Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-28@02:55:53 GMT

بیوگرافی احمد مهران ‌فر

تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۶۷۸۵۸

بیوگرافی احمد مهران ‌فر

کلیات

احمد مهران فر متولد دهم خرداد ماه سال ۱۳۵۴ در شهر کاشان استان اصفهان، نویسنده و هنرپیشه سینما، تئاتر و تلویزیون ایرانی است که بیشتر بخاطر نقش آفرینی در نقش شخصیت ارسطو عامل، در سری مجموعه‌های تلویزیونی «پایتخت» به شهرت رسیده است. مهران فر که دانش آموخته رشته بازیگری است، فعالیت‌های هنری خود را از اواخر دهه ۷۰ و با تئاتر آغاز کرد و اگرچه تجربه بازی در چند فیلم سینمایی و مجموعه تلویزیونی را داشت، اما از اویل دهه ۹۰ و بازی در سریال پایتخت بود که به یکباره به اوج شهرت رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



زندگی و ورود به دنیای بازیگری

احمد مهران فر در سال ۱۳۵۴ در برزک از توابع شهرستان کاشان چشم به جهان گشود. او تحصیلات ابتدایی و متوسطه خود را در همان محل زندگی خود سپری کرد. او از دوران تحصیل به بازیگری علاقه پیدا کرد و برای همین به گروه‌های تئاتر دانش آموزی پیوست. علاقه او به بازیگری و تئاتر سبب شد تا در اواسط دهه ۷۰ در کنکور سراسری شرکت کند و در رشته بازیگری وارد دانشکده هنر‌های زیبا دانشگاه تهران شود. ورود او به دانشگاه تهران و رشته بازیگری مقدمه ورود او به دنیای هنر شد و وی توانست در این مدت دانش لازم برای این کار بدست آورد. پس از اخذ مدرک کارشناسی، در سال ۱۳۸۷ فعالیت بازیگری را به طور جدی از تئاتر آغاز کرد و در این مدت در کنار بازیگرانی مانند پرویز پرستویی، پانته‌آ بهرام، امیر جعفری، مهتاب نصیرپور و حبیب رضایی اجرای نقش‌های تئاتری را تجربه کرد. مهران نفر در سال ۱۳۸۰ برای بازی در فیلم سینمایی «نان، عشق و موتور ۱۰۰۰» ساخته ابوالحسن داوودی دعوت شد و بدین شکل برای اولین بار در برابر دوربین قرار گرفت. دو سال بعد و در ۱۳۸۲ با سریال «بانکی های» به کارگردانی مهدی مظلومی نیز وارد قاب تلیوزیون شد.

شهرت با سریال پایتخت

از سال ۱۳۸۲ تا ۱۳۹۰، احمد مهران فر در چند تله فیلم و چند مجموعه تلویزیونی همچون «رسم عاشقی» (۱۳۸۳) و «مدار صفر درجه» (۱۳۸۶) به ایفای نقش پرداخت، اما بیشتر فعالیت‌های بازیگری وی در این مدت، در سینما گذشت. وی در این مدت در فیلم‌های سینمایی همچون «استشهادی برای خدا» (۱۳۸۶)، «کلبه» (۱۳۸۷)، «عصر روز دهم» (۱۳۸۷)، «درباره الی» (۱۳۸۷) و «ملاقات» (۱۳۸۹) به ایفای نقش پرداخت تا اینکه در سال ۱۳۹۰ با حضور در مجموعه تلویزیونی «پایتخت» به کارگردانی سیروس مقدم، در نقش ارسطو عامل به شهرت رسید. حضور او در شش سری مجموعه پایتخت با استقبال و توجه بسیاری از مخاطبان و منتقدان همراه بود و همین امر نقطه عطفی در کارنامه بازیگری وی بشمار می‌رود. پس از بازی در اولین سری مجموعه پایتخت، احمد مهران فر به فعالیت سینمایی خود نیز ادامه داد و در فیلم‌هایی همچون «زاپاس» (۱۳۹۴)، «ماجرای نیمروز» (۱۳۹۵)، «خجالت نکش» (۱۳۹۶) و «کاتیوشا» (۱۳۹۶) به ارائه بازی‌های متفاوتی پرداخت. مهران فر در ماجرای صحبت‌های حاشیه برانگیز مجری و کارشناس شبکه افق درباره خانم رخشان بنی اعتماد، اظهار داشت که سریال پایتخت ۶ آخرین حضورش در تلویزیون ملی خواهد بود.

خانواده

احمد مهرانفر شنبه ۲۵ فروردین ماه ۹۷ با انتشار پستی در صفحه شخصی اینستاگرامش، خبر ازدواج خود با مونا فائض پور را به صورت رسمی منتشر کرد. مونا فائزپور همسر احمد مهرانفر متولد سال ۱۳۶۸، فعال در زمینه مدلینگ تبلیغاتی و تئاتر است و ثمره ازدواج آن‌ها تاکنون یک فرزند پسر است.

منبع: فرارو

کلیدواژه: طرز تهیه احمد مهران فر بازیگر مرد سریال پایتخت ارسطو عامل احمد مهران فر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۶۷۸۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیمینی که دانشور بود

سیمینِ دانشور و جلال آلِ احمد زوجی بی‌نظیر بودند و به هم می‌برازیدند! سیمین نویسندهٔ جریان‌سازی نبود اما آثارش صاحب‌سبک و منحصربه‌فرد است. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، زنده‌یاد سیمین دانشور را می‌توان پرچمدار داستان‌نویسی مدرن زنان معرفی کرد. هرچند نام دانشور در کنار جلال همواره و همیشه به یاد می‌آید، اما او هیچ‌گاه زیر سایه نام زنده‌یاد آل احمد قرار نگرفت. او به زنان ایران جرأت نوشتن داد؛ امری که بیشتر در گذشته در انحصار مردان بود و کم‌کم در دهه‌های گذشته شاهد تغییر بوده است.

هشتم اردیبهشت‌ماه سالروز زنی است که دنیای داستان‌نویسی زنان ایران را وارد مرحله جدیدی کرد؛ مرحله‌ای که پس از او نام‌هایی در یادها مانده و می‌ماند که ادبیات معاصر بخشی بزرگی از هویت خود را مرهون قلم آنهاست؛ از فریبا وفی و زویا پیرزاد گرفته تا شهرنوش پارسی‌‌پور و دیگران. سالروز میلاد او بهانه‌ای شده است تا برخی از اهالی فکر و فرهنگ یادی کنند از خالق «سووشون». احمدرضا بهرام‌پور، پژوهشگر و منتقد ادبی، در بخش‌هایی از یادداشتی که به همین مناسبت نوشته، آورده است:

سیمینِ دانشور و جلالِ آلِ‌احمد نیز زوجی بی‌نظیر بودند و به هم می‌برازیدند! آل‌احمد متفکّر و نویسندهٔ همه‌ فن‌ حریفی بود. او چهرهٔ جریان‌سازی بود و دریچه‌ای که به‌خصوص از منظرِ گفتمانِ فرهنگی به روی داستان‌نویسان گشود با همهٔ اما‌و‌اگرهایش هم‌چنان پیروانی دارد. مؤلفه‌های نثر پرتکاپوی او که مهم‌ترین دستاوردِ نویسندگی‌اش بود، در نویسندگان پس‌ از او تکثیر شده‌است. دانشور زمانی با آل‌احمد آشنا‌ شد که هرکدام‌شان تجربه‌هایی را در عالم نویسندگی از سرگذرانده‌ بودند. او نیز مانندِ جلال، هم در محافلِ روشنفکری (به‌ویژه «کانون نویسندگانِ ایران») فعّال بود و هم آثاری در زمینه‌های داستان‌نویسی، ترجمه و زیباشناسی در کارنامه‌اش دارد.

زنی با عطری از گل‌های نارنج

در بخش دیگری از این یادداشت آمده است: سیمین نویسندهٔ جریان‌سازی نبود اما آثارش صاحب‌سبک و منحصربه‌فرد است. این دو، به‌رغمِ آن‌که در پاره‌ای مسائل و مباحث چندان هم‌رأی‌ نبودند، اما «کُفوِ» هم بودند و به‌رغم اتفاق‌هایی که ممکن بود به جدایی‌شان بینجامد، عمری در کنارِ هم عاشقانه زیستند.

نامه‌هایی که جلال و سیمین به‌ هم‌ نوشتند در چند جلد منتشر شده و حاکی از این دلدادگی‌ها است. سیمین نه دنباله‌روِ جلال و جار و جنجال‌هایش بود و نه در برابرِ او قرار می‌گرفت؛ او همواره درکنارِ جلال می‌ایستاد، البته با حفظِ حریمِ شخصی‌ و مراقبت از استقلالِ فکری و ادبی‌ِ خویش. و جلال حضورِ مستقیم و غیرِ مستقیم و نمادین در آثارِ او نیز دارد. یوسفِ مبارزِ سووشون و سرِ پرشوری که دارد، غرب‌ستیزی‌های جلال را به‌یادمی‌آورَد. در جزیرهٔ سرگردانی نیز شخصیتِ واقعی و تاریخیِ آلِ‌احمد در بخش‌هایی از داستان حضور دارد.

 

همچنین قرار است به مناسبت سالگرد تولد زنده‌یاد دانشور و سالگرد ازدواج سیمین و جلال مراسمی فردا، 9 اردیبهشت‌ماه ساعت 14:30 در خانه-موزه جلال آل احمد واقع در تجریش، دزاشیب، خیابان شهید رمضانی، کوچه سیمین دانشور، کوچه پسندیده، بن‌بست ارض، پلاک 1 برگزار شود.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • خبرهایی از مهران مدیری، پریناز ایزدیار و لغو ۵ کنسرت
  • ماجرای بازیگرانی که مهاجرت کردند | وضعیت رفتگان اغتشاشات ؛ از تاکسی اینترنتی تا بازی تنها در حد چند دقیقه رقص!
  • کلاس آموزش بازیگری کودک بارانا
  • آغاز ثبت‌نام مسابقه گویندگی و بازیگری رادیو
  • انعکاس چهره معلم در قاب جادو
  • سیمینی که دانشور بود
  • گرامیداشت شهید جاویدالاثر احمد قلی قائدی در بن
  • مقایسه‌های مهران مدیری که مسئولین باید با شنیدنش آب شوند!
  • پای «توقف اتانازی» به رادیو نمایش باز شد
  • بازگشت آخرین پادشاه مصر پس از ۷۲ سال غیبت (+عکس)