Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، با آغاز فصل پاییز برداشت مروارید‌های قرمز رنگ نیز شروع می‌شود.

یکی از زرشک کاران گفت: وقتی که محصول زرشک به بار می‌نشیند هم به نفع کشاورزان و هم به نفع کشور است.

هر ساله در شروع آذر ماه دغدغه فروش زرشک شیرینی برداشت محصول را به کام کشاورزان تلخ می‌کند.

یک بهره بردار زرشک گفت: محصول سال جدید به بار نشسته، اما خبری از رونق این محصول در بازار‌های داخلی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس پیش بینی‌ها ۲۲ هزار تن زرشک خشک در استان برداشت می‌شود که ۹۸ درصد زرشک بیدانه کشور را شامل می‌شود.

بار‌ها زرشک کاران از قیمت پایین محصولشان گلایه کرده اند، یکی از زرشک کاران گفت: ۲ سال زحمت کشیده ام، اما حالا هر کیلو زرشک ۲۰ هزار تومان خرید و فروش می‌شود.

حالا خبر‌های خوش از تهران رسیده و در نشستی که روز گذشته با حضور مسئولان کشوری و استانی برگزار شد اعلام شد که خرید حمایتی زرشک از هفته آینده در استان آغاز می‌شود.

ایران اولین تولید کننده زرشک در جهان است، اما صادر کننده آن نیست و علت این امر معرفی نشدن این محصول به بازار، خام فروشی و عدم تنوع در تولید این محصول است.

توجه به محصولات سودآوری همچون زرشک می‌تواند زمینه رشد اقتصادی و خارج شدن کشور از صادرات نفتی را فراهم کند.

آغاز خرید حمایتی زرشک از ۲۵ آذر ماه

عربشاهی مدیر مرکز ارتباطات، امور مجلس و استان‌های سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران گفت: بر اساس دستورالعملی که به زودی ابلاغ می‌شود خرید حمایتی زرشک دانه اناری، زیر تالاری و پفکی خراسان جنوبی از ۲۵ آذر ماه آغاز می‌شود.

او گفت: ۵ مرکز در شهرستان‌های قاین، زیرکوه، درمیان، بیرجند و سربیشه برای خرید حمایتی زرشک تجهیز شده است.

عربشاهی گفت: قیمت هر کیلو زرشک در دستورالعمل ابلاغ شده است که به زودی از طریق رسانه ملی و سایر مطبوعات اعلام می‌شود.

مدیر مرکز ارتباطات، اموز مجلس و استان‌های سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران گفت: روز گذشته ۲ مصوبه خرید حمایتی و اعطای تسهیلات ارزان قیمت برای ایحاد و تجهیز بارگاه‌های جدید زرشک با حضور استاندار خراسان جنوبی و اسحاقی نماینده مردم شهرستان‌های قاینات و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی تصویب شد.

انتهای پیام/ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: زرشک خرید زرشک خرید حمایتی زرشک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۷۱۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز نهضت تولید محصول سبز با برق سبز در مه‌ولات

ایسنا/خراسان رضوی مدیر برق مه‌ولات از آغاز طرح نهضت «تولید محصول سبز با برق سبز» در این شهرستان خبر داد.

مهدی مشفق امروز، ۸ اردیبهشت در کمیته راهبری نهضت تولید محصول سبز با برق سبز این شهرستان اظهار کرد: تولید محصول سبز با برق سبز با هدف ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی و همچنین پیرو ابلاغیه مقام عالی وزارت نیرو در خصوص توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر و پاک به منظور تأمین برق چاه‌های کشاورزی در مه‌ولات آغاز شده است.

وی افزود: لزوم مدیریت بار در روزهای اوج بار تابستان سال ۱۴۰۳ و همچنین ضرورت حمایت از تولید پایدار محصولات کشاورزی از دیگر اهداف ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی برای تأمین برق چاه‌های کشاورزی در شهرستان است.

مدیر برق شهرستان مه‌ولات بیان کرد: مه‌ولات یکی از شهرستان‌های پیشتاز در حوزه نصب و بهره‌برداری از نیروگاه‌های خورشیدی خانگی بوده و تاکنون ۵۲ نیروگاه خورشیدی انشعابی به ظرفیت ۵۰۰ کیلووات در شهرستان برای مددجویان کمیته امداد و بهزیستی با مشارکت بسیج سازندگی نصب شده است.

وی گفت: پس از ابلاغ مصوبه مقام عالی وزارت نیرو و با توجه به اهمیت و فوریت موضوع نصب نیروگاه‌های خورشیدی برای چاه‌های کشاورزی، بلافاصله جلسه‌ای فوری در محل فرمانداری با حضور فرماندار محترم شهرستان و جهاد کشاورزی تشکیل و مصوبه و روش اجرایی ابلاغی تشریح شد.

 مشفق افزود: لازم است متقاضیان و کشاورزان، به همکاران مدیریت برق شهرستان از صبح روز شنبه مورخه ۸ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ مراجعه تا راهنمایی لازم برخوردار و مقدمات انجام فرآیند آغاز شود.

وی اظهار کرد: به این منظور مقرر شده با هدف انسجام‌بخشی و هم‌افزایی فعالیت‌های این نهضت، کمیته راهبری این نهضت با حضور فرماندار، معاون هماهنگی امور عمرانی و هماهنگی امور اقتصادی فرمانداری در شهرستان و با حضور مدیر و کارشناسان اداره جهاد کشاورزی، مدیر و کارشناسان مدیریت برق شهرستان تشکیل و به صورت هفتگی نشست‌های خود را برگزار کرده تا مسیر راهبری طرح تا قبل از آغاز روزهای پیک تابستان ۱۴۰۳ هموار و این طرح اجرایی شود.

مدیر برق شهرستان مه‌ولات در اولویت قرار گرفتن بازدید از ساختگاه‌های درخواستی کشاورزان متقاضی و تهیه فهرست مربوطه و تکمیل فرم بازدید اولیه، برآورد ظرفیت احداث نیروگاه خورشیدی هر کشاورز و راهنمایی لازم به این قشر و نیز انجام تبلیغات محیطی درباره این نهضت و در تمامی ساختمان‌های اداری به‌ویژه مدیریت برق و جهاد کشاورزی شهرستان را ضروری دانست.

وی اظهار امیدواری کرد: با اجرای نهضت نصب نیروگاه‌های خورشیدی برای چاه‌های کشاورزی گامی مؤثر در راستای کاهش ناترازی‌های تابستان و تولید پایدار محصولات کشاورزان برداشته تا رضایت این قشر ایثارگر نیز تأمین شود.

وی خاطرنشان کرد: ۹۱۱ مشترک از کل مشترکین شهرستان مه‌ولات را بخش کشاورزی تشکیل می‌دهد که بیشترین مصرف برق این شهرستان را در سال گذشته معادل ۷۱ درصد از کل مصرف برق مشترکین شهرستان را داشتند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آغاز نهضت تولید محصول سبز با برق سبز در مه‌ولات
  • افزایش ۷۰ هزار تنی تولید کلزا در کشور
  • تولید کلزا به ۲۵۰ هزارتن می‌رسد
  • آغاز ضبط مناظره های نامزد‌های راه یافته به دور دوم انتخابات در خراسان جنوبی
  • خرید گندم در خوزستان به ۵۶۰ ‌هزار تن رسید
  • آغاز طرح تحویل دفترچه‌های اقامت طرح سپرده گذاری و ساماندهی سرمایه‌های خرد اتباع خارجی در خراسان جنوبی
  • راه ارتباطی ۳۵۰ روستای خراسان جنوبی بازگشایی شد
  • خرید گندم در خوزستان به بیش از ۵۶۰ ‌هزار تن رسید
  • عملیات روکش آسفالت ۱۰ کیلومتر از محور طبس – یزد آغاز شد
  • خرید حمایتی مرغ به هزارتن در روز رسید