Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها_مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: ما در دانشگاه علوم پزشکی داعیه دار سلامت هستیم و بر موضوع پراهمیتی مانند پسماند عفونی بی‌توجه نخواهیم بود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرنگار تسنیم از اهواز، روز گذشته  خبرگزاری تسنیم در گفت‌وگویی با محمود ثابت قدم، مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اهواز موضوع زباله‌های عفونی و بیمارستانی در اهواز را جویا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در این گزارش از عدم اجرای فرآیند بی‌خطرسازی و امحاء زباله های بیمارستانی جهت دفن در سایت پسماند شهرداری سخن می گوید و ادعا می کند که تنها یکی از بیمارستان های شهراهواز عمل بی‌خطرسازی زباله های عفونی را انجام می دهد.

در همین راستا مهران معلم، مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهواز در گفت و گو با خبرنگار تسنیم از اهواز اظهار داشت:  طی سال‌های اخیر با تلاش‌هایی که در ادوار گذشته انجام شد، بیمارستان‌ها به عنوان تولیدکنندگان پسماند براساس دستورالعمل کشوری ابلاغ شده از سوی وزارت بهداشت و سازمان محیط زیست مکلف شدند تا دستگاه بی‌خطرسازی را نصب کنند. 

وی از وجود دستگاه بی‌خطرساز زباله های عفونی در همه بیمارستان های شهرستان خبرداد و عنوان داشت: در حال حاضر همه بیمارستان‌های اهواز مجهز به دستگاه بی‌خطرساز زباله هستند در حقیقت فرآیند تفکیک زباله های غیرعفونی از درون بخش ها آغاز شده و درنهایت با نظارت دقیق به دستگاه بی‌خطرساز می‌رسد، همچنین همه آموزش های لازم در این زمینه به نیروهای خدماتی مرتبط ارائه شده است.  

‌رونمایی از کتاب "الزمات و بایسته‌های تشکیلات دانشجویی در گام دوم انقلاب" در دفتر تسنیم خوزستان + تصاویرتوسعه نخیلات استان خوزستان در دستور کار قرار می‌گیردورود "اومیکرون" به استان خوزستان تکذیب شداستاندار خوزستان: جاده‌های استان نیازمند توجه بیشتر است

مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهواز افزود: باتوجه به ضرورت انتقال این پسماندها به خارج از بیمارستان با شهرداری قراردادی منعقد شد که در قالب آن زباله‌های بی‌خطرسازی شده توسط سازمان پسماند شهرداری جمع آوری شده و در نهایت به سایت مورد نظر دفن بهداشتی زباله (صفیره) منتقل می شود.

معلم درخصوص نظارت‌های مستمر از دستگاه‌های بی‌خطرساز ادامه داد: این دستگاه‌ها توسط کارشناس مستقر در بیمارستان، مراکز بهداشت شرق و غرب اهواز در مقاطق زمانی مشخص بازدید می‌شوند، این بررسی تنها مربوط به دستگاه‌ها و پسماند نیست بلکه بخش‌های مختلف بیمارستان از نظر بهداشتی مورد بررسی قرار می‌گیرد.

وی ابراز داشت: درصورتی که طی این بازدیدها مسئله ای وجود داشته باشد این جریان پس از اخطار و مذاکره تا رفع نقیصه ادامه خواهد یافت.

مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهواز در رابطه با آزمون‌های کنترل کیفی مربوط به دستگاه های بی‌خطرساز گفت: سازو کاری که وزارت بهداشت برای این دستگاه‌ها در نظر داشته اینکه باید طی فواصل زمانی مشخص از آزمون‌های کنترل کیفی جهت صحت کارایی با موفقیت خارج شوند، نتیجه این آزمون‌ها در آزمایشگاه‌های معتبر سازمان حفاظت از محیط زیست منتقل می‌شود و براساس استانداردهای مشخص شده از سوی این سازمان نتایج بررسی شده و به مراکز بهداشت و بیمارستان‌ها منتقل می‌شود. 

معلم در پایان اشرافیت و مدیریت پسماندهای بیمارستانی را یکی از وظایف دانشگاه علوم پزشکی و مراکز بهداشت دانست و اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی خود را در زمینه سلامت مردم مکلف می‌داند در حقیقت ما در دانشگاه داعیه دار سلامت هستیم و بر موضوع پراهمیتی مانند پسماند عفونی بی‌توجه نخواهیم بود.

