صنعتی ایلام
  • ۱۰ هزار نفر در طرح های صنعتی ایلام مشغول به کار هستند
  • مردمی سازی اقتصاد در استان بوشهر عملیاتی شده است
  • استقرار شهرداری ویژه بافت تاریخی بوشهر در حال پیگیری است
  • استاندار سیستان وبلوچستان برتوسعه شرکت‌های دانش بنیان تاکیدکرد
  • ایجاد ظرفیت فرامرزی در صنعتی سازی مسکن
  • شهرک‌های صنعتی فیروزآباد روی ریل توسعه
  • توسعه مزارع نوآور بهره‌ور راهکاری برای ایجاد تحول در کشاورزی
  • فاز توسعه ۶۰ هکتاری شهرک صنعتی اردبیل آماده بهره‌برداری است