Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-06@06:02:11 GMT

راهنمای خرید باتری های نیروگاهی 2 ولت

تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۶۸۱۲۱

باتری ها بسته به عملکردشان انواع مختلفی دارند. باتری های نیروگاهی نمونه ای از باتری های ویژه برای استفاده فوق حرفه ای هستند.

باتری های نیروگاهی عمدتا برای ارائه توانایی کنترل تجهیزات استفاده می شوند. این تجهیزات شامل انواع رله ای، بریکر و جدا کننده می باشد. این تجهیزات که در مصارف پیشرفته و صنعتی نقش بسزایی دارند، باید از منابع تغذیه کافی برای عملکرد مناسب و قابل قبول استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یک منبع تغذیه خوب برای کاربرد های صنعتی و پیشرفته باید بتواند در کم ترین زمان ممکن شارژ شود. همچنین لازم است که نگهداری آن ها مشکلات احتمالی و خطرناکی ایجاد نکند.

در این قسمت به بررسی انواع باتری های نیروگاهی با توجه به ساختار و کاربرد آن ها می پردازیم.

انواع باتری های نیروگاهی

با توجه با انواع کاربرد های باتری های نیروگاهی 2 ولت، رد این قسمت می خواهیم انواع آن ها و کاربرد هر یک را توضیح دهیم.

 

باتری نیروگاهی اسیدی سربی

باتری های سرب اسیدی را می توان به انواع نسخه ها تقسیم کرد. GROE، OGI و OPZS سه نوع اساسی از باتری های سرب اسید هستند.

این باتری ها در طیف وسیعی توسط شرکت های معتبر تولید می شوند که ظرفیت 18 تا 12000 آمپر را پوشش می دهند.

مزایای باتری نیروگاهی اسیدی سربی

از مزایای اصلی این باتری ها با توجه به اطلاعات ارائه شده توسط سازندگان می توان به موارد زیر اشاره کرد:

فاصله زمانی طولانی برای تعمیر و سرویس دوام تا بالا ترین سطح استفاده بدون نیاز به تعمیرات اساسی کاهش خطر انفجار عدم فرار از بخار گاز یا الکترولیت

باتری های سرب اسید با محدوده ولتاژ 2، 4، 6 و 12 در ظرفیت های بین 7.2 تا 3000 Ah موجود می باشد. باتری های سرب اسیدی نیروگاه ها بسته به نوع استفاده در شرکت های تاسیساتی، فرا ساحلی، نفت و گاز و پتروشیمی کاربرد های متنوعی دارند.

باتری نیروگاهی OPzS نوع صفحه لوله: برای مخابرات، کامپیوتر، زنگ هشدار، روشنایی اضطراری، سیستم های کنترل و نظارت در نیروگاه ها، ایستگاه های توزیع، راه آهن و فرودگاه ها استفاده می شود.

این باتری از اسید سرب معمولی ساخته شده است که برای نصب در سیستم های تخلیه گاه به گاه با دمای کارکرد 20 درجه، شارژ شناور ایده آل است.

نوع خورشیدی: برای سیستم های خورشیدی، سیستم های قدرت بادی، برنامه های کاربردی خورشیدی خارج از شبکه، مخابرات، سیستم های ترافیکی و وسایل روشنایی استفاده می شود.

این باتری نیز با تکنولوژی اسید سرب معمولی تولید شده و بر اساس نوع تیوب، نسخه کارآمد تری است.

 

باتری نیروگاهی GroE

نوع Plantè این باتری برای برنامه های نیروگاهی، پست ها و منبع تغذیه بدون وقفه (UPS)  استفاده می شود.

این نوع باتری نیروگاهی دارای دو صفحه مثبت است که از Plantè ساخته شده است. سرب بین دو صفحه ریخته می شود که در واقع تضمینی برای از بین رفتن ظرفیت در طول عمر طولانی نیست. اما معمولا ارزان و با 25 سال بازگشت مصرف عرضه می شود.

فناوری Plantè بر اساس نوع طراحی برنامه های کاربردی مخابراتی، شروع به کار موتور ها، نیروگاه ها و برنامه های خورشیدی به طور مداوم در حال تحول است.

باتری نیروگاهی OGi

این نوع باتری در مخابرات، کامپیوتر، هشدار های اضطراری و سیستم های کنترل مانیتورینگ در نیروگاه ها استفاده می شود.

بلوک‌ ها و سلول‌های باتری OGi با استفاده از فناوری اسید سرب معمولی تولید می‌شوند. در واقع سلول ها و بلوک های آن به طور جداگانه در ظروف پلاستیکی شفاف ساخته می شوند.

نوع ساخت باتری های OGi مقاومت بالایی در برابر اثرات شیمیایی و آسیب های مکانیکی نشان می دهد.

 

باتری های نیکل کادمیم

باتری های نوع FNC به ویژه در بین باتری های قدرت محبوب هستند. این باتری با ضمانت 25 سال عمر مفید در بازار جهانی عرضه می شود.

همان مزایای باتری های سرب اسیدی توسط تولید کنندگان باتری معرفی شده است.

برخی منابع تفاوت عمده بین باتری های FNC و باتری های اسید سرب را بهم نسبت می دهند، با این تفاوت که آن ها با مقاومت داخلی کم تر و چگالی انرژی بالا مرتبط هستند.

ویژگی ذکر شده در باتری های برق FNC باعث می شود که فواصل سرویس و هزینه ها در مصرف طولانی مدت کوتاه تر به نظر برسد.

FNC به تنهایی انواع مختلفی دارد که برای برنامه های آماده به کار، ریلی و حمل و نقل مناسب هستند.

از چهار نوع معرفی شده در باتری نیروگاهی، فقط FNC از نیکل - کادمیم ساخته شده است که البته محبوبیت بیشتری دارد. این محبوبیت به اشتعال پذیری کم آن مربوط می شود.

در این مقاله سعی داشتیم تمامی اطلاعات مربوط به باتری های نیروگاهی را رد اختیار شما عزیزان قرار دهیم تا در صورت نیاز به خرید باتری های نیروگاهی با اطلاعات کامل اقدام به خرید بکنید.

 

صبا باتری، یکی از شرکت های بنام و دارای سابقه درخشان چندین ساله در زمینه تولید انواع باتری در سطح کشور و خاورمیانه است. شرکت صبا دارای تنوع محصول بالایی برای مصارف مختلف صنعتی هستند. باتری های 2 ولتی صبا که با عنوان باتری های مخابراتی نیز شناخته می شوند، از جمله باتری های پر فروش این شرکت می باشد .

درباره باتری 2 ولتی خشک صبا                                

باتری های 2 ولتی صبا در دو نوع خشک و تر یا آبی طراحی شده اند. از ویژگی های بارز آن، طول عمر بالا، حجم و وزن پایین و عدم نیاز به سرویس و نگهداری می باشد. به علت ساختار ویژه ی آنها نشت الکترولیت نخواهد داشت و دشارژ خود به خودی باتری کمترین مقدار خواهد بود.

موارد مصرف باتری 2 ولتی

سیستم های مخابراتی سیستم های ups سیستم های نیروگاهی سیستم های برق اضطراری سیستم های امنیتی تجهیزات کنترلی چه یو پی اسی بخریم؟

برای خرید باتری های یو پی اس باید چندین نکته را در نظر بگیرید تا مناسبترین آنها را نسبت به کارآیی مدنظرتان خریداری نمایید:

Backup Time (زمان پشتیبانی) توان مصرفی و موردنیاز قابلیت تنظیم پارامترها Internal Battery / External Battery (باتری خارجی / باتری داخلی) UPS آنلاین / UPS آفلاین گارانتی و خدمات پس از فروش UPS توزیع شده / UPS متمرکز توان مصرفی وسایل مصرف کننده

 

سخن آخر

باتری های نیروگاهی از جمله باتری های مختلفی هستند که در بازار جهانی عرضه می شوند. دو شکل اصلی اسید سرب و نیکل کادمیوم نمونه‌ های کلی باتری ‌های نیروگاهی هستند. وقتی صحبت از این باتری ها می شود، ما طرفدار چهار نوع GROE، OGI، OPZS و FNC هستیم.

 

منبع: فردا

کلیدواژه: باتری خاورمیانه خدمات پس از فروش کنترل و نظارت گاز باتری های نیروگاهی باتری نیروگاهی استفاده می شود نیروگاه ها باتری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۶۸۱۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب به باتری کم مصرف تبدیل شد!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، محققان مدعی هستند تراکم انرژی باتری جدید ۲برابر بیشتر از باتری های لیتیومی است. باتری جدید می تواند صنعت وسایل نقلیه برقی را دگرگون کند.

علاوه بر آن باتری های آبی از این مایع به عنوان حلال برای الکترولیت استفاده می کنند و به این ترتیب ایمنی آنها را ارتقا می دهند. باتری های لیتیوم یونی غیر آبی تراکم انرژی بالایی دارند اما ایمنی آنها به دلیل الکترولیت های ارگانیک آتش زا در معرض خطر است.

با این وجود باتری های آبی به طور کلی تراکم انرژی کمتری دارند که دلیل آن حلالیت محدودیت الکترولیت و ولتاژ پایین است. اکنون محققان چین یک باتری آبی مبتنی بر انتقال چند الکترونی هالوژن ابداع کرده اند. آنها به رهبری لی شیانگ فنگ از انستیتوDICP آکادمی علوم چین با همکاری دیگر پروفسور این انستیتو یک کاتد انتقال چند الکترونی مبتنی بر برومین و یودین ابداع کردند.

این کاتد به ظرفیت بیش از ۸۴۰Ah/L و تراکم انرژی ۱۲۰۰وات ساعت به ازای هر لیتر دست یافت.

محققان برای ارتقای تراکم انرزی باتری های آبی از محلول ترکیبی هالوژن یون های یودن و برومین به عنوان الکترولیت استفاده کردند. آنها یک واکنش انتقال چند الکترونی ابداع کردند.

طبق گزارش های موجود هنگامیکه محققان این الکترولیت را با آند وانادیم آزمایش کردندف متوجه شدند چرخه عمر باتری بیش از هزار بار شارژ است که این امر نشان دهنده ثبات بالای آن است. محققان همچنین اشاره کردند تراکم انرژی باتری فراتر از برخی الکترودهای جامد و هزینه تولید آن با باتری های لیتیومی یکسان است.

کد خبر 6097056 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • راهنمای طراحی و چاپ حرفه ای کاتالوگ در چاپخانه تهران
  • چگونه دختری را عاشق خود کنیم؟ راهنمای کاربردی برای آقایان
  • خرید دستگاه تصفیه آب خانگی با خدمات طلایی شرکت آبگونه
  • ببینید | یک باتری می‌تواند جنگل را به آتش بکشد
  • این باتری چینی با آب کار می‌کند
  • کاربرد ها و راهنمای خرید لوله استیل مانیسمان
  • راهنمای راه اندازی خط تولید
  • آب به باتری کم مصرف تبدیل شد!
  • قیمت جدید انواع باتری خودرو +جدول
  • سیستان و بلوچستان توانمند در استقرار صنایع نیروگاهی