Web Analytics Made Easy - Statcounter

اگر در شارژ کردن تلفن اندرویدی خود به مشکل خورده اید این گزارش را بخوانید تا با راه حل‌های آن آشنا شوید.

به گزارش برنا؛ به احتمال زیاد تاکنون به فرایند شارژ شدن گوشی خود فکر نکرده اید. تنها کاری که همه ما انجام می‌دهیم این است که کابل را به گوشی وصل می‌کنیم و آن را رها می‌کنیم تا به میزان مورد نیاز ما شارژ شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما روزی با این موضوع مواجه خواهید شد که گوشی اندرویدی شما برای شارژ شدن به مشکل بخورد.

البته وقتی این اتفاق می‌افتد لازم نیست فورا به یک مرکز تعمیرات تلفن همراه بروید، زیرا این مشکل می‌تواند با تعدادی از راه حل‌های ساده، اما کاربردی رفع شود. در اینجا تعدادی راه حل به شما معرفی می‌کنیم که در صورت به مشکل خوردن در زمینه شارژ تلفن اندرویدی خود، می‌توانید آن‌ها را امتحان کنید.

راه اندازی مجدد گوشی

قبل از آنچه در گوگل جستجو کنید که چرا گوشی شما شارژ نمی‌شود، سعی کنید تلفن خود را یکبار خاموش و دوباره روشن کنید. اغلب اوقات دلیل شارژ نشدن گوشی شما هنگام اتصال به برق این است که یک مشکل ساده در اتصال وجود دارد. برای رفع مشکلاتی که به نظر موقت هستند، راه اندازی مجدد می‌تواند همیشه اولین کاری باشد که باید انجام دهید.

راه اندازی مجدد تلفن، تمام سرویس پس زمینه را از نو آغاز می‌کند و می‌تواند مشکل شارژ تلفن همراه شما را حل کند. راه اندازی مجدد همچنین اجزای اصلی عملکرد تلفن شما را تازه سازی می‌کند و در صورتی که یکی از آن‌ها از کار افتاده باشد، آن را دوباره به راه اندازی می‌کند. برای انجام سریع راه اندازی مجدد، کافی است دکمه پاور را نگه دارید و روی گزینه Restart ضربه بزنید.

تلفن خود را در حالت ایمن قرار دهید

اگر گوشی شما پس از راه اندازی مجدد باز هم شارژ نمی‌شود، سعی کنید گوشی خود را در حالت ایمن راه اندازی کنید. حالت ایمن یک محیط «جعبه شنی» است که تلفن شما را به نرم افزار‌هایی که در ابتدا با آن ارسال شده است محدود می‌کند. در واقع برنامه‌های شخص ثالثی که دانلود کرده اید در حالت ایمن اجرا نمی‌شوند.

اگر گوشی همراه شما در این حالت شارژ شود می‌توانید اطمینان حاصل کنید که مشکل سخت افزاری وجود ندارد و یک سرویس شخص ثالت باعث اختلال در شارژ کردن گوشی شده است. اکنون برنامه‌هایی را در نظر بگیرید که به تازگی دانلود کرده اید، یکی از آن‌ها احتمالا عامل مشکلی هستند که برای شما ایجاد شده است.

از آنجایی که در گوشی‌های اندرویدی مختلف، نحوه وارد شدن به حالت ایمن متفاوت است، می‌توانید برای فعال کردن این ویژگی به وب‌سایت‌هایی که از دستگاه شما پشتیبانی می‌کنند نگاهی بیندازید.

کابل، پریز و آداپتور متفاوتی را امتحان کنید

اگر مشکل شما همچنان باقی است، ممکن است کابل شارژ شما ایراد داشته باشد و به همین خاطر باید مواردی مانند کابل و آداپتور و پریز دیگری را هم امتحان کنید تا از عملکرد آن‌ها اطمینان حاصل کنید. ساده‌ترین راه برای بررسی اینکه آیا کابل مقصر مشکلات شماست یا نه این است که تلفن همراه خود را با استفاده از کابل USB به رایانه متصل کنید. اگر در این مرحله گوشی شما به رایانه متصل شود، پس مشکل شما می‌تواند از پریز یا از آداپتور باشد.

از نبود اشکال نرم افزاری مطمئن شوید

اگر تلفن شما با وجود اینکه اعلان در حال شارژ را به شما نشان می‌دهد، اما د رواقع شارژ نمی‌شود، یا کابل به آن متصل شده، اما شارژ نمی‌شود، ممکن است مشکل نرم افزاری برای شما ایجاد شده باشد. با نصب اپلیکیشنی به نام «Ampere» می‌توانید اطمینان حاصل کنید که آیا جریان برقی به گوشی شما وارد می‌شود یا خیر.

باگ نرم افزاری

«Ampere» یک برنامه ساده است که به شما امکان می‌دهد در هر لحظه میزان جریان شارژ یا شارژ گوشی خود را مشاهده کنید. این برنامه همچنین دارای چند ویژگی دیگری مثل دمای باتری و میزان جریان است که ممکن است به کارتان بیاید.

پورت شارژ را تمیز کنید

اگر برنامه Ampere نشان می‌دهد که شارژی به گوشی شما وارد شده مقصر این مشکل می‌تواند زباله‌هایی باشد که درگاه شارژ شما گیر کرده اند. ذرات گرد و غبار می‌توانند به سرعت در ورودی شارژ جمع شوند و مانع اتصال تلفن شما به منبع برق شوند. پورت شارژ گوشی خود را بررسی کنید و اگر متوجه تجمع گرد و غبار شدید، آن را تمیز کنید.

حتی تلفن‌های مقاوم در برابر آب نیز برای نیاز به مراقبت در این زمینه دارند. اگر گوشی شما خیس شده است و اکنون برای شما سوال پیش آمده که چرا شارژ نمی‌شود به احتمال زیاد مقصر این مشکل همان آب است. اگر چنین اتفاق افتاده اصلا نباید گوشی خود را شارژ کنید و به عنوان اولین کار باید از خشک بودن قطعات داخلی گوشی خود مطمئن شوید.

خیس شدن گوشی همراه

برای این کار می‌توانید از هوای گرم استفاده کنید و یا گوشی خود را در یک کاسه برنج بریزید. با این حال، باید حداقل یک روز صبر کنید تا گوشی خود را دوباره به شارژ وصل کنید. بعد از ۲۴ ساعت سعی کنید گوشی خود را شارژ کنید و احتمالا مشکل شما رفع شده است. اگر چنین اتفاقی نیفتاد احتمالا به عنوان روش آخر باید به تعمیر تلفن همراه خود فکر کنید.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تلفن همراه گوگل برق مشکلات رایانه باتری گرد و غبار برنج تلفن همراه شارژ تلفن همراه راه اندازی مجدد شارژ نمی شود گوشی خود تلفن همراه حالت ایمن گوشی شما تلفن شما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۸۰۲۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو راهکار کاهش ارزبری واردات بی رویه موبایل

مدیریت تبلیغات پنهان اقلام لوکس و همچنین بازگشت به مدل خدمات پس از فروش رسمی می‌تواند در یک بازه مشخص زمانی منجر به کاهش ارزبری سنگین حوزه تلفن همراه شود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در حال حاضر شاهد هستیم که تلفن همراه به دومین کالای ارزبر کشور تبدیل شده است. بخش عمده ارز وارداتی تلفن‌های همراه نیز با نرخ دولتی وارد کشور می‌شود چرا که دولت تلفن همراه را به عنوان یک کالای ضروری برای مصارف مردم در نظر گرفته است.

واردات 3.2 میلیارد دلاری گوشی تلفن همراه در سال گذشته

باید توجه داشت که در شرایط محدودیت‌های ارزی که وجود دارد، میزان ارزی که به واردات تلفن همراه تخصیص پیدا می‌کند از برخی ردیف‌های مختلف کالاهای اساسی بالاتر است. در اینکه واردات تلفن همراه یک امر ضروری است شکی نیست اما رقم کنونی واردات بسیار بالا است و همین موضوع سیاست‌گذار را ناچار می‌کند تا برای کنترل مصارف ارزی دست به اقدام بزند.

در این زمینه دو راهکار پیش روی دولت قرار دارد. اول جایگزینی واردات با تولید داخلی که در حال حاضر دور از ذهن به نظر می‌رسد. اما راهکار دوم که می‌تواند جنبه عملیاتی داشته باشد، جلوگیری از تقاضاهای مصرفی غیرواقعی است. موضوع جلوگیری از تقاضاهای غیرواقعی را می‌توان در دو بخش بررسی کرد. بخش اول که مهم‌ترین مسیری است که باید پیگیری شود، فراهم شدن خدمات پس از فروش رسمی است.

