Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت گفت: متأسفانه هنوز سطح رعایت پروتکل‌های بهداشتی در کشور، راضی کننده نیست و کمتر از ۴۵ درصد است .

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمد مهدی گویا با بیان این مطلب اظهار داشت: هیچ وقت واکسیناسیون به تنهایی عامل کاهش موارد ابتلاء و مرگ و میر نیست. واکسیناسیون یکی از مهمترین عوامل کاهش ابتلاء و فوت است و از سوی دیگر رعایت پروتکل‌های بهداشتی به ویژه عدم حضور دسته جمعی در اجتماعات مختلف که بارها تاکید شده، می‌تواند در کاهش زنجیره انتقال بیماری کرونا مؤثر باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: موج ششم بیماری کرونا می‌تواند در کشور ایجاد شود و دلایل مختلفی می‌تواند داشته باشد. هنوز به واکسیناسیون کامل و با پوشش بالا دست پیدا نکرده‌ایم. فرا رسیدن فصل سرما، حضور در اجتماعات و بازگشایی مدارس اگر کارشناسی نشده و حساب نشده باشد می‌تواند باعث افزایش موارد بیماری در کشور شود و ما را به سمت موج ششم بیماری ببرد.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: از مردم تقاضا داریم که علاوه بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی، افرادی که هنوز برای واکسیناسیون اقدامی نکرده‌اند، به سرعت این کار را انجام دهند. واکسیناسیون دانش آموزان برای ما خیلی مهم است و پوشش واکسیناسیون در این گروه سنی باید افزایش پیدا کند تا اطمینان خاطر بیشتری داشته باشیم.

گویا تصریح کرد: متأسفانه هنوز سطح رعایت پروتکل‌های بهداشتی در کشور، راضی کننده نیست و کمتر از ۴۵ درصد است البته میزان رعایت پروتکل‌ها در نقاط مختلف کشور، متفاوت است به گونه‌ای که در برخی شهرستانها به بالای ۶۰ تا ۷۰ درصد اما در برخی دیگر کمتر از ۴۰ درصد است. افزایش سطح رعایت پروتکل‌های بهداشتی در کشور نیاز به تبلیغات، اطلاع رسانی و گفتگوی محلی با مردم در مناطق مختلف دارد.

وی یادآور شد: ابتلاء به بیماری زونا و سرخک هیچ ارتباطی به بیماری کرونا ندارد اما هر کدام از این بیماری به درجاتی، سیستم ایمنی بدن را درگیر می‌کنند. اگر فردی به زونا یا سرخک مبتلا شود چون سیستم ایمنی او، ضعیف می‌شود و در صورتی که به کرونا نیز مبتلا شود، نوع کرونا در این فرد، ممکن است شدیدتر باشد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: اجتماعی واکسیناسیون کرونا وزارت بهداشت رعایت پروتکل های بهداشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۷۸۱۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت

 مهدی زنگنه گفت: دستاوردهای بزرگ جهانی مثل ریشه‌کنی ویروس‌های آبله در سال ۱۹۸۰، ویروس وحشی فلج اطفال تیپ دو در سال ۲۰۱۵ و ویروس وحشی فلج اطفال تیپ سه در سال ۲۰۱۹، حذف کشوری بیماری‌هایی مانند سرخک، سندروم سرخجه مادرزادی و کزاز نوزادی و همچنین عاری شدن کشور از فلج اطفال و کنترل بیماری‌های دیفتری، سیاه‌سرفه و سل نیز از دیگر نتایج آن به شمار می‌روند.
 
 
 معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تصریح کرد: همه ساله باهدف اطلاع‌رسانی، حمایت‌طلبی و جلب مشارکت مردمی، از طرف سازمان جهانی بهداشت به‌عنوان هفته جهانی ایمن‌سازی نام‌گذاری می‌گردد.
 
 
 وی گفت داد: امسال نیز پویشی با شعار جهانی نجات زندگی با ایمن‌سازی جهت آگاهی‌بخشی جامعه و ارتقا پوشش واکسیناسیون کودکان برگزار شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • واکسیناسیون ۱۰ هزار و ۷۴۴ قلاده سگ در قزوین
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟
  • بیماری و بیکاری سهم ۷ میلیون ایرانی از دریای خزر | یک مسئول محیط زیست: برای شنا هم حاضر نیستم به خزر بروم
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • واکسیناسیون ۴۵۵ هزار طیور بومی در قزوین
  • نزول بیت‌کوین و اتریوم / قیمت روز ارزهای دیجیتال
  • آغاز واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان