Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس - حسن آباد فشافویه، علی یعقوبی اعظم؛ مشکل شوری و کمبود آب در بخش فشافویه و شهر حسن آباد مشکل امروز و دیروز نیست، بعد از گذشت چند سال از آغاز به کار بزرگ ترین شهرک صنعتی خاورمیانه یعنی شهرک صنعتی شمس آباد، زندان چند هزار نفری تهران بزرگ و فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره) در بخش فشافویه، کمبود آب به مرور نمایان شد و بعد از رشد جمعیت در سال های اخیر کیفیت آب نه چندان مناسب نیز تحت الشعاع قرار گرفت و آن هم برای مردم خاطره شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کمبود آب دیروز که هم اکنون تبدیل به شوری آب شده است یک دلیل اساسی دارد و آن رسیدن سطح آب سفره های زیرزمینی به آهک است که همین موضوع باعث شده کیفیت آب فشافویه از آنچه که بود بدتر شود، به طوری که در حال حاضر این آب قابل شرب نیست و همه مردم چه دارا چه ندار مجبور به خرید آب تصفیه شده هستند و مسئله شوری آب در حسن آباد کم کم به یک عادت برای مردم این منطقه تبدیل شده است به گونه ای که معمولا سرپرست خانواده ها خرید آب تصفیه شده را نیز در لیست خرید روزانه خود قرار داده اند.

اوایل سال 99 و آغازین روزهای بهار همین سال کمبود و شوری آب دست به دست هم دادند تا سال سختی را برای مردم فشافویه رقم بزنند، همین موضوع سبب شد تا پیگیری های متعددی توسط خبرنگاران خبرگزاری فارس با مسئولان ذی ربط برای حل مشکل آب حسن آباد صورت بگیرد و ماحصل همه این تلاش‌ها جلسات پیاپی و در آخر به وعده یک و نیم ساله حسین توکلی فرماندار ویژه شهرستان ری و معاون استاندار تهران برای انتقال آب از سدماملو به فشافویه ختم شد.

فرماندار ری در خرداد 99: با اجرای دو طرح کوتاه و بلند مدت مشکل آب مردم حسن آباد حل می‌شود

حسین توکلی معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ری در 11 خردادماه سال 99 در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در مورد مشکل آب اهالی حسن آباد فشافویه اظهار کرد: در این منطقه آب سطحی نداریم و در بحث سفره‌های زیرزمینی دچار کمبود آب شده‌ایم که با اجرای طرح کوتاه مدت این مشکل به زودی رفع می‌شود. 

فرماندار ری ادامه داد: در همین راستا امروز جلسه‌ای به درخواست فرمانداری ری در شرکت آب و فاضلاب استان تهران با حضور مهندس بختیاری مدیرعامل آبفا استان تهران و مسؤولان مربوطه تشکیل و مشکل کمبود آب حسن آباد بررسی و تصمیمات خوبی برای رفع آن اتخاذ شد.

توکلی با اشاره به این جلسه تاکید کرد: شرمنده مردم هستیم که در این شرایط دچار کمبود آب هستند و برای رفع این مشکل اجرای یک طرح برنامه‌ریزی شده ضرورت دارد و پیگیر این موضوع هستیم تا علاوه بر طرح کوتاه مدت، در بلند مدت آب خوب و گوارا برای مردم حسن آباد تهیه کنیم. (اینجا بخوانید)

فرماندار شهرستان ری: پروژه انتقال آب شرب از سد ماملو تا بخش فشافویه انجام می‌شود/ تمام دستگاه‌ها برای اجرای خط انتقال آب فعالیت کنند

حسین توکلی معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ری ظهر روز پنجشنبه 20 خرداد سال 99 هم در آئین تودیع و معارفه شهردار کهریزک با بیان اینکه آب سطحی و با کیفیت و گوارا باید در اختیار مردم شهرستان ری قرار گیرد، اظهار کرد: پروژه انتقال آب شرب از سد ماملو تا بخش فشافویه انجام می‌شود و با توجه به هزینه سنگینی که متحمل می‌شویم باید تمامی دستگاه‌ها برای اجرای خط انتقال آب شرب فعالیت کنند. (اینجا بخوانید)

 

جلسه هشتم تیر 99 با حضور نمایندگان مجلس و فرماندار ویژه شهرستان ری

توکلی در جلسه با نمایندگان مجلس: مطالعات طرح انتقال آب انجام شده و برای اجرای این طرح حدود یک سال و نیم زمان لازم است

از سوی دیگر حدود یک و نیم سال قبل و در روز یکشنبه 8 تیرماه سال 1399 تعدادی از نمایندگان مردم تهران در مجلس در اولین سفر کاری خود پس از آغاز به کار یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، به بخش فشافویه رفتند و از نزدیک در جریان مشکلات این منطقه جنوبی تهران قرار گرفتند و نسبت به حل این مشکلات با فرماندار و مسؤولان اجرایی شهرستان تبادل نظر کردند.

فرماندار ری: برای انجام این طرح حدود یک سال و نیم زمان لازم است که در صورت تأمین منابع و کار جهادی این زمان تا یک سال هم کاهش می‌یابد

بعد از بازدید نمایندگان مجلس و فرماندار ری از بخش فشافویه در نشست بررسی مشکلات بخش فشافویه که در محل بخشداری فشافویه برگزار شد، حسین توکلی فرماندار شهرستان ری اظهار کرد: آب شرب مناطق زیادی از شهرستان ری طی سال‌های اخیر به رینگ اصلی تهران متصل شده و مشکل آب شرب بخش‌های کهریزک و فشافویه نیز با اتصال آب آشامیدنی این شهرها به رینگ اصلی تهران برطرف خواهد شد که برای انجام این طرح حدود یک سال و نیم زمان لازم است که در صورت تأمین منابع و کار جهادی این زمان تا یک سال هم کاهش می‌یابد.

وی افزود: مطالعات این طرح از رینگ قمر بنی هاشم تا زندان تهران بزرگ انجام شده که در طول مسیر از شهرهای تهران، باقرشهر، کهریزک و حسن آباد عبور می‌کند و با اجرای این پروژه مشکل آب روستاهای شهرستان ری در بخش‌های جنوبی از نظر کیفیت و کمیت برطرف خواهد شد. (اینجا بخوانید)

تلاش مضاعف نمایندگان مجلس برای حل مشکلات شهرستان ری/ مسئولان اجرایی هر کجا به مشکلی برخوردند باید با نمایندگان در میان بگذارند

سید علی یزدی خواه نماینده مردم تهران در مجلس نیز در جلسه مذکور گفت: مجمع نمایندگان تهران آمادگی دارد تا مجوزهای لازم در خصوص تخصیص اعتبارات لازم برای اجرای طرح های محرومیت زدایی در حوزه های مختلف شهرستان ری را از دیوان محاسبات کشور بگیرد و در این زمینه از هیچ کوششی فروگذار نخواهد کرد.

وی با اشاره به اینکه مصوبات سفرهای نمایندگان مجمع تهران از فرمانداران و بخشداران پیگیری خواهد شد، خاطرنشان کرد: مسئولان اجرایی در خصوص تمامی مصوبات باید زمانبندی اجرایی مشخص ارائه کنند، نمایندگان یک به یک پیگیر مصوبات خواهند بود، مسئولان اجرایی هر کجا به مشکلی برخوردند باید با نمایندگان مردم در مجلس در میان بگذارند.

بودجه پیش‌بینی شده برای طرح آبرسانی ۸۵ میلیارد تومان است

حسن حقیقی مدیر شرکت آب و فاضلاب منطقه ۶ تهران نیز در این جلسه با بیان اینکه هم اکنون مشکل کم آبی در روستاهای بخش فشافویه رفع شده و فقط یک سری اشکالات فنی وجود دارد که حداکثر تا سه ماه آینده کاملاً برطرف می‌شود، اظهار کرد: طراحی‌های ابتدایی برای پروژه بلندمدت انتقال آب انجام شده و بودجه پیش‌بینی شده برای این موضوع در کوتاه مدت ۸۵ میلیارد تومان است که در این طرح آب از خط ماملو به مخزن واقع در میدان میوه تره بار مرکزی تهران منتقل و از آنجا نیز به سمت مسیر باقرشهر، کهریزک و حسن آباد هدایت خواهد شد. (اینجا بخوانید)

*لازم به توضیح است که شرکت آب و فاضلاب منطقه 6 شهر تهران به مرکزیت شهرستان ری، منطقه ای به وسعت 80 کیلومترمربع از شهر تهران ، 5 شهر باقرشهر، کهریزک، حسن آباد، خاورشهر و قیامدشت و 72 روستای جنوب تهران و شهرستان ری را شامل می شود.

تاکید نماینده مجلس بر انتقال آب به حسن آباد/ این پروژه به هیچ وجه به تأخیر نیافتد

مجتبی توانگر نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی فردای همان روز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس با اشاره به جلسه‌ای که در آن فرماندار شهرستان ری و دیگر مسئولان حضور داشتند، گفت: تصمیماتی برای حل مشکلات اتخاذ شد که مهمترین آن به این شرح است:

۱- مصوب شد مشکل آب شرب روستاها (اعم از قطعی آب و افت فشار) نهایتاً تا سه ماه آینده به صورت کامل برطرف شود.

۲- مصوب شد موضوع انتقال آب شرب شهرستان از رینگ انتقال آب قمر بنی هاشم (ع) (از سد ماملو) پس از اخذ مجوز دیوان محاسبات نهایتاً تا یک سال و نیم آینده به بهره برداری برسد؛ لازم به ذکر است مقرر گردید شروع عملیات اولیه از همین امروز ۸ تیر۹۹ آغاز گردد و به هیچ وجه به تأخیر نیافتد. (اینجا بخوانید)
 

 

جلسه هشتم تیر 99 با حضور نمایندگان مجلس و فرماندار شهرستان ری


تعیین ضرب‌الاجل رفع مشکلات فشافویه با حضور فرماندار شهرستان ری

علی خضریان سخنگوی مجمع نمایندگان استان تهران هم یک روز پس از حضور در شهرری درباره این جلسه به خبرنگار فارس از بررسی معضلات بخش‌ فشافویه و تعیین ضرب‌الاجل رفع مشکلات خبر داد و گفت: در این دیدار ضمن بررسی مشکلات و ارائه راهکارها مقرر شد ظرف مدت تعیین شده، فرمانداری شهرستان ری نسبت به رفع معضلات اقدام کند.

وی گفت: با توجه به مشکلات عدیده مردمِ این بخش‌ها در حوزه آب مصوب شد که مشکل آب شرب روستاها (اعم از قطعی آب و افت فشار) نهایتاً تا سه ماه آینده به صورت کامل برطرف شود. همچنین مقرر شد موضوع انتقال آب شرب شهرستان از رینگ انتقال آب قمر بنی هاشم (ع) (از سد ماملو) پس از اخذ مجوز دیوان محاسبات نهایتاً تا یک سال و نیم آینده به بهره برداری برسد و به همین دلیل عملیات اولیه این پروژه از روز گذشته آغاز و تاخیری در این کار وجود نداشته باشد. (اینجا بخوانید)

تاریخ انقضای وعده حسین توکلی 22 روز دیگر است

حالا اما دقیقا 527 روز از وعده تاریخی حسین توکلی برای انتقال آب و قول نمایندگان مجلس برای پیگیری این موضوع می‌گذرد و پروژه انتقال آب هنوز تا شهر کهریزک هم انجام نشده است، چه برسد به حسن آباد فشافویه. علی‌رغم تاکیدات، ضرب‌الاجل‌ها و چراغ سبز نمایندگان مجلس به فرماندار شهرستان ری و دیگر مسئولان ذی ربط در پروژه انتقال آب به حسن آباد فشافویه همچنان این پروژه بر روی زمین مانده است.

بدون شک مهمترین و اصلی‌ترین خواسته مردم حسن آباد در طول سالیان اخیر تامین آب با کیفیت و به میزان کافی است اما متاسفانه بنا به دلایلی که فرماندار شهرستان ری باید آن را توضیح دهد، همچنان آب سالم و گوارا به بخش فشافویه نرسیده است و مردم چشم انتظار عملیاتی شدن وعده‌های توکلی هستند.

انتهای پیام/ع

منبع: فارس

کلیدواژه: نمایندگان مجلس حسین توکلی آب نمایندگان مجلس در فشافویه آب حسن آباد فشافویه آب حسن آباد آب فشافویه فشافویه فرماندار ویژه شهرستان ری فرماندار شهرستان ری حسن آباد فشافویه پروژه انتقال آب نمایندگان مجلس اینجا بخوانید انتقال آب شرب فرماندار ری بخش فشافویه یک سال و نیم سد ماملو حسین توکلی برای اجرای برای مردم تا یک سال خواهد شد کمبود آب حدود یک مشکل آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۶۸۰۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت نیروگاه‌ها پاسخگوی نیاز کشور در فصل تابستان نیست

محمدحسن آصفری، نایب رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌های مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره کمبود منابع انرژی و احتمال تغییر ساعات کاری در فصل تابستان گفت: نیاز کشورمان به انرژی بیش از هشتاد هزار مگاوات است در حالی که امروز ظرفیت نیروگاه‌های ما کمتر از پنجاه هزار مگاوات است.

وی اظهار کرد: پیک مصرف در فصل تابستان به‌دلیل گرما بالا می‌رود بنابراین تا منابع انرژی تامین نشود مشکلاتی در این زمینه خواهیم داشت و ممکن است تغییراتی در ساعات کاری صورت گیرد.

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس بیان کرد: با توجه به قانونی که محلس شورای اسلامی در حمایت از صنعت برق تصویب کرد باید اجرای این قانون با جدیت دنبال شود و بخش خصوصی هم در اجرای آن شریک شود تا با سیاست‌های تشویقی و تسهیلاتی که در نظر می‌گیریم بتوانیم کمبود منابع انرژی را جبران کنیم.

نایب رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌های مجلس ادامه داد: تغییر ساعات کاری یک راهکار موقت برای تامین انرژی است و باید منابع انرژی را افزایش دهیم لذا تا این اتفاق نیفتد شاهد راهکار‌های موقت مثل تغییر ساعات کاری هستیم.

آصفری گفت: لازمه جلوگیری از تغییر ساعات کاری در تابستان افزایش منابع انرژی است، چون تغییر ساعات کاری برای دولت هزینه‌بر است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • کشف و ضبط داروی قاچاق و تاریخ گذشته از داروخانه های پارس آباد
  • روستای حسین آباد شهرستان جم به اینترنت نسل چهارم متصل شد
  • اسامی کاندیداهای مرحله دوم انتخابات مجلس تهران
  • تردد سخت ۲ هزار معلول در شهر چابهار
  • حضور فرماندار زرند در کنار کارگران سخت‌ترین شغل دنیا
  • ظرفیت نیروگاه‌ها پاسخگوی نیاز کشور در فصل تابستان نیست
  • دستگاه های اجرایی شهرستان گناوه در اجرای طرح «نور» همکاری کنند
  • برگزاری نشست رویداد خلیج فارس در خرمشهر
  • الگوی مکتب دانشگاهی انقلاب اسلامی را استخراج کردیم
  • پیش‌بینی ۶۶۹ صندوق در أخذ رأی برای حوزه انتخابیه کرج