Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@00:08:35 GMT

تامین برق تاسیسات نفت و گاز از نیروگاه‌های خصوصی

تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۶۵۱۵۴

تامین برق تاسیسات نفت و گاز از نیروگاه‌های خصوصی

ایسنا/خوزستان شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب موفق شد برای نخستین‌بار برق مورد نیاز تعدادی از تاسیسات نفت و گاز خود را از طریق عقد قرارداد دوجانبه با نیروگاه‌های خصوصی تأمین کند.

غلامرضا نورانی مدیر تولید شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب با بیان این خبر اظهار کرد: این قرارداد طبق مصوبه هیات وزیران و همچنین ابلاغ وزیر نیرو مبنی بر الزام تامین برق کلیه مشترکین برق با قدرت قراردادی بیش از ۵ مگاوات به یکی از روش‌های خرید انرژی از بازار بورس انرژی، عقد قرارداد دوجانبه با عرضه کنندگان (نیروگاه‌های) خصوصی یا احداث نیروگاه اختصاصی به امضا رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بر این اساس شرکت بهره‌برداری نفت و گاز گچساران به عنوان یکی از ۵ شرکت بهره‌بردار زیر مجموعه مناطق نفتخیز جنوب با طی مراحل مختلف کار و انجام بررسی‌های فنی، اقتصادی، مالی و حقوقی و عقد قرارداد دوجانبه با نیروگاه‌های خصوصی، ۴ مگاوات از برق مورد نیاز تاسیسات خود را تامین کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب، نورانی گفت: تامین برق از طریق قراردادهای دوجانبه باعث کاهش قابل ملاحظه هزینه‌های تامین انرژی الکتریکی (کاهش بیش از ۵۰ درصد) در مقایسه با تامین انرژی الکتریکی از وزارت نیرو با قیمت بازار عمده فروشی خواهد شد.

وی ادامه داد: از مزایای دیگر این قراردادها این است که در صورت پایین بودن میزان برق مصرفی نسبت به قدرت قراردادی، مشترک برق قادر خواهد بود درخواست خود را به وزارت نیرو برای کاهش سقف دیماند قراردادی تا میزان مصرف واقعی خود، ارائه کند. بدین ترتیب هزینه‌های ترانزیت برق و در نتیجه مبلغ صورتحساب برق مصرفی بسیار کاهش می‌یابد.

مدیر تولید شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب گفت: شرکت بهره‌برداری نفت و گاز گچساران با عقد قرارداد دو جانبه و درخواست کاهش سقف دیماند قراردادی به وزارت نیرو، توانسته است ماهانه در خصوص اشتراک‌های بینک، نرگسی و NGL۱۳۰۰ هزینه انرژی الکتریکی را به نصف و هزینه ترانزیت برق را به یک سوم کاهش دهد که این میزان صرفه‌جویی در شرایط سخت اقتصادی فعلی کار بسیار ارزشمندی است.

نورانی افزود: در حال حاضر شرکت بهره‌برداری نفت و گاز گچساران درصدد است تا این اقدام را برای سایر اشتراک‌های بالای ۵ مگاوات خود انجام داده و از مزایای این روش تامین برق استفاده بیشتری به‌عمل آورد.

وی ضمن تشکر از همکاران شرکت بهره‌برداری نفت و گاز گچساران، اظهار امیدواری کرد سایر شرکت‌های بهره‌برداری نفت و گاز تابعه مناطق نفتخیز جنوب از تجربه موفق این شرکت استفاده کرده و هزینه‌های جاری تامین انرژی الکتریکی خود را کاهش دهند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی اخبار اقتصادی خوزستان شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب برق شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب انرژی الکتریکی عقد قرارداد تامین برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۶۵۱۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش حجم آب سد طالقان علت کاهش حق آبه قزوین

منصور ستوده مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان قزوین گفت: سد طالقان واقع در استان البرز به عنوان سد مهم و تامین کننده آب شرب سه استان تهران، کرج و قزوین است و علاوه بر آن آب کشاورزی قزوین را هم تامین می‌کند.

وی افزود: ۴ سال خشکسالی متوالی باعث شده حجم ورودی آب به مخازن سد‌های تهران و کرج و سد طالقان نسبت به سال‌های عادی کاهش یابد و باعث بازنگری در تامین آب کشاورزی شده است.

ستوده اضافه کرد: اولویت با تامین آب شرب است و پارسال با توجه به اینکه حجم مخازن سد‌ها کاهش پیدا کرده بود، در بخش کشاورزی با کمک وزارت نیرو سهمیه آب ۲۵ درصدی کشت تامین شد. 

وی گفت: امسال سهمیه آب ۳۵ میلیون متر مکعب است که ۱۰ میلیون در فصل پاییز مصرف شده و مابقی را برای فصل بهار درنظر گرفته شده است و اگر بارش‌های خوبی داشته باشیم قطعا بازنگری خواهد شد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان قزوین افزود: در حال حاضر وضعیت مخازن سد‌ها مناسب نیست و وزارت نیرو با استفاده از ساخت سد‌ها جمع آوری آب را انجام داده و توانسته آب شرب را تامین کند.
 
وی افزود: یک نوبت در فصل پاییز سد باز شده و ۱۰ میلیون مصرف شده و حق آبه فصل بهار از ۱۵ فرودین تا ۱۵ خرداد است که از ۱۵ فروردین با ۴ متر مکعب سد باز و استفاده شده که به ۱۱ متر مکعب رسیده است.

ستوده ادامه داد: با توجه به وسعت شبکه و مسافت طولانی کانال ها، آب نسبت به شرایط عادی ممکن است کم باشد، اما در حال حاضر سد باز است و با ۴ متر مکعب رهاسازی می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان قزوین گفت: امیدواریم با بارندگی‌های مناسب بتوان یک دوره برای آبیاری کشت کشاورزان موثر باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی مردم فارس از تولید انرژی خورشیدی
  • وعده اتمام خاموشی‌ها در تابستان جاری/ کاهش مصرف خانگی دیگر استان‌ها، راه‌حل توسعه برق در استان‌های دیگر است؟
  • بورس انرژی دسترسی نیروگاه ها به منابع مالی را سریع تر می کند
  • پست برق ۱۶۰ مگاولتی قم آماده بهره‌برداری است
  • نیروگاهها، فروش برق خود را به هفته پایانی هر ماه موکول نکنند
  • افزایش تولید با ورود بخش خصوصی به توسعه میادین نفت و گاز
  • پرده‌های حفاظت خورشیدی؛ راهکار پایداری ساختمان‌ها
  • کاهش حجم آب سد طالقان علت کاهش حق آبه قزوین
  • گام ستاد اقلیم و محیط زیست برای رسیدن به الگوی کاهش آلایندگی در نیروگاه‌ها و صنایع بزرگ
  • نقشه راه بهره‌گیری از دانش هسته‏‌ای در حوزه گیاهان دارویی و طب سنتی تدوین می‌شود