Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-30@14:40:13 GMT

مدل تشکیلاتی شهید سلیمانی خود به خود در جهان تمدن سازی کرد + فیلم

تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۷۴۸۱۳

مدل تشکیلاتی شهید سلیمانی خود به خود در جهان تمدن سازی کرد + فیلم

‍‍‍‍‍‍

گروه استان‌ها_ همزمان با ۱۶ آذر روز دانشجو، جمعی از فعالان مدنی و دانشجویی سابق و حال دانشگاه‌های استان خوزستان با حضور در دفتر خبرگزاری تسنیم، چالش‌های جنبش‌های دانشجویی را بررسی کردند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز ، همزمان با 16 آذر و روز دانشجو، برخی از فعالان مدنی از جمله حجت‌الاسلام سید‌امیر میرعلایی مسئول دفتر نماینده ولی فقیه در خوزستان، فرشید نادری مدیر فرهنگی دانشگاه شهید چمران اهواز و تعدادی از فعالان دانشجویی سابق و حال برخی از دانشگاه‌های استان خوزستان، با حضور در خبرگزاری تسنیم ، چالش‌های جنبش‌های دانشجویی را بررسی کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نشست، حجت الاسلام میرعلایی، تشکیلات موفق و در تراز گام دوم انقلاب را تشکیلاتی بیان کرد که خروجی آن افرادی مانند شهید حاج قاسم سلیمانی است که مدل نظامی آن توانست سراسر منطقه را در برگیرد و خود به خود به شکل‌گیری دیگر تشکیلات اسلامی نتیجه دهد.

وی افزود: مدل نظامی حاج قاسم اگر در دیگر بخش‌های کشور مانند سیاسی، فرهنگی و اقتصادی اگر پیاده شود ما شاهد یک تمدن قوی و بزرگی بودیم که بجای الگو برداری از دیگر کشورها، خود به الگویی برای دیگران تبدیل می‌شدیم.

پل ششم اهواز برای تردد خودروهای سبک بازگشایی می‌شود واکنش علوم پزشکی به ماجرای پسماندهای بیمارستانی اهواز/ نظارت بر ‌دفن زباله‌های عفونی مستمرا انجام می‌شود نماینده مردم اهواز در مجلس: وزارت نیرو برنامه‌ای برای مدیریت آب ندارد

در ادامه محمدجعفر فلسفی فعال سابق دانشجویی و مدیر مسئول روزنامه کیهان خوزستان با اشاره به چالش‌های حاضر تشکل‌های دانشجویی، وحدت و بازگشت به اصل را راهکار عبور از چالش‌های فعلی و عدم بازی قرار گرفتن دانشجویان توسط جناح‌های سیاسی دانست.

همچنین فرشید نادری مدیر فرهنگی دانشگاه شهید چمران اهواز نیز تشکل‌های دانشجویی را موتور پیشران جامعه در مطالبه‌گری و مبارزه با فساد خواند که متاسفانه تحت تاثیر جناح‌های سیاسی امروزه به دفتر آن جناح‌ها در دانشگاه‌ها تبدیل شدند و تحت تاثیر مصلحت اندیشی جناحی از مسیر اصلی خود بسیار فاصله گرفته‌اند.

در ادامه شاهد گزارش ویدئویی این نشست در خبرگزاری تسنیم خوزستان باشید.

انتهای پیام/331 /ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: خبرگزاری تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۷۴۸۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خصوصی‌سازی سرخابی‌ها نیاز به مراقبت بیشتری دارد/ بهترین نسخه اقتصادی برای فوتبال ایران رقم خورد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، ژاله معماری، عضو هیئت‌علمی دانشكده تربیت‌بدنی دانشگاه الزهرا (س) در یک گفتگوی رادیویی درباره چالش‌های ورود باشگاه‌های پرسپولیس و استقلال به بخش خصوصی اظهار كرد: فرآیند خصوصی‌سازی موانع زیادی دارد و تنها مختص باشگاه‌ها نیست. در سایر كشورها نیز این چالش‌ها وجود دارد. متأسفانه در ایران خصوصی‌سازی به تعویق افتاده در حالی که چالش خصوصی‌سازی در همه صنایع وجود دارد.

معماری در این باره ادامه داد: امروز با توجه به فشارهای AFC و تعویق ایجاد شده در آن، خصوصی‌سازی باشگاه‌ها تنها راه ممكن بود. باید به بعد از این فكر كرد چرا كه در شرایط موجود خصوصی‌سازی بهترین راه‌حل بوده است. خصوصی‌سازی نسخه‌ای بوده كه با شرایط موجود حداكثر همخوانی را دارد.

هلدینگ خلیج‌فارس و بانک‌ها تخصص كافی برای مباحث مالی و ترازنامه‌ها را دارند. اما بقای تیم‌ها در بازی‌های آسیایی و توقعات هواداران، مورد نگرانی است و باید فكر خوبی برای آن موارد كرد تا كمترین آسیب وارد شود و فرآیند انتقال و افزایش سهم بازار انجام شود. امید می‌رود با تقویت فعالیت‌های اقتصادی این ۲ باشگاه شرایط خوبی را شاهد باشیم.

معماری با اشاره به انتقال‌های مشابه در سایر كشورها خاطرنشان كرد: خصوصی‌سازی بسیار حساس است و با توجه به جمعیت فوتبال دوست ایران باید مراقبت بیشتری از آن صورت گیرد تا به تدریج هلدینگ‌ها و بانک‌ها بتوانند سهام را وارد فرابورس كرده تا به سوددهی برسد و سهم هواداران بیشتر شود و به ۵۱ به ۴۹ برسیم. كسانی كه برای این نسخه تصمیم‌گیری كردند، به همه شرایط آن واقف بودند.

عضو هیئت‌علمی دانشكده تربیت‌بدنی دانشگاه الزهرا (س) با اشاره به پیش‌بینی موانع این مسیر گفت: دولت باید بخش خصوصی را حمایت كند و منابع درآمدی حق پخش و قانون کپی‌رایت نیز برای باشگاه‌ها فراهم شود. توجه بخش خصوصی در قسمت تربیت بازیكنان و خریدوفروش آنها قرار دارد و باید مراقب بود توسعه ورزش در اولویت‌های بعدی قرار نگیرد. البته در همه دنیا این‌گونه است و به همین دلیل دولت با حساسیت بالایی خصوصی‌سازی را انجام می‌دهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عنوان قدیمی‌ترین نماد نهاد‌های علم جهان به دانشگاه تهران اعطا شد
  • عنوان قدیمی‌ترین نماد نهاد‌های علم جهان یونسکو به دانشگاه تهران اعطا شد
  • مقیمی: سابقه دانشگاه جندی‌شاپور به دانشگاه تهران منضم شد
  • همکاری دانشکده آب اهواز در حل چالش‌های زیست محیطی خوزستان
  • سابقه دانشگاه جندی شاپور به دانشگاه تهران منضم شد
  • مطالعه استفاده از نانوذرات در درمان سرطان ریه در مرکز لیزر و پلاسمای اهواز
  • سرآمدان آموزشی ‌دانشگاه‌ شهید چمران اهواز تجلیل می‌شوند
  • خصوصی‌سازی سرخابی‌ها نیاز به مراقبت بیشتری دارد/ بهترین نسخه اقتصادی برای فوتبال ایران رقم خورد
  • شهادت جانباز ۷۰ درصد سیلاوی در اهواز
  • شهید «مطهری» طراح اندیشه تمدن نوین اسلامی است