Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-06@15:08:31 GMT

راهنمای دریافت ارز دولتی با سود ۷.۵ میلیونی

تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۶۸۵۱۹

راهنمای دریافت ارز دولتی با سود ۷.۵ میلیونی

فرارو- خرید سهمیه ارزی سالانه ۷.۵ میلیون تومان کمتر از بازار آزاد هزینه دارد. علت این موضوع به اختلاف سه هزار تومانی قیمت دلار بین بازار آزاد و صرافی ملی برمی‌گردد با این حال از روز شنبه ششم آذر بانک مرکزی شرایط و مدارک جدیدی را برای دریافت ارز دولتی اعلام کرده است. طبق بخشنامه جدید شرایط ۲۵ گانه‌ای برای تخصیص ارز از صرافی‌های منتخب وجود دارد که شامل موارد مسافرتی، دانشجویی و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. می‌شود. همچنین بابت دریافت ارز دولتی به ۱۰ مدرک نیاز دارید که ویزا، پاسپورت و بلیت مهر شده از سوی آژانس هواپیمایی مهمترین قسمت ماجرا است. افزایش اختلاف نرخ ارز بین بازار آزاد و صرافی ملی جذابیت زیادی برای دلال‌ها داشت. قبل از ششم آذر آن‌ها با سوءاستفاده از بی اطلاعی مردم و اجاره کارت ملی آن‌ها اقدام به خرید دلار دولتی و فروش آن‌ها در بازار آزاد می‌کردند و اتفاقا سود دندان‌گیری به جیب می‌زدند. اطلاعات فرارو نشان می‌دهد در روز سوم آذر -دقیقا دو هفته پیش- نرخ دلار دولتی ۲۷ هزار و ۸۰۰ تومان بوده و دلار آزاد را ۲۹ هزار ۱۰۰ تومان رد و بدل می‌کردند. همین اختلاف هزار و ۳۰۰ تومانی، سود بدون دردسر سه میلیون تومانی را برای دوستان به ارمغان می‌آورد و حالا مشاهدات میدانی از برچیده شدن بساط خرید و فروش ارز دولتی حکایت دارد.

شرایط دریافت ارز دولتی 

شرایط ۲۵ گانه دریافت ارز دولتی از سوی بانک مرکزی مشخص شده است. معمولا از این سهمیه به عنوان ارز مسافرتی اسم برده می‌شود، اما شامل موارد درمانی، دانشجویی و دانش‌آموزی هم می‌شود. شرکت‌های هواپیمایی و بیمه ایرانی روی این سهمیه می‌توانند حساب باز کنند. هزینه شرکت در نمایشگاه‌های خارجی و پرداخت حقوق و مزایای کارکنان خارجی شاغل در ایران نیز از محل همین ارز قابل تامین است. همچنین طبق سرفصل‌های اعلامی از سوی بانک مرکزی مواردی دیگری مثل خرید امتیاز پخش فیلم، شرکت در امتحانات علمی و تخصصی خارج از کشور، بر‌گزاری همایش‌های بین‌المللی، خدمات کنسولی سفارتخانه‌های خارجی، هزینه‌های ارزی شرکت‌های مسافرتی و گردشگری و ... شرایط دریافت ارز دولتی را دارند. فقط فراموش نکنید که هر شخص حقیقی فقط یک بار در طول سال امکان دریافت سهمیه ارزی دارد.

مدارک لازم برای دریافت ارز دولتی 

دریافت ارز دولتی به ۱۰ مدرک نیاز دارد. پاسپورت، ویزا، کپی و اصل کارت ملی هوشمند، تکمیل فرم درخواست ارز از بانک، مبلغ ریالی معادل یورو به اضافه کارمزد بانک، اصل رسید واریز مبلغ عوارض خروج از کشور، خط موبایل به نام شخص متقاضی، کارت بانکی به نام خریدار، کد پستی ۱۰ رقمی و از همه مهمتر اصل و کپی بلیت هواپیما که از سوی آژانس هواپیمایی باید مهرشده باشد، ۱۰ مدرک مورد نیاز برای دریافت ارز دولتی محسوب می‌شوند. همچنین افراد زیر ۱۲ سال، مقیم خارج از ایران و دارای گذرنامه سیاسی نمی‌توانند روی دریافت ارز دولتی حساب باز کنند.

سود حاصل از دریافت ارز دولتی 

قیمت دلار در صرافی ملی امروز سه‌شنبه شانزدهم آذر به ۲۷ هزار و ۸۰۰ تومان رسید. در حالی که لحظه نگارش این متن حوالی میدان فردوسی معامله‌گران ارزی اسکناس آمریکایی را ۳۰ هزار و ۹۰۰ تومان رد و بدل می‌کردند. به این ترتیب اختلاف قیمت دلار بین صرافی‌های زیر نظر بانک مرکزی و بازار آزاد به سه هزار و ۱۰۰ تومان رسید. تصور کنید واجد شرایط دریافت ارز دولتی هستید و اتفاقا تمامی مدارک مورد نیاز برای گرفتن دو هزار و ۴۰۰ دلار را دارید. تهیه این مقدار دلار از صرافی‌های منتخب به ۶۶ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان پول نیاز دارد و خرید دو هزار و ۴۰۰ دلار در بازار آزاد ۷۴ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان آب می‌خورد. یعنی خرید سهمیه ارزی دولتی چیزی حدود ۷.۵ میلیون تومان کمتر از بازار آزاد تمام می‌شود.

برای دریافت ارز دولتی به چه مواردی توجه کنیم؟

ارز دولتی شامل دلار نمی‌شود. در عوض صراف‌ها معادل یورو آن را دستتان می‌دهند. طبق قانون جدید، سهمیه ارزی دولتی از دو هزار یورو به دو هزار و ۲۰۰ یورو افزایش پیدا کرده است. نکته دوم داشتن دو کارت بانکی به نام متقاضی است. سقف تراکنش کارت‌های بانکی برای یک روز ۵۰ میلیون تومان است و چون رقم نقل و انتقال در صرافی‌ها از این مرز عبور می‌کند، باید با دو کارت بانکی کارتان را انجام بدهید. اسم شخص دارای کارت نیز باید قابل روئت باشد. فقط یادتان نرود همه این کار‌ها بعد از ساعت ۱۱ و نیم صبح انجام می‌شود.

منبع: فرارو

کلیدواژه: قیمت دلار صرافی ملی ارز دولتی برای دریافت ارز دولتی میلیون تومان سهمیه ارزی بانک مرکزی بازار آزاد صرافی ها دو هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۶۸۵۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهنمای راه اندازی خط تولید

خط تولید به یک سیستم تولید انبوه گفته می‌شود که در طی آن یک محصول یا خدمات به صورت مرحله‌ای و از طریق تجهیزات و نیروی انسانی مختلف ساخته می‌شود. خط تولید به شرکت این امکان را می‌دهد که با کاهش زمان و هزینه‌ها تولید بهتری داشته باشد.

یکی از نتایج انقلاب صنعتی، راه اندازی خط تولید بود که در زمینه‌های مختلفی مانند الکترونیک، خودروسازی و... مورد استفاده قرار می‌گیرد. راه اندازی خط تولید یک فرایند چالش برانگیز و پیچیده است و نیاز به طراحی، برنامه ریزی، تحلیل، اجرا و کنترل دارد. در این مقاله قصد داریم به مطالبی در زمینه راهنمای راه اندازی خط تولید اشاره کنیم. جهت کسب اطلاعات بیشتر در این حوزه با ما همراه باشید‌.

مراحل راهنمای راه اندازی خط تولید

در این بخش به ۵ مرحله راه اندازی خط تولید اشاره می‌کنیم که شامل موارد زیر است:

تعیین نیازهای خط تولید انتخاب فناوری مناسب طراحی خط تولید اجرای خط تولید کنترل خط تولید

در ادامه به توضیح هر کدام می‌پردازیم:

مرحله اول: تعیین نیازهای خط تولید

مرحله اول از راهنمای راه اندازی خط تولید، تعیین نیازهای تولید است. پیش از هرچیزی برای راه اندازی خط تولید، باید محصولی که می‌خواهید تولید کنید را مشخص کنید. محصول مورد نظر باید چه ویژگی کمی و کیفی داشته باشد. چه بازار هدفی را در نظر دارید. چه ظرفیت تولیدی مورد نظر شماست. این موارد می‌تواند شما را در جهت طراحی خط تولید کمک کند.

مرحله دوم: انتخاب فناوری مناسب

پیش از راه اندازی خط تولید، باید فناوری‌های مناسب برای فرایندهای تولید، ذخیره سازی، بسته بندی، حمل و نقل و... را انتخاب کنید. این فناوری می‌تواند شامل دستگاه‌های خودکار، نیمه خودکار یا دستی باشد‌. همچنین باید توجه داشته باشید که فناوری‌های انتخاب شده با یکدیگر سازگاری داشته باشند و قابل اتصال و تعویض باشند.

مرحله سوم: طراحی خط تولید

طراحی خط تولید شامل تعیین مکان، شکل، ابعاد، ترتیب فرایندهای تولید و همچنین فضای لازم برای آن‌ها است. در این مرحله از راه اندازی خط تولید می‌بایست به فاکتورهای مهمی همچون زمان سیکل، جریان مواد، اشغال فضا، ضایعات، زمان تعویض، بهداشت و... توجه کنید. مهم‌ترین هدف از طراحی خط تولید افزایش بهره‌وری، کاهش هزینه‌ها و همچنین بهبود کیفیت است.

مرحله چهارم: اجرای خط تولید

پس از مرحله خط تولید، می‌بایست به مرحله اجرای خط تولید بپردازید. در این مرحله باید خریداری فناوری‌های انتخاب شده، نصب و راه اندازی آن را انجام دهید. در این مرحله باید نیروی انسانی مورد نیاز را استخدام کنید. همچنین درصورت رو به رو شدن با مشکلات مالی، انسانی و یا فنی، باید با انتخاب راه حل های مناسب به مشکلات پاسخ دهید.

مرحله پنجم: کنترل خط تولید

پس از اجرای مرحله چهارم، مرحله پنجم از راهنمای راه اندازی خط تولید، کنترل آن است. در این مرحله باید عملکرد خط تولید مورد ارزیابی قرار گیرد. برای این کار باید به تعریف و اندازه گیری معیارهای سنجش عملکرد خط تولید بپردازید. این معیارها معمولا شامل بهره وری، سودآوری، کیفیت، هزینه‌ها، کارایی و..‌. هستند.

کنترل کیفیت خط تولید چیست؟

کنترل کیفیت شامل آزمایش واحدهای محصول و تعیین این مسئله که آیا آن‌ها با مشخصات محصول نهایی مطابقت دارند یا خیر، می‌شود. مهم‌ترین هدف از انجام این آزمایش، تعیین هرگونه نیاز جهت اقدامات اصلاحی در مسیر فرایند تولید است. یک کنترل کیفیت مناسب به سازمان‌ها کمک می‌کند تا در جهت پاسخ به تقاضای مشتریان خود به صورت مطلوب عمل کنند و محصولات بهتری را ارائه کنند. تعریف کنترل های مشخص و به خصوص، از جمله جنبه‌های مهم کنترل کیفیت است.

برنامه ریزی تولید در راهنمای راه اندازی تولید

برنامه ریزی تولید نوعی فرایند است که شامل تعیین استراتژی‌ها، کنترل فرایند‌های تولیدی، زمان‌بندی ها و... در جهت بهبود کیفیت محصول است. این فرایند به کسب و کارها در جهت بهینه کردن منابع خود کمک می‌کند. به عبارتی دیگر، به تدوین راهنمای طراحی تولید یک محصول یا خدماتی دیگر که به سازمان‌ها در جهت بهره‌وری فرایند تولید کمک می‌کند، برنامه‌ ریزی تولید گفته می‌شود. از این رو برنامه ریزی تولید یکی از گام‌های مهم و اساسی در راهنمای راه اندازی خط تولید به شمار می‌رود.

