Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس کمیته ملی المپیک از عملکرد فدراسیون تکواندو با وجود کسب نتایج بسیار ضعیف طی سال‌های اخیر و مخصوصا در المپیک توکیو تمجید کرده است. به گزارش ایسنا، سیدرضا صالحی امیری، رییس کمیته ملی المپیک یک‌شنبه شب گذشته در مراسم اختتامیه دوره بین‌المللی مربیگری تکواندو در ایران، در صحبت‌های خود از عملکرد فدراسیون تکواندو تمجید کرده است، تمجیدی که به نظر می‌رسد با نتایج تکواندوی ایران در سال‌های اخیر و مخصوصا در المپیک تناسبی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آن هم در شرایطی که پس از ناکامی محض تکواندوی ایران در رقابت‌های المپیک توکیو، مسوولان فدراسیون تکواندو رسما از مردم بابت نتایج به‌دست آمده عذرخواهی کردند.

مهم‌ترین عامل در ارزیابی عملکرد یک رشته المپیکی پرافتخار مثل تکواندو، بررسی نتایج آن در مسابقات جهانی و مهم‌تر از آن المپیک است، اما به نظر می رسد تمجید کمیته ملی المپیک بدون توجه به شرایط سال‌های اخیر و حال حاضر تکواندو که حتی توان یک اعزام تیم کامل به مسابقات قهرمانی جهان را ندارد، صورت گرفته است. موضوعی که با بیان ” ناکامی در المپیک نمی‌تواند ملاک ارزیابی عملکرد فدراسیون تکواندو باشد” همراه شده است.

همواره یکی از مهم‌ترین معضلات کشور در تمامی بخش‌ها از جمله سیاست، اقتصاد و فرهنگ، تعریف دور از واقعیت شرایط موجود و امیدواری به آینده بدون راهکار مشخص و توجه به واقعیت‌های موجود بوده است، این که این رویکرد در ورزش ایران و در قبال یک رشته پرافتخار هم‌چون تکواندو که فاصله بسیار زیادی با دوران اوج خود دارد نیز نهادینه شود، نه تنها کمکی به بهبود اوضاع نمی‌کند، بلکه اوضاع تکواندو یا دیگر رشته‌های پرافتخار را وخیم‌تر از گذشته نیز خواهد کرد.

صالحی امیری در بخش‌هایی از صحبت‌های اخیر خود بر اساس آن چه سایت رسمی فدراسیون تکواندو منعکس کرده است، گفته است: “این رشته مقتدر و سربلند به سمت قله‌های افتخار در حال حرکت است. در سفری که برای مجمع انتخاباتی کمیته بین‌المللی المپیک به یونان داشتم با رییس فدراسیون جهانی تکواندو دیدار کردم و خدا را شکر هم اکنون فرصتی دست داد تا خبرهای خوبی که شنیدم را در به شما منتقل کنم. در این دیدار از دکتر “چو” در خصوص تکواندو ایران سوال کردم که ایشان اعلام کرد، تکواندوی ایران در دنیا سرآمد است و پولادگر مدیریتی بسیار موفق دارد. ایشان با اشاره به نتیجه نگرفتن ایران در المپیک توکیو گفت، کره‌جنوبی هم در این رویداد شرایط مشابهی را داشت و با یک رویداد نمی‌توان عملکرد یک فدراسیون را ارزیابی کرد و تکواندوی ایران در مسیر جهش قرار گرفته است.”

در شرایطی که رقابت های انتخابی تیم ملی تکواندو با شکست تمامی چهره های شاخص تکواندوی ایران همراه بود، و تکواندوی ایران هیچ افتخار بزرگی در سال‌های اخیر نداشته است، رییس کمیته ملی المپیک می‌گوید: “پولادگر، همکارانش و تیم‌های ملی تکواندو مردان و زنان در میان رشته‌ها سرآمد هستند و در ایران، آسیا و جهان حرف‌های زیادی برای گفتن دارند و در رویدادهای پیش‌رو جهش ویژه‌ای خواهد داشت و چراغ تکواندوی ایران زمین را روشن می‌کند. تکواندو مسیر درخشش دوباره خود را پیدا کرده و قدم به قدم جلو می‌رود و تا فتح قله‌های المپیک ۲۰۲۴ که همگی شاهد هستند بر سکو می‌ایستد و پرچم ایران توسط تکواندو به اهتزاز در می‌آید.”

انتهای پیام

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: تکواندو فدراسیون تکواندو تکواندو سيد محمد پولادگر سیدرضا صالحی امیری فدراسیون تکواندو عملکرد فدراسیون تکواندو تکواندوی ایران کمیته ملی المپیک سال های اخیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۶۶۶۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه شده که زنان در ورزشگاه ها حرف های رکیکی می زنند که تا حالا مختص مردان بود؟

روزنامه هم میهن نوشت: اتفاقاتی که این روزها در فضای ورزشی ایران رخ داده است، از یک نظر پدیده جدیدی محسوب نمی‌شود. در حقیقت، ساختار سیاسی ایران با دو مشکل اساسی در این موضوع مواجه است. ازیک‌سو، نمی‌خواهد خود را با ضوابط عمومی فدراسیون‌های جهانی یا کمیته بین‌المللی و منشور المپیک سازگار کند و درعین‌حال، می‌خواهد که همچنان از مزایای عضویت در این نهادها بهره‌مند شود و در مسابقات المپیک و جهانی و باشگاهی شرکت کند. از سوی دیگر، نمی‌خواهد یا نمی‌تواند خود را با الزامات فرهنگی ورزش در داخل کشور تطبیق دهد.

ریشه این مسئله نیز در ناسازگاری فرهنگ ورزشی با ارزش‌های سنتی است. این ناسازگاری به‌ویژه در ورزش زنان اهمیت بیشتری دارد. در سنت اجتماعی ما زن اساساً واجد جایگاهی نبود که بخواهد برای اثبات خود به صحنه بیاید و از آن مهمتر سرود برابری با مرد را بخواند. آن سنت الزامات خاص خود را به رفتار و پوشش و جایگاه زنان بار می‌کرد.

ولی زن در جامعه جدید تمام این محدودیت‌ها را رد می‌کند. شاید تعجب کنیم که چرا برخی از زنان نیز همپای مردان از کلمات رکیک استفاده می‌کنند. کلماتی که حتی کاربرد آن از سوی زنان وجاهت منطقی ندارد. علت این پدیده در همین اصرار به برداشتن مرزهای تمایزی است که چون به اجبار ایجادشده شکل‌های افراطی و حتی مضحک هم پیدا کرده است.

مشکل مهم و دیگر این ساختار داشتن تصور حق انحصاری امور به‌ویژه در حوزه فرهنگ نزد صاحبان قدرت است این تصور موجب شده که در اجرای اهداف فرهنگی به‌کلی ناکارآمد شوند. نمونه آن فضای عمومی ورزشگاه‌ها به‌ویژه فوتبال است که متاسفانه در کشتی هم هست و در سال‌های اخیر به والیبال و سایر رشته‌های ورزشی هم سرایت کرده است.

سیاست‌زدگی در ورزش، انحصار نسبی در مالکیت تیم‌های ورزشی، کوشش برای تبدیل ورزش به ابزاری برای پیشبرد اهداف فرهنگی غیرمرتبط با ورزش، عدم حضور مردم و ذینفعان در مسائل و مدیریت باشگاه‌ها و نیز تنظیم مقررات عمومی فضاهای ورزشی، در کنار علاقه وافر برای حضور در رقابت‌های ورزشی در سطح بین‌المللی و کوشش برای کسب مدال و جام و افتخار به آنها؛ جملگی موجب ایجاد سیاست‌هایی متعارض و فضایی مغشوش در ورزش شده است که دیر یا زود هزینه آن هم باید پرداخته شود.

این‌گونه تعارضات و عوارض در اغلب حوزه‌های مدیریتی وجود دارد ولی به عللی از جمله ضرورت تبعیت از منشور المپیک و مقررات فدراسیون‌های جهانی؛ در ورزش برجسته و مشهود شده است؛ زیرا در صورت عدم رعایت ضوابط این نهادهای بین‌المللی، امکان اخراج از فدراسیون‌های ورزشی جهانی وجود دارد و از آنجا که ورزش به‌ویژه ورزش قهرمانی رکن مهمی در تامین اوقات فراغت یا حتی هویت‌بخشی جوامع جدید است، تن دادن به اخراج موجب بحران داخلی خواهد شد.

فراموش نکنیم که ایران همچنان در حوزه ورزش در مقایسه با کشورهای مشابه خود حرف‌های زیادی برای بروز استعدادها دارد. بعلاوه پربیننده‌ترین شبکه تلویزیونی ایران با فاصله زیاد، شبکه‌هایی است که به ورزش می‌پردازند و الا صداوسیما فاقد مشتری جدی خواهد بود.

مجموعه این وضعیت در ورزش ایران موجب شده که حکومت هم در داخل و هم در خارج دچار چالش شود. چالش‌هایی که با گذشت زمان تشدید می‌شود و به اتخاذ تصمیمات به نسبت عجیب منجر شده و خواهد شد.

راه‌حلی جز سیاستگذاری بدون تناقض یا با تناقضات اندک نیست. با ممنوع کردن حضور زنان یا مردان در ورزشگاه‌ها هیچ مسئله‌ای حل نخواهد شد. مقررات پوشش هم همچنان دامن‌گیر فدراسیون‌های ورزشی خواهد بود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ساعی: اقدام وزارت ورزش بی سابقه بود
  • چه شده که زنان در ورزشگاه ها حرف های رکیکی می زنند که تا حالا مختص مردان بود؟
  • خداحافظی تیلور با یزدانی/ پاداش یک میلیاردی!
  • بر روی حمایت ایران از سپک تاکرا درIOC حساب باز کرده ایم
  • دیدار مناف هاشمی با دبیرکل فدراسیون جهانی سپک تاکرا
  • مسابقات تکواندو با نام جام صفوی به میزبانی استان اردبیل برگزار می‌شود
  • امیدوارم با صعود به المپیک خواسته‌ فدراسیون را برآورده کنیم
  • دبیر درباره المپیک: یک طلا بگیریم هنر کردیم!
  • اردبیل میزبان مسابقات بین‌المللی تکواندوی جام صفوی شد
  • ملی‌پوش اسلحه اپه: بعد از ناکامی در کسب سهمیه المپیک مصمم‌تر شدم