Web Analytics Made Easy - Statcounter

استفاده از شركت‌های دانش بنیان برای تولید و ارتقای كیفیت محصولات مبنا قرار گیرد و حضور محصولات خودروسازان در بازارهای جهانی از اهداف بلند مدت باشد.

به گزارشذ ایران اکونومیست-حسین حق وردی نماینده مردم شهریار، قدس و ملارد در مجلس شورای اسلامی، گفت: شاهد اقدامات خوبی در شرایط تحریم و كرونا در حوزه صنعت خودرو بوده ایم؛ تولید خودروهای جدیدی مانند تارا و افزایش تولید از نتایج مناسب خودروسازی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با انتقاد از روند قیمت گذاری خودرو گفت: ضرر و زیان های شركت های خودروساز و عدم خرید خودرو توسط مشتریان واقعی نتیجه قیمت گذرای دستوری توسط شورای رقابت است با این قیمت گذاری دستوری امكان رقابت وجود ندارد.

نماینده شهریار، قدس و ملارد، افزود: دولت از قیمت گذاری دستوری دست بردارد، اگر این روند ادامه دار باشد نباید توقع خدمات مطلوب داشته باشیم در حالی كه خودروساز محصول خود را با زیان عرضه و دلال سود كسب كند، تاثیر منفی بر تولید و نوآوری خودروساز خواهد داشت؛ اجازه قیمت گذاری ابتدایی ترین حق یك بنگاه تولیدی است.

حق وردی تصریح كرد: مجلس و دولت باید گام های اساسی برای حل مشكلات تولید بردارند.

وی در عین حال به ضرورت حمایت از قطعه سازان اشاره كرد و گفت: مطالبات شرکت‌های قطعه‌ساز از سوی خودروسازان باید به موقع پرداخت شود تا تولید در این شركت‌ها آسیب نبیند. ‌

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: قیمت گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۷۵۳۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ کدهای دستوری دریافت رمز دوم پویا تمامی بانک‌ ها

تین نیوز

از سالهای گذشته، با ابلاغیه جدید بانک مرکزی و شاپرک برای مقابله با فیشینگ و دیگر کلاه برداری های اینترنتی، بانک ها موظف شدند رمزی تحت عنوان رمز دوم پویا را در اختیار مشتریان قرار دهند. این رمز که غالباً در یک نرم افزار از سوی بانک تولید می شود و حداکثر هر ۱۲۰ ثانیه یک بار (بسته به بانک) منقضی شده و رمز جدیدی تولید می شود.

به گزارش تین نیوز ، برای افرادی که گوشی هوشمند ندارند، امکان گرفتن رمز پویا از طریق پیامک وجود دارد. در واقع بانک ها و موسسات اعتباری، در راستای ارتقاء سطح امنیت تراکنش های اینترنتی از قبیل خرید و کارت به کارت، امکان گرفتن رمز دوم پویا یا رمز یکبار مصرف را فراهم کرده اند و با استفاده از این رمز، کلاهبرداران قادر به دریافت اطلاعات حساب بانکی افراد و خالی کردن آن نخواهند شد.

کدهای دستوری برای دریافت رمز پویا از بانک ها:

- بانک ملی ایران: #737*60*

- بانک ملت: ارسال 4 رقم آخر شماره کارت به 30003303

- بانک مسکن: ارسال 4 رقم آخر شماره کارت به 10002516

- بانک تجارت: #788*88*

- بانک سپه: ارسال شماره 16 رقمی کارت بانکی*کد ملی*1  به6715014

- بانک صادرات: #719*

- بانک پاسارگاد:#720*

- بانک ایران زمین: ارسال عدد 10 به شماره 300006905

- بانک رفاه کارگران: کد دستوری #713*

- بانک سینا: ارسال پیامک به 727

 

 

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • قیمت گذاری دستوری، باعث افزایش قیمت لاستیک می‌شود
  • قیمت گذاری دستوری بیشتر باعث افزایش قیمت لاستیک می شود
  • خرید و فروش استقلال و پرسپولیس در چه زمانی امکان‌پذیر است؟
  • جزئیات پرداخت تسهیلات ارزی برای واردات اتوبوس
  • کدام نهاد مسئول گرانی خودرو است؟
  • فیاضی: مجلس آینده باید مشکلات کارگران را تا حد امکان کاهش دهد
  • ◄ کدهای دستوری دریافت رمز دوم پویا تمامی بانک‌ ها
  • فشار دلالان برای حفظ سود چند صد میلیونی از پارس/ چرا زیان خودروساز و سهامداران دیده نمی‌شود؟
  • وزارت صنعت بین تامین مواد اولیه با قیمت مناسب برای خودروساز تعادل برقرار کند
  • واکنش شورای رقابت به افزایش ۱۵۰ میلیونی قیمت پژو پارس