Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از تسنیم، هادی ساعی، پرافتخارترین المپین تاریخ ورزش ایران در نشست خبری درخصوص اتفاقات پیش آمده در کمیسیون ورزشکاران اظهار داشت: امیدوارم اطلاع رسانی‌ها باعث شود موضوعات حل شود. ما نماینده کل ورزشکاران هستیم. قصد نداریم کسی را تخریب کنیم و حرف غیر کارشناسی بزنیم.

برخی اتفاقات خارج از اساسنامه و آیین نامه بود

وی افزود: من چون عضو کمیسیون ورزشکاران OCA بودم در کمیسیون ایران حضور دارم و برای هیچ پستی کاندید نشدم چون اطلاعات بیشتری دارم و رئیس کمیسیون بودم و اساسنامه‌ها را می‌دانم پس برای همین اینجا هستم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی اتفاقات خارج از اساسنامه و آیین نامه بود.

ساعی تاکید کرد: آیین‌نامه کمیسیون ورزشکاران می‌گوید چهار نفری که رئیس کمیته می‌تواند به کمیسیون معرفی کند باید با مشورت رئیس کمیسیون باشد. مشکل این است که چهار نفر نباید قبل از انتخاب رئیس معرفی می‌شدند. رئیس و نایب رئیس و نماینده هیئت اجرایی باید از بین 15 نفر منتخب معرفی می‌شدند. صالحی‌امیری باید صبر می‌کرد تا رئیس کمیسیون انتخاب و بعد از مشورت با وی نفرات جدید را معرفی می  کرد. جالب است چهار نفر قبل از انتخاب رئیس انتخاب شدند و حتی به رئیس رای دادند.  این چهار نفر در کمیسیون رای دارند ولی چون منتصب هستند و منتخب نیستند نمی‌توانند جزو افراد منتخب برای رای دادن در انتخابات کمیته باشند.

رای دادن این چهار نفر تخلف است

وی در خصوص اینکه در آیین‌نامه قید شده است که در جلسه اول، انتخابات انجام می‌شده است، گفت: در آیین نامه آمده در اولین جلسه از طرف 15 نفر باید رئیس و نایب رئیس انتخاب شود و رای دادن این چهار نفر تخلف است. قرار نبود جلسه کمیسیون باشد بلکه فقط قرار بود احکام را دریافت کنند. بچه‌های کشتی هم‌ نبودند و ما دیدیدم که انتخابات را برگزار می‌کنند. من پیشنهاد دادم انتخابات در جلسه‌ای باشد که همه دوستان حضور داشته باشند. یک چیز آیین نامه است و یک چیز عرف است‌.

 قولی که به سوریان دادند هم اشتباه بود

ساعی در پاسخ به این سوال که آیا اصل اختلاف بر سر جلسه است یا موضوع برای حضور حمید سوریان است، گفت: اگر اختلافی هست به خاطر اجرا نشدن آیین‌نامه و اساسنامه است‌. انتظار من به عنوان رئیس قبلی کمیسیون و عضو حال حاضر و به عنوان عضو هیئت اجرایی و عضوکمیسیون ورزشکاران OCA این است که قوانین رعایت شود. ما با کسی مشکل نداریم‌. دوستان چون اطلاعاتشان ضعیف است باید بگویم حتی قولی هم که به سوریان دادند اشتباه بود چون اگر هم می‌آمد نمی‌توانست در مجمع انتخابات کمیته رای بدهد‌. اگر قولش هم اجرا می‌شد آیین نامه اجازه نمی‌داد‌.

وی تصریح کرد: جودو نماینده نداشت و گفتند چون تعلیق است نمی‌توانند در انتخابات کمیسیون ورزشکاران شرکت کنند. من چنین چیزی را در آیین نامه ندیدم. فقط دوپینگ حضور ورزشکار را منع می‌کند. حتی ورزشکار کشور تعلیق شده می‌تواند در المپیک باشد. به جودو حتی نامه هم ندادند و بپرسند آیا می‌خواهند کاندیدا شوند یا خیر.

سنگ اندازی‌ها باعث شد کمیسیون نتواند کار خود را انجام دهد

ساعی افزود: برخی رفتارها کدورت‌هایی را بین ورزشکاران ایجاد کرد‌. من اعلام کردم که نمی‌خواهم رئیس کمیسیون باشم و با پیشنهاد من به این توافق رسیدیم که سوریان رئیس شود و کارها خوب پیش می‌رفت ولی همان چهار سال قول و قرارهایی بود که اجرایی نشد و سوریان استعفا داد و میراسماعیلی آمد اما دوستان دنبال اتفاقاتی بودند که IOC مانع آن شد. من دوست نداشتم رئیس کمیسیون باشم و به من اصرار کردند و کاندیدا شدم، بعد از آن اتفاقات دیگری پشت پرده افتاد و باعث شد من سفت و محکم بایستم. سنگ اندازی‌ها باعث شد کمیسیون نتواند کار خود را انجام دهد. روز اول خواهش کردم اجازه ندهند از بیرون برای ما تصمیم بگیرند. افراد سیاسی مثل قبلی‌ها می‌آیند و می‌روند‌. اختلاف سلیقه قطعاً وجود دارد که با رای گیری و خرد جمعی قابل حل شدن است‌.

 امیدوارم سیاسیون روی این الماس‌ها خط نیندازند‌

وی تاکید کرد: دوستانی که هستند از آیین‌نامه مطلع نیستند. من از آنها خواستم که آن را بخوانند و حق و حقوق خود را بدانند‌. باید برای اعضا جلساتی برگزار می‌شد تا با آیین نامه آشنا شوند. همین که جودو از انتخابات دور شده حق زیادی از این رشته ضایع شده است. حیف است که خودمان هم در داخل جودو را تحریم کنیم و آنها را آزار بدهیم.

ساعی در خصوص اینکه شاید برخی دنبال انحلال و منفعل کردن کمیسیون ورزشکاران  و رساندن جایگاه کمیسیون به جایگاه دوره‌های گذشته هستند، گفت: مطمئن باشید خودشان نمی‌خواهند تعطیل شود. آن زمان کمیسیون برای انتخابات کمیته ملی المپیک دو رای داشت ولی الان 6 رای دارد و من خوشحالم که تعداد رای ورزشکاران را افزایش دادم. همیشه هم نزدیک انتخابات کمیته این اتفاق‌ها می‌افتد. بعد از انتخابات هیچ کسی جواب ورزشکاران را نمی‌دهد. ما تعداد رای را به 6 نفر رساندیم تا یک جایی هم باشد که این سیاسی‌ها باشند که برای رای گرفتن بدوند دنبال ورزشکاران‌. هر کدام از این ورزشکاران که قرار است در انتخابات رای بدهند یک الماس هستند و امیدوارم سیاسیون روی این الماس‌ها خط نیندازند‌.

وی همچنین درباره اینکه آیا در خصوص انتخاب سه کاراته‌کا در کمیسیون ورزشکاران مشکلی وجود ندارد، گفت:  شائبه وجود دارد ولی رشته‌های المپیکی می‌توانند 3 ورزشکار داشته باشند اما از نظر قانونی مشکلی نیست و باید دید برای دوره‌های بعد IOC  چه می‌گوید‌.

منبع: تسنیم پربیننده ترین لحظه احساسی برای دختر ایرانی در اسپانیا + فیلم کارگزار جدید پرسپولیس مشخص شد / ۶۳۰ میلیارد تومان + ۲۰% افزایش سالیانه لیست خروجی فرهاد مجیدی / ستاره های ناراضی در انتظار نیم فصل نیمکت نشینی مطهری فنی است؟ / دردسرهای اینستاگرامی مهاجم استقلال بحران جدید برای پرسپولیسی‌ها / ۲۲۰ میلیارد می پرد؟

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: کمیته ملی المپیک ورزشکاران هادی ساعی کمیسیون ورزشکاران انتخابات کمیته رئیس کمیسیون آیین نامه چهار نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۷۱۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هاشمی: ۵٠٠ میلیارد تومان برای نوسازی تجهیزات فدراسیون‌های ورزشی در نظر گرفته‌ایم

کیومرث هاشمی وزیر ورزش و جوانان در نشست مشترک با روسای کمیسیون ورزشکاران فدراسیون‌های ورزشی اظهار داشت: ماهیت جلسه امروز ماهیت قهرمانان است. در دنیای امروز شاخصه اصلی ورزش طبق منشور المپیک ورزشکاران هستند. اگر ورزشکاران نباشند مربیان و مدیران معنایی پیدا نمی‌کنند. کمیته بین‌المللی المپیک نیز تلاش زیادی دارد که چهره‌های ورزشی و قهرمانان علاوه بر مدال‌آوری سفیر کشور خود باشند و ظرفیت‌های فرهنگی کشور خود را نشان دهند.

وی در ادامه با اشاره به اهمیت جایگاه ورزشکاران در کشور خاطرنشان کرد: در دیدار رهبر معظم انقلاب با ورزشکاران، ایشان چندین بار از قهرمانان ما تشکر کردند و این موضوع بی‌سابقه بود و این موضوع نشانگر این است که قهرمانان از منظر رهبر انقلاب از درجه اهمیت بالایی برخوردار هستند. مراسم تجلیلی که سالانه با حضور رییس‌جمهور برگزار می‌شود نشان می‌دهد که دولت نیز پای کار ورزشکاران ایستاده است.

وزیر ورزش و جوانان خاطرنشان کرد: هدف از برگزاری این نشست این بود که از نزدیک با مشکلات ورزشکاران آشنا شویم و این جلسات می‌تواند به رفع مشکلات کمک کند. اعضای کمیسیون‌ها باید نقش پررنگ‌تری در فدراسیون خود داشته باشند و در تصمیم‌گیری‌ها دخیل شوند.

وی افزود: این سومین دوره است که کمیسیون ورزشکاران کمیته ملی المپیک تشکیل می‌شود و اینقدر جایگاه این کمیسیون بالا است که رییس کمیسیون ورزشکاران می‌تواند شخصا با رییس کمیته بین‌المللی المپیک مکاتبه کند. باید توجه بیشتری به این موضوع داشته باشیم و اهمیت جایگاه خود را بیشتر بدانیم و قطعا اعضای کمیسیون می‌توانند کار‌های بزرگی را انجام دهند.

کیومرث هاشمی بیان کرد: این نگاه را داریم که قهرمانانی که دوران ورزش آنها تمام شده و علاقه‌مند هم هستند، به عرصه مدیریت ورزشی بیاوریم و بتوانیم از ظرفیت‌های آنها بهره بگیریم.

وزیر ورزش و جوانان در ادامه و پس از شنیدن صحبت‌ها و نظرات قهرمانان گفت: حتما برگزاری این نشست‌ها فایده دارد و منشا کار‌های بزرگ و خدمت‌رسانی برای ورزش خواهد بود. عضو شدن یکی از اعضای کمیسیون ورزشکاران در هیات رییسه فدراسیون‌ها پیشنهاد خوبی است که باید در اصلاح اساس‌نامه انجام شود. بحث مشارکت ورزشکاران در مسئولیت‌های اجتماعی و کار‌های عام‌المنفعه نیز از آن حمایت می‌کنیم. ورزش ایران همیشه از سال‌های دور تا به الان در کار‌های خیرخواهانه پیش قدم بوده و می‌توان این اقدامات را تقویت کرد.

وی افزود: همانطور که کمیسیون ورزشکاران کمیته ملی المپیک شرح وظایف دارد باید این کمیسیون نیز شرح وظایف داشته باشد که همه اعضا با آن آشنا باشند. قطعا هر فدراسیون یکسری شرایط خاص خودش را برای کمیسیون ورزشکاران دارد. درست نیست که فقط سالی یک بار در مجامع شاهد حضور کمیسیون ورزشکاران باشیم.

وی خاطرنشان کرد: نباید فاصله قهرمانان با مدیران زیاده شود و و باید این فاصله را روز به روز کمتر کنیم و مدیران باید دغدغه ورزشکاران شنیده شود که صحبت‌های آنها به خارج از مجموعه فدراسیون برده نشود. دلیل تشکیل چنین جلساتی نیز مخابره این پیام است که مدیران ورزشی و روسای فدراسیون‌ها باید با ورزشکاران ارتباط نزدیکی داشته باشند.

هاشمی اظهار داشت: در بحث استخدام قهرمانان به ویژه در بحث توان‌یابان منتظر اصلاح قانون در مجلس هستیم. لایحه‌ای از طرف دولت به مجلس رفته و در دستور صحن قرار گرفته که باید تصویب شود و در صورت تصویب قطعا اتفاقات خوبی را در بحث استخدامی خواهیم داشت.

وی با اشاره به تغییرات صورت گرفته در لایحه جدید دولت گفت: در لایحه جدید که به مجلس رفته ورزشکاری که مقام سوم جهان را کسب می‌کند بعد از این شامل معافیت می‌شود. همچنین به جز نفر اول، نفرات دوم و سوم بازی‌های آسیایی نیز شامل معافیت و استخدامی خواهند شد. در بحث ورزشکاران توان‌یاب و جانباز پیش از این یکی از اعضای خانواده آنها شامل استخدام می‌شد ولی الان اگر خود ورزشکار هم شرایطش را داشته باشد شامل قانون استخدام می‌شود.

هاشمی افزود: ناوگان تجهیزات فدراسیون‌ها قدمت ۲۰ ساله و نیاز به تجهیزات جدید دارد. برای تجهیزات غیرمصرفی کمک ۵۰۰ میلیارد تومانی درخواست کردیم که با کمک وزارت نفت این منبع دیده شده و پس از اختصاص و پرداخت برای نوسازی تجهیزات در اختیار فدراسیون‌ها قرار خواهد گرفت.

وزیر ورزش و جوانان همچنین درخصوص پرداخت پاداش به قهرمانان گفت: با وجود اینکه آیین‌نامه هنوز اصلاح نشده ولی از اختیارات خودمان استفاده کردیم و آن دسته از رشته‌هایی که قبلا در لیست وجود نداشت را برای پرداخت پاداش اضافه کردیم که ان‌شاءالله در مراسمی که به زودی با حضور رییس‌جمهور برگزار می‌شود از آنها تجلیل خواهد شد.

هاشمی خطاب به اعضای کمیسیون گفت: شما نمایندگان فعال جامعه خودتان و صدای ورزشکاران هستید. می‌توانیم نشست‌های فصلی بگذاریم که چطور دغدغه‌ها را برطرف کنیم. اعضای کمیسیون باید مدافع ورزشکاران خود باشند و این وظیفه و رسالت اصلی اعضای کمیسیون است.

وی خاطرنشان کرد: ترویج اخلاق ورزشی نکته خیلی مهمی است و باید به این موضوع پرداخته شود. چون قهرمانان با اخلاق ورزشی می‌توانند ماندگار شوند.

وزیر ورزش و جوانان خاطرنشان کرد: در جلسه شورای عالی ورزش که با حضور رییس جمهور برگزار شد درخصوص تعیین تکلیف پروژه‌های نیمه تمام که بزرگترین دغدغه ما است اعلام کردیم تا پروژه آمایش سرزمینی اجرا نشود هیچ پروژه تازه‌ای شروع نمی‌شود. برای تکمیل پروژه‌ها ۷ هزار میلیارد بودجه گرفته‌ایم که با استفاده از طرح آمایش برای تکمیل آنها اقدام می‌کنیم. بعد از این آمایش سرزمینی به ما می‌گوید که در چه شهری باید چه ورزشگاهی ساخته شود.

باشگاه خبرنگاران جوان ورزشی سایر حوزه ها

دیگر خبرها

  • قالیباف: جداول بودجه برای نخستین بار به رای گذاشته می‌شود
  • قالیباف: نباید به مجلس ظلم شود، نخستین بار است که مجلس یازدهم جداول را به رأی نمایندگان می گذارد
  • واکنش رئیس کمیته بین المللی المپیک به دوپینگ ورزشکاران چین
  • واکنش رئیس کمیته بین‌المللی المپیک به دوپینگ ورزشکاران چین
  • آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد
  • آیین نامه توزیع دارو بر بستر سکو‌های اینترنتی ابلاغ شد
  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • گیر واردات خودرو‌های کارکرده کجاست؟
  • گیر واردات خودروهای کارکرده کجاست؟
  • هاشمی: ۵٠٠ میلیارد تومان برای نوسازی تجهیزات فدراسیون‌های ورزشی در نظر گرفته‌ایم