Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت مدیریت تولید برق هرمزگان از حفظ منابع آبی و الزامات زیست محیطی در راستای تحقق اهداف استراتژیک افزایش میزان سرانه فضای سبز در نیروگاه بندرعباس خبر داد.

به گزارش «انرژی امروز» از روابط عمومی شرکت مدیریت تولید برق هرمزگان، حسین سلیمی عنوان کرد : در راستای تحقق اهداف استراتژیک و پاسخگویی به بخشی از مسوولیت اجتماعی و تامین ملاحظاتی نظیر حفظ منابع آبی و الزامات زیست‌محیطی، آب تصفیه شده تولیدی و پساب فاضلاب نیروگاه را با صرف هزینه بالا ، پس از تصفیه ، مورد استفاده صنعتی و آبیاری فضای سبز قرار می دهد تا با افزایش میزان سرانه فضای سبز  و نگهداری از آن ، به حفظ محیط زیست کمک نماید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فضای سبز و محیط زیست از مباحث مهم در پایداری حیات طبیعی و انسانی و ایجاد فضاهای زیبا و دلنشین، همچنین ایجاد آرامش روانی از دیگر فواید فضای سبز در نیروگاه بندرعباس به شمار می‌رود.

البته این فواید به همین موارد ختم نمی‌شود چرا که فضای سبز در تولید اکسیژن، کاهش گرد و غبار هوا، جلوگیری از فرسایش خاک و کاهش تبخیر از سطح خاک موثر است.

مدیرعامل نیروگاه بندرعباس یکی از راهکارهای غلبه بر این مشکل را  استفاده از پساب تصفیه‌شده فاضلاب نیروگاه مطابق با استاندارد محیط زیست در تامین آب مورد نیاز برای آبیاری فضای سبز دانست و  افزود:  این شرکت تلاش خود را به طور همزمان در چند حوزه آغاز کرد و به لطف خدا و همت کارکنان شرکت، در پایان نیمه اول سال ۱۴۰۰ به توفیقاتی بسیار ارزشمند دست پیدا کردیم، با اورهال و تعمیرات امکانات تصفیه خانه و تصحیح  روندهای نادرست، پساب  نیروگاه بندرعباس  را به حد استاندارد رسانده و درجهت آبیاری فضای سبز از آن استفاده بهینه کنیم.

سلیمی در ادامه یکی دیگر از  اقدامات زیست محیطی در نیروگاه بندرعباس را ، آماده سازی باغ جلو سالن توربین جهت کشت 300 نهال لیمو، تمیز کاری و پاک سازی محوطه پساب از علف های هرز و درخت های خودرو، تمیز کاری استخر بلودان و بهینه سازی گلخانه نیروگاه و کاشت 7000 گل فصلی عنوان کرد و افزود:

در جهت گسترش فضای سبز ، آماده سازی زمین چمن رو به روی سالن توربین در برنامه کاری قرار گرفت و  با توجه به از بین رفتن چمن های این محل و کمبود آب و همچنین مصرف بالای آب برای رشد چمن تصمیم بر این شد که زمین این قسمت را احیا و جهت کشت نهال لیمو در شرایط محیطی مناسب اقدام شود.

سلیمی در پایان افزود: وظیفه اصلی نیروگاه بندرعباس ،تولید برق پایدار برای هموطنان به صورت شبانه روزی است و تلاش می نماید تا برق تولیدی اثری مثبت بر محیط زیست و جامعه داشته باشد و رسیدن به این امر جزو اهداف شرکت در کنار تولید برق خواهد بود .

برچسب هانیروگاه بندر عباس

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: آسیا اروپا اقتصاد انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی وزارت نفت وزارت نیرو نیروگاه بندرعباس زیست محیطی تولید برق محیط زیست فضای سبز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۶۳۲۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز بندرعباس به ۷۰۰ میلیارد اعتبار جهت توسعه خطوط فاضلاب

به گزارش خبرگزاری مهر، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان در بازدید مهدی دوستی استاندار هرمزگان از روند بازسازی و احداث فازهای تصفیه تکمیلی تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس، با بیان اینکه دستورات استاندار هرمزگان در تکمیل پروژه‌های آب و فاضلاب همواره راهگشا و تسریع کننده امور بوده است، افزود: نگاه جامع و آینده نگری استاندار هرمزگان در این بازدید نشان داد عزمی جدی در استان هرمزگان برای جلوگیری از ورود به پساب به دریا وجود دارد که نوید روزهای خوب با هدف بهبود شرایط زیست محیطی ساحل بندرعباس را می‌دهد.

عبدالحمید حمزه پور با بیان اینکه تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس در حال حاضر ۵۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، افزود: در این بازدید موانع پیش روی این پروژه به صورت میدانی بررسی و تصمیمات لازم اتخاذ شد.

به گفته حمزه پور ۳۸ کیلومتر از خطوط جمع آوری بتنی و در شرایط بحرانی است که می‌طلبد با هدف جلوگیری از ریزش آن، نوسازی شود.

مدیرعامل آبفای هرمزگان ادامه داد: یکی از دیگر از چالش‌های شهر بندرعباس جمع آوری فاضلاب محلات بافت فرسوده شامل محله چاهستانی ها، آیت الله غفاری و سنگ کن است که فاضلاب خام آنها وارد خورها می‌شود.

وی مجموع اعتبار پیش بینی شده برای نوسازی و توسعه خطوط جمع آوری فاضلاب بندرعباس را ۷۰۰ میلیارد تومان عنوان کرد.

گفتنی است، در این بازدید، به مناسبت هفته کارگر، استاندار هرمزگان با اهدای گل از تلاش کارگران قدردانی کرد.

کد خبر 6095763

دیگر خبرها

  • نوسازی و توسعه خطوط جمع آوری فاضلاب بندرعباس ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار می خواهد
  • گام ستاد اقلیم و محیط زیست برای رسیدن به الگوی کاهش آلایندگی در نیروگاه‌ها و صنایع بزرگ
  • بازدید استاندار هرمزگان از تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس
  • نیاز بندرعباس به ۷۰۰ میلیارد اعتبار جهت توسعه خطوط فاضلاب
  • اتصال فاضلاب در بندرعباس به تصفیه خانه افزایش می‌یابد
  • چالش‌های زیست‌محیطی در توسعه هوش مصنوعی
  • رفع مشکل تامین خوراک شرکت روی بندرعباس در دستور کار قوه قضائیه
  • اخطار زیست محیطی به سه واحد خدماتی در نهاوند
  • نیروگاه خورشیدی ویژه شرکت سیمان دشتستان احداث می‌شود
  • نیروگاه برق خورشیدی برای مصارف سیمان دشتستان ایجاد شود