Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-01@11:40:44 GMT

آغاز محدودیت‌های هوشمند کرونایی از ۲۱ آذر

تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۷۹۶۲۰

آغاز محدودیت‌های هوشمند کرونایی از ۲۱ آذر

محسن فرهادی، معاون فنی مرکز سلامت محیط وزارت بهداشت  درباره تصویب طرح مدیریت هوشمند در ستاد ملی کرونا، گفت: بر اساس مصوبه ستاد ملی کرونا مبنی بر طرح مدیریت هوشمند محدودیت های کرونایی،کنترل و نظارت جامعه باید بر پایه واکسیناسیون انجام شود، سامانه امید نیز با هدف ایجاد ارتباط بین سامانه های وزارت بهداشت، راه و شهرسازی و سایر دستگاه ها به همین منظور طراحی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: بر اساس فاز بندی کمیته های امنیتی، اجتماعی و انتظامی وزارت کشور محدودیت های هوشمند از ۲۱ آذرماه شروع می شود و مقدمات اجرای این طرح از ۱۵ این ماه انجام شده است.

 معاون فنی مرکز سلامت محیط وزارت بهداشت بیان کرد: اجرای فاز اول طرح محدودیت های هوشمند کرونایی برای کارکنان و دستگاه های اجرایی انجام می شود، به طوریکه دستورالعمل های آن تا به امروز تدوین و تا روزهای آتی توسط کمیته های امنیتی، اجتماعی و انتظامی وزارت کشور به سراسر کشور ابلاغ می شود.

همچنین در فاز بعدی اجرای این طرح که به فاصله یک هفته از مرحله قبلی انجام می شود، خدمت دهندگان موظف بوده تا نسبت به واکسیناسیون کارمندان تمامی اقدامات لازم را انجام دهند. 

فرهادی افزود: فضاهای سربسته مانند: تالارها و سینماها باید از تهویه مناسب برخوردار باشند ‌و فروش بلیط سینما و تئاتر باید بر پایه تلقیح واکسن انجام شود و همچنین واحد‌های آموزشی و صنفی واکسن را دریافت کرده باشند، زیرا از این پس دریافت خدمات منوط به داشتن کارت واکسن است.

 او اظهار کرد: کارکنان تنها در صورتی می توانند در محل کار خود حاضر شوند که بارکد تزریق واکسن را از سامانه وزارت بهداشت دریافت کرده باشند، در غیر این صورت و بر اساس اعلام سازمان استخدامی کشور با این افراد برخورد می شود‌.

فرهادی ادامه داد: تمام مسافران حمل و نقل عمومی مثل: هواپیما، قطار باید واکسن را تزریق کرده باشند، در غیر این صورت پرواز انجام نمی شود./باشگاه خبرنگاران

منبع: فردا

کلیدواژه: محدودیت های هوشمند کرونایی وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۷۹۶۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف سازنده «آسترازنکا» درباره عوارض این واکسن

شرکت بریتانیایی ـ سوئدی آسترازنکا، کوویشیلد را با همکاری دانشگاه آکسفورد ساخت و تولید آن در دوران همه‌گیری کرونا در مؤسسه سرم هند انجام شد. این واکسن در بیش از ۱۵۰ کشور از جمله انگلیس و هند تزریق شد.

به گزارش تسنیم، یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد مؤثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که این واکسن ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود که می‌تواند مرگبار باشد.

تعدادی از افراد در بریتانیا یک شکایت جمعی را ثبت و اعلام کرده‌اند که این واکسن منجر به بروز مرگ و میر و صدمات شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی هستند.

در حالی که آسترازنکا ادعای افراد را رد می‌کرد، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن در موارد بسیار نادر، باعث سندرم لخته خون می‌شود که علامت اصلی ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

دیگر خبرها

  • محدودیت دسترسی به گوشی‌های هوشمند و شبکه‌های اجتماعی برای کودکان فرانسوی
  • اعتراف سازنده «آسترازنکا» درباره عوارض این واکسن
  • آغاز محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال
  • آغاز محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های مازندران
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی هوشمند معرفی شد
  • قلیان اکسیژن؛ یک پک عمیق به سمت ناکجا؟!
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان