Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، سردار حسین سلامی فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در مراسم روز پرستار و دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله(عج) اظهار کرد:  تمام فصیلت‌هایی که در کتاب الهی قرآن برای انسان‌های کامل آمده است در وجود حضرت زینب (س) تجلی و ظهوری تام و تمام دارد.

وی با اشاره به جان فشانی پرستاران در بحران کرونا خاطرنشان کرد: نمی دانم باچه واژه‌ای می‌توان پرستارانی را توصیف کرد که شبانه روز در قلب یک بیماری خطرناک و مسری حاضر هستند و به درگیر شدن با این بیماری و به خطر انداختن جان خود برای نجات جان دیگران پرداختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حقیقتا این عمیقترین کلام این است که کسی که یک انسان را به زندگی بازگرداند معادل نجات بشریت است.

فرمانده سپاه پاسداران افزود: پرستاری یک ارزش نهفته است در دو سال اخیر این هویت، رفعت و شکوه خاصی پیدا کرده است و جامعه ما مدیون شهدای بزرگ سلامت و فداکاری‌ها و جانبازی است. این برهان قاطع که پرستاران با فداکاری کار کرده‌اند را می رساند.

وی ادامه داد: پرستار دارای یک روح الهی و الهام آفرین است و احیای بیمار یکی از صفات الهی است و این امر به پرستاران تفویض شده است. امیدواریم با پیگیری مشکلات  مسائل پرستاران گوشه ای از دریای خدمات صادقانه و محبت آمیز آنها را جبران کنیم.

سردار سلامی گفت: امروز آنچه به یک کشور شکوه و بزرگی می بخشد انسانهای بزرگ هستند و ما با اقتدار علمی به استقلال می رسیم. حقیقتا جز با برافراشته شدن بیرق علم و پرچم دانش و هنر و صنعت نمی توان یک کشور بزرگی داشت و ریشه این قدرت ملت‌ها در ذهن و قلب هاست و دانشجویان ذهن و قلب جامعه هستند.

فرمانده کل سپاه ادامه داد: گاهی اوقات زبان انسان اغراق می‌کند و یک زیبایی را بیش از حد واقعی توصیف می‌کند، اما من می‌گویم که به واقع نمی‌توانم آن ستایشی را که شایسته جامعه پرستاری است، بر زبان جاری کنم.

سردار سلامی با بیان اینکه تمام حرکات یک پرستار برای یک بیمار قوّت قلب است، افزود: شخصیت پرستار و عاطفه و مهر او از دارو مهم‌تر و اثربخش‌تر است.

وی با تأکید بر اینکه درمان فقط ویزیت بیولوژیک نیست، عنوان کرد: بیشترین عامل شفابخشی، اتصال بیمار به دستان و روح الهام‌بخش پرستار و پزشک است.

ادامه دارد/

منبع: فارس

کلیدواژه: سپاه پاسداران سلامت سردار سلامی پرستاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۷۵۸۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات عرضه اینترنتی دارو/ پلتفرم‌ها در نقش پیک دارو

به گزارش خبرنگار مهر، بعد از کلی بحث و جدل بر سر اجرایی شدن طرح عرضه اینترنتی دارو؛ سرانجام آیین نامه این طرح از سوی وزیر بهداشت ابلاغ شد.

در همین حال، ابلاغ آیین نامه عرضه اینترنتی دارو یا همان پلتفرم‌ها، همچنان جای سئوال است که آیا قرار است مسوولیت توزیع دارو به صورت کامل در اختیار پلتفرم‌ها قرار بگیرد.

در همین ارتباط، سیدرضا مظهری رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، توضیحاتی داده است تا ابهامات این آیین نامه برای همگان روشن شود.

وی گفت: امکان ارتباط صوتی و تصویری با مسئول فنی داروخانه و انتخاب نزدیک‌ترین داروخانه به محل اقامت بیمار از مهم‌ترین ویژگی آئین نامه ابلاغی است.

مظهری در توضیح بیشتر افزود: بیمار بدون مراجعه به داروخانه با ورود کد رهگیری خود، محل اقامت و محدوده جستجوی خود را تعیین می‌کند و واکشی اطلاعات نسخه از هر یک از بیمه‌های پایه صورت می‌گیرد و زمان تقریبی که دارو احتمال دارد به بیمار برسد، مشخص می‌شود.

وی با بیان اینکه اگر بیمار چند داروخانه را انتخاب کرده باشد، داروخانه‌هایی که اقلام نسخه را داشته باشند در قالب پیام‌های ارسالی به بیمار اطلاع رسانی می‌کنند، ادامه داد: بیمار هریک از داروخانه‌هایی که بخواهد را انتخاب خواهد کرد و بر اساس تعرفه‌ای که شرکت حمل تعیین می‌کند، قیمت را بیمار انتخاب می‌کند.

مظهری افزود: به محض انتخاب بیمار ارتباط با مسئول فنی داروخانه برقرار می‌شود اگر نیاز به ارتباط صوتی و تصویری با مسئول فنی داروخانه داشت، از طریق سکو امکان این ارتباط برای بیماران فراهم می‌شود و این دسترسی موجب سهولت دسترسی بیمار به دارو می‌شود.

رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت گفت: دارو به صورت پلمپ و بسته بندی به سکو سپرده می‌شود تا در زمان مشخصی به دست بیمار برسد.

در همین حال، آیین نامه توزیع اینترنتی دارو، به مدت ۶ ماه در یکی از استان‌ها اجرا شود و بعد از آن، شکل سراسری به خود بگیرد.

سیدحیدر محمدی رئیس سازمان غذا و دارو، ددر توضیح محتوای آیین نامه توزیع اینترنتی دارو، گفت: آنچه اعلام شده است «آئین‌نامه حمل دارو از طریق سکوی اینترنتی است» و به هیچ‌وجه فروش اینترنتی دارو مطرح نیست.

وی افزود: هرگونه خرید، فروش و انبارش دارو توسط سکوهای اینترنتی غیرمجاز و غیرقانونی است و تنها در مورد حمل دارو و تحویل آن به نشانی بیمار به صورت غیرحضوری است. همچنین عرضه داروهای خاص، سهمیه‌ای، تحت کنترل و دارای شرایط خاص حمل، توسط پلتفرم‌ها صورت نخواهد گرفت.

در همین حال، در آیین نامه ابلاغی آمده است: مجوز فعالیت سکوهای اینترنتی متقاضی فعالیت در حوزه حمل دارو در یک کارگروه مشترک توسط سازمان غذا و دارو با همکاری وزارت ارتباطات صادر می‌شود، تمامی متقاضیان فعالیت در این حوزه باید ضوابط فنی سازمان غذا و دارو را داشته و حائز شرایط باشند، دوره‌های آموزشی توسط سازمان غذا و دارو برای سکوهای متقاضی برگزار خواهد شد، وزارت بهداشت (سازمان غذا و دارو) مسئولیت نظارت بر ضوابط اجرایی و فنی را دارند و سکوها مکلف به رعایت این ضوابط هستند، درج هرگونه تبلیغات و تشویق به مصرف فرآورده‌های دارویی و خرید، فروش و انبارش در این آئین‌نامه برای سکوها غیرمجاز اعلام و کاملاً منع شده است.

البته یک نکته در مورد همکاری داروخانه ها با آیین نامه ابلاغی وجود دارد، به طوری که تنها داروخانه‌های مورد تأیید سازمان غذا و دارو مجاز به فعالیت در این حوزه خواهند بود و در صورت ثبت شکایت از سکو یا داروخانه، سازمان غذا و دارو مرجع پیگیری معرفی شده است.

کد خبر 6092231 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • تجربه تلخ بیماران از نسخه الکترونیکی
  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است
  • فعالیت ۲۳۰۰۰۰ پرستار در ایران/ ۷۵ درصد پرستاران زن هستند
  • موج بالای مهاجرت پرستاران؛ عمانی‌ها ۶ برابر ایران حقوق می‌دهند | مقاومت عجیب با وجود کمبود پرستار!
  • پرستاران ۳۰ درصد از جمعیت نظام سلامت هستند
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • مشکل کمبود پرستار با جذب نبرو حل نمی‌شود/ معیشت بزرگ‌ترین دلیل مهاجرت پرستاران
  • درخواست جذب سالانه ۱۵۰۰۰ نیروی پرستاری
  • جزئیات عرضه اینترنتی دارو/ پلتفرم‌ها در نقش پیک دارو