Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، مراسم رونمایی از ماشین‌آلات سنگین و نیمه سنگین مهندسی و پشتیبانی رزم باز‌سازی شده در ندسا با حضور دریادار پاسدار علیرضا تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی انجام شد.

در این مراسم ۹۱ دستگاه خودروی سنگین و نیمه‌سنگین بازسازی شده شامل کشنده‌ها و ماشین‌آلات سنگین و نیمه سنگین در کلاس‌های متفاوت مهندسی رزم و پدافند غیر عامل که توسط مهندسان و کارگران زبردست، مومن و انقلابی، بازسازی شده اند، رونمایی و به چرخه خودرویی این نیرو اضافه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

‌دریادار پاسدار علیرضا تنگسیری در این مراسم با مثبت ارزیابی کردن این کار جهادی گفت: نیروی دریایی سپاه با توجه به مأموریت ذاتی در حوزه خلیج فارس و تنگه حساس هرمز برای انتقال و ترابری تجهیزات مهندسی و رزمی عملیاتی، نیازمند انواع ماشین آلات سنگین و نیمه سنگین در مناطق صعب‌العبور، جزایر و سواحل بنادر جنوبی است.

فرمانده نیروی دریایی سپاه گفت: بر‌اساس اصل «ما می‌توانیم» تمام کار‌های ناممکن و سخت، ممکن و آسان می‌شود.

او افزود: بازسازی این ماشین آلات و کشنده‌ها، در گذشته توسط مجموعه‌های خارج از سپاه و با هزینه‌های زیادی انجام می‌شد،  امروز با تخصصی کردن آموزش‌ها در مهندسی نیروی دریایی سپاه و با نگاه به ظرفیت و توان داخلی، این موضوع را سر لوحه فعالیت‌های خود قرار دادیم.

فرمانده نیروی دریایی سپاه گفت:  نیروی دریایی برای بازسازی ادوات مهندسی خود، تمام قابلیت‌ها را پای کار آورده است.

او افزود:امروز با پشت سر گذاشتن تحریم‌های ظالمانه و تبدیل آن به فرصت‌های مطلوب و با تحقق شعار همیشگی «ما می‌توانیم»، ۹۱ دستگاه از انواع ماشین آلات مهندسی، اعم از سنگین و نیمه سنگین در کلاس‌های متفاوت، بازسازی و به چرخه خودرویی سازمان مهندسی رزم و پدافند غیر عامل نیروی دریایی سپاه اضافه می‌شود.

انتهای پیام/ب

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سپاه سپاه پاسداران سنگین و نیمه سنگین نیروی دریایی سپاه ماشین آلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۶۶۶۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترکیه در صدد ساخت نخستین ناو هواپیمابر بومی

ترکیه در صدد ساخت نخستین ناو هواپیمابر بومی خود است؛ طرحی بلندپروازانه که هدف آن برآورده‌کردن نیازهای این کشور در حوزه نیروی دریایی است.

به گزارش ایسنا، خبرها حاکی از آن است که ناو هواپیمابر ترکیه قرار است از فناوری «استوبار» (STOBAR) استفاده کند.

در این فناوری هواپیماها بدون کمک منجنیق‌های روی عرشه و تنها با نیروی حاصل از موتور خود به پرواز درمی‌آیند.

در همین راستا، عرشه این ناوها را مانند سکوهای پرش اسکی، شیب‌دار می‌سازند.

بااین‌حال، ازآنجاکه بیشتر هواپیماهای استفاده‌شده روی این ناوها از قابلیت فرود عمودی بهره‌مند نیستند، کابل‌های فرود همچنان در هنگام فرود به هواپیماها کمک می‌کنند.

به گزارش «کلش ریپورت»، طول این کشتی ۲۸۵ متر، عرض آن ۷۲ متر و وزن آن ۶۰ هزار تُن خواهد بود. همچنین بر اساس گزارش‌ها، حداکثر سرعت این ناو هواپیمابر ترکیه به ۲۵ متر خواهد رسید.

بر اساس طرح اولیه آنکارا، این نا هواپیمابر ظرفیت حمل ۵۰ جنگنده را خواهد داشت که ۲۰ فروند از آن‌ها روی عرشه و ۳۰ فروند در آشیانه ناو نگهداری خواهند شد.

این ناو می‌تواند برای پرواز پرنده‌های مختلفی مورداستفاده قرار گیرد، از جمله جنگنده‌های «آنکا ۳»، هواگرد نظامی سبک «هورجت»، پهپاد «بیرقدار کیزیلما» و پهپاد «بیرقدار تی‌بی ۳».

طراحی و ساخت این ناو بر عهده دفتر طراحی پروژه نیروی دریایی ترکیه است؛ نهادی که گرچه تا امروز چندین ناوچه و ناوشکن تولید کرده، اما تجربه‌ای در حوزه ناو هواپیمابر ندارد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • تداوم کمک‌رسانی نیروی دریایی ارتش به مناطق سیل‌زده در سیستان و بلوچستان
  • افزایش شاخص راه‌های روستایی بیجار در دستورکار است
  • روستاهای زنجان به کارگاه عمرانی تبدیل شده‌اند
  • ترکیه در صدد ساخت نخستین ناو هواپیمابر بومی
  • طرح بلندپروازانه ترکیه برای ساخت ناو هواپیمابر
  • خسارت ۵۲۰ میلیاردی سیل به اردستان
  • راه ارتباطی ۳۵۰ روستای خراسان جنوبی بازگشایی شد
  • اعطای تسهیلات خرید به سرمایه گذاران جهت اصلاح خطوط تولیدی
  • عقب نشینی ناوهواپیمابر و یک ناوشکن آمریکایی از دریای سرخ
  • ۱۰ ماشین آلمانی برتر تاریخ که شاهکار‌های مهندسی عرصه خودروسازی به شمار می‌آیند