نرم افزار erp چه نقشی در خط تولید دارد؟

نرم افزار erp یا همان برنامه ریزی منابع سازمان، یک سیستم نرم افزار ماژولار است که با هدف یکپارچه سازی فرایند‌های اصلی کسب و کارها در سیستم واحد، طراحی و تولید شده است. این نرم افزار شامل مولفه‌های اصلی یک نرم افزار است که معمولا با نام ماژول شناخته می‌شوند. آنچه نرم افزار erp را از دیگر نرم افزارها متمایز می‌کند، یک پایگاه داده مشترک است که با استفاده از ماژول‌های مختلف به اطلاعات دسترسی پیدا می‌کنند. برخی از این ماژول‌ها با دیگر ماژول‌های درگیر در فرایند کسب و کار به اشتراک گذاشته شده‌اند.

چطور می‌توان خط تولید یک شرکت را مدیریت کرد؟

در هنگام مدیریت خط تولید، می‌بایست به برخی عوامل مهم توجه کافی داشته باشید. در این‌جا قصد داریم شما را با این عوامل آشنا کنیم. به صورت کلی از جمله عواملی که در مدیریت خط تولید یک شرکت موثر است، عبارت است از:

افزایش میزان شفافیت سازی در فروش و استراتژی بازاریابی درک راه و روش بازاریابی و روش چگونه فروختن غرق شدن در کار با اشتیاق و علاقه فراوان عمل کردن و وارد کار شدن( اجرای نتایج) چگونه می‌توان یک خط تولید با راندمان و بازدهی بالا ایجاد کرد؟

در این قسمت از مقاله می‌خواهیم شما را با مواردی که در راندمان و بازدهی بیشتر خط تولید موثر هستند، آشنا کنیم. جهت کسب اطلاعات گسترده‌تر، در ادامه با ما همراه باشید.

برنامه ریزی دقیق جهت جلوگیری از موانع پایبندی به برنامه ریزی انجام شده تهیه نرم افزارهای به روز و جدید ارتقای سطح بین مهندسی و تولید مراقبت از تجهیزات و سالم نگه داشتن آن‌ها جمع بندی

در این مقاله به بررسی راهنمای راه اندازی خط تولید، تعریف مفهوم خط تولید و مباحثی از این دست پرداختیم. استفاده از فناوری و تکنولوژی‌های نرم افزاری برای مدیریت خط تولید الزامی است. به همین جهت نرم افزار. SAP ERP گزینه‌ای مناسب برای این بخش است. برای آشنایی بیشتر با این محصول می‌توانید با مجموعه Msys به آدر سایت https://www.msys.ir/ در ارتباط باشید. این مجموعه فعالیت ابتدایی خود را با هدف ارائه دیدگاه‌های erp و همچنین معرفی محصولات تراز اول دنیا آغاز کرده است. امروزه استفاده از سیستم‌های نرم افزارهای ناکارآمد و قدیمی، مانع رشد و پیشرفت بسیاری از شرکت‌های داخلی می‌شود. از این رو سعی کنید از طریق سیستم‌های نرم افزاری امروزی و کارآمد، در راه اندازی خط تولید شرکت یا کسب و کار خود، به صورت مطلوب عمل کنید.

دیگر خبرها

  • خالی کردن حساب با سوال ۱۰۰ میلیونی!
  • جریمه میلیاردی یک واحد صنعتی متخلف در بروجرد
  • آجرلو: قطعا از مجلس خودرویی دریافت نمی‌کنم / خط قرمزمان دخالت در عزل و نصب دولتی است + فیلم
  • افزایش ۵۹۳ درصدی قیمت کره حیوانی از سال ۱۳۹۹/ پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال/ انتقاد وزیر صمت از مافیای واردات خودرو/ صف میلیونی برای دریافت وام اجاره
  • اختلاف نرخ ارز، زخمی کهنه بر پیکر اقتصاد ایران؛ ضرورت تصمیم قاطع دولت برای تک نرخی کردن دلار
  • رقابت منفی دلار نیما و بازار آزاد
  • دلار باز هم نزولی شد
  • راهنمای راه اندازی خط تولید
  • دریافت وام ۳۰۰ میلیونی با نصب همراه بانک رسالت ایفون
  • اخذ چهار گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات