Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس، مستند 2 قسمتی «پیکره‌هایی از جنس خاک» به کارگردانی سجاد گودرزی و تهیه‌کنندگی  سعید صیادی تولید جدید شبکه مستند سیما است که پنج‌شنبه‌ها روی آنتن می‌رود.

گودرزی با اشاره به سوژه این فیلم مستند گفت: در همان ایامی که جرج فلوید را در آمریکا کشتند، جنبشی به نام «جان سیاه‌پوستان اهمیت دارد» در اروپا و آمریکا راه افتاد و عده‌ای از مردم که احساس می‌کردند مورد ظلم واقع شده‌اند، شروع به تخریب تعدادی از مجسمه‌های دولتمردان، تاجران و سیاستمداران غربی کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مجسمه‌ها عمدتا افرادی بودند که در تاریخ آن ملت به عنوان قهرمان معرفی می‌شدند اما مردمی که از ظلم آنان خبر داشتند، با اسپری روی این مجسمه‌ها می‌نوشتند: «این فرد قهرمان نیست و میلیون‌ها انسان‌ را کشته است.» همین اتفاق سوژه‌ای برای ما شد تا مستندی را براساس داستان این مجسمه‌ها بسازیم.

وی ادامه داد: یکی از این مجسمه‌ها لئوپولد دوم در بلژیک بود که ما تاریخ زندگی او را مورد مطالعه قرار دادیم. هم‌چنین داستان بسیاری دیگر از این مجسمه‌ها از جمله کریستف کولمب را مورد بررسی قرار دادیم و در نهایت به تاریخ 500 ساله استعمار اروپاییان رسیدیم. بسیاری از مردم ایران با جنایت‌های آمریکا آشنایی دارند اما درباره جنایت‌هایی که اروپایی‌ها در طول تاریخ انجام دادند اطلاع کمتری دارند.

کارگردان مستند «پیکره‌هایی از جنس خاک» درباره شیوه روایت این فیلم توضیح داد: روایت فیلم براساس داستان قهرمان و ضدقهرمان پیش می‌رود. در حقیقت در تاریخچه هر کدام از این مجسمه‌ها بخش‌هایی دراماتیک و جذاب را پیدا کردیم که قابلیت روایی داشت و آنها را در قالب مستند آرشیوی به تصویر کشیدیم. این فیلم داستان افرادی را نشان می‌دهد که امروز مدعی حقوق بشر و آزادی هستند اما خودشان در سال‌هایی نه چندان دور دست به جنایت‌های بزرگی زدند و پاسخگوی آنهم نیستند.

وی درباره روند تولید فیلم خود گفت: این مستند 100 درصد آرشیوی است و تولید آن نزدیک به 6 ماه زمان برده است. این مستند در 2 قسمت 40 دقیقه‌ای تولید شده است که پنج‌شنبه‌ها ساعت 22 روی آنتن می‌رود.

اولین قسمت از مستند «پیکره‌هایی از جنس خاک» پنج‌شنبه 18 آذرماه ساعت 22 از شبکه مستند سیما پخش می‌شود.

عوامل تولید این فیلم مستند عبارتند از: کارگردان: سجاد گودرزی، تهیه‌کننده: سعید صیادی و سجاد گودرزی، تدوینگر: علی رحیمی و الهام منوچهری، نویسنده گفتار متن: شرمین نادری، گفتار متن: مهبد قناعت‌پیشه، مترجم: سمیه خلیلی و سعید صیادی، گرافیست: علی رحیمی، صداگذار: الهام منوچهری و پژوهشگر: سجاد گودرزی و سعید صیادی.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: قهرمان اروپا استعمار کارگردان مجسمه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۷۵۵۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«بازی اختاپوس» در شبکه افق

به گزارش خبرگزاری صداوسیما،  این مجموعه مستند محصول مشترک مستند سیما و موسسه فرهنگی شهید آوینی به کارگردانی و تهیه‌کنندگی محمد فیاضی است که از شنبه تا چهارشنبه ساعت ۱۸:۳۰ پخش و روز بعد ساعت ۷ بازپخش می‌شود..

«بازی اختاپوس» با نگاهی متفاوت به موضوع شکل‌گیری رژیم صهیونیستی و عملیات طوفان الاقصی پرداخته که روایتی از جنایت‌های این رژیم از ابتدا تا امروز است.

این مجموعه مستند در ۱۰ قسمت با صدای وحید رونقی تولید شده است.


دیگر خبرها

  • «بازی اختاپوس» در شبکه افق
  • مستند جوانمرد؛ روایتی از زندگی شهید غیرت حمیدرضا الداغی
  • احمدعباسی: ما اینجاییم تا قهرمان شویم
  • فرزاد حسنی «آقای خاص» را روایت می‌کند
  • سکوت برادران گرایی بعد از اعلام شرایط جدید ملی‌پوش شدن‌شان؛ قهرمان المپیک به مبارزه با سعید اسماعیلی تن می‌دهد؟
  • خبر‌های پشت صحنه، هفتم اردیبهشت
  • «دیدار در سنگلج» محصول شبکه مستند
  • جدال محمدرضا گرایی و سعید اسماعیلی؛ قهرمان المپیک به پاریس می‌رود یا پدیده فرنگی؟
  • رونمایی نخستین حلقه مستند روایی معجزه مادری در بوشهر
  • سریال مشاور و روایتی از باز کردن کلاف‌های پیچیده زندگی