Web Analytics Made Easy - Statcounter

مصطفی رضاحسینی قطب آبادی در نطق میان دستور خود در جلسه علنی امروز (سه شنبه) مجلس شورای اسلامی ضمن قدردانی از رئیس جمهور بابت اقدام به ابقای استاندار استان کرمان، بیان کرد: رئیس جمهور  دستور رسیدگی به مشکلات را داشته است، امیدوارم وزرا و مسئولان دستور رئیس جمهور را زیر پا نگذارند و تا یک ماه به آنها فرصت می دهم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه تصریح کرد: مردم می گویند برای ما اصلاح طلب و اصولگرا معنا ندارد، آنچه معنا دارد جمهوری اسلامی ایران، رهبری و ارزش های این مرز و بوم است. همه دولت‌ها و وزرا متعلق به این کشور هستند، اینکه هر دولت تقصیر را به گردن دولت دیگری می اندازد پذیرفتنی نیست. مگر روسای جمهور و کابینه آنها طی سال های گذشته از خارج وارد شده اند؟ مگر نه اینکه از فیلتر دستگاه های نظارتی عبور و تاییدیه گرفته اند، چرا بعد از مدتی همه را جاسوس، دشمن، وابسته به بیگانه و دشمن ملت و کشور معرفی و به حراج می گذارید؟

عضو کمیسیون صنایع و معادن با انتقاد از عملکرد وزارت راه گفت: وقتی مکرر مردم به خاطر از دست دادن عزیزانشان داغدار می شوند، این چه وزیر و وزارتخانه ای است؟ مردم روستاها پایه‌های اصلی نظام هستند اما وقتی راه مناسب ندارند، حق ندارند اعتراض کنند؟

وی عملکرد رییس سازمان برنامه و بودجه و وزیر نفت را نیز قابل نقد دانست.

حسینی قطب آبادی بیان کرد: آقای دولت، مشکل فرهنگیان و معلمان را چه در بحث استخدام، چه تبدیل وضعیت، چه مطالبات حل کنید و نگذارید پایه‌های آموزش و پرورش بی‌انگیزه و خیلی از نظام ناراضی شوند.

رضاحسینی خطاب به وزیر جهاد کشاورزی گفت: کشاورزان و دامداران مورد بی‌مهری هستند، حوزه انتخابیه با مشکل مواجه است، شما کجا هستید، بیایید و به داد این اقشار زحمتکش برسید، دستشان به جایی بند نیست، دارند ورشکسته می‌شوند و نسبت به شما بدبین. عشایر سختکوش را دریابید، اگر فکری نکنید آسیب خواهید دید.  

وی در ادامه خطاب به وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، تاکید کرد: کجای شهر بابک هستید که صدایتان قطع می‌شود و ارتباط با شما مقدور نیست؟ آیا مشکل مردم را می‌دانید؟

عضو کمیسیون صنایع و معادن خاطرنشان کرد: وظیفه دولت ایجاد شغل است که کاری نمی‌کند، ما نمایندگان هم که تلاش می‌کنیم سرمایه‌گذار و بخش خصوصی را هدایت تا شغلی و اقتصادی شکوفا شود دستگاه‌های دولتی کمتر همراهی و بعضا سنگ‌ اندازی هم می‌کنند.

رضاحسینی قطب آبادی با اشاره به میزان سن اعتیاد و فساد، گرسنگی، سرقت گرانی و بیکاری از مسوولان پرسید: چه فکری دارید؟ آیا می‌دانید عده‌ای به نام شما و ستادهای شما در شهرستان‌ها جولان می‌دهند، ماها را تهدید و چوب لای چرخ می‌گذارند، مسئولان و دلسوزان را تهدید و به نام شما وعده تغییر و تحول می‌دهند؟ اگر واقعا یاران شما هستند که باید گفت دارند اختلاف و دودستگی ایجاد می‌کنند، اگر نیستند از دستگاه‌های امنیتی بخواهید آنان را شناسایی و وفق قانون برخورد کنند.  مراقب باشید مشایی‌ها و فریدون‌ های دولت شما در حال شکل‌گیری هستند. به کابینه بگویید با مجلس مشورت کند ما خیر و صلاح شما را می‌خواهیم.

این نماینده مجلس یازدهم، معتقد است: امروز مشکل اقتصادی، گرانی، زمین‌گیر شدن مردم و عدم توان برنامه‌ریزی برای فردای خود ناشی از آن است که خلاف دستور خدا و قرآن ربا و نزول وارد اقتصاد اسلامی شده است، بانک‌ها حد را گذرانده و سودهای کلان و جریمه‌ها آن هم با پول مردم، ملت را بیچاره کرده‌اند.

رضاحسینی گفت: آقای رییس جمهور تعیین تکلیف وضعیت نیروهای شرکتی حوزه صنعت و معدن شهر بابک وظیفه کیست؟ نگرانی خانواده‌ها و این عزیزان جدی است.

نماینده مردم شهربابک در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بهداشت و درمان مختص شهرهای بزرگ شده است، خاطرنشان کرد: پزشک متخصص در حوزه انتخابیه نداریم، مردم برای یک درمان باید راهی شهرستان‌های بزرگ شوند یا سرازیر به پایتخت. به تقسیم پزشکان اعتراض داریم و خواهان عدالت در این کار و نیاز به برخی متخصصان ضرورت دارد و مطالبه جدی مردم است.

رضاحسینی قطب آبادی خطاب به وزیر نیرو گفت: مشکل آب شرب روستاهای ما همچنان باقی است.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم در پایان گفت: مردم شریف شهر بابک، قبلا هم بارها گفته‌ام تنها راه برون رفت از مشکلات شهرستان و حرکت رو به جلو وحدت و کار است و کار. فقط اختلاف است که کشور و مردم شهرستان را بیچاره کرده است. مراقب باشید فریب نخورید، وحدت رمز پیروزی است. بحمدالله طی یکسال و نیم گذشته کارهای بزرگی انجام داده‌ایم و این راه را ادامه خواهیم داد.

وزیر نیرو و دولت تصمیم‌گیری غلط در اصفهان نداشته باشند

حجت الاسلام سیدناصر موسوی لارگانی در تذکری در جلسه علنی صبح امروز (سه شنبه) مجلس گفت: در خصوص مسئله آب به دولت تأکید می‌کنم که باید فارغ از دعواهای قومی که بیشتر مافیای آب به راه انداخته‌اند، حقابه مردم، کشاورزان و محیط زیست را به صورت قانونی و شرعی در نظر بگیرند، دیگر دوران شعار گذشته، مردم منتظر عمل سریع و کارشناسی هستند. باید وزارت نیرو از ظرفیت مجامع استانی برای نتیجه‌گیری سریع استفاده کند.

بنا بر گزارش ایسنا، این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس اضافه کرد: به وزیر نیرو و دولت سربسته می‌گویم مراقبت باشید تصمیم‌گیری غلط در استان اصفهان نداشته باشند، دعوای منطقه‌ای به راه نیندازند چرا که مردم به حقشان واقف هستند و نمایندگان از حقوق ملت کوتاه نمی‌آیند.

وی افزود: جای تعجب و تأسف است که سابقه ارزشمند جانبازی دوران دفاع مقدس، مسئولیت عملیات سپاه تهران، فرماندهی لشکر ۲۸ محمد رسول الله به مدت ۱۴ سال، جانشین فرمانده قرارگاه ثارالله، دکترای دفاع و امنیت، فرمانده بسیج استان تهران، رئیس اداره امنیت ستاد کل نیروهای مسلح، ۸ سال سابقه نمایندگی مردم تهران در مجلس و نایب رئیسی کمیسیون امنیت در مجلس نهم برای مجلس انقلابی یازدهم کافی نیست تا سردار حاج اسماعیل کوثری بعد از ۶ ماه بتواند عضو کمیسیون تخصصی امنیت ملی شود.

موسوی لارگانی یادآور شد: بهتر است هیأت رئیسه و روسای شعب راهکاری برای حضور این سردار محجوب در کمیسیون امنیت ملی را فراهم کنند. چند ماه است این فرمانده محجوب بدون کمیسیون مانده و به دلیل حیا از بیان اعتراض خودداری می‌کند البته این تأسف دو طرفه است که مجلس هم قادر به استفاده از ظرفیت علم و تجربه ایشان ندارد.

