Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از statnews نتایج این بررسی از این فرضیه که سویه‌ی اومیکرون نسبت به سایر سویه‌ها توانایی گریز بیشتری از ایمنی ایجاد شده در افراد به علت عفونت طبیعی یا واکسیناسیون را دارد، تایید می‌کند، اما کارشناسان می‌گویند نمی‌توان یافته‌های این بررسی آزمایشگاهی را به طور کامل به جهان واقعی تعمیم داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بررسی شامل افرادی که دوز یادآور یا تقویتی واکسن را دریافت کرده بوند، نمی‌شد، اما این پژوهش همچنین این احتمال را مطرح می‌کند که افرادی که قبلا دچار عفونت شده و بعد واکسن زده بودند یا افرادی که دوز یادآور یا تقویتی دریافت کرده‌اند، باید میزان‌های بالاتر حفاظت حتی در برابر اومیکرون داشته باشند.

این پژوهش که هنوز بوسیله کارشناسان مستقل بررسی نشده (داوری همتا نشده است) یکی از نخستین بررسی‌ها درباره تاثیر اومیکرون بر حفاظت ناشی از پاسخ ایمنی است.

کارشناسان با توجه به تعداد و مشخصات جهش‌های سویه‌ی اومیکرون پیش‌بینی می‌کنند که اثربخشی پاسخ ایمنی در برابر این سویه افت کند. چرا که به علت این جهش‌ها، آنتی‌بادی‌های خنثی‌کننده تولیدشده بوسیله واکسن‌ها نمی‌توانند به خوبی این سویه ویروس را مانند شکل اصلی کروناویروس که واکسن‌های فعلی آن را هدف قرار می‌دهند، شناسایی کنند.

پژوهشگران انستیتو پژوهش بهداشتی آفریقا در این بررسی سویه‌ی اومیکرون را در معرض خون ۱۲ نفر واکسینه‌شده با واکسن‌ فایزر/بیونتک قرار دادند؛ شش نفر از این افراد قبل از واکسیناسیون در موج اول کرونا در آفریقای جنوبی دچار کووید-۱۹ شده بودند.

این دانشمندان دریافتند که در مجموع میزان خنثی‌سازی ناشی از آنتی‌بادی‌های موجود در خون این افراد در برابر سویه‌ی اومیکرون نسبت به شکل اولیه ویروس ۴۱ برابر کاهش یافته است که کاهشی قابل‌توجه اما نه لزوما مصیبت‌بار است.  به گفته این پژوهشگران با توجه به این یافته‌ها اومیکرون گریز کاملی از پاسخ ایمنی پیدا نکرده است.

نکته جالب این بود که در پنج نفر از این افراد که پیش از واکسیناسیون دچار عفونت کرونا شده بودند، «میزان خنثی‌سازی اومیکرون نسبتا بالاتر بود.»

بنابراین این پژوهشگران و همچنین کارشناسان دیگر معتقد هستند که عفونت قبلی به همراه واکسیناسیون یا واکسیناسیون اولیه به همراه تزریق دوز یادآور یا تقویتی ممکن است قدرت خنثی‌کنندگی پاسخ ایمنی بدن را حتی در برابر سویه‌ی اومیکرون بالا ببرد.

بسیاری از کارشناسان گفته‌اند حدس می‌زنند اومیکرون به شمار بیشتر عفونت‌های پس از واکسیناسیون و عفونت‌های دوباره بینجامد، اما اغلب افراد در برابر پیامدهای وخیم مانند بستری شدن و مرگ حفاظت می‌شوند. این بررسی جدید این فرضیه را تقویت می‌کند.

کد خبر 642055 برچسب‌ها كروناويروس واکسن کرونا

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس واکسن کرونا سویه ی اومیکرون پاسخ ایمنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۷۹۴۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجلس وارد بررسی جزئیات لایحه ارتقای امنیت زنان شد

به گزارش «نماینده»، در جلسه علنی امروز یکشنبه مجلس گزارش کمیسیون اجتماعی درباره جزییات لایحه یک فوریتی پیشگیری از آسیب دیدگی زنان و ارتقای امنیت آنان در برابر سوءرفتار در دستور کار قرار گرفت.

در جریان بررسی ماده ۱ این لایحه، تعدادی از نمایندگان مجلس پیشنهاداتی را مطرح کردند که به تصویب نرسید. ادامه بررسی این ماده و جزییات لایحه به جلسات بعدی مجلس موکول شد.

ماده ۱ گزارش کمیسیون اجتماعی در لایحه یک فوریتی پیشگیری از آسیب دیدگی زنان و ارتقای امنیت آنان در برابر سورفتار به شرح زیر است:

«ماده ۱- تمامی زنانی که در قلمروی سرزمینی جمهوری اسلامی ایران حضور یا سکونت داشته باشند، در برابر هرگونه آسیب ناشی از سوء رفتار فرد دیگری که به بدن، روان، حیثیت، حقوق و آزادی‌های قانونی آنان وارد گردد، از تدابیر پیشگیرانه، حمایتی و کیفری این قانون برخوردار می‌شوند.

تبصره ۱- تمامی اقدامات پیشگیرانه و حمایتی موضوع این قانون باید مطابق اصل ۱۰ قانون اساسی با محوریت خانواده، پاسداری از قداست آن و استواری روابط خانوادگی بر پایه حقوق و اخلاق اسلامی و مطابق اصل ۲۱ قانون اساسی، با رعایت موازین اسلامی و با ابتناء بر سیاست‌های کلی نظام در حوزه خانواده و به منظور ایجاد زمینه‌های مساعد برای رشد شخصیت زن و احیای حقوق مادی و معنوی او و حمایت از نقش مادری او صورت گیرد.

تبصره ۲- منظور از سوءرفتار، هرگونه فعل و ترک فعل مجرمانه‌ در این قانون یا قوانین لازم‌الاجرا در جمهوری اسلامی است که موجب آسیب‌های مذکور در این ماده شود.»

دیگر خبرها

  • روسیه: حمله تروریستی پهپادی بر فراز «بلگورود» خنثی شد
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون
  • مجلس وارد بررسی جزئیات لایحه ارتقای امنیت زنان شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور