Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرارو- قیمت انواع ارز دیجیتال در هفت روز اخیر عموما آب رفته؛ بیت کوین در این مدت به تنهایی با ضرر ۱۱ درصدی اعصاب سرمایه‌گذاران را به هم ریخته و چیز‌هایی مثل شیبا، ریپل و دوج کوین هم بین ۱۶ تا ۱۹ درصد زیان دیده‌اند. در بازه یک‌ماهه تقریبا موردی نداریم که توانسته باشد رویای دست پیدا کردن به سود ناگهانی را محقق کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش فرارو، کارنامه کاردانو، ریپل و دوج کوین در بازه شش ماهه هم منفی است، اما اگر کسی آنقدر جرات و جسارت داشته که سرمایه‌اش را یک سال در بازار ارز‌های دیجیتال بخواباند، الان با بازدهی ۳۸ درصد تا ۶۳ میلیون درصد روبرو است. امروز چهارشنبه ۱۷ آذر، سود بیت کوین در بازه یک‌ساله اخیر معادل ۱۶۳ درصد بود در حالی که هفته قبل همین موقع بازدهی یک‌ساله بیت کوین به بالای ۲۰۰ درصد می‌رسید. پس اگر این روز‌ها دوستی دارید که در بازار ارز‌های دیجیتال مشغول است و خیلی حالش خوش نیست، خیلی سر به‌سرش نگذارید. در این مدت تنها کسانی برنده بوده‌اند که دارایی‌هایشان را در قالب استیبل کوین‌ها نگهداری می‌کنند.

مقایسه بازدهی بیت‌کوین

قیمت بیت کوین به حدود ۵۰ هزار و ۶۰۰ دلار رسیده که به پول ما می‌شود تقریبا یک میلیارد و ۶۵۰ میلیون تومان. هفته پیش همین موقع قیمت بیت کوین حداقل شش هزار دلار بیشتر از الان بود. آن‌هایی که یک سال پیش بیت کوین خریده بودند هنوز ۱۶۰ درصد سود کرده‌اند، اما روند حرکت بازار طوری بود که مدام از میزان دارایی سرمایه‌گذاران در قالب بیت‌کوین کاسته می‌شود. مثلا هفته پیش آن‌ها با بازدهی یکساله حدود ۲۰۰ درصد روبرو بودند. الان سود سرمایه‌گذارانی که شش ماه پیش وارد بازار بیت کوین شده‌اند حدود ۳۵ درصد است، اما در بازه‌های کوتاه‌مدت اوضاع اصلا خوب نیست و بازدهی بیت کوین در ۳۰ روز اخیر منفی ۲۳ درصد و در بازه هفت روزه منفی ۱۱ درصد است.

مقایسه بازدهی اتریوم

قیمت اتریوم امروز چهارشنبه ۱۷ آذر به حدود چهار هزار و ۳۶۰ دلار رسید. یعنی هر اتریوم به پول ایران الان معادل ۱۳۵ میلیون و ۳۴۳ هزار تومان ارزش دارد. در هفت روز گذشته قیمت اتریوم هشت درصد کاهش پیدا کرده است. اتریوم در بازه یک‌ماهه هم با بازدهی منفی هشت درصد روبرو است، اما آن‌هایی که شش ماه پیش و یک سال پیش اقدام به خرید اتریوم کرده‌اند هنوز می‌توانند به‌ترتیب با سود ۷۸ درصدی و حدود ۶۴۰ درصدی خوشحال باشند. اگرچه از هفته پیش تا الان بازدهی یک ساله اتریوم از ۶۵۰ درصد به ۶۴۰ درصد رسیده است.

مقایسه بازدهی بایننس کوین

بایننس کوین سومین ارز دیجیتال پرطرفدار حال حاضر دنیا به‌حساب می‌آید. قیمت هر بایننس کوین در روز چهارشنبه ۱۷ آذرماه به حدود ۵۸۰ دلار معادل ۱۸ میلیون و ۵۰ هزار تومان رسیده است. سرمایه‌گذاران بایننس‌کوین در بازه هفت روزه با ضرر هشت درصدی روبرو هستند و در بازه ۳۰ روزه حدود ۹ درصد زیان متحمل شده‌اند. در عوض آن‌هایی که شش ماه پیش اقدام به خرید بایننس کوین کرده‌اند الان با سود ۶۴ درصدی مواجه هستند ولی برد با آن‌هایی است که یک‌سال پیش روی بایننس کوین سرمایه‌گذاری کردند. اگرچه سود یک‌ساله آن‌ها هم نسبت به هفته گذشته آب رفته، اما هزار و ۸۸۴ درصد سود هنوز چشمگیر و قابل‌توجه محسوب می‌شود.

مقایسه بازدهی سولانا

قیمت سولانا در هفت روز اخیر حداقل ۱۴، ۱۵ درصد کاهش پیدا کرده و در نهایت امروز چهارشنبه ۱۷ آذر به ۱۸۹ دلار رسید. سولانا الان به پول ایران حدود پنج میلیون و ۸۷۱ هزار تومان ارزش دارد. آن‌هایی که یک‌ماه پیش سولانا خریده بودند الان با ۲۰ تا ۲۳ درصد ضرر روبرو هستند، ولی اگر کسی شش ماه پیش توجهش به سولانا جلب شده باشد هنوز سود ۳۸۰ درصدی را تجربه می‌کند. در بازه یک‌ساله سولانا با بیش از هزار و ۴۰۰ درصد سود سعی می‌کند دل هوادارانش را شاد کند.

مقایسه بازدهی کاردانو

کاردانو با نماد ADA از یک سال پیش تا الان ۸۰۰ درصد سود نصیب سرمایه‌گذاران خود کرده، اما حتی سود کاردانو هم در حال کاهش است. هفته پیش همین موقع‌ها بازدهی یکساله کاردانو به ۸۳۰ درصد می‌رسید. کاردانو ظرف همین چند ماه اخیر شهرت پیدا کرده و بعید است در جمع ما آدم خوش‌شانسی پیدا کنیم که به چنین سودی دست پیدا کرده باشد. احتمالا حتی برعکس این ماجرا صادق خواهد بود، چون کسانی که شش ماه پیش فریب زرق و برق کاردانو را خورده‌اند الان متحمل هشت درصد زیان شده‌اند. بازدهی کاردانو در یک ماه اخیر منفی ۳۲ درصد و در بازه هفت روزه منفی ۱۳ درصد است.

مقایسه بازدهی ریپل

ریپل با نماد XRP روز و روزگای تا سقف قیمت سه دلار پیش رفته بود، ولی بعد با مغز زمین خورد. از آن موقع تا حالا هم نتوانسته خودش را جمع کند. الان هر ریپل زیر یک دلار ارزش دارد که به پول ما حدود ۲۶ هزار تومان می‌شود. اگر قرار است گول قیمت پایین ریپل را بخورید، بهتر است اول بازدهی آن را مرور کنید. در هفت روز گذشته قیمت ریپل ۱۷ درصد کاهش پیدا کرده، در بازه یک‌ماه با عقب‌گرد ۳۴ درصدی و در بازه شش ماهه با بازدهی منفی سه درصدی روبرو هستیم. تنها آن‌هایی که یک سال پیش اقدام به خرید ریپل کرده‌اند الان هنوز در سود هستند هرچند بازدهی بلندمدت ریپل هم در حال آب‌رفتن است و از ۵۵ درصد قبل به ۳۵ درصد در روز چهارشنبه ۱۷ آذر ماه رسیده.

مقایسه بازدهی پولکادات

پولکادات امروز حدود ۳۰ دلار قیمت داشت در حالی که هفته پیش حداقل ۳۶ دلار می‌ارزید. اگر قیمت الان پولکادات را به پول ایران تبدیل کنیم، تقریبا می‌شود ۹۰۰ هزار تومان. در همین یک هفته اخیر بازدهی یک‌ساله پولکادات با نماد DOT از ۵۸۸ درصد به ۴۸۵ درصد کاهش پیدا کرده است و بازدهی شش ماهه آن حدود ۲۸ درصد است، اما در بازه‌های یک‌ماهه و هفت روزه، باید به ترتیب ضرر ۴۴ درصدی و ۲۲ درصدی را برای پولکادات ثبت کنیم.

مقایسه بازدهی دوج کوین

دوج کوین با زور و زحمت توانسته بود در هفته گذشته بازدهی هفت روزه خود را از حالت منفی خارج کند، اما از همان روز تا الان مدام ضدحال خورده؛ طوری که الان دوباره در بازه هفت روزه با ۱۵، ۱۶ درصد زیان روبرو است. آن‌هایی که یک ماه پیش برای خرید دوج کوین اقدام کرده‌اند با ۳۵ درصد ضرر اصلا خوشحال نیستند. مشابه همین حس را سرمایه‌گذارانی دارند که شش‌ماه قبل دوج کوین خریدند و الان ارزش دارایی‌هایشان ۴۴ درصد کاهش پیدا کرد است. در بازه یک‌ساله، ولی بازدهی دوج کوین مثبت و معادل پنج هزار و ۳۰۰ درصد برآورد می‌شود. با این وجود، حتی خریداران دوج‌کوین هم احساس خطر می‌کنند، چون هفته گذشته بازدهی یکساله آن حدود شش هزار درصد برآورد می‌شد. قیمت دوج کوین امروز چهارشنبه ۱۷ آذر ماه به ۰.۱۸ دلار رسیده که معادل پنج هزار و ۶۰۰ تومان خودمان است.

