Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی ‌صندوق نوآوری و شکوفایی، سیامک شقاقی، مدیرعامل شرکت دانش بنیان صنایع نسیم همراه در فصل سوم برنامه رادیویی «جوان‌آپ» رادیو جوان در مورد فعالیت این شرکت گفت: شرکت ما در سال 76 تاسیس و تا سال 87 به فعالیت‌های مخابراتی و پژوهشی پرداخت اما از سال 88 تاکنون به صورت تخصصی بر حوزه طراحی و ساخت محصولات اندازه‌گیری و نمودارگیری از چاه‌های نفت و گاز متمرکز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به روحیه پژوهشی و تحقیقاتی شرکت، به سرعت توانستیم محصول خود را ارائه دهیم به طوری که بعد از ورود به صنعت نفت، از سال 92 جزو اولین شرکت‌هایی بودیم که موفق به دریافت مجوز دانش بنیانی از معاونت علمی ‌و فناوری ریاست جمهوری شدیم.

مدیرعامل شرکت دانش بنیان صنایع نسیم همراه ادامه داد: شرکتی را در کشور نداریم که در حوزه کاری ما فعالیت کند؛ بیشتر شرکت‌های اروپایی و آمریکایی در این زمینه فعالیت می‌کنند و رقیب ما محسوب می‌شوند. 

شقاقی در مورد ابزارهای نمودارگیری  از چاه‌های نفت و گاز نیز گفت: شرکت ما برای تولید از یک چاه نفت، با ارسال ابزارهای نمودارگیری به درون چاه تا عمق 6 کیلومتری، عمل مانیتورینگ را انجام می‌دهد و مهندسان نفت نیز با مشاهده این نمودارها و اطلاعات، متوجه اقدامات تکمیلی در درون چاه می‌شوند.

وی محصولات مرتبط با حفاری، محصولات بعد از لوله‌گذاری و سیستم‌های سطحی قابل استفاده برای مانیتورینگ درون چاه‌ها و ابزارهای درون چاهی را از ابزارهای نمودارگیری  از چاه‌های نفت و گاز اعلام کرد و گفت: این ابزار در گذشته به کشور وارد می‌شد. همچنین جزو ابزار‌های خاص و حساس صنعت نفت بوده که در موارد خاص اما ضروری کاربرد دارد که با توجه به تحریم‌ها، نیاز به تولید این ابزار از طرف کارفرما احساس شده و با توجه به سوابق فعالیت این مجموعه، ساخت این ابزار در دستور کار شرکت ما قرار گرفته است.

مدیرعامل شرکت دانش بنیان صنایع نسیم همراه در مورد صادرات محصولات این شرکت نیز گفت: تاکنون صادراتی نداشتیم چرا که برای صادرات محصولات، نیاز به اخذ یکسری استانداردهای بین‌المللی داریم، اما با حمایت‌های صورت گرفته از این شرکت، پتانسیل تامین ابزارهای مورد نیاز کشور در داخل و همچنین در آینده‌ای نه‌چندان دور پتانسیل صادرات این ابزارها را داریم.

شقاقی در پایان به تسهیلات و خدمات دریافتی این شرکت از صندوق نوآوری و شکوفایی نیز اشاره کرد و افزود: خدمات دریافتی ما از صندوق نوآوری شامل تسهیلات لیزینگ و تسهیلات تجاری‌سازی جهت انعقاد قرارداد با شرکت‌های نفتی در کشور بوده است.

گفتنی است برنامه «جوان‌آپ» کاری مشترک از صندوق نوآوری و شکوفایی و رادیو جوان است که طی روزهای شنبه تا چهارشنبه با هدف بررسی ایده‌های شرکت‌های دانش‌بنیان و استارت‌آپ‌ها روی آنتن می‌رود.

 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرخوب دانش بنیان چاه های نفت و گاز صندوق نوآوری و شکوفایی صندوق نوآوری چاه های نفت دانش بنیان درون چاه چاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۷۳۲۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها برای تحقق رشد تولید

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما دکتر محمدصادق خیاطیان در نشست مشترک با مدیرعامل بانک ملت یکی از برنامه‌های جدی صندوق نوآوری و شکوفایی در سال ۱۴۰۳ را حرکت هدفمندتر و اولویت‌بندی دقیق برنامه‌ها عنوان کرد و گفت: تعامل و همکاری مشترک ما با شبکه بانکی کشور نیز مبتنی بر این برنامه‌ها خواهد بود. سال ۱۴۰۲ همکاری خوبی را با ۳ بانک در راستای شعار سال و رشد تولید اجرا کردیم. حدود ۷ هزار میلیارد تومان (۷ همت) مصوبات در این حوزه داشتیم که ۳ هزار میلیارد تومان (۳ همت) پرداخت و منجر به ۷۴ هزار میلیارد تومان رشد فروش محصول دانش‌بنیان شد که رقم قابل‌توجهی در راستای کمک به تحقق شعار سال ۱۴۰۳ است.

وی، انتشار اوراق صکوک را یکی از مصادیق مشارکت مردم عنوان کرد و افزود: فرآیند این کار نیاز به تسهیل‌گری دارد و بانک ملت می‌تواند در این حوزه با صندوق نوآوری و شکوفایی همکاری خوبی داشته باشد.

خیاطیان با اشاره به اینکه صندوق نوآوری و شکوفایی از سال گذشته موضوع تأمین مالی جمعی را با جدیت پیگیری می‌کند، تصریح کرد: این حوزه نیز یکی از مصادیق بارز مشارکت مردم محسوب می‌شود و اثرگذاری بسیار خوبی در حوزه تأمین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان و تحقق شعار سال خواهد داشت.

بحث تسهیلات تکلیفی موضوع تبصره ۱۸ و همچنین موضوع سرمایه‌گذاری، از دیگر موضوعاتی بود که در این نشست درباره آن بحث و تبادل نظر شد.

در ادامه این نشست، مدیرعامل بانک ملت تاکید کرد: همه ما به ضرورت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و نقش‌آفرینی مهم این شرکت‌ها در اقتصاد کشور، اعتقاد راسخ داریم. یکی از بخش‌های مورد توجه دولت، توجه و حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان است. بانک ملت تلاش می‌کند در راستای سیاست‌های نظام و متناسب با ظرفیت‌های مجموعه بانک، به وظایف خود در حوزه حمایت از دانش‌بنیان‌ها عمل کند.

دکتر فرشید فرخ نژاد افزود: تعامل بسیار خوبی میان بانک ملت و صندوق نوآوری و شکوفایی وجود دارد و علاقه‌مند به توسعه همکاری‌های دوجانبه هستیم. امیدواریم با شناسایی دقیق نقاط قوت همکاری مشترک، بتوانیم در سال ۱۴۰۳ اتفاقات خوبی را در حوزه حمایت از دانش‌بنیان‌های کشور با همکاری یکدیگر رقم بزنیم. در بحث عمل به تسهیلات تکلیفی (تسهیلات تبصره ۱۸) تلاش می‌کنیم به تعهدات خود عمل کنیم.

وی تصریح کرد: اوراق صکوک و تأمین مالی جمعی نیز از موضوعات مورد توجه بانک ملت محسوب می‌شوند و تلاش می‌‎کنیم در قالب چند تفاهم‌نامه، دامنه فعالیت‌های مشترک در این حوزه‌ها را گسترش دهیم. بانک ملت تلاش می‌کند بیش از پیش از ظرفیت‌های موجود برای کمک به توسعه زیست بوم نوآوری کشور استفاده کند.

معاون تسهیلات و تجاری‌سازی صندوق نوآوری و شکوفایی نیز در این نشست گفت: بازیگران متعددی در حوزه تأمین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان نقش‌آفرینی می‌کنند و در این بین، شبکه بانکی کشور نقش بسیار مهمی برعهده دارد.

دکتر روح‌الله ذوالفقاری افزود: همکاری میان صندوق نوآوری و بانک ملت از سال ۱۳۹۹ آغاز شد و طی دو سال اخیر ۲۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات ترجیحی توسط بانک ملت به شرکت‌های دانش‌بنیان پرداخت شده است؛ همچنین ۱۰۰۰ میلیارد تومان ضمانت‌نامه برای این شرکت‌ها صادر شده است. شرکت‌های دانش‌بنیان، مجموعه‌های بسیار خوش‌حسابی در شبکه بانکی کشور محسوب می‌شوند و بخشی از این موضوع به دلیل حساسیت‌هایی است که در انتخاب و معرفی شرکت‌های دانش‌بنیان برای دریافت تسهیلات صورت می‌گیرد.

دیگر خبرها

  • افزایش اشتغالزایی و رونق تولید از آثار و برکات وقف محسوب می‌شود
  • حرکت سازمان اوقاف در مسیر مولدسازی و بهبود اقتصاد کشور با حمایت از شرکت‌های دانش بنیان + فیلم
  • بهره‌مندی از عواید وقف به نفع تقویت اقتصاد دانش‌بنیان
  • اقبال بازارهای جهانی به محصولات دانش‌بنیان ایران
  • نقش آفرینی جوانان نخبه در توسعه جهش تولید/جلوی مونتاژ‌ها را بگیرید
  • تأمین ۴۰ درصدی نیاز داخلی به دستگاه نوار قلب با محصول ایران‌ساخت
  • تولید نان کامل در خراسان رضوی امنیت غذایی را تامین می‌کند
  • نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است
  • خراسان رضوی می‌تواند پایلوت تولید نان کامل شود
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها برای تحقق رشد تولید