Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پژوهشگاه صنعت نفت، بر استفاده از بازاریابان فناوری با هدف افزایش ظرفیت‌های فناوری در این مجموعه تأکید کرد.

به گزارش شانا به نقل از پژوهشگاه صنعت نفت، جعفر توفیقی در نشست مشترک با معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری که با هدف توسعه همکاری‌های دو طرف روز سه‌شنبه (۱۶ آذرماه) برگزار شد، به جایگاه پژوهشگاه اشاره کرد و گفت: این مجموعه یک پژوهشگاه وابسته به وزارت نفت است که می‌توان آن را در جوار صنعت دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر همین اساس در برنامه‌ریزی‌های اولیه دنبال آن بودیم که جایگاه پژوهشگاه صنعت نفت را در زنجیره ایده تا بازار مشخص کنیم و نشان دهیم این مجموعه در میان TRL‌های نه‌گانه در چه بخشی جانمایی می‌شود.

وی تصریح کرد: به‌منظور جانمایی پژوهشگاه در زنجیره علم تا بازار، مطالعات گسترده‌ای درباره فعالیت‌های پژوهشگاه‌های مشابه در سطح دنیا در این مجموعه انجام و سرانجام مشخص شد پژوهشگاه صنعت نفت به‌عنوان یک سازمان پژوهش و فناوری در TRLهای چهار تا هفت جانمایی می‌شود.

رئیس پژوهشگاه صنعت نفت، تغییر در مدل کسب‌وکار پژوهشگاه را از نتایج جانمایی پژوهشگاه در TRLهای موجود دانست و افزود: به‌رغم آنکه پژوهشگاهی وابسته به صنعت نفت هستیم، باید در بازار فناوری رقابت کنیم، از این‌ رو در مدل کسب‌وکار جدید، یک شبکه همکاری با دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی برای TRL‌های یک تا چهار را ایجاد کردیم، همچنین شبکه همکاری دیگری را با شرکت‌های بخش خصوصی و توسعه‌دهندگان فناوری برای TRLهای ۸ و ۹ فراهم ساخته‌ایم.

توفیقی به طرح ملی میزبانی از دانشجویان تحصیلات تکمیلی از سوی پژوهشگاه نیز اشاره کرد و گفت: درهای پژوهشگاه را به روی ظرفیت‌های علمی دانشگاه‌ها باز کرده‌ایم تا دانشجویان و دانشگاهیان بتوانند در TRLهای یک تا چهار در این مجموعه به فعالیت‌های خود ادامه دهند. در این راستا دانشجویان می‌توانند از امکانات آزمایشگاهی و ظرفیت‌های موجود در پژوهشگاه استفاده کنند.

وی تصریح کرد: همسو با طرح میزبانی از دانشجویان، صدها موضوع پژوهشی مورد نیاز صنعت در اختیار دانشجویان قرار می‌گیرد و آنها با استفاده از ظرفیت‌های موجود در پژوهشگاه می‌توانند این موضوعات را پیگیری کنند و به نتایج مثبتی دست یابند.

پژوهشگاه صنعت نفت شریک‌ راهبردی صنعت

رئیس پژوهشگاه صنعت نفت، به تجاری‌سازی محصولات و دانش‌های فنی این مجموعه نیز اشاره کرد و گفت: تکنولوژی‌های توسعه‌یافته در این مجموعه را به بخش خصوصی و شرکت‌های اکتشاف و بهره‌برداری با هدف تجاری‌سازی واگذار می‌کنیم و در مواردی نیز به ازای دانش فنی واگذارشده، رویالتی (امتیاز وفاداری) مشخصی به پژوهشگاه اعطا می‌شود.

توفیقی در ادامه اظهار کرد: از ویژگی‌های جدید مدل کسب‌وکار پژوهشگاه آن است که ما شریک راهبردی صنعت هستیم، به عبارت دیگر در زنجیره تشخیص و رفع مشکل می‌توانیم در کنار صنعت قرار گیریم.

وی حضور گروه‌های بازاریاب یا بازارساز را از دیگر ویژگی‌های مدل کسب‌وکار برشمرد و گفت: در اصل صنعت درگیر مشکلات و چالش‌های روز خود است و از نیازهای خود مطلع نیست، بر همین اساس پژوهشگاه قادر است با تحلیل فناوری‌ها و مشکلات موجود، راه‌حل‌های مناسبی را به صنعت ارائه ‌کند و به همین منظور گروه ارتباطات صنعتی در پژوهشگاه شکل گرفته است که می‌تواند اقدام‌های مؤثری را در زمینه شناسایی معضلات صنعت و حل آنها انجام دهد.

به‌کارگیری بروکرها با هدف بازاریابی مناسب

رئیس پژوهشگاه صنعت نفت، افزود: افزون بر اقدام‌هایی که از سوی پژوهشگاه انجام می‌شود، با هدف افزایش ظرفیت‌های موجود، ما از بروکرهای فناوری هم استفاده می‌کنیم. به عبارتی برای حل مشکلات صنعت از بازاریابان فناوری برای بازاریابی‌های مناسب نیز بهره‌مند می‌شویم.

توفیقی کیفیت در ارائه خدمات را از دیگر مؤلفه‌های مدل کسب‌وکار دانست و تصریح کرد: مشتریان موجود در بازار هم‌اکنون به‌دنبال فناوری هستند از این‌ رو تعداد مقاله و گزارش فنی از اهمیت کمتری برای آنها برخوردار است، از این‌ رو چشم‌انداز و مأموریت این مجموعه خلق ارزش فناورانه برای مشتریان است. بر همین اساس همه قراردادهایی که پژوهشگاه با صنعت امضا می‌کند به نوعی قراردادهای فناورانه به شمار می‌آید.

وی رضایت‌سنجی از مشتریان را از دیگر مؤلفه‌های کسب‌وکار پژوهشگاه دانست و تصریح کرد: در طول انجام پروژه‌ها، مشتریان می‌توانند بازخورد خود را از نحوه فعالیت این سازمان ارائه دهند و مشارکتی مستمر با پژوهشگاه داشته باشند و همواره تلاش کرده‌ایم به‌عنوان یک سازمان پژوهش و فناروی، صنعت نفت را به صنعتی دانش‌بنیان تبدیل کنیم.

رئیس پژوهشگاه صنعت نفت ادامه داد: از آنجا که در یک محیط رقابتی فعالیت می‌کنیم همواره باید ارزش‌های جدیدی را برای صنعت خلق کنیم؛ از این‌ رو درهای پژوهشگاه را روی دانشگاه‌ها باز کرده‌ایم تا حضوری فعال داشته باشند و نیازهای صنعت را به ایده‌های فناورانه تبدیل کنند.

وی با تأکید بر اینکه به‌دنبال توسعه همکاری‌ها با دانشگاه‌ها هستیم، تصریح کرد: همواره به‌دنبال رقابت‌های سازنده هستیم و چنانچه ظرفیتی را در دانشگاه تشخیص دهیم، به‌دنبال ارائه پرپوزال مشترک هستیم تا بتوانیم یکی از مشکلات صنعت را با همکاری یکدیگر برطرف کنیم.

منبع: شانا

کلیدواژه: پژوهشگاه صنعت نفت جعفر توفیقی پژوهش و فناوری رئیس پژوهشگاه صنعت نفت مدل کسب وکار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۷۳۹۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت ایرانسل از رویداد استارتاپی «هوش مصنوعی از داده تا ثروت»

به گزارش «تابناک» به نقل از روابط عمومی ایرانسل، رویداد استارتاپی «هوش مصنوعی؛ از داده تا ثروت»، توسط دانشگاه اراک، با حمایت ایرانسل، اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مرکزی، شهرداری و شورای شهر اراک، پارک علم و فناوری استان مرکزی، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اراک و شرکت آلومینیوم ایران، از چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳، در دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه اراک و پارک علم و فناوری استان مرکزی، برگزار می‌شود. ایرانسل علاوه بر حمایت از این رویداد، به همراه تیم داوری ایرانسل لبز، در مرحله اختتامیه و داوری ایده‌های نوآور حوزه هوش مصنوعی، مشارکت می‌کند.

این رویداد حوزه هوش مصنوعی، موضوعات رایانش تکاملی، یادگیری ماشین، رباتیک، بینایی ماشین، بازشناسی گفتار و پردازش رایانه‌ای، ایده‌های نوآور و فناور مرتبط با حوزه‌های مختلف از جمله صنعت، مدیریت شهری، فناوری اطلاعات، بهداشت و سلامت، سرویس‌های مالی، آموزش، سرگرمی و بازی، تحلیل شبکه‌های اجتماعی و …، را مورد ارزیابی قرار می‌دهد و به نفرات و تیم‌های برتر، جوایز ارزنده نقدی و امکان پذیرش در پارک علم و فناوری اراک را اهدا می‌کند. مخاطبین این رویداد نیز دانشجویان، اساتید، پژوهشگران، کارآفرینان و صنعت‌گران فعال در حوزه هوش مصنوعی‌اند.

این رویداد که از امروز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ آغاز شده است، با برگزاری بوت‌کمپ در روز چهارشنبه ۱۲ اردیهبشت ۱۴۰۳ ادامه پیدا می‌کند و مراسم اختتامیه و تقدیر از برگزیدگان نیز، شنبه ۲ خرداد ۱۴۰۳، در پارک علم و فناوری استان مرکزی، برگزار می‌شود. توسعه اشتغال دانش‌بنیان و استفاده از ظرفیت نخبگان در توسعه صنعت فناوری‌اطلاعات و ارتباطات، تسهیل و حمایت از ایجاد و توسعه زیست‌بوم نوآوری و افزایش عمق بومی‌سازی فناوری‌های کلیدی در این صنعت و نیز تجاری‌سازی، ایجاد یا توسعه بازار برای شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در این حوزه، از جمله اهداف ایرانسل در حمایت از زیست‌بوم فناوری و نوآوری کشور است که با برگزاری و مشارکت در رویدادهای استارتاپی، اعلام فراخوان‌های همکاری و امضای توافق‌نامه‌ها با سازمان‌ها، نهادها، دانشگاه‌ها و بنیادهای علمی، حمایت از طرح‌های تحقیقاتی، برگزاری کارگاه‌های آموزشی و…، توسط مجموعه ایرانسل لبز که بازوی تحقیق و توسعه ایرانسل است، پیگیری می‌شود.

دیگر خبرها

  • ارزیابی هوشمندسازی صنعت نفت با تولیدات فناورانه
  • اکوسیستم جدید «چری» صنعت خودرو را متحول می‌کند؟
  • ️اقتصاد باید بر پایه مشارکت مردم باشد
  • هموارسازی مسیر تعامل و آشنایی اجتماع نخبگان با توانمندی‌های فناورانه و نوآورانه کشور
  • افزایش تخصیص ارز به واحدهای تولیدی اردبیل
  • ضرورت ورود شرکت‌های فناور به صنعت کردستان
  • اقتصاد باید بر پایه مشارکت مردم باشد
  • حمایت ایرانسل از رویداد استارتاپی «هوش مصنوعی از داده تا ثروت»
  • وجود ۱۲۶۰ کسب‌وکار دارای نماد اعتماد الکترونیک در کردستان
  • افزایش فضای کارخانه نوآوری درخشان یزد