انتهای پیام/331/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دستگاه بی خطرساز زباله های عفونی بیمارستان ها بی خطرسازی دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۶۸۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF

به گزارش خبرگزاری صدا  و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: کشت حلق برای بیماران  CF (اختلال ژنتیکی و ارثی) در بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور (اکبر) انجام می‌شود تا ارزیابی و سنجش بیماری، تشخیص و درمان به موقع صورت پذیرد.

 دکتر رضا وثوقی مقدم افزود: بیماری CF اختلال ژنتیکی و ارثی است که باعث از بین رفتن تنظیم پروتئین‌ها می‌شود.

وی گفت: در نتیجه این بیماری مخاط دستگاه تنفسی، سیستم گوارشی و تناسلی، غلیظ و چسبناک می‌شود و به واسطه چسبناک شدن دیواره مخاط این اندام‌ها مستعد ابتلا به بیماری‌های مختلفی، چون تنفسی هستند، از این رو باید هر دو سه ماه یک بار حتی در صورت نداشتن وجود علائم برای آزمایش کشت حلق مراجعه کنند.

مدیر امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به تلاش برای کاهش هزینه‌های درمان بیماری‌های صعب العلاج افزود: با فراهم شدن امکانات برای آزمایش این بیماران در واحد آزمایشگاه بیمارستان کودکان اکبر، آزمایش کشت حلق انجام و  آنالیز آن از نظر وجود باکتری‌های پاتوژن و آنتی بیوتیک‌های موثر بر آن باکتری‌ها به پزشکان ارائه می‌شود.

 دکتر رضا وثوقی مقدم گفت: در واحد آزمایشگاه بیمارستان اکبر از وجود استادان مجرب و متخصصان میکروب شناسی برای شناسایی و تشخیص و گزارش انتی بیوتیک‌ها به استاندارد‌ترین و اصولی‌ترین استفاده شده است تا بهترین و مفید‌ترین خدمات به بیماران  ارائه شود.

 

ارائه‌ی خدمات درمانی مربوط به بیماران بزرگسال CF به صورت رایگان در بیمارستان قائم (عج)

فوق تخصص بیماری‌های ریوی و استاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به انجام درمان‌های رایگان مربوط به بیماری CF  اطفال در بیمارستان اکبر گفت: این خدمات درمانی رایگان اکنون به بیماران بزرگسال CF در بیمارستان قائم (عج) هم ارائه می شود.

دکتر داوود عطاران گفت: خوشبختانه با اقدامات تشخیصی و درمانی که به همت همکاران گروه اطفال انجام و در سال‌های اخیر این بیماری خیلی زود تشخیص داده شده است   و در نتیجه طول عمر این بیماران در حال حاضر افزایش یافته است.

استاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد اضافه کرد: در گذشته بسیاری از بیماران CF به دوران بلوغ نمیرسیدند، اما با اقدامات درمانی که در طی دو دهه گذشته برای این بیماران انجام شده، آنها کم کم به سن بلوغ رسیدند.

دکتر عطاران همچنین تاکید کرد: با توجه به اینکه بیماران بزرگسال  دو - سه سالی است که از دوره کودکی به دوره بزرگسالی و بلوغ رسیده‌اند کهمه متخصصان داخلی لازم است که آگاهی کافی از این بیماری را پیدا کنند و در مواجهه با این بیماران اقدامات تشخیصی و درمانی را داشته باشند.

وی گفت:  در دانشگاه علوم پزشکی مشهد امکان پیوند ریه فراهم شده و درمانگاه پیوند ریه دانشگاه کهدر  دوران کرونا معلق شده بود، در بیمارستان امام رضا (ع) فعال شده است و ما می‌توانیم برای بیمارانی که اندیکاسیون پیوند ریه دارند به آنجا ارجاع دهیم

دیگر خبرها

  • ۸۱ پروژه بهداشت و درمان گیلان آماده بهره برداری
  • بهره‌برداری از بیمارستان ۴۲۱ تخت‌خوابی رشت از مطالبات نظام سلامت است
  • ۵ مصدوم در پی انحراف از جاده خودرو در محور آبادان به اهواز
  • از لزوم جدیت در تفکیک زباله، تا سهم فاضلاب خانگی در آلودگی رودخانه های رشت
  • افزایش تعداد رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • خیّران سلامت یک میلیارد ریال به حوزه سلامت شهرستان کاشمر کمک کردند
  • آزمون غربالگری درون دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت در دانشگاه آزاد برگزار شد
  • نصب یک دستگاه رادیوگرافی دیجیتال پرتابل در بیمارستان حضرت رسول (ص) جوانرود
  • اجرای درمان رایگان کودکان در بیمارستان‌های علوم پزشکی تهران