مقایسه بازدهی شیبا

شیبا به‌عنوان یک «شت کوین» شهرت زیادی در بازار ارز‌های دیجیتال دارد. بخشی از این شهرت و محبوبیت به‌خاطر قیمت ناچیز آن است که در روز چهارشنبه ۱۷ آذرماه به ۰.۰۰۰۰۳ دلار معادل یک تومان ایران برآورد می‌شود. بخش دیگری از محبوبت شیبا به خاطر توجه به بازدهی یک ساله افسانه‌ای (حدود ۶۲.۴ میلیون درصد) است. بد نیست بدانید هفته پیش بازدهی یک‌ساله شیبا ۷۵ میلیون درصد بود. به‌طور کلی برای اینکه بتوانید از شیبا سودی به جیب بزنید، باید مقدار زیادی از آن را در کیف پول خود داشته باشید. آن‌هایی که یک هفته پیش سراغ شیبا رفته‌اند الان چیزی حدود ۲۰ درصد زیان دیده‌اند. بازدهی یک‌ماه شیبا ۳۲ درصد و بازدهی شش ماهه آن معادل ۴۵۰ درصد است.

مورد عجیب استیبل کوین‌ها در ایران

استیبل کوین یعنی ارز دیجیتالی که همیشه قیمتش ثابت و معادل یک دلار است. به همین خاطر در دنیا استیبل کوین را برای راحتی مبادلات تجاری استفاده می‌کنند، ولی در ایران، چون قیمت دلار بالا می‌رود، می‌توان از خریدوفروش استیبل کوین به سود رسید. اتفاقا میزان و کیفیت این سود بیشتر می‌شود اگر بدانید استیبل کوین‌ها را در ایران معمولا گران‌تر از نرخ معمول دلار ارزش‌گذاری می‌کنند و دنگ و فنگ اعصاب خردکن خرید دلار را هم ندارد. قیمت تتر امروز چهارشنبه ۱۷ آذر به ۳۱ هزار و ۷۶ تومان رسید. قیمت بایننس USD امروز ۳۱ هزار و ۴۸ تومان، قیمت ترا USD معادل ۳۱ هزار و ۹۳ تومان و قیمت دای (DAI) معادل ۳۱ هزار و چهار تومان بود.

مقایسه بازدهی معروف‌ترین ارز‌های دیجیتال ارز دیجیتال بازدهی هفت‌روزه بازدهی یک‌ماهه بازدهی شش‌ماهه بازدهی یک‌ساله بیت‌کوین BTC منفی ۱۱ درصد منفی ۳۲ درصد ۳۶ درصد ۱۶۳ درصد اتریوم ETH منفی هشت درصد منفی هشت درصد ۷۸ درصد ۶۳۷ درصد بایننس کوین BNB منفی هشت درصد منفی ۹ درصد ۶۴ درصد ۱۸۸۴ درصد سولانا SOL منفی ۱۴ درصد منفی ۲۳ درصد ۳۸۲ درصد ۱۰۴۰۵ درصد کاردانو ADA منفی ۱۳ درصد منفی ۳۲ درصد منفی هشت درصد ۸۰۲ درصد ریپل XRP منفی ۱۷ درصد منفی ۳۴ درصد منفی سه درصد ۳۸ درصد پولکادت DOT منفی ۲۲ درصد منفی ۴۴ درصد ۲۸ درصد ۴۸۵ درصد دوج کوین DOGE منفی ۱۶ درصد منفی ۳۴ درصد منفی ۴۴ درصد ۵۳۰۹ درصد شیبا SHIB INU منفی ۱۹ درصد منفی ۳۲ درصد ۴۴۸ درصد ۶۲۳۴۰۶۰۰ درصد

منبع: فرارو

کلیدواژه: ارز دیجیتال قیمت بیت کوین قیمت اتریوم بازار ارز های دیجیتال امروز چهارشنبه ۱۷ آذر روز چهارشنبه ۱۷ آذر درصد کاهش پیدا کرده بازدهی یک ساله سرمایه گذاران مقایسه بازدهی منفی هشت درصد شش ماه پیش آن هایی که یک ارز دیجیتال استیبل کوین بایننس کوین هزار تومان بازه یک هفت روز یک سال پیش دلار رسید درصد منفی درصد زیان ۳۱ هزار اند الان بیت کوین دوج کوین هفته پیش درصد سود ۴۴ درصد یک ماهه شش ماهه یک ماه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۷۷۹۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بستنی ایرانی در کدام کشورها پرطرفدار است؟ | خارجی ها بستنی ایرانی را با این طعم‌ها دوست دارند | جدیدترین قیمت بستنی قیفی، متری، سنتی و ویژه را ببینید

همشهری آنلاین-مرضیه ثمره‌حسینی: «در ایران روزانه حدود هزار و ۲۰۰تن بستنی مصرف می‌شود که از این میزان حدود هزار تن از سوی شرکت‌های صنعتی و ۲۰۰تن هم از سوی کارگاه‌ها و بستنی‌سازی‌های سنتی تولید می‌شود.» اینها را محمدجواد شکری، از فعالان صنعت تولید و تجارت بستنی در ایران در مورد آمار تولید و صادرات بستنی در کشور به همشهری می‌گوید. اما مهم‌تر از بستنی‌هایی که مصرف داخلی دارند، لژیونرها و صادراتی‌ها هستند؛ بستنی‌هایی که با برند ایرانی شهرت جهانی کسب کرده‌ و دل مشتری‌ها را به‌دست آورده‌اند.

شکری در مورد صادرات بستنی می‌گوید: «بسیاری از شرکت‌های تولیدکننده ایرانی به کشورهای همسایه صادرات بستنی دارند؛ صادراتی که رکورد ۴۰۰تن بستنی در روز را به دست‌آورده است؛ بستنی‌هایی که بیشتر به عراق و کشورهای حوزه خلیج‌فارس مانند عمان و کویت و امارات به‌ویژه شهر دوبی می‌رسند. علاوه بر حوزه خلیج‌فارس، بستنی‌های ایرانی به کشورهای آذربایجان، گرجستان، قزاقستان، قرقیزستان و ازبکستان و حتی کشورهای آفریقایی مانند لیبی هم صادر می‌شود و صادرکنندگان نیم‌نگاهی هم به بازار چین دارند.»

مردم جهان بستنی ایرانی را با چه طعم‌هایی دوست دارند؟

شکری با بیان اینکه صادرات بستنی ایرانی به کشورهای دیگر با توجه به فرهنگ و ذائقه هر کشوری و با بسته‌بندی‌های مختص هر منطقه انجام می‌شود، می‌گوید:« چینی‌ها مزه‌های ایرانی مانند رز، گلاب و زعفران را خیلی دوست دارند و کشورهای همسایه شمال ایران طعم زردآلو را می‌پسندند.»

این فعال صنعت تولید و تجارت بستنی با بیان اینکه بستنی ایران حتی به آمریکا و کانادا هم صادرات می‌شود، می‌گوید: «هرچند صادرات ما به این کشورها محدود به ایرانیان ساکن در آنجا می‌شود اما در شهرهایی مانند تورنتو عرضه بستنی ایرانی به جز فروشگاه‌های ایرانی به فروشگاه‌های غیرایرانی هم رسیده، ضمن اینکه به‌دنبال توسعه صادرات بستنی به آمریکا هم هستیم.»

بستنی زعفرانی ابتکار ایرانی

بستنی از فرنگ به ایران رسید. ناصرالدین‌شاه قاجار در سفر به فرانسه بعد از خوردن بستنی میوه‌ای فرانسوی، عاشق این دسر جذاب شد و به خدم‌وحشم خود دستور داد طرز تهیه آن را از فرانسوی‌ها بگیرند و به ایران بیاورند و اینگونه شد که پای بستنی به ایران باز شد. نخستین کسی که در تهران بستنی درست کرد «ممد ریش» نامی بود که با چرخ دوره‌گردی‌اش روانه کوچه و بازار می‌شد و بستنی می‌فروخت. پس از او، اکبر مشتی(مشدی) به بستنی رنگ و بوی ایرانی داد و بستنی زعفرانی تولید کرد. طعم این بستنی آنقدر خاص و خوب بود که خیلی زود در میان ایرانیان و جهانیان محبوب شد. اواخر دهه۴۰ شمسی، دستگاه‌های بستنی‌سازی وارد ایران شدند و بستنی در طعم‌ها و برندهای مختلف عرضه شد.

بستنی گران‌ شده، مشتری آب رفته

مغازه‌داران می‌گویند رشد قیمت این خوراکی پرطرفدار باعث شده تقاضا برای خرید بستنی کاهش پیدا کند. رئیس اتحادیه بستنی، آبمیوه و کافی‌شاپ تهران با تأیید این موضوع می‌گوید: «تورم بر میزان تقاضا برای آبمیوه و بستنی اثرگذار بوده و تقاضا تا حدودی کم شده است. برای همین با وجود اینکه هزینه‌ها بیش از ۵۰درصد افزایش یافته است، صنف ما برای حمایت از مصرف‌کنندگان و برای حفظ بازارمان، تصمیم گرفت امسال فقط حدود ۲۰درصد افزایش قیمت داشته باشد».

محسن مبرا، ضمن تأکید بر اینکه بستنی قیمت مصوب ندارد، ادامه می‌دهد: «از سال۱۴۰۲ بنا بر مصوبه سازمان حمایت، دیگر نرخ مصوب نداریم و نرخ‌ها از سوی خود تولیدکننده‌ها تعیین می‌شود.»

قیمت انواع بستنی در بازار

کماکان ارزان‌ترین بستنی بازاری بستنی یخی است. بستنی یخی میوه‌ای در برندهای مختلف ۷ هزار تومان است. بستنی چوبی میلکی۱۰ هزار تومان، بستنی کیم ۱۰ هزار تومان، بستنی کیک تیرامیسو ۱۵ هزار تومان، قیفی ۱۵ هزار تومان، بیسکورول ۲۰ هزار تومان، بستنی لیوانی ماراش با شیر بز ۳۰ هزار تومان، بستنی چوبی سالار ۳۰ هزار تومان و بستنی مگنولیا ۴۰ هزار تومان است.

همچنین بستنی یک لیتری طالبی و وانیلی۸۰ هزار تومان است.

هر کیلو بستنی سنتی ساده هم در تهران بین ۱۳۰ تا ۱۷۰ هزار تومان و نوع ویژه و ۴ مغز آن بین ۲۰۰ تا ۲۷۵ هزار تومان است. هر کیلو بستنی میوه‌ای هم در طعم‌های مختلف انبه، توت‌فرنگی و غیره بین ۱۵۰ تا ۱۹۰ هزار تومان است.

اگر بخواهید بستنی سنتی در میزان کم سفارش دهید یک ظرف کوچک بستنی سنتی حدود ۴۰ هزار تومان و یک ظرف کوچک بستنی میوه‌ای شامل ۴ اسکوپ (هر اسکوپ بین ۱۵ تا ۲۰ هزار تومان) حدود ۷۰ هزار تومان است. اگر هوس بستنی قیفی هم کنید هر عدد آن بین ۱۵ تا ۲۵ هزار تومان است. بستنی قیفی متری هم که در بعضی مغازه ها عرضه می شود با توجه به اندازه کوچک، متوسط و بزرگ به قیمت ۵۰ هزار، ۶۰ هزار و ۷۰ هزار تومان فروخته می‌شود.

کد خبر 848579 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها صادرات قیمت - تنظیم بازار بستنی و فالوده عراق عمان امارات

دیگر خبرها

  • سقوط آزاد رمزارزها؛ افت ۱۸ درصدی قیمت بیت‌کوین در یک ماه
  • تداوم خروج نقدینگی حقیقی‌ها در روز‌های منفی شاخص کل بورس
  • بستنی ایرانی در کدام کشورها پرطرفدار است؟ | خارجی ها بستنی ایرانی را با این طعم‌ها دوست دارند | جدیدترین قیمت بستنی قیفی، متری، سنتی و ویژه را ببینید
  • قیمت بیت کوین به ۵۷ هزار دلار رسید
  • بازار رمزارز‌ها / سقوط بیت‌کوین و اتریوم پیش از رویداد هنگ‌کنگ
  • کاهش ۸۳۰ میلیون دلاری ارزبری برنج طی یکسال گذشته/ برنج ایرانی ۹ درصد ارزان شد
  • روند نزولی بیت کوین آغاز شد؟
  • جدیدترین قیمت رمزارزها در جهان: ۱۱ ارديبهشت
  • نزول بیت‌کوین و اتریوم / قیمت روز ارزهای دیجیتال
  • ثبت سفارش ۱۳۰ هزارتن برنج در ۲ ماهه ابتدای سال