Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از ارومیه؛ سردار سرتیپ دوم پاسدار حبیب شهسواری در همایش (نه به دانشگاه سکولار) با اشاره به ادبیات نامناسب نماینده یکی از تشکل های دانشجویی گفت اظهارداشت: ما بزرگ شده میدان نقد و انتقاد هستیم و آیا قراراست از انتقاد و مطالبه بترسیم؛ آن کسی که از ما انتقاد می کند در سرزمین دل ما قرار دارد؛ چرا که موضوع مطالبه گری و انتقاد از جایگاه بالایی برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: موضوع انتقاد و مطالبه شبیه رابط پدر و پسری است؛ مثلا ما پدری هستیم که ۸۰ میلیون نفر جمعیت دارد، این ۸۰ میلیون نفر نسبت به برخی موضوعات اعتراض و نقد هم دارند، حق هم دارد؛ باید انتقاد کنند و اگر نکنند جامعه دچار بیماری پوچگرایی می‌شود.

سردار سرتیپ دوم پاسدار حبیب شهسواری با اشاره  اینکه مقام معظم رهبری نشست های متعدد مطالبه گری با دانشجویان برگزار کرده است، تصریح کرد: وقتی ولی ما، امام ما، با این سن و سال و روحیه جوانی چندین جلسه با دانشجویان برگزار می کند و می گویند مطالبه گری و انتقاد کنید؛ این اهمیت موضوع مطالبه گری و انتقاد را نشان می دهد. ما هیچ وقت به خاطر مطالبه گری و انتقاد اعصبانی و ناراحت نمی شویم.

این مقام مسئول بیان کرد: اگر سرزمین ما گلستان، بوستان و حتی خارستان هم باشد آن را از دست نمیدهیم؛ هرکسی به ما انتقاد بکند به جان و دل می خریم چرا که کاسه صبر ما بزرگ است؛ باید صبوری کنیم شاید در این مسیر سیلی، تهمت بخوریم. لذا نوکری و خدمت به مردم را یک افتخار بسیار بالایی برای خودمان میدانیم.

فرمانده سپاه شهدای آذربایجان غربی با اشاره به اینکه فرهنگ مطالبه گری باید در جامعه ترویج یابد، افزود: نباید وقتی کسی از ما مطالبه و نقد می کند از کوزه در برویم؛ ما باید مرهمی برای مردم باشیم نه اینکه نمک بر روی زخم مردم بپاشیم. بسیج یعنی خادم مردم.

شهسواری با اشاره به اینکه در حال حاضر بسیجیان میدان‌دار همه صحنه‌های انقلاب هستند، افزود: بسیجیان واقعی کسانی هستند که دلشان برای ایران، انقلاب و اسلام می‌تپد و خود را نوکر و خادم مردم می‌دانند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: فرهنگ آذربایجان غربی جامعه دانشجویان انتقاد مطالبه گری و انتقاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۷۸۷۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عوارض پرخوری قبل خواب و بیماری های آن

خواه آخرین وعده غذایی خود را آخر شب بخورید و یا تا لحظه خواب در حال رفت و آمد به سمت یخچال باشید، این پرخوری های آخر شب ممکن است به چیزی بیش از سنگینی معده در طول زمان منجر شود. تحقیقات نشان می دهد که غذاخوردن قبل از خواب می تواند عوارض جانبی بی شماری بر همه چیز از جمله وزن و عملکرد شما در محل کار داشته باشد.

چربی کمتری می سوزانید

به گزارش نمناک، اگر می خواهید وزن خود را کاهش دهید، ممکن است بخواهید قبل از خواب میان وعده های سبک بخورید اما مطالعات در یک گروه 6 نفره بالای 50 سال نشان می دهد؛ کسانی که یک وعده غذایی قبل از خواب می خورند چربی کمتری در مقایسه با کسانی که وعده غذایی خود را چند ساعت زودتر می خوردند، می سوزانند، علارقم اینکه میزان مصرف کالری و فعالیت بدنی هر دو گروه برابر است.

دچار وزن اضافه میشوید

اگر نمی توانید وزن خود را کاهش دهید، شام خود را زودتر بخورید. افرادی که شام خود را به جای ساعت 6، ساعت 10 می خورند، به احتمال زیاد به مشکلات عدم تحمل گلوکز و کاهش اکسیداسیون چربی دچار می شوند. پرخوری قبل از خواب خطر چاقی و سندرم متابولیک را افزایش می دهد.

احتمال ابتلا به سندرم متابولیک در شما بالا میرود

سندرم متابولیک باعث افزایش چربی دور شکم، فشار خون، قند خون، کلسترول، احتمال ابتلا به دیابت نوع 2، بیماری قلبی و سکته مغزی می شود.

مطالعه ای بر روی گروهی از بزرگسالان بین 40 تا 54 سال نشان داد زنانی که قبل از خواب شام می خورند، بیشتر دچار سندرم متابولیک می شوند. همچنین این آزمایش نشان داد که زنان و مردانی که قبل از خواب پرخوری می کنند سطح تری گلیسیرید و کلسترول آن ها بالاتر از حد طبیعی است.

دچار اختلال خواب خواهید شد

وعده های غذایی آخر شب و خستگی صبحگاهی بیش از آن چه که شما فکر کنید به یکدیگر پیوند خورده اند. مطالعه ای بر روی 52 نفر نشان داد افرادی که قبل از خواب پرخوری می کنند در مقایسه با کسانی که چند ساعت قبل از خواب شام خود را می خورند، بیشتر از اختلال خواب رنج می برند و کم تر می خوابند.

عملکرد شما ضعیف می شود

پر خوری قبل از خواب فقط روی وزن شما تاثیر نمی گذارد. افرادی که شب قبل از خواب غذای ناسالم می خورند، بیشتر دچار مشکلات جسمی از جمله سر درد و اسهال در روز بعد می شوند و در نتیجه عملکرد پایین تری در محل کار خود دارند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • جهش تولید بیانگر ارتقای فرهنگ/لزوم توجه به امنیت معیشت مردم
  • لزوم ترویج و بهره مندی از آثار استاد مطهری در مراکز علمی و فرهنگی
  • لزوم فرهنگ‌سازی جهت افزایش جوانی جمعیت
  • گذشت و بخشش باید در جامعه تبدیل به فرهنگ شود
  • عوارض پرخوری قبل خواب و بیماری های آن
  • لزوم ترویج روحیه غیرت و جوانمردی ورزشکاران باستانی در جامعه
  • فرهنگ خیر و احسان ایرانی در حوزه برون‌مرزی ترویج می‌شود
  • گلستان شهدای جروکان ساماندهی شد
  • روحیه غیرت و جوانمردی ورزشکاران باستانی باید در جامعه ترویج شود
  • درخواست یک فعال سیاسی درباره کاظم صدیقی