Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی خاتمی روز چهارشنبه در جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برگزیده استان زنجان با بیان اینکه حوزه پژوهش باید به عنوان یک اصل مهم در برنامه ریزی های مدیران مورد توجه باشد، گفت: پژوهش عامل مهم درتوسعه و پیشرفت در بخش های مختلف است و باعث ارتقاء بخش های مورد نظر می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر لزوم استفاده از پایانامه ها و تحقیقات دانشگاهی در حوزه های مختلف، بخصوص حوزه صنعت، افزود: موضوعی از سوی اساتید عنوان می شود که بسیاری از پایان نامه های دانشجویی در مراکز علمی خاک می خورد که این امر بطور قطع دلایلی دارد.

نماینده ولی فقیه در استان زنجان با اشاره به اینکه انسجام و مکمل یکدیگر بودن، مراکز علمی، صنعتی و تحقیقاتی اهمیت زیادی دارد، ادامه داد: همه با هم کار کردن و هم افزایی از توصیه و آموزه های دینی است.

خاتمی با اشاره به فرامین رهبری در ۱۰ سال گذشته در زمینه تحقیق و پژوهش، گفت: مقام معظم رهبری حوزه پژوهش و تحقیق را به عنوان یک اصل مهم همواره مورد تاکید قرار دادند.

وی با بیان اینکه به لحاظ قوانین فکری و اعتقادی کمبود نداریم، اظهار داشت: بر این اساس باید از تجربیات دیگران نیز استفاده کرد، امروز حرف اول برای پیشرفت دانش است و آنهایی که انسانی، اخلاقی و اعتقادی عمل می‌کنند، از این مهم در خدمت جامعه، بشریت و حیات طیب جامعه استفاده می کنند.

نماینده ولی فقیه در استان زنجان گفت: بر اساس همین آموزه ها فناوری، پیشرفت و پژوهش هر روز باید مورد توجه باشد و تنها به یک هفته خاص اختصاص نداشته باشد و از تلاش های علمی اساتید و دانشمندان ایرانی که گره ای از مشکلات جامعه را برطرف می کنند، قدردانی می کنم.

خاتمی با اشاره به اینکه خداوند انسان را اشرف مخلوقات قرار داده است، افزود: دانشمندان می گویند، موتور پیشرفت ها به ۲ مساله باز می گردد که یکی حس کنجکاوی بشر است و هر نوآوری که رخ می دهد زیر سایه این عامل بوده و به نتایجی خوبی نیز منتهی شده است.

وی با بیان اینکه عامل دوم موتور محرکه جامعه نیاز بشر است و بسیاری از دستاوردهایی که امروز کسب شده بر این مبنا بوده است، ادامه داد: این مساله را با آموزه دینی درکنار هم بگذاریم و هر فردی که ۲ روز آن با هم مساوی باشد، امروز یک قدم جلوتر از دیروز نباشد، در جا می زند و حتی آب زلال هم راکد شود دیگر حلاوت قبلی را نخواهد داشت.

کد خبر 5371021

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان هفته پژوهش علی خاتمی بوشهر ویروس کرونا آمار کرونا کرمانشاه روز دانشجو گرگان سانحه تصادف واکسن کرونا معلولان ایلام آلودگی هوا عکس استانها شیراز لیگ برتر فوتبال ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۷۹۶۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهبود معیشت مشاغل کارگری راهی مؤثر برای مقابله با قاچاق است

به گزارش خبرگزاری مهر، امام جمعه اهل سنت بندرعباس در دیدار مجتبی معین وزیری مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی هرمزگان، معاونان و نمایندگان تشکل‌های صنفی و بازنشستگی تأمین اجتماعی که در دفتر امام جمعه اهل سنت برگزار شد، بر توجه به همه بخش‌های فعال جامعه تاکید کرد و گفت: نباید شرایطی رقم بخورد که تعدادی از گروه‌های شغلی، خود را برتر بدانند و توجهات را به سوی خود معطوف کنند و مشکلات بخش‌های دیگری از شاغلین جامعه شنیده نشوند.

شیخ یوسف جمالی یک مشکل مهم در حوزه کار را مشارکت عنوان کرد و افزود: متأسفانه ما به جای فرهنگ مشارکت بعضاً ضد آن عمل می‌کنیم به عنوان مثال این ضد فرهنگ ادبیات خود را هم تولید کرده مثل اینکه "اگر شریک خوب بود خدا شریک داشت" که این صحبت اشتباه سنگینی است.

وی در این خصوص به روایت انا ثالث الشریکین اشاره کرد و گفت: با استناد به این روایت، می‌بینیم خدایی که صاحب گنجینه‌های زمین است خود را نفر سوم یک شراکت اقتصادی خطاب می‌کند.

امام جمعه اهل سنت بندرعباس ادامه داد: همین اشکال باعث شده تا عمر کسب و کارها در جامعه کوتاه و نهایتاً چند دهه دوام داشته باشد.

شیخ جمالی با اشاره به وضع رفاه کارگران، افزایش سطح کیفی معیشت مشاغل کارگری را از بهترین روش‌های مقابله با مشاغل کاذب دانست و ادامه داد: متأسفانه در سال‌های اخیر، دریا که همه کرم و نعمت و فرصت است توجه کمتری بخاطر قاچاق به مشاغل پایدار آن شده است و عدم بهره گیری از این ظرفیت باعث شده تا مشاغل کاذب و ترک تحصیل شکل گرفته و ضربه مهلکی به جامعه محلی وارد سازد.

به گفته وی، یکی از عوامل شکل گیری قاچاق، کم توجهی به مشاغل پایدار دریایی است.

اتفاقات خوبی در حوزه اشتغال رقم خورده است

در این دیدار همچنین مجتبی معین وزیری مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی بیان کرد: در حوزه اشتغال که هم دغدغه مردم و هم دغدغه مسئولان است اتفاق خوبی که رقم خورده این است که بیشترین کاهش نرخ بیکاری در کشور را داشتیم و استان هرمزگان با ۳.۹ درصد وضعیت خوبی را به خود اختصاص داده است.

وی افزود: با توجه به فعالیت‌هایی که در حوزه صنایع و مشاغل خرد و خانگی در استان راه افتاده است، در سال گذشته حدود ۵۴ هزار شغل ثبت شده با کد ملی اتفاق افتاد که طبق تعهدات کشوری ۳۰ هزار شغل بوده که ما در این شاخه رتبه یک کشوری را کسب کردیم.

مجتبی معین وزیری گفت: در طرح طبقه بندی و یکسان سازی حقوق در کارگاه‌های بالای ۵۰ نفر کارگر، در کشور ۵۵ درصد مشمول این طرح می‌شوند که در استان هرمزگان ۶۶ درصد کارگران شامل این طرح شده‌اند همچنین در حوزه رسیدگی هیئت حل اختلاف بین کارگری و کارفرمایی مدت زمان رسیدگی به شکایات کارگری و کارفرمایی در کل کشور ۳۷ روز و در استان هرمزگان ۱۲ روز است، که ما در این حوزه هم رتبه یک کشوری را کسب کرده‌ایم، خوشبختانه با توجه به تلاش همکاران در بحث بازرسی کار و ایمنی کارگران و همچنین در کاهش خطرات جسمی و فوتی‌ها هم در سال گذشته رتبه یک کشوری را کسب کرده‌ایم.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی هرمزگان همچنین به اقدامات انجام شده در زمینه مسکن کارگری اشاره کرد و گفت: علاوه بر کوشش دولت در حوزه مسکن کارگری که به صورت ملی انجام می‌شود ما به صورت استانی، زمین‌هایی که به عنوان مسکن کارگری در طرح جدید در شهر بندرعباس قرار دارد به صنایع تخصیص داده شده و تعاونی آنها در حال راه اندازی است و کارگران صنایع و کارگران مشغول به کار در صنایع می‌توانند عضو این تعاونی‌ها بشوند.

کد خبر 6095575

دیگر خبرها

  • امام جمعه مهاباد: لازمه پیشرفت کشور سرمایه‌گذاری در حوزه آموزش و پرورش است
  • لازمه پیشرفت کشور سرمایه‌گذاری در حوزه آموزش و پرورش است
  • بهبود معیشت کارگر ران اهی مؤثر برای مقابله با قاچاق است
  • بهبود معیشت مشاغل کارگری راهی مؤثر برای مقابله با قاچاق است
  • بهبود رفاه و معیشت مشاغل کارگری راه‌ موثر مقابله با قاچاق است
  • اولین آزمون استخدامی سال ۱۴۰۳ برگزار شد
  • دشمن در برنامه‌ریزی خود به مردم توجه نداشت
  • پیشرفت ۶۲ درصدی مصوبات سفر استاندار به بخش‌های ۵گانه ارومیه
  • احترام به HSE رویکرد احترام به کارکنان و شهروندان است/هدف برنامه ۱۴۱۰ مباحث زیست‌محیطی است
  • پرستاران بیشترین نقش را در زمینه سلامت جامعه دارند