بخش دوم کنترل تقاضای مصرفی غیرواقعی برای تلفن همراه نیز کنترل و کاهش تبلیغات پنهان تلفن‌های همراه لوکس است.

کاهش ارزبری 15 درصدی واردات تلفن همراه با عملیاتی شدن خدمات پس از فروش رسمی

مهم‌ترین توصیه‌ای که می‌توان برای کاهش ارزبری تلقن‌های همراه داشت، تحقق خدمات پس از فروش رسمی است. نمونه این مسئله را به صورت مستقیم و غیرمستقیم در گذشته شاهد بوده‌ایم. خدمات پس از فروش رسمی سبب کاهش هزینه‌های مصرف‌کننده خواهد شد. در حقیقت خدمات پس از فروش بخشی از هزینه تمام شده تلفن همراه است و اگر چنین خدماتی در ایران وجود داشته باشد، مصرف‌کننده دیگر نیازی به پرداخت هزینه‌های اضافی برای گارانتی و ... نخواهد داشت.

ضمن این که با وجود دفاتر خدمات رسمی می‌توان شاهد واردات تلفن‌های همراه با کیفیت بود چرا که شرکت اصلی دیگر مسئول مشکلات کالاهای وارد شده خواهد بود. به این ترتیب اگر تاجر یا واردکننده‌ای کالای بی‌کیفیت وارد کشور کند، به سرعت مشخص خواهد شد.

نکته دیگری که وجود دارد این است که با ارائه خدمات پس از فروش با کیفیت می‌توان انتظار داشت که عمر تلفن‌های همراهی که در اختیار کاربران قرار دارد افزایش پیدا کند. در حال حاضر عمر متوسط تلفن‌های همراه در ایران 2 سال است. 

واردات کالای با کیفیت در کنار ارائه خدمات پس از فروش رسمی و ارزان قیمت می‌تواند عمر مفید تلفن‌های همراه را به عنوان یک کالای مصرفی افزایش دهد. تخمینی وجود دارد که اگر این اقدامات بتواند تقاضای واردات تلفن‌های همراه را تا 15% کاهش دهد، میزان واردات که هم اکنون به بیش از 3 میلیارد دلار می‌رسد، به 2.5 میلیارد دلار کاهش خواهد یافت. به نظر می‌رسد که با تحقق این پیش‌فرش، عمر متوسط تلفن‌های همراه در ایران به 3 تا 5 سال برسد. این مسئله اثر مهمی در کاهش تقاضا خواهد داشت.

تبلیغات پنهان کالای لاکچری را مدیریت کنید

با جلوگیری از تبلیغات پنهان کالای لوکس وارداتی، تقاضای مصرفی و تعویض کاهش پیدا خواهد کرد. در حقیقت تبلیغات یک برند را به شکل غیر مستقیم زیاد می‌بینیم و می‌شنویم. معمولا هم افرادی که در فیلم‌ها و سریال‌ها نقش لاکچری دارند از همین تلفن‌های همراه استفاده می‌کنند.

در نتیجه کنترل تبلیغات پنهان کمک خواهد کرد تا اولا تقاضای این دسته از کالاهای لوکس کاهش پیدا کند و دوما احساس نیاز کاربران به تعویض تلفن همراه خود پیش از پایان عمر آن را کم می‌کند. به این ترتیب می‌توان انتظار داشت تا تقاضای واردات کالاهایی که حدود هزار دلار قیمت دارند و به همین دلیل ارزبری بالایی نیز دارند کاهش پیدا کند.

در صورت تحقق این هدف، شاهد اثرگذاری بالایی در کاهش واردات تلفن‌های همراه گران قیمت خواهیم بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تولید نوکیای تقلبی متوقف می‌شود+ فیلم
  • قیمت گوشی سامسونگ a۵۴ امروز (۹ اردیبهشت) + مشخصات و دوربین galaxy a۵۴ Samsung
  • چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟
  • کشف محموله گوشی تلفن همراه سرقتی در گرمسار
  • کلاهبرداری با ترفند رسیدساز جعلی
  • دو راهکار کاهش ارزبری واردات بی رویه موبایل
  • آموزش: ۸ ترفند ساده برای شارژ سریع‌تر گوشی
  • ببینید | تصاویری از دزدی تلفن همراه در پشت چراغ قرمز در کمتر از 30 ثانیه!
  • آیا رویه واردات در مقابل صادرات خود اصلاح می‌شود؟
  • خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دمای بالا