Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، حسن کاظمی قمی مشاور رئیس جمهور در امور افغانستان در حاشیه بازدید از مرز دوغارون در مصاحبه با خبرنگاران گفت: جمهوری اسلامی ایران برای حمایت از مردم افغانستان و ایجاد ثبات، همکاری‌های خود را با این کشور همسایه توسعه می‌دهد و کشور‌های منطقه نباید نسبت به تحولات در افغانستان بی تفاوت باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی گفت: مرز‌ها یکی از مناطق مهم برای توسعه روابط بین المللی هستند که باید برای روان سازی در مرزها، ایجاد امنیت بیشتر، حفظ سلامت و بهداشت و هوشمندسازی و مدیریت واحد تلاش شود.

مشاور رئیس جمهور در امور افغانستان گفت: مدیریت واحد مرز‌ها یکی از مولفه‌های هماهنگی فعالیت‌های اقتصادی است و همچنین اجرای طرح‌های توسعه‌ای با همکاری دولت، بخش خصوصی و سرمایه گذاران خارجی نقش بسزایی دارد.

کاظمی قمی گفت: به دنبال گزارشی که هیئت اعزامی از تهران به دولت ارائه خواهند داد؛ امید است با پیگیری و اجرای طرح‌ها شاهد روان سازی در مرز دوغاون بود.

اشتراکات فرهنگی، تاثیرگذار در گسترش روابط اقتصادی

وی گفت: وجود اشتراکات فرهنگی، دینی و تاریخی، یکی از ظرفیت‌هایی است که نقش پررنگی در گسترش روابط اقتصادی ایران و افغانستان دارد.

مشاور رئیس جمهور در امور افغانستان گفت: در سفری که به کابل انجام شد، یک کارگروه در حوزه فعالیت‌های علمی، فرهنگی و آموزشی شکل گرفت.

کاظمی قمی گفت: در قالب این کارگروه اقدامات فرهنگی از جمله برگزاری نمایشگاه ها، همکاری‌های دانشگاهی در علوم انسانی، پزشکی و مهندسی انجام می‌شود که جایگاه مردم را در آن نشان می‌دهد.

مشاور رئیس جمهور در امور افغانستان در سفر به مرز دوغارون از گمرک دوغارون، بازارچه مرزی، منطقه ویژه اقتصادی دوغارون و نقطه صفر مرزی ایران و افغانستان بازید کرد.

انتهای پیام// ا. چ.

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: منطقه ویژه اقتصادی روابط اقتصادی برگزاری مراسم مشاور رئیس جمهور در امور افغانستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۷۸۷۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها

نتایج نظرسنجی شبکه آمریکایی «سی ان ان» نشان داد که دونالد ترامپ، رئیس جمهور پیشین این کشور نسبت به جو بایدن، رئیس کنونی کاخ سفید، از حمایت تعداد بیشتری از رای دهندگان برخوردار است.

بنابر گزارش آر تی، بر اساس این نظرسنجی که از ۱۸ تا ۲۳ آوریل انجام شد و شامل ۹۶۷ رأی دهنده ثبت نام شده بود، با ضریب خطای آماری ۳.۸ درصد، ۴۹ درصد از شرکت کنندگان از ترامپ حمایت کردند و در عین حال، ۴۳ درصد از پاسخ دهندگان از بایدن حمایت کردند.

انتخابات بعدی ریاست جمهوری آمریکا قرار است در ۵ نوامبر ۲۰۲۴ برگزار شود و رقبای اصلی در رقابت انتخاباتی جو بایدن، رئیس جمهور فعلی دموکرات و دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق جمهوری خواه هستند.

هر دو نامزد قبلاً تعداد کافی رای را از انتخابات مقدماتی دریافت کرده اند تا نامزدی احزاب خود را تضمین کنند و تقریباً همه رقبای آنها انصراف خود را از رقابت اعلام کرده اند.

پیش از این مارینا هاید، ستون نویس روزنامه گاردین در تحلیلی در خصوص انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و نامزد‌های آن به این نکته اشاره می‌کند که دو نامزد اصلی یعنی دونالد ترامپ و جو بایدن هر دو مسن هستند و در همین حال، یکی تقریبا مرتکب کودتا شده و دیگری از مشکلات حافظه رنج می‌برد. مسئله‌ای که انتخاب را برای رای‌دهندگان آمریکایی دشوار خواهد کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • ۱۰۰ قطعه جوجه شترمرغ به افغانستان صادر شد
  • ترافیک خارجی در اتاق تجارت
  • جنبش دانشجویی جهانی «حمایت از فلسطین» به ونزوئلا رسید
  • بایدن: آمریکا، مصر و قطر درباره توافق آزادی گروگان‌ها و آتش‌بس غزه همکاری خواهند کرد
  • بایدن: آمریکا٬ مصر و قطر درباره توافق آزادی گروگان‌ها و آتش‌بس غزه همکاری خواهند کرد
  • باید برای افزایش تولید نگاه‌ها ‌به خلیج فارس جذب شو‌د + فیلم
  • گفت‌وگو پیش‌نیاز و ابتدایی‌ترین ابزار تجارت است
  • اعلام آمادگی وزارت دفاع برای همکاری با زیمباوه
  • جنگ‌افروزی دشمنان در منطقه برای تسلط بر خلیج فارس است
  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها