Web Analytics Made Easy - Statcounter

 «عیسی زارع‌پور» وزیر ارتباطات امروز با حضور در مجلس درباره برنامه این وزارتخانه برای توسعه ارتباطات در کشور، افزود: بر اساس آخرین ارزیابی‌های صورت گرفته، حدود ۸۱ درصد از روستاهای کشور به اینترنت دسترسی دارند هرچند آماری که به ما تحویل دادند ۹۰ درصد بود. اما ارزیابی‌های انجام شده نشان داد بسیاری از روستاها کیفیت مناسبی ندارند و به علت مستهلک شدن زیرساخت‌ها به اینترنت مناسبی دسترسی ندارند و باید برای آن‌ها نیز فکر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر ارتباطات تصریح کرد: اکنون ۷ هزارو ۴۵۱ روستا داریم که کیفیت اینترنت آن‌ها اصلا مناسب نیست و ۴ هزار و ۵۰۰ روستا اصلا به اینترنت دسترسی ندارند و امکان برقراری ارتباطات نیز فراهم نیست. برای رفع این مشکلات، برنامه‌ریزی‌های دقیقی انجام داده‌ایم.

وی درباره برنامه‌ریزی برای اتصال روستاهای باقی‌مانده به اینترنت گفت: در ۴ سال گذشته حدود هزار و ۸۰۰ سایت جدید در کشور راه اندازی شده و به این واسطه، دسترسی به اینترنت با کیفیت برای ۲ هزار و ۵۰۰ روستا فراهم شده است. درصد زیادی از روستاها، جزو روستاهایی بودند که برای اپراتور صرفه اقتصادی داشته و به همین دلیل، سایت را راه‌اندازی کرده است.

زارع پور تصریح کرد: این تعداد سایت از محل منابع وزارت ارتباطات راه اندازی شده است. روستاهای باقی مانده، عمدتا روستاهای صعب‌العبور و دور افتاده هستند و راه‌اندازی زیرساخت‌های ارتباطی در آنها مشکل است. در گذشته با یک سایت می‌توانستیم ۲ تا ۳ ورستا را پوشش بدهیم، اما برای اتصال برخی از روستاهای باقی‌مانده باید یک سایت اختصاصی یا در مواردی باید سایت واسط راه‌اندازیم کنیم. بسیاری از این روستاها از نعمت برق و جاده محروم هستند و برای ارتباطات نیاز به برق داریم. در تبصره‌های بودجه پیشنهادی ۱۴۰۱ یک بندی پیشنهادی کردیم که برق‌رسانی به روستاها با اولویت روستاهای فاقد ارتباط صورت بگیرد.

وزیر ارتباطات تاکید کرد: باید ۲ هزار و ۶۷۴ سایت جدید راه‌اندازی کرد و ۳ هزار و ۲۰۰ سایت را ارتقا بدهیم. قولی که زمان رای اعتماد دادم این بود که تا پایان ۱۴۰۱ تمام روستاهای بالای ۲۰ خانوار را به شبکه ملی اطلاعات متصل کنیم. آن زمان تصور من این بود که باید زیرساخت را برای ۴ هزار روستا مهیا کنیم، اما آمار کنونی ما حکایت از ۷ هزار و ۴۵۱ روستا دارد اما من به قولم وفادار هستم.

وی تاکید کرد: اگر بخواهیم در یک سال و نیم آینده این اتفاق رخ دهد، باید ۴ برابر بودجه بیشتر در نظر بگیریم و ۴ برابر به کار سرعت بدهیم که مسیر سختی است. یکی از کلیدی‌ترین و مهم‌ترین نیروهای خود را برای توسعه ارتباطات روستایی منصوب کردم. تا کنون به ۶ استان سفر کرده است تا مشکلات را از نزدیک رصد کند.

وزیر ارتباطات با تاکید بر این که برای دستیابی به این اهدف به هشت هزار میلیارد تومان بودجه نیاز است، خاطرنشان کرد: در نظر داریم ارتباطات روستایی را در ۴ فاز تکمیل کرده و به پایان برسانیم. در ۳ ماه گذشته توانسته‌ایم ۵۰۰ روستا را به اینترنت متصل کنیم، فاز ابتدایی در بهمن امسال است که حدود ۷۰۰ روستای جدید را متصل خواهیم کرد.  در اردیبهشت و هفته ارتباطات نزدیک به ۹۰۰ روستا، در هفته دولت سال آینده حدود ۲ هزار و ۵۰۰ روستا و باقیمانده را در اسفندماه سال آتی متصل خواهیم کرد.

 

پربیننده ترین محبوب‌ترین پسوردها در دنیا کدام اند؟ چند ترفند برای کاهش مصرف اینترنت استفاده مرزنشینان از اینترنت کشور همسایه! پیشرفته ترین ربات انسانی دنیا + فیلم چهار انتصاب جدید در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: اینترنت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۶۴۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گلایه اهالی روستای حمزه آباد مهاباد از وضعیت اینترنت

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد، خبرگزاری صدا و سیما به دنبال درخواست مردم به این روستا رفت و شنونده مسائل و مشکلات آنان شد.

موضوعی که انجام بسیاری از خدمات اینترنتی را برای مردم این روستا مشکل کرده است. 

تامین زیرساخت ها وپوشش اینترنت در روستاها، علاوه برافزایش رفاه اجتماعی، بهره مندی روستائیان از امکانات فناورانه یکسان را هم فراهم می کند.

دسترسی آسان به اینترنت درحالی به عنوان یکی ازنیازهای اساسی مردم به شمار می‌رود که این روزها تعدادی از روستاهای مهاباد از جمله حمزه آباد از این نعمت بی نصیب هستند.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • اتصال ۲۳۲ روستاهای لرستان به اینترنت پرسرعت
  • ۲۳۲ روستای بالای بیست خانوار لرستان به اینترنت پر سرعت دسترسی پیدا کردند
  • وعده تأمین اینترنت برای روستاهای بالای ۲۰ خانوار کشور
  • ۹۵ درصد روستاهای خوزستان از اینترنت بهره‌مند هستند
  • گلایه اهالی روستای حمزه آباد مهاباد از وضعیت اینترنت
  • ۹۸ درصد جمعیت روستاهای بوشهر از راه آسفالته بهره مند شدند
  • بیش از 22 هزار خانوار یزدی تا شهریور ماه به فیبرنوری متصل می شوند
  • ۹۸ درصد روستاهای بوشهر راه آسفالت دارند
  • برقراری اینترنت پرسرعت همراه در مسجد شکر طبس
  • یک نماینده مجلس: اپراتورها از جیب مردم سرقت می‌کنند!