Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@09:02:27 GMT

ایسنا به بصیرت افزایی در جامعه کمک می‌کند

تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۶۹۰۱۵

ایسنا به بصیرت افزایی در جامعه کمک می‌کند

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس سازمان جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی گفت: خبرگزاری ایسنا به بصیرت افزایی در جامعه کمک می‌کند.

دکتر جعفر محسنی روز سه شنبه، 16آذرماه، در مراسم بیست و دومین سالگرد تاسیس خبرگزاری ایسنا، اظهار کرد: امروز زادروز رسانه‌ای است که توانسته در جایگاه خود به بصیرت افزایی در جامعه کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کسانی که بصیرت دارند با افرادی که ندارند هم‌چون افراد بینا و نابینا تفاوت داشته و این امر افتخاری برای ایسنا است.

به گزارش ایسنا، وی افزود: انقلاب فرهنگی اسلامی توفیقی شد که بنا بر نظر امام (ره)، دانشگاه‌ها در راستای تحقق اهداف این انقلاب، نیاز به کار جهادی داشته باشد.

وی ادامه داد: جهاد دانشگاهی در طول سال‌های گذشته نشان داد که به تنهایی توانایی عمل به این وظیفه مهم را داشته و در نهایت در ۱۶ آذر سال ۷۸ یکی از زبانان گویای کشور یعنی خبرگزاری ایسنا را تاسیس کرد.

محسنی گفت: این خبرگزاری همزمان با روز دانشجو و سالروز شهادت چند تن از دانشجویان در مقابل استکبار و ظلم پا به عرصه وجود گذاشت و این امر باعث شد تا اطلاع رسانی در کنار گرامیداشت یاد و خاطره شهدا جزو وظایف جهاددانشگاهی باشد.

وی افزود: جهاد دانشگاهی و ایسنا با تمام توان در راستای شفاف سازی مسائل فعالیت کرده و عملکرد این خبرگزاری باعث شده تا مورد اعتبار تمامی رسانه‌های بین المللی قرار گیرد.

وی افزود: خبرگزاری‌های ایسنا و ایکنای آذربایجان شرقی، مایه افتخار استان و کشور بوده و در رتبه بندی‌های کشوری همواره در بین پنج خبرگزاری اول قرار دارند. 

رئیس سازمان جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی با بیان این‌که تولید خبر کار آسانی نبوده و دستیابی به این رتبه نیز جزو افتخارات ما است، گفت: مقام معظم رهبری در سخنان خود به اهمیت نقش رسانه و مدیریت فضای مجازی تاکید داشته و یکی از افتخارات ما این است که خبرگزاری‌های ایسنا و ایکنا در حوزه فضای مجازی نیز فعال است که این امر رسالت ما را سنگین تر می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: خبرنگاران ایسنا با تمام توان و کمترین انتظارات از حوادث طبیعی زلزله و سیل گرفته تا حوادث غیرطبیعی همواره پا به پای مسئولان حضور دارند و به پوشش مسائل جامعه مشغول هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی آذربایجان شرقی جهاد دانشگاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۶۹۰۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتبه دهم آذربایجان شرقی در تبدیل مجوز‌های کاغذی

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان در این نشست که به منظور بررسی آخرین وضعیت تبدیل مجوز‌های کاغذی به شناسه یکتا برگزار شد گفت: بیش از ۲۳ هزار پروانه کسب کاغذی در آذربجان شرقی الکترونیکی شده که رتبه دهم را بین استان‌های کشور دارد.

بهروزی افزود: بر اساس قانون تسهیل صدور مجوزها، همه مجوز‌های کاغذی باید تا ۲۵ اردیبهشت به شناسه الکترونیکی یکتا تبدیل شوند.

وی ادامه داد: کسب و کار‌هایی که شناسه یکتا نداشته باشند بعد از تاریخ یادشده به لحاظ قانونی فاقد مجوز محسوب می‌شوند و از خدمات دولتی محروم خواهند شد.

 وی یادآور شد: فرایند تبدیل مجوز‌های کاغذی و قدیمی به شناسه یکتا از طریق مراجعه به درگاه ملی مجوز‌ها به آدرس mojavez.ir به راحتی برای صاحبان کسب و کار امکان پذیر است.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی آذربایجان شرقی همچنین تعداد درخواست‌های صدور مجوز کسب و کار از دستگاه‌های اجرایی استان در درگاه ملی مجوز‌ها را بیش از ۱۳۸ هزار مورد اعلام کرد که از این تعداد بیش از ۸۴ هزار مجوز برای متقاضیان صادر شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • استفاده از توان جهاد دانشگاهی زنجان برای خدمت به جوانان ضروری است
  • ۱۵ طرح جهاد دانشگاهی در ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • انتشار کتاب ساختار سؤال‌های پژوهش در معماری
  • انتشار کتاب «ساختار سؤال‌های پژوهش در معماری» در چهارمحال و بختیاری
  • قرارگاه جهاد تبیین به روشنگری و بصیرت‌افزایی کمک می‌کند
  • مسابقه مناظره دانش‌آموزی توسط جهاد دانشگاهی مازندران در ساری برگزار شد
  • رتبه دهم آذربایجان شرقی در تبدیل مجوز‌های کاغذی
  • دانشجویان خود را نسبت به مسائل روز دخیل بدانند
  • مسابقات ملی «سدید»‌ بستری برای رشد و تقویت مهارت‌های ارتباطی در دانشجویان است
  • تمدید مهلت ثبت‌نام دانشجویان دانشگاه‌های تهران برای شرکت در مسابقه ملی «سدید»