Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-29@21:48:58 GMT

برتری ربات جراح ایرانی نسبت به نمونه آمریکایی

تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۷۳۳۱۱

برتری ربات جراح ایرانی نسبت به نمونه آمریکایی

ربات‌های کنترل از دور یکی از جدیدترین افتخاراتی است که نمونه ایرانی آن برتری بیشتری نسبت به نمونه آمریکایی دارد.

به گزارش مشرق، جراحی حداقل تهاجمی در حفره شکمی با استفاده از ربات‌های کنترل از دور یکی از جدیدترین افتخاراتی است که محققان و دانشمندان کشورمان به آن دست پیدا کرده اند، این تکنولوژی تا سال ۲۰۰۴ تحت انحصار یک شرکت آمریکایی بود و بیش از ۷ هزار بیمارستان در جهان به ربات‌های جراحی از راه دور این شرکت آمریکایی مجهز بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایران از ۱۸ سال گذشته تحقیقات خود را در این زمینه آغاز کرد و نهایتا در اوایل تابستان امسال اولین جراحی از راه دور توسط ربات ایرانی به نام سینا بر روی یک حیوان انجام گرفت.

بیشتر بخوانید

صادرات دو دستگاه ربات جراحی سینا به اندونزی +عکس

این عمل جراحی در دو بیمارستان سینا و امام خمینی انجام شد، به طوری که بیمار در بیمارستان امام خمینی تحت عمل جراحی با ربات قرار گرفت و کنترل کننده ربات در فاصله ۷  کیلومتری با بیمار در بیمارستان سینا قرار داشت.

در همین راستا امید پاکشن از محققان این ربات ایرانی اظهار کرد: ربات ایرانی سینا ۳ برتری مهم و بزرگ نسبت به نمونه آمریکایی دارد، مثلا تجهیزات این جراحی به تخت جراحی متصل هستند و این امکان را برای یک که جراحی با دقت بیشتر به وجود می آورد.

او افزود: از ویژگی های دیگر این ربات می توان به کارایی ربات جراحی ایرانی نسبت به مشابه آمریکایی که از ابعاد کوچک تری برخوردار است اشاره کرد زیرا این موضوع بازدهی جراحی را بالاتر و ضد عفونی کردن ابزار بعد از هر عمل جراحی راحت‌تر خواهد کرد.

این محقق ربات ایرانی سینا، بیان کرد: سومین برتری عمده ربات سینا نسبت به نمونه آمریکایی، قیمت ارزان آن است، به طور کلی این موضوع باعث می‌شود تا در بازارهای جهانی موفق‌تر از قبل عمل کنیم، همچنین علاوه بر قیمت تمام شده محصول، هزینه نگه داری و سرویس‌های سالانه ربات ایرانی یک پنجم کمتر از نمونه آمریکایی است.

پاکشن ادامه داد: تاکنون ۳ بیمارستان کشور مجهز به دستگاه ربات جراح سینا شده اند و تا به امروز ۲ نمونه از آن را به کشور اندونزی صادر کرده ایم که استقبال خوبی هم در کشورهای آسیایی به ربات سینا شده است.

منبع: باشگاه خبرنگاران

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو بورس قیمت ربات ساخت ایران ربات جراح ایران آمریکا فناوری قیمت های روز در یک نگاه نسبت به نمونه آمریکایی ربات ایرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۷۳۳۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمات تخصصی درمانی با حمایت خیران سلامت شهرستان نور انجام می‌شود

ایسنا/مازندران مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان نور گفت: خدمات تخصصی درمانی با حمایت خیران سلامت شهرستان نور انجام می‌شود.

دکتر سید حمید حسینی شامگاه ۱۰ اردیبهشت در آئین تجلیل از خیران سلامت شهرستان نور، اظهار کرد: با توجه به قدمت بیمارستان امام خمینی(ره) این شهرستان تمام تلاش ما ارائه خدمات مطلوب به بیماران است.

وی با اشاره به اینکه توسعه بهداشت، ارائه خدمات و ارتقای سلامت در بخش درمان از اولویت‌های اصلی ما است، تصریح کرد: معرفی خیرین سلامت در سطح جامعه به منظور تشویق و ترغیب مشارکت بیشتر نیک اندیشان در این حوزه است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان نور خاطرنشان کرد: با توجه به محدودیت‌هایی که وجود دارد در تلاشیم تا در حوزه فوق تخصصی مردم شهرستان را بی‌نیاز کنیم.

دکتر مجتبی محمدی رییس بیمارستان امام خمینی(ره) شهرستان نور نیز در تکریم از خیران حوزه سلاما گفت: خیرین نقش بسزایی در جهت پیشرفت و ارتقای شاخص‌های سلامت جامعه دارند.

وی تصریح کرد: توسعه زیر ساخت‌های نظام سلامت بدون مشارکت‌های مردمی امکان پذیر نیست، و اقدامات خیرین سلامت دارای ثمراتی بی انتها است که اثرات آن تا ابد باقی خواهد ماند.

محمدی خاطرنشان کرد: کمک خیران موجب تسریع در حل مشکلات حوزه سلامت می‌شود.

وی در ادامه با اشاره به اینکه بیمارستان امام خمینی شهرستان نور دارای ۱۰۰ تخت فعال است، یاداور شد: در این بیمارستان سالانه ۱۴۰ هزار بیمار در اورژانس ویزیت، ۱۰ هزار بستری و ۴۵۰۰ جراحی علی‌رغم تمامی کمبودها صورت می‌گیرد. 

رییس بیمارستان امام خمینی(ره) نور یادآور شد: در این بیمارستان حدود ۹۰ درصد از جراحی‌هایی که در بیمارستان‌های بزرگ انجام می‌شود  نیز صورت می‌گیرد و خوشبختانه با کمک‌های خیرین و خرید دستگاه‌های مورد نیاز بیمارستان در قسمت‌های مختلف خصوصا اتاق عمل مدت زمان جراحی‌ها با وجود تجهیزات جدید نسبت به قبل ۴۵ دقیقه کمتر زمان می‌برد.

دکتر محمدی افزود: عمل‌های جراحی از جمله تعویض مفصل زانو، لگن و جراحی لاپاروسکوپی( لیزری) شکم، زانو، چشم و همچنین جراحی خونریزی مغزی و تومورهای مغزی در این مرکز با وجود جراحان باسابقه و مجرب انجام می‌شود. 

قابل ذکر است، غلامحسین واحدی در عملی خداپسندانه تجهیزات پیشرفته اتاق عمل جراحی مغز و اعصاب و جراحی عمومی  را به ارزش ۷۵۰ میلیون تومانی( یادبود زنده یاد فاطمه نیازبالی) را خریداری و به این بیمارستان اهدا کرد. همچنین خانم سلطان جمشیدی نیز در عملی خداپسندانه یک دستگاه اکوکاردیوگرافی برای بیماران قلبی و یک دستگاه کولونوسکوپی برای بیماران گوارشی به ارزش دومیلیارد تومان (یادبود زنده یاد رحمان سعیدی) به بیمارستان اهدا کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خدمات تخصصی درمانی با حمایت خیران سلامت شهرستان نور انجام می‌شود
  • بنی گانتز مجروح شد/عمل جراحی در بیمارستانی در تل آویو
  • بنی گانتز تحت عمل جراحی قرار گرفت
  • لیست بهترین جراح فک و صورت تهران
  • تجمع دانشجویان دانشگاه بوعلی سینا در حمایت از دانشجویان آمریکایی
  • خارج کردن تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲٫۵ ساله
  • جراحی تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲ ساله بندرعباسی
  • خارج کردن تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲/۵ ساله
  • تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک بندرعباسی خارج شد
  • انجام نخستین عمل رادیکال نفروکتومی در بیمارستان شهید بهشتی تفت