Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان معاون امور عمرانی استانداری اصفهان با اشاره به تعطیلی ۱۶ کارگاه آلوده در اصفهان، گفت: کارگروه اضطرار آلودگی هوا به جمع بندی تخصصی و فنی برای تعطیلی اصفهان به دلیل آلودگی هوا نرسیده است.

مهران زینلیان در گفت‌وگو با ایسنا، درباره وضعیت آلودگی شدید اصفهان، اظهار کرد: به طور مداوم کارگروه اضطرار آلودگی هوای اصفهان تشکیل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه روز گذشته سه کارگاه آلاینده در حوزه بازیافت پلمب شدند، افزود: طی سه روز گذشته نیز ۱۶ کارگاه آلاینده در اصفهان تعطیل شدند، همچنین طرح شبانه نظارت بر صنایع در حال انجام است.

معاون امور عمرانی استانداری اصفهان افزود: راهنمایی و رانندگی نیز محدودیت‌هایی را برای تردد خودروهای سنگین در نظر گرفته و همچنین بسیاری از کارگاه‌های ساختمانی شهرداری اصفهان در سطح شهر تعطیل شده‌اند و طبق دستورالعمل‌ها، اطلاع‌رسانی‌های لازم از طریق صدا و سیما به شهروندان انجام شده است.

وی درباره تعطیلی شهر اصفهان به دلیل تشدید وضعیت آلودگی هوای اصفهان، اظهار کرد: هنوز در بحث تعطیلی ادارات و مدارس به جمع‌بندی نرسیده‌ایم.

زینلیان تأکید کرد: به طور قطع تعطیل شدن عواقب اجتماعی و اقتصادی خود را دارد و در کارگروه اضطرار آلودگی هوا که با حضور نمایندگان آموزش و پرورش، محیط زیست، دانشگاه علوم پزشکی، اداره صمت، شرکت شهرک‌های صنعتی، راهنمایی و رانندگی و ... جلسات مشترکی برای تعطیلی اصفهان برگزار شده است، اما باید دید که تعطیلی اصفهان چه میزان در کاهش میزان آلاینده‌ها موثر است.

وی با تأکید بر اینکه در حال حاضر در این کارگروه به جمع بندی تخصصی و فنی برای تعطیلی اصفهان به دلیل آلودگی هوا نرسیده‌ایم، گفت: بسیاری از دستگاه‌ها و صنایعی که آلاینده شناخته شده‌اند فعالیت آنها محدود و یا تعطیل شده‌اند.

معاون امور عمرانی استانداری اصفهان گفت: در حال حاضر به دلیل افزایش آلودگی هوا ظرفیت فعالیت کارگاه‌های آجرپزی به ۲۵ درصد کاهش یافته است و طبق اعلام اداره‌کل محیط زیست حدود ۷۵ درصد کوره‌های آجرپزی اصفهان تعطیل شده‌اند.

وی تأکید کرد: اگرچه موضوع تعطیلی ادارات به دلیل آلودگی هوا اثر روانی در کاهش آلاینده‌ها دارد، اما در کارگروه موجود سعی نشده که اقدامات تبلیغاتی انجام دهیم و به دنبال کارهای زیربنایی هستیم.

زینلیان با اشاره به اینکه نماینده آموزش و پرورش نیز در این کارگروه حضور دارد، اظهار کرد: اعداد و ارقام اعلامی از سوی نماینده آموزش و پرورش، کارگروه اضطرار آلودگی هوای اصفهان را به این جمع بندی نرساند که مدارس را تعطیل کنیم، البته با تداوم آلودگی هوا در روزهای آینده، احتمال تعطیلی مدارس و مجازی شدن کلاس‌ها وجود دارد.

وی درباره برخی پیش‌بینی‌ها نسبت به اوج رسیدن آلودگی هوای اصفهان در روز پنجشنبه، گفت: طرح منع تردد ترافیک در دستور کار قرار دارد و دانشگاه علوم پزشکی به‌صورت آنلاین شاخص آلودگی هوا را رصد می‌کند و اگر لازم به تعطیلی اصفهان در روز پنجشنبه باشد، به طور قطع این موضوع اعلام می‌شود.

معاون امور عمرانی استانداری اصفهان درباره طرح منع تردد ترافیک از درب خانه‌ها، توضیح داد: این موضوع در دستور کار قرار داشته است، البته برای اجرای آن با برخی مشکلات زیرساختی مواجه هستیم و دوربین‌های کنترل ترافیک باید به نحوه مطلوب‌تری کار کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی صنعت آلودگی هوا تعطیلی ادارات صنایع آلاینده معاون امور عمرانی استانداری اصفهان کارگروه اضطرار آلودگی هوا آلودگی هوای اصفهان برای تعطیلی اصفهان جمع بندی شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۷۴۲۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعطیلی شنبه یا ۵ شنبه، کشور را با خطر فضای دوقطبی جدید روبرو کرده است

به گزارش خبرآنلاین، روزنامه خراسان نوشت:

با گذشت ماه ها از ارائه لایحه دولت به مجلس برای افزایش تعطیلات و رای موافق مجلس به کلیات این لایحه، طی روزهای اخیر و پس از مصوبه کمیسیون اجتماعی مجلس برای تعطیلی پنج شنبه و جمعه، بحث هایی را در فضای رسانه ای و افکار عمومی ایجاد کرد و دوقطب که یک سر آن معتقد به تعطیلی پنج شنبه و جمعه و قطب دیگر که تعطیلی جمعه و شنبه را توصیه می کند، در این باره شکل گرفت.

دولت در لایحه خود که بر تعطیلی دو روز در هفته تاکید شده ، خواستار این شده است که دستش در انتخاب روزهای تعطیل باز باشد.

مروری بر سابقه مباحث مطرح شده در این باره نشان می دهد که از سال های گذشته در بین فعالان اقتصادی که با خارج از کشور مراودات کاری دارند، ضرورت سامان دهی تعطیلات و انطباق تعطیلات در ایران با سایر کشورها مطرح بوده است. چراکه در بسیاری از کشورهای جهان تعطیلات هفتگی دو روزه است و شامل روزهای شنبه و یک شنبه می شود. با توجه به تعطیلی جمعه و شرایط نیمه تعطیل پنج شنبه در صورت تعطیلی این روز در عمل ۴ روز از هفته امکان برخی پیگیری های اداری در ارتباط با خارج از کشور میسر نیست. همچنین افزایش بازدهی کاری در روزهای غیرتعطیل و کمک به گردشگری داخلی و رونق سفرهای کوتاه از دیگر دلایل مطرح شدن افزایش تعطیلات در کشور است.

در مجموع با توجه به لایحه دولت و موافقت مجلس با کلیات آن و نظر مثبت فعالان اقتصادی، به نظر می رسد درباره اصل دو روزه شدن تعطیلات در طول هفته تردیدی نیست اما بر سر تعطیلی پنج شنبه یا شنبه اختلاف نظر وجود دارد. موافقان پنج شنبه به شرایط تثبیت شده نیمه تعطیل پنج شنبه اشاره دارند و از این جهت تعطیلی پنج شنبه را شدنی تر می دانند اما از طرف دیگر موافقان تعطیلی شنبه معتقدند با تعطیلی شنبه و دایر بودن فعالیت ها در روز پنج شنبه، تعطیلات مشترک در ایران و بسیاری از کشورها به ۳ روز کاهش می یابد و به روان تر شدن ارتباطات کاری، تجاری و بانکی با خارج از کشور کمک می کند. به نظر می رسد راهکار حل مشکل در وهله نخست پرهیز از دوقطبی سازی و مواضع تند سیاسی بر سر موضوعی اجتماعی - اقتصادی مثل تعطیلی است. این مسئله یک منطق اقتصادی دارد که به روان شدن مراودات اقتصادی با کشورهای خارج برمی گردد. به ویژه در شرایطی که روزهای تعطیل در بسیاری از کشورها، حتی برخی کشورهای اسلامی نیز شبیه کشورهای غربی است. لذا تعطیلی شنبه با توجه به انطباق با تعطیلات سایر کشورها برای فعالان اقتصادی و سایر افرادی که به نحوی با حوزه های بین المللی مراودات کاری دارند، مفیدتر است. هرچند در نهایت باید در موضوعاتی که صبغه اجتماعی نیز دارد، برداشت عمومی و همراهی جامعه با آن نیز مدنظر قرار گیرد، لذا بهتر است فعلا بدون جبهه گیری قطعی درباره روز تعطیل اضافه بر جمعه، این موضوع از منظرهای مختلف بررسی شود. ۲۳۳۰۲ برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898899

دیگر خبرها

  • همه جا نه، در این یک فقره اما حق با بهروز افخمی بود!
  • کارگروه اقتصاد دریامحور هنوز خروجی عملیاتی نداشته است
  • شنبه محبوب، پنجشنبه مغموم
  • نظر دولت در مورد تعطیلی پنجشنبه‌ها چیست؟
  • بلاتکلیف شدن کارکنان شرکت فروسیلیس ملایر در پی تعطیلی این شرکت
  • وضعیت آلودگی هوای تهران در خنک ترین روز بهاری | نقشه میزان آلاینده ها در هر منطقه را ببینید
  • تعطیلی شنبه یا ۵ شنبه، کشور را با خطر فضای دوقطبی جدید روبرو کرده است
  • تعطیلی مدارس شهرستان زرند به علت باران
  • مدارس یحیی آباد آران و بیدگل در اصفهان فردا تعطیل شد
  • تعطیلی پنجشنبه یعنی محروم‌سازی فعال اقتصادی ایرانی از ارتباطات جهانی/ تاکنون کمیسیون اجتماعی به جمع بندی نهایی نرسیده است