23219

کد خبر 1580484

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: مجلس یازدهم سیدابراهیم رئیسی دولت سیزدهم عضو کمیسیون قطب آبادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۶۶۲۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد یک نماینده مجلس از سیاست های نادرست ارزی دولت/ کالاهای اساسی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمدرضا پورابراهیمی در جمع خبرنگاران، با اشاره به جلسات ارزی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: موضوع بحث سیاست‌های ارزی در سال‌های اخیر اصلی‌ترین موضوع اقتصاد کلان کشور بوده علی رغم اینکه به عنوان یک رویکرد کلان در اقتصاد محسوب می‌شود اما به شدت بر زندگی مردم و معیشت آنان و بر حوزه فعالیت‌های جاری کشور اثر دارد.

آنگونه که ایلنا روایت کرده، وی بیان کرد: اعتقاد ما بر این است که سیاست‌های ارزی دولت سیزدهم بعد از تغییر رئیس کل بانک مرکزی متناسب با آن چیزی که در اهداف قانونی بوده و در برنامه قانونی بوده، اجرایی نشده است.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان این که اگر ما قانون را برای اجرای برنامه‌های عملیاتی دولت مبنا بدانیم، باید بگویم آن چیزی که اجرا می‌شود با قانون برنامه، احکام دائمی و با همه آن چیزهایی که به عنوان قانون محسوب می‌شود، مغایرت‌های جدی دارد، تاکید کرد: بنابراین نگرانی ما از عدم اجرای قوانین و مقررات قانونی است نه اینکه قانون نداشته باشیم. حتی ما به واسطه همین رویکرد قانونی، جایگاه بانک مرکزی را در قانون ارتقا دادیم.

وی متذکر شد: این موضوع طی ۴ سال در مجلس و کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی طول کشید و به شدت اعتقاد داشتیم که بانک مرکزی باید از اقتدار لازم برای اجرای سیاست‌های ارزی و پولی برخوردار باشد و این موضوع را هم در مجلس یازدهم تصویب کردیم و ابلاغ شده و عملاً و رسماً با رویکرد قانون جدید، مسیر و جریان فعالیت بانک مرکزی طی می‌شود.

پورابراهیمی تاکید کرد: لذا این قانون در اختیار دولت است و قوانین دیگر هم وجود دارد و دولت مکلف است بر اساس این قوانین عمل کند. بنابراین نگرانی ما از عدم اجرا است و معتقدیم مدیریت فعلی بازار ارز مبتنی بر این نگاه و بر اساس ضوابط قانونی نیست؛ این یکی از چالش‌های اساسی ما طی یکی دو سال اخیر بوده و به شدت اثر منفی بر این حوزه گذاشته است.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی افزود: اگرچه به ظاهر نام از سیاست‌هایی می‌برند که تغییری در نرخ ارز و اقتصاد رقم نخورد، اما این اقدامات به شدت التهاب ها را بیشتر کرده است درحالی که اگر ما با روش قانونی جلو می‌رفتیم و بر اساس نرخ ارز شناور مدیریت شده، عمل می‌کردیم، که در قانون و احکام دائمی آمده است، حتماً نرخ ارز از این نرخی که الان در بازار غیر رسمی وجود دارد، بسیار کمتر بود و اساساً این نرخ به وجود نمی‌آمد.

وی اظهار داشت: نکته بعدی آن است که به جز قانون که مبنای ماست و طبیعتاً در حوزه عملیات اجرایی مبنای کار قرار می‌گیرد، موضوعات مربوط به خود دستورالعمل دولت را هم داریم؛ از جمله سند تحول دولت مردمی که در نیمه دوم سال ۱۴۰۰ توسط رئیس جمهور ابلاغ شد و مبنای عملکرد دستگاه‌های اجرایی قرار گرفت و در آن سرفصل سیاست‌های ارزی هم کاملاً به طور مشخص آمده است.

وی ادامه داد: در بخش سیاست های ارزی سند تحول دولت مردمی رئیس جمهور، همان رویکرد و نگاه مبتنی بر قانون احکام دائمی برنامه ششم توسعه مورد تاکید قرار گرفته و طبیعتاً دولت باید بر اساس آن اقدامات خود را انجام دهد.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: علاوه بر قوانین و سند تحول دولت مردمی، تجارب مختلف در اختیار ماست و ما نباید تجربه هایی که در گذشته منجر به آثار منفی بر اقتصاد کشور و معیشت مردم شده است را تکرار کنیم و تکرار آن تجارب قابل قبول نیست.

پورابراهیمی با اشاره به جلسات ارزی مشترک اخیر دولت و مجلس، گفت: جلساتی طی دو هفته اخیر با محوریت کمیسیون اقتصادی مجلس و با حضور رئیس بانک مرکزی، وزیر اقتصاد و معاون رئیس جمهور و با محوریت ریاست مجلس و روسای چند کمیسیون‌های تخصصی مجلس برگزار شد.

وی در تشریح اهداف این جلسات گفت: محور این جلسات آن بود که تجربه تنش‌ها و شوک‌های ارزی گذشته که در کشور باعث کاهش ارزش پول ملی و فشار به معیشت مردم شد را تبیین کنیم و تاکید نمایندگان اقتصادی این بود که نباید به این تجارب بی تفاوت بود.

پور ابراهیمی با بیان این که از طرف دیگر در این جلسات تاکید شد که مبنای ما قانون است و ما از دولت چیز جدیدی نخواستیم افزود: از همه مهمتر تاکید همکاران ما در مجلس این بود که ادامه این روند آسیب های بیشتری به همراه دارد و اگر می‌خواهیم ثبات اقتصادی در کشور وجود داشته باشد، باید به تجارب گذشته و اجرای قوانین توجه جدی داشته باشیم.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر این که اعتقاد ما آن است که این نرخ ارز غیررسمی که در حال حاضر در بازار جولان می‌دهد، قابل مدیریت است اظهارکرد: اگر می بینیم وضعیت ما در حوزه قاچاق کالا تشدید شده اما همچنین ارز ترجیحی می‌دهیم با این هدف که مردم با قیمت پایین گوشت و مرغ بخرند ولی این اقلام ضروری با قیمت ۲ تا ۳ برابر قیمت ارز ترجیحی به دست مردم می رسد؛ منطقا باید به این جمع بندی برسیم که ادامه این مسیر به صلاح کشور نیست حتی لازم نیست مجلس ورود کند و با این شرایط دولت، خودش باید در سیاست‌های ارزی تجدیدنظر کند.

پورابراهیمی در پایان با بیان این که مجلس در حال حاضر وارد فرایندی شده است که در آن باید برنامه اجرایی دولت در حوزه سیاست‌های ارزی به مجلس ارائه شود، گفت: در واقع، ما آیین نامه و ضوابط به اندازه کافی داریم. سیاست و سند تحول دولت مردمی را هم داریم و قانون برنامه و احکام بانک مرکزی هم وجود دارد و ما چیز جدیدی نمی‌خواهیم. بلکه هدف از این جلسات آن است که برنامه اجرایی دولت درباره سیاست‌های ارزی متناسب با این مواردی که گفتیم، سریعتر ارائه شود.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900208

دیگر خبرها

  • انتقاد یک نماینده مجلس از سیاست های نادرست ارزی دولت/ کالاهای اساسی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • هشدار به خریداران طلا؛ مراقب طلای تقلبی باشید
  • هشدار یه خریداران طلا؛ مراقب طلای تقلبی باشید
  • مراقب کلاهبردار‌ها باشید؛ بیمه سلامت با مردم تماس نمی‌گیرد
  • مجلس پیگیر اجرای سند تحول رئیس‌جمهور در حوزه ارز است
  • مجلس به دنبال اجرای سند تحول رییس جمهور در حوزه ارز است
  • رییسی مطرح کرد؛کاهش نرخ بیکاری در کشور/ بر عهد خود با شما مردم باقی هستم
  • کنایه رییس دفتر رئیس جمهور سابق به آمارهای رییسی (فیلم)
  • (ویدیو) هشدار مهم سردار رادان به رؤسای پلیس؛ مراقب باشید!
  • عضو کمیسیون کشاورزی مجلس: حال کارگران در دولت سیزدهم خوب شد